Forum » Kaj kupiti » Kateri procesor za matsonic plato!
Kateri procesor za matsonic plato!
OmegaM ::
Moj frend ma plato MS8137C od matsonica pa me zanima ce kdo ve in ma izkusnje kateri procesor lahko najvec dam notri, sicer sem nasel da podpira do AMD 2600+ toda zanimajo me predvsem vase izkusnje in mnenja.
Sedaj ma notri 1600+ palomina in 512 ddr 2700.
Aja pa ce mi kdo ve povedati kolko je se vreden ta procesor,ce bi ga hotel prodati.
LP
Sedaj ma notri 1600+ palomina in 512 ddr 2700.
Aja pa ce mi kdo ve povedati kolko je se vreden ta procesor,ce bi ga hotel prodati.
LP
bmen ::
poglej na www.matsonic.com.tw ali pa pokliči v firmo toptex v Trbovlju, ki omenjene plate uvaža (številka je na njihovi strani www.toptex.si). Ko sem jaz pred časom kupoval matsonicovo ploščo mi ni prepoznala novega durona 1600. Fantje uz toptexa so bili visoko profesionalni in mi še isti dan poslali bios, ki ga na matsonicovi strani še ni bilo - in plata je omenjeni proc spoznala brez problemov. Še enkrat če je na forumu kdo iz Toptexa - kapo dol!
Za procesor 1600 palomino pa tako - duron 1600 nov stane cca 11 kSIT - tako da kaj več od tega ne boš dobil (lahko pa se zmaniva še za manj :-))))
bmen
Za procesor 1600 palomino pa tako - duron 1600 nov stane cca 11 kSIT - tako da kaj več od tega ne boš dobil (lahko pa se zmaniva še za manj :-))))
bmen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj pride v SLO NEC ND-4551A?Oddelek: Strojna oprema | 2688 (1476) | pinx |
» | Menjam masino (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3436 (2795) | MadMax |
» | Kateri procesor na plato?Oddelek: Strojna oprema | 794 (766) | killah bee |
» | Celeron 1.0a (imam ga)Oddelek: Navijanje | 1615 (1021) | ABX |
» | Kaj kupt (proc., plata, ram)?Oddelek: Kaj kupiti | 2412 (1756) | Enzo77 |