Forum » Pomoč in nasveti » Kje so shranjena elektronska sporočila in e-maili oseb, ki jih imaš v imeniku?
Kje so shranjena elektronska sporočila in e-maili oseb, ki jih imaš v imeniku?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me kje so shranjena e-sporočila (in priponke) ter e-maili oseb, ki jih imam v imeiku. Ali drugače kaj si moram skopirati, če bi hotel narest varnostno kopijo zgoraj omenjenih podatkov.
Zanima me še kje bi dobil dober program za izdelavo backup-ov, ki bi imel možnost tudi samo ob določenem, času prekopirati določene datoteke na neko drugo lokacijo (brez, da jih zapakira v kakšen backup arhiv).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanima me kje so shranjena e-sporočila (in priponke) ter e-maili oseb, ki jih imam v imeiku. Ali drugače kaj si moram skopirati, če bi hotel narest varnostno kopijo zgoraj omenjenih podatkov.
Zanima me še kje bi dobil dober program za izdelavo backup-ov, ki bi imel možnost tudi samo ob določenem, času prekopirati določene datoteke na neko drugo lokacijo (brez, da jih zapakira v kakšen backup arhiv).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
svejk ::
v ootloku das na ibox desni klik pa bos videl pot do tvoje mape inbox.dbx. upam da je to to
svejk ::
vse je shranjeno v isti mapi samo kocnico ji odstranis :
primer:
C:\Documents and Settings\Lojzek\Local Settings\Application Data\Identities\65688768987987\Microsoft\Outlook Express\
tole pa odstranis: mail.siol.net - Inbox.dbx
primer:
C:\Documents and Settings\Lojzek\Local Settings\Application Data\Identities\65688768987987\Microsoft\Outlook Express\
tole pa odstranis: mail.siol.net - Inbox.dbx
pivmik ::
Contacts so mogoče shranjeni tukaj:
"c:\Documents and Settings\IME_UPORABNIKA\Application Data\Microsoft\Address Book\IME_UPORABNIKA.wab"
"c:\Documents and Settings\IME_UPORABNIKA\Application Data\Microsoft\Address Book\IME_UPORABNIKA.wab"
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 2027 (1685) | Duhec |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1405 (1169) | fosil |
» | outlook express problem s količinoOddelek: Programska oprema | 1999 (1926) | Duhec |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2621 (2513) | knesz |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1590 (1385) | Jackal |