Forum » Omrežja in internet » ko odprem IE ne najde strežnika...
ko odprem IE ne najde strežnika...
sniper-man ::
Srečno!
Naj mi kdo pove zakaj ko odprem Internet Explorer mi skoraj vedno ne najde strežnika,
tako da se težko prebijem do kamor hočem.Vsakič moraš dati osveži.
Lep pozdrav!
Naj mi kdo pove zakaj ko odprem Internet Explorer mi skoraj vedno ne najde strežnika,
tako da se težko prebijem do kamor hočem.Vsakič moraš dati osveži.
Lep pozdrav!
- spremenil: ali3n ()
ali3n ::
@ bananko:
1. dejva se nekaj zmenit: naslove vprašanj piši take, da se vsaj sluti kaj te muči; naslov "krneki" - ni vredu... tokrat sem ti popravil jaz, v bodoče boš pa sam
2. nič nisi napisal kako dostopaš na net (provider, način, prek routerja, direkt....)
3. nisi napisal kaj ti javlja...
4. preveri nastavitve dostopa na internet (dns... -> glej domačo stran tvojega ponudnika).
dobrodošel na forumu!
1. dejva se nekaj zmenit: naslove vprašanj piši take, da se vsaj sluti kaj te muči; naslov "krneki" - ni vredu... tokrat sem ti popravil jaz, v bodoče boš pa sam
2. nič nisi napisal kako dostopaš na net (provider, način, prek routerja, direkt....)
3. nisi napisal kaj ti javlja...
4. preveri nastavitve dostopa na internet (dns... -> glej domačo stran tvojega ponudnika).
dobrodošel na forumu!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Selitev v Avstrijo | Splošna vprašanja glede zaposlitve in vsega ostalegaOddelek: Loža | 10278 (9209) | yang |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3325 (3033) | ali3n |
» | T2 in zunanji IPji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2451 (2140) | fizikalac |
» | Google bo ukinil šest storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9939 (7205) | techfreak :) |
» | MaturaOddelek: Novice / Obvestila | 3097 (3097) | Ziga Dolhar |