Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

urkov ::
@li-si-ca Baccara - The Devil Sent You To Lorado tale komad bo (če ga ne najdeš ga imam jaz)

urkov ::
@andromedar en podoben komad kot ga ti opisuješ sm vidu videospot baba se vlači po postelji v spodnem štuku se pa model pripravlja da gre ven in na koncu vzame plošče( on je dj ne ona baba ) seveda če misliš ta komad ne vem več naslova vem pa da je iz 1997.

Wajsmiler ::
Iščem glasbeno podlago, ki jo uporablja Silvo Teršek pri svojih sobotnih intervjujih. Ena ženska uporablja samo vokal na AAAA. Pesem uporablja pred intervujem in pred naslednjim...
hvala
hvala

martin.c ::
Iscem eno pesem,ki jev reklami za en avto. Ne vem kater avto, ker je punca gledala in ona hoce komad, edino kar ve je, da je bil v rekalmi en lusten majhen otrok, ostalega sporocila ni receptirala.
Ce mogoce kdo ve,
hvala
Ce mogoce kdo ve,
hvala

Zimavc ::
Pozdravljeni,
rabil bi izvedel čim več imena bendov ter izvajalcev, ki izvajajo country glasbo. Sam poznam samo John Denverja. Vem pa, da mi boste tukaj znali pomagt.
Hvala.
lp
rabil bi izvedel čim več imena bendov ter izvajalcev, ki izvajajo country glasbo. Sam poznam samo John Denverja. Vem pa, da mi boste tukaj znali pomagt.
Hvala.
lp

Saladin ::
Link do animacije
Pozna kdo to jazz melodijco?
edit: sem že poslal mail avtorju filmčka, ampak še nimam odgovora.
Pozna kdo to jazz melodijco?
edit: sem že poslal mail avtorju filmčka, ampak še nimam odgovora.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saladin ()

TribesMan ::
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Mnja... sam... ni to to :D
La la la love or something... :/
La la la love or something... :/

Teych ::
Ojla!
Mene pa matra tanova reklama za Radensko Naturelle, arija, ki mi je fuuuul znana, ne vem pa kam naj jo dam... se komu kej bl sanja kot meni? KLIK...
Mene pa matra tanova reklama za Radensko Naturelle, arija, ki mi je fuuuul znana, ne vem pa kam naj jo dam... se komu kej bl sanja kot meni? KLIK...

Looney ::
OK, mene je Google totalno pustil na cedilu. Poznam skoraj vse besedilo, a mi ne najde ničesar.
Tako, da vas prosim za pomoč.
Besedilo, če se ga prav spomnim:
Gledal sem luč, ki sijala mi je skozi okno.
Gledal sem strjene sence kot bel pajčolan.
Zrla je vame,
zgrabil sem noč in smejala se ni nikdar več.
Le zakaj Delilah
Si odšla Delilah
Sem šepetal in v mislih klel kot otrok
Temna mi senca je zdrsnila prek oči

Besedilo, če se ga prav spomnim:
Gledal sem luč, ki sijala mi je skozi okno.
Gledal sem strjene sence kot bel pajčolan.
Zrla je vame,
zgrabil sem noč in smejala se ni nikdar več.
Le zakaj Delilah
Si odšla Delilah
Sem šepetal in v mislih klel kot otrok
Temna mi senca je zdrsnila prek oči
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()

Ok, po celi večnosti guglanja sem našla angleško verzijo. Flogging Molly - Delilah, bi bila pa zelo vesela, če bi kdo pozna izvajalca slovenske verzije.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()

Ne, ni prava izvedba. Drugačno besedilo imajo. Še nekaj mora obstajati.

