Forum » Programska oprema » pocasen office
pocasen office
cryptozaver ::
Prosim za eno pomoc. Po zadnji doinstalaciji ene od MS Office komponent se dogaja, da se Office aplikacije zaganjajo nenormalno predolgo. Opazil sem da se vmes poskusajo povezat prek LAN nekam... (zaprt LAN). Enako se dogaja z desnim klikom. Caka 10 sec in poskusa nekam ?? prek LAN. Nobene nastavitve ob instalaciji nisem spreminjal.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Duhec ::
Če imaš NAV2003/4 potem odstrani kljukico v Options/Miscellanious/ pred Enable Office Plug-in
Če imaš programski Firewall (npr. Sygate) potem dovoli Explorer.exe programu dostop (Allow) ali pa naj te FW vpraša (Ask), če želi Explorer.exe dostop na net.
Osebno sem imel Explorer.exe blokiran in se mi je začela pojavljati ta težava s čakanjem (desni klik na ikono).
Če imaš programski Firewall (npr. Sygate) potem dovoli Explorer.exe programu dostop (Allow) ali pa naj te FW vpraša (Ask), če želi Explorer.exe dostop na net.
Osebno sem imel Explorer.exe blokiran in se mi je začela pojavljati ta težava s čakanjem (desni klik na ikono).
cryptozaver ::
Nic od tega. Zadeva se je pojavila ob (do)instalaciji ene office aplikacije. Sumim kaksno nastavitev povezano z office-om. Prej se to ni dogajalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows explorer sesuvanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2207 (1809) | mtosev |
» | Kaj za vraga se je zgodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2779 (1268) | Aramis |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2199 (2076) | k4vz0024 |
» | Namizje Zmrzne, Miška DelaOddelek: Strojna oprema | 1301 (1055) | j0sh |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4728 (2677) | Myth |