Forum » Kaj kupiti » katero ohisje? (nevarno, veliko)
katero ohisje? (nevarno, veliko)
branko_bm ::
kaksno ohisje priporocate, priporocljiva kaksna fotka, mocan napajalnik (vsaj 300W), pa naj nebo prevec standardno...
andro ::
Če maš gnar si kupi macase KA-066. Zlo vlka mašina težka kar 20 kg.
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
andro :) lepa kista ni kaj... pomoje se je nihce nebi branil...
a ko vidim ceno HE HE ni problema sem mislil da stane se vsaj polovico toliko zraven :)
skoraj me je vrglo, 50 000 za kisto... heh!
raje se grem se dalje sam svoj mojster... pa se ponosen si pol lahko da si to ti naredil
hvala... sem si ze premislil, namesto kiste kupim raje nekaj cesar sam ne zmorem :)
ko pa bo placa in druge stvari pa bomo kupovali tudi take stvari ( I hope so)
za 1x bom pa ostal pri moji dvonastropni kistici in dvema napajalnikoma (dosti ceneje pride)
a ko vidim ceno HE HE ni problema sem mislil da stane se vsaj polovico toliko zraven :)
skoraj me je vrglo, 50 000 za kisto... heh!
raje se grem se dalje sam svoj mojster... pa se ponosen si pol lahko da si to ti naredil
hvala... sem si ze premislil, namesto kiste kupim raje nekaj cesar sam ne zmorem :)
ko pa bo placa in druge stvari pa bomo kupovali tudi take stvari ( I hope so)
za 1x bom pa ostal pri moji dvonastropni kistici in dvema napajalnikoma (dosti ceneje pride)
hello!
evo sraufal, vrtal, rezal in koncno sestavil... (ter tako spet prisel nazaj na net) sicer se moram dat spredaj masko gor in pa stranico... a ostalo je vse na svojem mestu... tudi star napajalnik (AT) sem povezal na "novega" (ATX) preko releja tako da zdaj pritisnem samo en knof in se prizgeta oba :)
malo se moram pospravit po sobi pa bo :)
pa se kar ponosen sem na svoj izdelek, prisparal pa sem tudi par lepih denarcev
evo sraufal, vrtal, rezal in koncno sestavil... (ter tako spet prisel nazaj na net) sicer se moram dat spredaj masko gor in pa stranico... a ostalo je vse na svojem mestu... tudi star napajalnik (AT) sem povezal na "novega" (ATX) preko releja tako da zdaj pritisnem samo en knof in se prizgeta oba :)
malo se moram pospravit po sobi pa bo :)
pa se kar ponosen sem na svoj izdelek, prisparal pa sem tudi par lepih denarcev
zal nimam slikice (mogoce kdaj)
midi pa je premajhno za dva napajalnika in kup ventilatorjev
midi pa je premajhno za dva napajalnika in kup ventilatorjev
tejo ::
Nevsakdanje ohišje? Ni problema! Kupi si eno veliko ohišje za strežnik. Tako, ki je veliko kot omara in zasede pol sobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8043 (5006) | LittleDevil |
» | Vezava 2 atx napajalnikov z izkorisceno deljeno mocjoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2483 (2101) | Brane2 |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2440 (1463) | Markoff |
» | Home made ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2998 (2118) | segi |
» | Kaj vse ste nardil z Abakom?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3563 (3131) | iCe |