» »

Neckermann, Quelle in podobni

Neckermann, Quelle in podobni

SkIDiver ::

Koliko in kaj kupujete preko njihovih katalogov, kako ste zadovoljni z kvaliteto in storitvijo? Sem si ogledal zadnji katalog pa se mi dopadeta 2 poloverja samo nisem še nikol naročal pri njih. Kaj menite, izkušnje?

mare_ ::

Moja mat veliko naroča preko tega, tudi zame (ravno danes je prišla do mene s kupom teh revij, da sem si par stvari izbral), in moram rečt, da sem kar zadovoljen kar se tiče kvalitete majic, puloverjev, hlač in podobnih stvari. Kakšnih večjih komplikacij s tem (npr. plačevanje, napačne stvari...) pa kolikor se spomnim tudi nismo imeli. Tako da ti kar mirno naroči.

Od vsega mi je skrb, da ne bo pasalo na moj gištel:D

Popeye ::

Sej lohk zamenjas al pa prilagodis gištel.:) Sam, ce bos naroci tapravo se prav svojo stevilko, ti bo sigurn lepo pasal.

lp

CAT ::

kolko vem lahko v 15 dneh vrneš blago in ti zamenjajo če ti ni prav.Za Neckermann in Modo plus,kjer sem že kaj naročla in ni bilo problemov.Razen mogoče enega izdelka,a smo rešli problem tako da majco jaz nosim,hlače pa mama in je vse ok:D
Lp
CAT

hm, kaj pa že spet gištel pomen??

CAT ::

mare_ gištel = postava:D
Lp
CAT

Vesoljc ::

heh
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

aha, hvala:) iz kerga narečja pa je to pobrano? :D

drugač pa lahko to komot vrneš, vendar je bilo meni ponavadi vse prav, tko da če se dobro zmeriš, ni problema;)

Hvala za help. Gištel pa mislm, da kr ni iz narečja potegnjen. Pač izraz. Kot ima kolo svojo obliko->gištel je preneseni pomen pr človeku gištel->oblika, postava.

Tr0n ::

Jaz poznam geštel (iz nemscine). Za gištel prvic slisim :).

aja, 'geštel', sj res :))

no, skidiver, upam, d ti bodo puloverji prav:)

Avenger ::

Sovražim nakupe po katalogu. Že tko ko v štacunah gledam mi je redko kaj všeč, da bi mi bilo pa kar nekaj iz kataloga všeč in da bi mi povrh še pasalo, bi bil pa čudež. Poleg tega ne bi bil ravno edini s takim puloverjem :\ ok možnost je majhna, ampak verjemte, da pri cunjah ki jih jaz kupujem, je šansa da bi še kdo to imel oblečeno, zelo podobna ničli.. 8-)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Vesoljc ::

to je pa najbolj bistveno, kajne?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Avenger ::

:D Dobr, bistveno je to, da stvar vidiš na sebi, ker šele tko vidiš, ali ti je res všeč - na tebi. Ker so cunje, ki na obešalniku (ali v katalogu) zgledajo čist fenomenalno, ko pa jih oblečeš... pa ne več.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri Bike

Oddelek: Loža
131569 (1075) bluefish
»

kako modificirati avtomatika

Oddelek: Loža
303710 (2547) TekO
»