Forum » Kaj kupiti » SDRAM 133 dvo ali enostranski?
SDRAM 133 dvo ali enostranski?
urossh ::
lep pozdrav!
prosim da mi nekdo svetuje kaj naj kupim dvostranski ali enostranski ram. a je sploh kaksna razlika? kater ram dvo ali enostranski bi bil bolj primeren za moj PC?
hvala!
moja konfiguracija:
athlon 950 mhz
MSI KT133 A
128 ram SDRAM
prosim da mi nekdo svetuje kaj naj kupim dvostranski ali enostranski ram. a je sploh kaksna razlika? kater ram dvo ali enostranski bi bil bolj primeren za moj PC?
hvala!
moja konfiguracija:
athlon 950 mhz
MSI KT133 A
128 ram SDRAM
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
swar ::
V cem je sploh razlika med enostranskim in obojestranskim,vem da ene starejse plosce zahtevajo enostranske rame...So kake razlike v performansah?
morphling1 ::
Ravno obratno, starejše plošče zahtevajo dvostranske module. Finta je samo v velikosti čipov na modulih in to da starejši čipseti teh ne prebavljajo. Razlike v performansah ni, so pa dvostranski dosti dražji. Urossh ti lahko na svoji plati uporabljaš kar enostranske module.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Big Poppa ::
Pomagajte še meni.Delam še eno kišto,nekakšen server.In sem kupil plato QDI Advance 10F.Torej,kakšen ram naj kupim.A bo vsak SDRAM delal?
Tu je link do plate: QDI
Tu je link do plate: QDI
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
morphling1 ::
Nebi smelo biti težav s pc133 sdramom.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zazna 1024MB rama, uporablja samo 768MB?Oddelek: Strojna oprema | 2117 (1279) | mlakar |
» | ne prepozna nekaj ramaOddelek: Strojna oprema | 1405 (1240) | Senzacionale |
» | Ram vprašanje -obojestranski ali enostranski ?Oddelek: Strojna oprema | 1072 (942) | stock |
» | Zaznavanje sdramovOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1083) | Dr_M |
» | Ima kdo v mashini 3x512MB rama?Oddelek: Strojna oprema | 1894 (1352) | kixs |