Forum » Pomoč in nasveti » comp mi stekne ..
comp mi stekne ..
sleby ::
A kdo mogoce ve zakaj mi comp stekne ce zacnem poslusat mp3je .. sej od zacetka ene par minut dela, potem pa kr stekne .. ?
slycer ::
Windowsi so vsega krivi. Reinštaliraj! To se drugače tudi dogaja (in še katere druge stvari), če imaš Winse prenasičene z raznimi programi in podobnim sranjem. Vsekakor reinštaliraj OS. Pol pa ne bo več zajebaval. Saj veš, Micro$oft
sleby ::
Mam TB 850 @ 1ghz, kt7a-raid, awe64, ibm ericsson 40gb, gf2 gts .. delal mi je normalno do 2 dni nazaj, od takrat mi pa skoz steka .. reinstalirat pa ne mislim ker sm 3 tedne nazaj pa se prevec fuka je z tem ..
Tomi ::
A to dela samo pri mp3-jih ali nasplošno pri zvokih? Ker če je prva možnost, poskusi z novo verzijo Winampa ali kaj podobnega ( lahko tudi staro, če imaš najnovejšo ), če pa druga, je pa krivda v zvočni. Poglej nastavitve in gonilnike..
metrodusa.blogspot.com
DrSergioDJ ::
hmm, lahko da mas tud sam katere mp3-je defektne. Ker jest sm mel enak problem, ene par ( AMPAK VEDNO ISTI ) mp3 so zaštekal, če sm jih spustu, sam zdej mi pa rečmo enako pr ene dveh kratih filmčkih frizne vsee.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1516 (1044) | Pesimist |
» | Štekanje igerOddelek: Igre | 1129 (922) | tsatthoggua |
» | Zatikanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1132) | _Dejan_ |
» | Zakaj šteka?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1592 (1429) | dejanslo |
» | Giants: Citizen Kabuto-igra enostavno zaštekaOddelek: Igre | 834 (764) | R33D3M33R |