Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Alexius Heristalski ::
dragon girl, Google.com je rešitev.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
doktordoktor ::
Bok!
Iscem naslov komada, ki se vrti (skor vsakic) v BARU med glasovanjem, kdo bo zapustiv BAR. Komad je instrumentalen, v ospredju je saks v ozadju pa se slisi tud trobenta.
Prosim, ce kdo ve, naj mi sporoci. Hvala, LP.
Iscem naslov komada, ki se vrti (skor vsakic) v BARU med glasovanjem, kdo bo zapustiv BAR. Komad je instrumentalen, v ospredju je saks v ozadju pa se slisi tud trobenta.
Prosim, ce kdo ve, naj mi sporoci. Hvala, LP.
kobe ::
Jest pa iščem komad od enga italijana, sej je ful znan komad pa še tak bolj dance verzija...
Sam ne vem če bom prov napisov: di mi tengo ooo
hvala
Sam ne vem če bom prov napisov: di mi tengo ooo
hvala
Mili
Goldee ::
Mene pa zanima kdo izvaja (je priredil) komad, ki gre tkole: "you make me crazy..." Sej se ful vrti po radiu... samo mi ga ne uspe najti (sej veste kje)...
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Sba ::
Gnarls Barkley - Crazy?
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Chronoboy ::
Prijatelja zanima pesem v reklami za citroen. Zal mu sam ne morem pomagati, ker nisem ze dolgo casa gledal TV.:D
Goldee ::
@Sba
Ne, tale komad ni pravi. :(
@Chronoboy
Tvoj prijatelj verjetno išče komad "Welcome to my life" od skupine Simple plan.
Ne, tale komad ni pravi. :(
@Chronoboy
Tvoj prijatelj verjetno išče komad "Welcome to my life" od skupine Simple plan.
And Now for Something Completely Different...
Petro ::
A pozna kdo komad Never On Sunday? Avtor je Manos Hadjidakis, v originalu pa ga poje Melina Mercouri. Je iz istoimenskega filma (mislim, da je dobu tudi oskarja za komad).
Komad sem prvič slišal v neki dance/pop verziji z latino besedilom: 'chiquita, bonita... marinero, caballero...'. A pozna kdo ime komada in izvajalca?
Komad sem prvič slišal v neki dance/pop verziji z latino besedilom: 'chiquita, bonita... marinero, caballero...'. A pozna kdo ime komada in izvajalca?
Alexius Heristalski ::
kobe: Babilon - Rabim tvoj smeh
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Sandoval ::
Včeraj sem slišal na radiu:
-melodija kot How deep is your love
-ritem bossanove
-v besedilo se nisem poglabljal
-moški izvajalec
Se zelo priporočam, če kdo pozna komad.
-melodija kot How deep is your love
-ritem bossanove
-v besedilo se nisem poglabljal
-moški izvajalec
Se zelo priporočam, če kdo pozna komad.
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
suntrace1 ::
Ejsi_Disi ::
Sandoval:
Mogoče Bee Gees - How Deep Is Your Love
Grupa Bee Gees, trojica muskaraca - braca.
Veoma visoko pjevaju.
Mogoče Bee Gees - How Deep Is Your Love
Veoma visoko pjevaju.
[ecstazy] ::
Zanima me naslov komada ki so ga vrteli, takoj po tekmi olimpia-cibona, pred komadom we are the champions.
Komad je nov, zvrst je dance, trance (nejkej u tem stili)
Komad je nov, zvrst je dance, trance (nejkej u tem stili)
whatever ::
Veoma visoko pjevaju.
Hehe, Adi Smolar je car.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
kobe ::
Mene pa zanima komad k jo pojejo tretiak in prijatelji v filmu saint tm na odru in gre za eno rusko narodno.
Hvala
Hvala
Mili
BlackHole ::
Kaj lahko tudi za naslov filma vprašam? Gre za nek star menda kitajski film. Naslov bi naj bil "Glineni vojščak". Jaz pa rabim original naslov, ali pa vsaj angleškega.
