Forum » Izdelava spletišč » Komercialni hosting
Komercialni hosting
dr. Zgemba ::
Lahko kdo predlaga kakega solidnega in ne predragega ponudnika hostinga.
Rabil bi +-100MB prostora, 2G prenosa na mesec in celi backend (PHP, Perl, MySQL...). Pa neko solidno remote administracijo.
Lahko je v tujini, ker hitrost povezave ni zelo kritična.
Cenovni limit je nekje 35000 SIT letno.
Rabil bi +-100MB prostora, 2G prenosa na mesec in celi backend (PHP, Perl, MySQL...). Pa neko solidno remote administracijo.
Lahko je v tujini, ker hitrost povezave ni zelo kritična.
Cenovni limit je nekje 35000 SIT letno.
MOJNET.net ::
Pozdravljen, na MOJNET.net dobiš to že vse v Partner paketu (in to za 3x manjši znesek kolikor si ga ti pripravljen plačati) .
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
Hmm, referencne liste ni (namenoma), saj je najboljsa referenca prav vsak sam. Poleg tega pa je opcija 30 dnevnega brezplacnega testiranja, tako da ni nobenih obveznosti .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MOJNET.net ()
Ziga Dolhar ::
> Hmm, referencne liste ni (namenoma), saj je najboljsa referenca prav vsak sam.
Ne razumem. Lahko obrazložiš?
Ne razumem. Lahko obrazložiš?
https://dolhar.si/
referencnih list ne objavljam zaradi slabih izkusenj (beri: so jih spemal,...itd). Ce koga zanima, kako stvar deluje, je najbolje da to opravi na lastni kozi (se pravi, da lastne izkusnje najvec pomenijo-moje mnenje).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MOJNET.net ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web-hosting ponudnik....kaj priporocate?Oddelek: Omrežja in internet | 1480 (960) | Gandalfar |
» | www gostovanje za "malo" denarja....Oddelek: Omrežja in internet | 1876 (1520) | Gandalfar |
» | Pomagajte mi izbrati ponudnika gostovanja spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1044 (931) | MOJNET.net |
» | Virusi!Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1141) | MOJNET.net |
» | phpMyadmin inštalacijaOddelek: Izdelava spletišč | 1140 (1057) | Bakunin |