Forum » Navijanje » rdata ram na 2.80 V
rdata ram na 2.80 V
link_up ::
mene pa zanima, ce kdo pozna to znamko ramov in ve kako se obnesejo v praksi. sistem imam navit na 230x13 na abit is7 in p42.6c proc. rami so mi neznani in delujejo bp na 460mhz vendar me skrbi hlajenje(nimajo hladilnika) in voltaza 2.80V, ki je najvisja v softmeniju.
koliko je moznosti, da ram utrpi trajno poskodbo na kaksnih adresah...ali, da se celo skuri...
se to: vse nastavitve so by spd...torej 2.5-3-3..
koliko je moznosti, da ram utrpi trajno poskodbo na kaksnih adresah...ali, da se celo skuri...
se to: vse nastavitve so by spd...torej 2.5-3-3..
- spremenilo: link_up ()
boštjan ::
da niso ki a-data tile rami.potipaj rame,če so kaj vroči.sicer pa še nisem zasledil primera,da bi kdo rame skuro,tudi,če je dal na 3,0V
hmm se nekaj cudnega se mi dogaja. namrec vklopil sem dual ddr in pricel s testi sistema. ko sem zagnal 3dmark2003 builde 330 mi je zadeva pokazala celih debelih 1000 pik manj, kot prej na ne dual ddr nacinu. pravtako se je isto pripetilo v 3dmark2001se. celih 1000 pik manj... ima kdo kaksno idejo?
tiborrr ::
RAM rabi vecjo voltazo, ker pri taki frekvenci zacne ze pesati... Pa imas dve palcki rama?
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
seveda imam dve enaki palcki rama :)
trenutno me bolj zanima zakaj hudica 3dmark pokaze tako ogromno razliko. drugace mi pa sandra pove da mam mem bandwidth 5100mb/s ... wau :)
trenutno me bolj zanima zakaj hudica 3dmark pokaze tako ogromno razliko. drugace mi pa sandra pove da mam mem bandwidth 5100mb/s ... wau :)
nimus ::
Ja rami niso rdata ampak adata mogoče so pa res rdata.
V glavnem navil sem jih na 440 pa nič več zarad proc.
V glavnem navil sem jih na 440 pa nič več zarad proc.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMark05 in malo številoOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1004) | kurjač |
» | Vprasanje glede ASUS Extreme N7800GT (gf 7800gt)Oddelek: Strojna oprema | 1373 (945) | igor0203 |
» | Procesor + plata + grafična za 100kOddelek: Kaj kupiti | 2349 (2083) | Jan987 |
» | ASUS 9600XT navijanjeOddelek: Navijanje | 1692 (1052) | mamamia |
» | Tezave pri navijanju 1700+!!!!Oddelek: Navijanje | 1119 (877) | frenk |