» »

Katere multiplayer igre so najbolše?

Katere multiplayer igre so najbolše?

mkonci ::

:D Živjo vsem, imel smo privat lan party, pa smo igral Coll of Duty, zdej me pa zanima če veste katere igre so še dobre za tako vrso igranja. Všeč so mi kake streljačine al pa kej za dirkat.>:D

Vaši predlogi so zaželjeni!!!!

NoUse4AName ::

Meni je najboljsi urban terror mod za q3. Realisticna orozja, ampak je narejen tako, da je celotna stvar bolj hitra. Tako, da ni nekega kempiranja in cakanja na sovraznika, tako kot pri CS. Rabis pa originalen q3, za igranje preko neta.
bf42 je veliko ljudem vsec, ampak meni ravno ne. Ker ni neke akcije, razen ce si pilot. Ce nisi ti bo pa veliko manj zabavno.
ET, ce zacenjas z MP igrami ti bi znal biti zelo zabaven. Za tiste bolj izkusene, je pa igra rahlo prelahka.

Vikking ::

vsekakor bf1942, kar je pa reku NoUse4AName se pa ne strinjam, in nima prav... igrca je prav zanima kr ti ni vedno kot pri ostalih, kr naprej laufat pa strelat, pa umret vsakih 5 sekund... tuki se lahka odločiš al boš sovraga ubiju v stilu (sniper), al ga boš sesuvu s artilerijo, al boš s podmornico sesuvu ladje, boš z letalom ali tankom se bojeval, uporablju strojnice, metu granate, isku cilje za artilerijo, nudu prvo pomoč, ali pa boš le napadalec, in se direktno spustu mož na moža,,, igrca je prav zanimiva zaradi raznolikosti, in raznovrstnost uporabe orožja,,, in zna skos biti napeto pri igranju, je pa to odvisno od tebe kako se boš bojeval... če se ti pa ne dopade orožje iz 2 svetovne vojne, pač uporabiš Desert Combat, ki na osnovi bf1942, sprememni igrco z najsodobnejšim orožjem...

kar se tiče pa dirkanja, pa vsekakor NFS-Underground..

NoUse4AName ::

Kot sem rekel meni osebno ni vsec. Ne maram, v tanku konstantno v zrak gledat iz katere smeri mi bo nek beden pilot priletel in me razstrelil z enim strelom in ce se to ne zgodi me pa ubije nek drug v tanku, ki ga nisem videl ker sem bil prezaposlen z tistim prekletim letalom. Ne maram tistih bednih orozij v igri, ki imajo taksen spread da ne mores hodit in strelat ampak se mores pocepnit, da sploh grejo metki vsaj priblizno v smeri kamor strelas. Ne maram umirat od tega, ko vsi samo mecejo rocne granate povsot. Ne maram igrat na 90% streznikih, ker so po vecini ljudje nesposobni in delajo vse drugo, kot pa to kar je cilj igre (zavzemat sovraznikove baze).
Desert combat je pa beden zato, ker so orozja tako mocna, da zmaga tisti, ki sovraznika prvi vidi, ne tisti ki ima boljsi aim.
Raje imam igre v katerih zmaga tisti, ki je pametnejsi in ima boljsi aim od drugega.

VuLc4n0 ::

Wolfenstein Enemy Territory--> vsekakor 1A, pa še zastonj je
http://christinalake.cjb.net

globoko grlo ::

SOF2 recimo zlo kul, pa zlo realistično, ni enga brezveznega bezljanja kot pri Q3, pa dost bl dinamična kot BF1942

aja, pa še UT2K3

Thanatos ::

dirkacine: nfs : u z neofficial patchom, nfs hp2, pro race driver kaksna pocasnejsa kategorija (toca npr), rally masters, mogoce kaksen colin

krucymucy ::

Unreal Tournament 2003 ... one and only ...

Deathlike M Tito ::

UT one and only ne rabis originala ker pac nima cd keya, UT 2003 je itak ena velika sminka. Kar se tice BF1942 ce vas je majn kot 16 je dougcajt ker so mape vecinoma prevelike. kar je pa nad 16 je pa zakon spil. ET usekakor in je zastojn. Ce ti je do totalne realistike zanemari SOF2 in si ubodi infiltration (mod za UT k je zastojn rabs sam UT). MOHAA ena najboljsih WW2 igr.
zdej se ne morm se kake spomnt :D
do what i say not what ive done!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera igrica je najboljša za igro prek interneta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
676267 (4545) PaX_MaN
»

Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1378620 (5701) frenk
»

Battlefield 1942

Oddelek: Igre
231101 (899) Vikking
»

Slo-Tech Lan 2003 - Katere igre? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
565369 (4134) ferjan
»

Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10010008 (6249) Poldi112

Več podobnih tem