Forum » Kaj kupiti » NF7-S in NF7-SL
NF7-S in NF7-SL
Tilen ::
Edino kar me zanima je razlika med tema dvema platama,ker je cena do tolarja enaka pri obeh na Mimovrste .
lp Tilen
lp Tilen
Si lahko malo bolj natancen? Kaj sploh "Serillel" je? Smesno se mi zdi zakaj pol ta plata brez Serillela n icenejsa ?!?!?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
mloncar ::
ne dobiš sata pretvornika, ki ga lahko pritrdiša na ATA disk!
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO
se vedno pa ne vem zakaj je cena enaka?. Kaj pa NF7 a je mozno tja priklopit SATA disk? Kakorkoli...?
DjTonic ::
LOL, ti pa res nimaš sreče. Sicer pa zraven NF7-S bi moral biti abitov serilell ATA 2 Sata konverter. Kdaj pa si plato kupil?
PS: Sicer pa to spada bolj v Kaj kupiti oddelek.
PS: Sicer pa to spada bolj v Kaj kupiti oddelek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
mamamia ::
4, 5 mesecev nazaj.
Kupil sem pa tko d sm kolegu ki ima firmo narocil kaj naj kupi.. Razen ce mi on ni dal... Jaz vem da ga nimam.
Aja jaz sem _jezus_ na mnenjalniku :)
Kupil sem pa tko d sm kolegu ki ima firmo narocil kaj naj kupi.. Razen ce mi on ni dal... Jaz vem da ga nimam.
Aja jaz sem _jezus_ na mnenjalniku :)
Se vedno nisem zasledil ce se komu kaj sanja zakaj je cena vseeno enaka ? ceprav bi naj bla ena izmed teh 2 (torej SL) oskubljena za " serilell " .
mloncar ::
verjentno so se zmotl! jst sm jo za 25k dobu!
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
VASkO ::
ima
plati sta cisto enaki, razen da pri L verziji ne dobis konverterja Abit Serillel zraven (kot so ze povedali)
plati sta cisto enaki, razen da pri L verziji ne dobis konverterja Abit Serillel zraven (kot so ze povedali)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NF7-S & SERILLEL2Oddelek: Strojna oprema | 888 (841) | Tilen |
» | a se res nf7-s ne razume s sata maxtor diski???Oddelek: Strojna oprema | 1821 (1277) | pingec |
» | Majhno vprašanje glede Abit NF7-S Rev.2Oddelek: Strojna oprema | 1060 (859) | e-marko |
» | EP 8rda3+ vs ABIT nf7-sOddelek: Strojna oprema | 1197 (1026) | kuglvinkl |
» | ABIT NF7-S (SATA)Oddelek: Strojna oprema | 1033 (861) | Yohan del Sud |