Forum » Pomoč in nasveti » Kako presneti disk z XP-sistemom na nov disk?
Kako presneti disk z XP-sistemom na nov disk?
PhotoBlaz ::
za en racunalnik imam nov disk, zelel, pa bi stari disk(z operacijskim sistemom vred) prenest na nov disk,....kot nekaksn Backup celga diska.....sm ze probaval s temi toolsi iz WinXP, sam nikol ne rata, vedno pravi da manjka ntoskrnl.exe.
To sem ze 2x nekoc naredu,..pa sem pozabil kako sem naredil, a mogoce kdo ve kako?
Hvala
P.S. novi disk bo imel dve particiji, ena sistemska (kamor hocem dati cel "prejsni disk" in eno particijo z dokumenti.
______
Se to sem pozabu povedat, da bi naredu Backup na D particijo novega diska, potem pa odpakiral na C(novega diska)
To sem ze 2x nekoc naredu,..pa sem pozabil kako sem naredil, a mogoce kdo ve kako?
Hvala
P.S. novi disk bo imel dve particiji, ena sistemska (kamor hocem dati cel "prejsni disk" in eno particijo z dokumenti.
______
Se to sem pozabu povedat, da bi naredu Backup na D particijo novega diska, potem pa odpakiral na C(novega diska)
- spremenilo: PhotoBlaz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostna kopija sistemskega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2438 (1587) | nicksonn |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4700 (3830) | solatko |
» | Zagonski disk kot drugi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1083) | solatko |
» | Presnemavanje vsebine diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1081) | zvery1 |
» | kako kopirati disk z sistemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (908) | bobby |