LP Marko
house ::
Danes sem na RTS na zabavnem kanalu slišal eno mirno slovensko pesem, poje ženska (mogoče Jadranka Juras)... gre pa nekako takole oz par besed, ki se jih spomnem: dotik (dotaknem) na čelo, metulj, meso :) Če kdo slučajno prepozna
house ::
kobe, pesem bo najbrž tale :http://www.lyricsbox.com/e-nomine-lyric...
pIpI prosim, ja, če lahko še pogledaš za ono pesem, ker mi je res všeč ;) HVALA!!
pIpI prosim, ja, če lahko še pogledaš za ono pesem, ker mi je res všeč ;) HVALA!!
jvolk ::
Pozdrav.
Imam pesem od Andreja Šifrerja & Kenny Loggins - Kora (ptica iz nebes).
Zanima me če ima kdo besedilo pesmi in kateri je originalen komad te pesmi.
Imam pesem od Andreja Šifrerja & Kenny Loggins - Kora (ptica iz nebes).
Zanima me če ima kdo besedilo pesmi in kateri je originalen komad te pesmi.
gasperxp ::
ve mogoce kdo komadič
besedilo sem nekj nasel, sam naslova pa izvajalca pa nikjer
SNEŽINKE PREKRILE SO POTI NA NEBU ZVEZDE PRIŽIGAJO LUČIII MISEL TIHAAA v meni govoriiiii glej življenje novo se rodiiii IN URAA odbija POLNOČI ob kaminuuuu vsi stisnemo skrivnostiii te magične nočiii naj nikdar ne zblediii
ko pade nočččč nihče naj ne zaspiii ko pade noč ves svet naj zaživii naj ogenj v srcih zaživii saj božič tu je za nas vse ljudi
zej se nekj vrti po radiju, znan komad drgac.. poje zenska...
skor vse vem.. sam naslova pa izvajalca ne:
besedilo sem nekj nasel, sam naslova pa izvajalca pa nikjer
SNEŽINKE PREKRILE SO POTI NA NEBU ZVEZDE PRIŽIGAJO LUČIII MISEL TIHAAA v meni govoriiiii glej življenje novo se rodiiii IN URAA odbija POLNOČI ob kaminuuuu vsi stisnemo skrivnostiii te magične nočiii naj nikdar ne zblediii
ko pade nočččč nihče naj ne zaspiii ko pade noč ves svet naj zaživii naj ogenj v srcih zaživii saj božič tu je za nas vse ljudi
zej se nekj vrti po radiju, znan komad drgac.. poje zenska...
skor vse vem.. sam naslova pa izvajalca ne:
jvolk ::
house,
to sem tudi jaz že našel. Em to besedilo je od prve pesmi ki jo je posnel tam enega 94 leta. Jaz bi hotel besedilo od te ta nove. Besedilo je malo v angleščini malo v slovenščini.
to sem tudi jaz že našel. Em to besedilo je od prve pesmi ki jo je posnel tam enega 94 leta. Jaz bi hotel besedilo od te ta nove. Besedilo je malo v angleščini malo v slovenščini.
flashek ::
haj...
em zanima me če bi kdo vedo...tu so eni verzi ki se jih spomnem: povej mi kdo se živi ...tisto noci..sva lezala na tleh......da sva zvezde spravljala v smeh...neki tk:D poje pa skupina...bol rockerska.
em zanima me če bi kdo vedo...tu so eni verzi ki se jih spomnem: povej mi kdo se živi ...tisto noci..sva lezala na tleh......da sva zvezde spravljala v smeh...neki tk:D poje pa skupina...bol rockerska.
AMD Athlon 64 3000+ ; 2x512 MB ; Radeon X700 pro ; ASUS A8N-SLI Deluxe
Double_J ::
lojzal ::
@gasperxp naslov tvojga komada je Ko pade noč, izvajalci pa 4 Fun (pela je Karmen Stavec, njeni glasbeni začetki v Sloveniji).
marnit ::
Iscem komad, ki vsebuje naslednje besedilo:
"May the calendar keep bringing happy holidays to you".
