Forum » Pomoč in nasveti » Problem s pečenjem
Problem s pečenjem
Pro2Type ::
Zadnje čase se mi dogaja, da ko zapečem cd, mi noče predvajat filma. Kaže da je film gor, sam ga noče odpret, in tako je cd zanič. Imam nerota 6.3.0.0., in LG pekača, 40x12x40. ponavadi pa pečem na hitrosti 24 ali 36. Sem probal več različnih cd-jev pa ni nič bolje. Imam win xp, sam prej mi je normalno delovalo?
Hvala
Hvala
polde66 ::
oj,
spucej cd s čistilnim cd-jem
pol pa probej še na manj pečt. mogoče so tudi mediji, kak plavi smart al pa kej podobnga
spucej cd s čistilnim cd-jem
pol pa probej še na manj pečt. mogoče so tudi mediji, kak plavi smart al pa kej podobnga
Xgeneration ::
Lahko ti je tut pekač šel v k.... .
Lahko, da je na njem zapacana leča.
Dej kupi kak čistilni CD.
Kak se CD-RW - je čisti sam sicer ne vem. A obstajajo kaki CD-ji, ki očistijo tudi glavo, ki zapisuje?
Lahko, da je na njem zapacana leča.
Dej kupi kak čistilni CD.
Kak se CD-RW - je čisti sam sicer ne vem. A obstajajo kaki CD-ji, ki očistijo tudi glavo, ki zapisuje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen program za peko DVD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4940 (4519) | BorutK-73 |
» | stolp AIWA 3cd changerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1332 (1268) | Lisko |
» | Liteon LTR 48x12x48 nehal pečtOddelek: Pomoč in nasveti | 793 (725) | TylerDurden |
» | Teac CDW524E noče zaključit cd-jaOddelek: Strojna oprema | 845 (787) | mato22 |
» | Čiščenje CD predvajalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3425 (3327) | jest10 |