El Nino ::
LP
Kaj slučajno kdo ve naslov komada, ki je (vsaj mislim) soundtrack od nanizanke Smallville? Poje moški, zraven pa igra cel cajt klavir, z nekaj solističnimi vložki. Mislim da je naslov nekaj v stilu 'The way it is' al nekaj takega. Če pozna kdo izvajalca, toliko bolje.
Če se komu kaj sanja, se priporočam.
Hvala in LP
Kaj slučajno kdo ve naslov komada, ki je (vsaj mislim) soundtrack od nanizanke Smallville? Poje moški, zraven pa igra cel cajt klavir, z nekaj solističnimi vložki. Mislim da je naslov nekaj v stilu 'The way it is' al nekaj takega. Če pozna kdo izvajalca, toliko bolje.
Če se komu kaj sanja, se priporočam.
Hvala in LP

Saladin ::
lukapawlinac:
Bruce Hornsby & The Range - That's Just the Way It Is
oz. novejša predelava
2-Pac - Changes
Bruce Hornsby & The Range - That's Just the Way It Is
oz. novejša predelava
2-Pac - Changes
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom

li-si-ca ::
urkov Sem našla,je prava,...Hvala...A poznaš v kakem remixu še,ker sn v big bangu slišala nek remix,dance varianta bol... :)
Drgač pa spet iščem eno pesem ki ima enako melodijo kot jo poje Blondie-heart of glass( vsaj refren) je pa kao party remix....Celo videospot obstaja in gre nekako takole:
Na začetku se tip pripelje v ulice pred vrstne hiše. Stopi iz avta in v ozadju se sliši pesem ( nerazločni bas), potem gre do vrat in potrka (takrat muzike utihne in zasliši se škripanje vrat in vrata se odpro). V tistem se pesem razločno nadaljuje......celi videospot se dogaja na partiyu in umes se razbije kozarec ( ki je v pesmi kot zvok). Na koncu tip zapusti party....se sprehodi do avta se vsede v avto avto vžge in parkrat rukne po gasu in mal zacvil ter se odpelje ( zvok muzike iz ozadja pa je slišen vse do škripanja gum)...?
Mogoče ve kdo? Smile
Drgač pa spet iščem eno pesem ki ima enako melodijo kot jo poje Blondie-heart of glass( vsaj refren) je pa kao party remix....Celo videospot obstaja in gre nekako takole:
Na začetku se tip pripelje v ulice pred vrstne hiše. Stopi iz avta in v ozadju se sliši pesem ( nerazločni bas), potem gre do vrat in potrka (takrat muzike utihne in zasliši se škripanje vrat in vrata se odpro). V tistem se pesem razločno nadaljuje......celi videospot se dogaja na partiyu in umes se razbije kozarec ( ki je v pesmi kot zvok). Na koncu tip zapusti party....se sprehodi do avta se vsede v avto avto vžge in parkrat rukne po gasu in mal zacvil ter se odpelje ( zvok muzike iz ozadja pa je slišen vse do škripanja gum)...?
Mogoče ve kdo? Smile

Zgodovina sprememb…
- spremenila: li-si-ca ()

TeraSonic++ ::
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"

Loki ::
iscem eno pesem, ki spominja na irske, iz same pesmi pa zelo izstopa "medical ...", kaj naj bi bilo ..., ne vem, mogoce equipment ali kaj. spominja pa tako po spremljavi kot petju na irske.
I left my wallet in El Segundo

error7891 ::
Že dolgo iščem naslov te pesmi in bom ful vesel če bo kdo vedel.
http://www.youtube.com/watch?v=GMU6OOSB4LE

http://www.youtube.com/watch?v=GMU6OOSB4LE

Black ICE ti objavim post nazaj ali si ga namerno izbrisal?

kobe ::
Živjo!
Iščem en tak bolj dance komad, ki gre nekako takole:
Stop in the name of love...
P.S. Ni kakšen od starejših izvajalcev, je bolj od sedanjih. Ni Diana Ross ali podobni.
Lp
Iščem en tak bolj dance komad, ki gre nekako takole:
Stop in the name of love...
P.S. Ni kakšen od starejših izvajalcev, je bolj od sedanjih. Ni Diana Ross ali podobni.
Lp
Mili