Pa bol arhaičen je bil k sem ga slišal.
"May the calendar keep bringing happy holidays to you".
Pa bol arhaičen je bil k sem ga slišal.
Živjo!
Jst pa iščem komad, ki je bil v uvodu CSI (pred reklamam, tam ko je bilo vse razdeljeno na 2 dela) in en del je bil še na koncu.
Znan komad, poje moški ...
Če kdo ve, se priporočam.
Hvala!
Jst pa iščem komad, ki je bil v uvodu CSI (pred reklamam, tam ko je bilo vse razdeljeno na 2 dela) in en del je bil še na koncu.
Znan komad, poje moški ...
Če kdo ve, se priporočam.
Hvala!
lojzal ::
@Sba naslov komada je Mad World, poznam verzijo, ki jo izvajata Tears For Fears, stric Google je pa kot izvajalca našel še moškega po imenu Gary Jules, najbrž bo tapravi.
Edit: po glasu sodeč bi pa lahko bili tudi R.E.M. (Michael Stipe).
Edit: po glasu sodeč bi pa lahko bili tudi R.E.M. (Michael Stipe).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lojzal ()
Gary Jules je pravilni odgovor. Se pa ne rezlikuje (vsaj jaz ne opazim razlike) od R.E.M. verzije.
Tears For Fears pa ima nekoliko preposkočen ritem.
lojzal hvala ti!
Tears For Fears pa ima nekoliko preposkočen ritem.
lojzal hvala ti!
EjTi ::
Iščem naslov enega slo komada (verjetno popevka (70ta, 80ta), ženski glas), katerega refren gre takole: biti nora, biti srečna, biti lepa, biti smešna.
Pesem se nahaja na: RTVSlo, Arhiv v meniju zgoraj, Razvedrilne oddaje v meniju spodaj, Slovenska popvevka, SP 2004 v meniju desno, 2 min pred koncen odštevanja (oz. zadnja desetina oddaje).
Pesem se nahaja na: RTVSlo, Arhiv v meniju zgoraj, Razvedrilne oddaje v meniju spodaj, Slovenska popvevka, SP 2004 v meniju desno, 2 min pred koncen odštevanja (oz. zadnja desetina oddaje).
beth_ ::
hei!
jaz pa iščem komad iz reklame za telekom (telefonska številka vseh številk).. mam nekaj verzov..
you look so good today
i don't know if i could stay too long without you
things will never be the same
so you gotta give me your number and your name..
meni ne rat najdit..
lepo prosim
lp
jaz pa iščem komad iz reklame za telekom (telefonska številka vseh številk).. mam nekaj verzov..
you look so good today
i don't know if i could stay too long without you
things will never be the same
so you gotta give me your number and your name..
meni ne rat najdit..
lepo prosim
lp
Klemenn ::
učer zvečer sm zvedu za naslov ene pesmi pa sm si očitnu nekak narobe zapisau
magalenta?
pesem ni kaka španska, je angleška, popularna tut
pa ful velikrat se u pesmi ponovi ta "ma(g)alen(t)a"
a ve kdo kaj mislm? :)
magalenta?
pesem ni kaka španska, je angleška, popularna tut
pa ful velikrat se u pesmi ponovi ta "ma(g)alen(t)a"
a ve kdo kaj mislm? :)
Manca_firbc ::
Zivjo
sj vem da je to tko bol ne izvedlivo kot ne ampak zanima me kšn komad primeren za polka al kkj pudobnga. pa prosm ne od turbo angels, atomik harmonik, na golici ... take mall mn znane ampak še usen dobre za polka žur. hvala že vnaprej vsem pa uživite u novm letu
sj vem da je to tko bol ne izvedlivo kot ne ampak zanima me kšn komad primeren za polka al kkj pudobnga. pa prosm ne od turbo angels, atomik harmonik, na golici ... take mall mn znane ampak še usen dobre za polka žur. hvala že vnaprej vsem pa uživite u novm letu