Forum » Programska oprema » Office XP + SLO črkovanje
Office XP + SLO črkovanje
SHARK ::
Zanima me kako je s Slovenskim črkovanjem besedila v Officu XP(kje dobiti Slovenski slovar in kam ga posneti). Menda ste forum na to temo že imeli a sem ga jaz žal zamudil (sorry).
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!
andrej ::
slovenski crkovalnik obstaja - in to od starih verzij - dela tudi pod xp-ji se mi zdi. drugace pa bo kasneje prisla ven tudi slovenska verzija office xp...
bzagozen ::
Slo slovar je v bistvu le črkovalnik, ki ga poznamo že iz office 2000. Na Office XP lepo deluje, samo dodatno ga je treba inštalrat. Na že inštalirani office XP inštaliraš še office 2000, vendar izbereš samo orodja za preverjanje. Deluje!
www.alkoma.si
Ej bzagozen hvala ti za odg. Takoj bom poiskusil urediti zadevo tako kot si predlagal.
Ok capitanoss sem pac malo poenačil pojma slovar in črkovalnik. Zaradi tega se menda ni vredno razburjati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2234 (2063) | Macketina |
» | Slovenski spell checkOddelek: Pomoč in nasveti | 1727 (1674) | delfinus |
» | OpenOffice.org in XimianOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2752 (2752) | mathjazz |
» | Ang Office XP in slovenski spell checker?Oddelek: Programska oprema | 3018 (2971) | andrej |
» | office xp slovenski languge packOddelek: Operacijski sistemi | 3093 (2848) | andrej |