» »

Pošiljanje novic ?Luni?

Pošiljanje novic ?Luni?

TheHijacker ::

V četrtek 19.04.2001 sem poslal preko obrazca za pošiljanje novic čudovito novico o enem modelu, ki je zeeeeelo nazorno pokazal, kako se naredi vodno hlajenje. Prikazani so vsi detajli s veeeeliko slikami. Poleg tega ga je pa šel delat na Abit Kt7a in tb 1333. Ta plata je sigurno najbolj razširjena med overclockerji(tudi sam jo imam). Zato je novice še toliko bolj zanimiva. Edini problem je, ker je nihče ne objavi. Kot kaže se vse novice, ki jih želiš dodati preko obrazca pošljejo Luniju. Kakšna fora je da če želiš objaviti novico se ta prej pošlje Luniju, ki kot kaže mejle ne bere;(( Se ne bi dalo zment, da ko Lunija ni spremenite skripto naj se recimo pošiljalja Mateju ali Pretoriancu ali pa celo Sergeju, ker zadne čase so oni edini, ki se jim 'da' napisati kakšno novo novico. Ccc.

Evo pa še stran:
Anthony's Thunderbird Overclocking

Pa brez zamer,
Andrej

Huey P ::

Hijaker vse novice pošiljaj Pretprijancu Mateju in drugim, ki pišejo novice, ker jih bodo oni takoj, ko jih dobijo, objavili.
Sem enkrat sam poslal novico luniju pa ni blo nič...
Pošiljaj Pretorijancu!

..::DOOM III: The Legacy::..

Zakaj bi pošiljal direktno, če pa lahko preko obrazca na strani. Naj nekdo popravi obrazec, da bo mejl poslan pretorijancu pa bo. Drugače sploh nima smisla imeti obrazec na strani, če naslovnik ni dosegljiv.
A ne?

A je kdo preveril stran? Meni se zdi odlična. Me kar mika, da bi mojo zverinco ohladil na lepih 15 stopnij.
Avtor je res dobro zadel primerjavo med AMD in Intel, ko je dal gor sliko kojota in Road Runnerje :D

OZZY ::

Jest sem enkrat poslal novico luniju, pa jo je potem mislim da sergio objavil. Tako, da tukaj verjetno ni problem. Lahko da novica ni interesantna ali pa kaj drugega. Res pa je, da lunija zadnje cajtge sploh ne zasledim.
Go with the flow.

Huey P ::

hijacker pravkar sem prebal ta članek. To je res dobeer opis vodnega hlajenja. To mora biti pod novicami. Ideno kaj je narobe pri tem opisu je, da predolgo nalaga stran.... drugače pa je 1A.

..::DOOM III: The Legacy::..

Točno tako. Res odlična stran, ki bi jo moral videti prav vsak. Škoda, ker je na bolj počasnem serverju.
Pa še linke, kje se da posamezne komponente nabavit je napisal. Res super.
Kot kaže še nobeden od pisalcev novic ni videl tega posta. Hmm... mogoče bi res moral direktno poslat mail do pisalcev.

OZZY: Novica je vsekakor vredna objave. Preveri stran.

Tomi ::

Ne ve, zakaj imate težave, vse moje poste, ki so bili vredni objave, in sem jih poslal Luniju, je tudi objavil.
Če pa ne gre, potem je pa res dovolj drugih piscev, ki jo objavijo.
Bom pa dal predlog Primozu, naj da opcijo, komu pošlješ.
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

Hijacker: Staran sem si že prej ogledal. Glede nezanimivosti sem pa samo špekuliral:8) in nič drugega. Je pa res, da bi jo lahko objavili, saj je predstavljeno zelo dobro.:))
Go with the flow.

Mate ::

Ja Hijacker... hvala za novico bo sla danes gor...
Ta mail je do mene prisel po ovinkih z zamudo. Se enkrat hvala za novico, pa kar se posiljajte...

ahac ::

Najboljša rešitev:
Primož naj naredi skripto, ki novico da v bazo, ko pa jo nekdo (kdorkoli) od šefov prebere pa lahko določi ali bo prikazana ali pa jo zbriše.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisunjenje

Oddelek: Slo-Tech
284699 (2561) BSD-jas
»

(Ne)objavljanje novic

Oddelek: Slo-Tech
121550 (1288) McHusch