DrJest ::
@Tribesman
Morda že malo pozno, pa vseeno.
Komad, ki je na začetku tistega filma je
Goldfrapp - Ooh La La z albuma Supernature.
LP
Morda že malo pozno, pa vseeno.
Komad, ki je na začetku tistega filma je
Goldfrapp - Ooh La La z albuma Supernature.
LP

DrJest: 100x hvala :D

kobe ::
Čao!
Mene pa zanima v katerem club life-u od tiesta se nahaja komad od fragme - toca's miracle?
Hvala
Mene pa zanima v katerem club life-u od tiesta se nahaja komad od fragme - toca's miracle?
Hvala
Mili

dajoker ::
Je tu kdorkoli, ki ve, kk je naslov tega komada, ko se prične pri okol 35. sekundi.
LINK
Hvala vnaprej
LINK
Hvala vnaprej
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
a skill, not an activity. K. Mitnick

roli ::
Hmm jaz iščen nekaj kar bo najbrž precej nemogoče ugotovit!
Gre se za eno dokaj popularno pesem po radiih - ne spet pretirano. Poje neka ženska v nekem X jeziku, ki me vleče na kako Italianščino/Španščino ali nekaj čisto X. Uvrstil bi jo nekam med pop, morda tudi rock ampak bolj pop. Slučajno kdo ve kaj zaboga jaz hočem?
Gre se za eno dokaj popularno pesem po radiih - ne spet pretirano. Poje neka ženska v nekem X jeziku, ki me vleče na kako Italianščino/Španščino ali nekaj čisto X. Uvrstil bi jo nekam med pop, morda tudi rock ampak bolj pop. Slučajno kdo ve kaj zaboga jaz hočem?

http://www.r00li.com

Black_ICE ::
Mene pa zanima kateri komad se vrti v zadnji reklami za mobitel (ko človek oblečen v rdečo štirko hodi okoli).

user427615 ::
Mene pa zanima kateri komad se vrti v zadnji reklami za mobitel (ko človek oblečen v rdečo štirko hodi okoli).
veliko ljudi zanima kateri komad se vrti v zadnji reklami, a o le tem na nobenem travniku ne duha, ne sluha. tudi strc vsevedni ga ne pozna.

M@73Y ::
Kako je naslov tega komada. je slovenski iz leta recimo 1985 - 1990. pomoje so pel Martin krpan skupina. gre pa nekak tko....
..kaj ti bom reku,
da nam se speku,
spet sm padfu dol,
in me močno boli, booli,
kaj ji bom reku,
da nam se speku,
kako bi dol jo dal,
samo za to še žvim!!...
Lp. Hvala
..kaj ti bom reku,
da nam se speku,
spet sm padfu dol,
in me močno boli, booli,
kaj ji bom reku,
da nam se speku,
kako bi dol jo dal,
samo za to še žvim!!...
Lp. Hvala
..jump into psytrance tunnel..

M@73Y ::
VEerjetno je na forumu samo še mladina. kaj res nihče ne pozna komada? Tud stricu "guglu" ni lih jasno.
Lp.
Lp.
..jump into psytrance tunnel..

Stripy ::
Link do mp3 datoteke se nahaja na uradni strani Don Mentony Banda, zato mislim, da je dolvleka legalna.
Ampak v redu, ne bom več dajal povezav na mp3.
Ampak v redu, ne bom več dajal povezav na mp3.

slovencl ::
Na slovenskem mtv-ju sem videl en komad, ko je v videospotu en tip tekel na mestu in stegoval roke pred sabo, naslova pa nisem ujel - mogoče kdo ve naslov tega komada (če ga prepozna)?

gzibret ::
Stripy - ups, moja napaka, imaš prav. Se opravičujem za poseg, tvoj post je v prvotnem stanju.
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()

Sadida ::
A kdo ve ker komad je to?
...js negrem u vojsko, nism fizično sposobn, js negrem u vojsko... ... js bom kr duma
...js negrem u vojsko, nism fizično sposobn, js negrem u vojsko... ... js bom kr duma