Forum » Pomoč in nasveti » težava z formatiranjem
težava z formatiranjem
mietke ::
Na novo sem šel nalagat windowse 98 na stari mašini.Sformatiral sem obe particija na disku po tem se je pa začel problem.Windowsi mi sformatirajo disk ,ko pa bi moral začeti setup mi pa javi CDR101:not ready(branje pogon d:)
Prekini,Znova,Opusti?
Trenutno imam samo eno particijo,sem pa že probal tudi z večimi,pa je vedno isto.Zamenjal sem že tud CD-ROM ker sem mislil da on nagaja pa ni bilo nič bolje.
Drugače mi pa tudi javlja da disk ni pravilno formatiran.
A ma kdo kakšno idejo da mi mal pomaga,please
Prekini,Znova,Opusti?
Trenutno imam samo eno particijo,sem pa že probal tudi z večimi,pa je vedno isto.Zamenjal sem že tud CD-ROM ker sem mislil da on nagaja pa ni bilo nič bolje.
Drugače mi pa tudi javlja da disk ni pravilno formatiran.
A ma kdo kakšno idejo da mi mal pomaga,please
alkoo ::
setup mi pa javi CDR101:not ready(branje pogon d:)
zrihti si nekje drug cd kr je ta verjetn zanič.
lahk ga probaš tud mal umit če je zloooo umazan.
zrihti si nekje drug cd kr je ta verjetn zanič.
lahk ga probaš tud mal umit če je zloooo umazan.
mietke ::
Hvala za pomoč.Moj CD je bil res uporaben samo še za frizbi,pa mi ga je potem po težkih mukah nekako uspelo tolk očistiti da je zagrabu.Me je pa zmotil to,da je do formatiranja in scandiska CD deloval,potem pa se je ustavil.
Pa spet nekaj več vem.
Pa spet nekaj več vem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2885 (2676) | k4vz0024 |
» | Težave z zagonom WinXP + še ostali križi in težave :(Oddelek: Programska oprema | 1133 (870) | |Luka| |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3187 (3121) | perci |
» | Kako naredit particije, ne da bi zjebu podatke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1022) | boogoo |
» | format hdd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 912 (773) | kllicker |