» »

TNT2 M64

TNT2 M64

radiator ::

Kaj ima TNT2 M64 32MB ventilator na hladilniku? To ima bratranec v PC-ju. Sma zdaj nalepko dol spipala ( garancija pa to..... ) in je mašin hudo slabo skup naret. Oni, ki je to sestavljajl je na Durona namazal tolko srebrne paste kot je jaz porabim celo leto ( to pa ni malo ) in ne samo to potem še jo je razmazal po celem procesorju :). No nazaj k stvari: na rebrih se vidijo sledi vijakov zdaj pa ne vem ali ventilator ali ne?

kuglvinkl ::

Tvoj bratranec naj nabija vsaj ene pol ure kar pač nabija, potem snemita stranico in ti (delitev dela) potipaj rebra, če se poš spekel, se splača zadevo aktivno hladiti.
Your focus determines your reallity

Dead_Eye ::

moja m64 firme powercolor ni imela ventilatorja, pa je imela zelo majhem hladilnik - komaj (s samo 2 šraufi) je šel gor 4x4 vent. Če ti v igrah ne zmrzuje ne rabi venta.
The one and only

Azrael ::

Obstajajo dve verzije TNT2 M64 32MB RAM, tiste z ventilatorjem (imam tako od Eagle) in tiste brez (kot npr. Sniper). Baje je razlika še v frekvenci GPU in RAM, Verzija brez je slabša/počasnejša, znanec je imel Sniper in je to vedno trdil in tudi izmeril nižje frekvence.
Poglej, če je na grafiki konektor za napajanje in če je potem je bolje, da se gor montira ventilator, vsaj pri meni se brez ventilatorja veselo greje, sicer ne zmrzuje, samo ne igram 3D iger.
Če se v hladilniku poznajo zareze od vijakov, potem je nekoč ventilator že bil, pa so ga odmontirali stran, mogoče zato, ker so bili originalni ventilatorji zelo slabe kakovosti in so ga raje odstranili, kot zamenjali.
Pri meni je originalni šel dobro leto, potem rabljen s 486 2 leti, sedaj pa je gor en nov in bom videl koliko časa bo šel. Gre za ventilator 4 x 4 cm.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

navijanje starih grafik

Oddelek: Navijanje
221297 (973) sirotka
»

kje dobit PCI grafično ?

Oddelek: Kaj kupiti
51247 (1114) ql000
»

Izbira: TNT2 ali FX 5200 za Win98 in igre.

Oddelek: Strojna oprema
121178 (974) Azrael
»

Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
676113 (4676) The B
»

sesuvanje!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
61013 (888) Boky

Več podobnih tem