» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
44 / 118
»»

Ejsi_Disi ::

A pa ti znaš brati. Pa saj ti vse piše. Pa Google ni brezvezna stvar.

X-Solis ::

1) Ja, znam brati. A znaš ti?
2) Kaj mi vse piše? Piše domnevni naslov, ki sem ga jaz zapisal, ker ugibam, da je nekaj takega. Kakšen je resničen naslov, ne vem. Še manj pa kdo izvaja.
3) Na Googlu sem ta komad iskal po besedilu, pa ga ne najdem. Če bi ga našel, ne bi tukaj spraševal, a ne?

ovdje kokoš ::

dan, iscem en komad, mislim, da je kar znan, poje ga zenska z neznim glasom, del besedila ki se ga spomnim pa je podoben temu: we are four billion light years from (mogoce our home ?), sem probal pogooglat, brez uspeha

hvala
jebi ga

ank ::

boneman:

Katie Melua - Nine Milion Bicycles

tx-z ::

Iščm komad od Esme Redzepove - Chaje Shukarije, ampak samo muska, brez petja :P Na radiu sm učer slišu k so lih o tem Boratu govoril, pa je bla v ozadju ta pesm pa pol še kšno minuto sam ta pesm...Ampak samo instrumentalna..A kdo mogoče ve naslov al pa krkol:\
tx-z

gzibret ::

Dragon Girl zanima tole:

iscem komad, ki ga imam na kaseti, pa ne poznam avtorja niti naslova. Gre pa takole:

LET THEM TALK WHAT THEY WANT ABOUT ME
THE MORE IN THEY TALK IS THE MORE I SUCCEED
THEY DON`T KNOW THAT I§ WHAT I`M

I`M FREE TO COME AND GO, I`M FREE
LIKE A BIRD IN THE TREE

LOOK, I`M FREE TO COME AND GO
I`M FREE LIKE A BIRD IN THE TREE.

YOU LIKE TO TAKE, YOU DON`T LIKE TO KEEP,
SO YOU MUST LEARN TO LIVE AND LET LIVE
YOU DON`T KNOWTHAT I`M WHAT I REALLY AM

I`M FREE TO COME AND GO, I`M FREE
LIKE A BIRD IN THE TREE

LOOK, I`M FREE...

Je v ska izvedbi. Hvala za vsako infomacijo in lep pozdrav!
Vse je za neki dobr!

Ingemar ::

@dragon girl

Rude Rich and the High Notes- I Am What I Am

Je ta mogoče?

d0rK ::

Zdravo...

moj iskani komad vm bo najbrz predstavlju vec tezav.Gre za ocitno novejsi komad (ga se nism selisal pred danajsnim dnem),
nastopa zenska, zdi se mi da mlajsih let, mislm tudi da poje sama tukaj...Del besedila ki je zapet z visjim glasom gre tako:

Ooh, la la la la...lalala

To je vse kar sem si zapomnil nazalost...Upam pa da bo kdo prepoznal pesem ker mi NE GRE iz glave.

Goldee ::

Išče se komad, mirne narave :) Del besedila gre nekako takole: "I'm all out of love... I'm so lost without you..." Poje pa moški. A kdo slučajno pozna? Baje se je v zadnjem času parkrat vrtel na radiu ekspres...

Hvala.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

ank ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ank ()

Goldee ::

Ja, to je ta komad. Najlepša hvala. Sicer ga v originalu izvaja Andru Donalds, oziroma, vsaj tako pravi stric google. Google pa itak use ve.
Hvala še enkrat.

Rad bi pa dobil naslov še enga komada. Je house. Zapomnil sem si pa samo, da na začetku komada en moški glas reče:"Now you got me thinking..."
A ma kdo kako idejo? Se pa vrti po klubih kar precej.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

mare_ ::

Priznam, sem len, pa se mi ne da iskati:): Zdi se mi, da sem zadnjič slišal pesem My Immortal, ki pa so jo peli eni tipi. Če se mi ni vse skupi samo sanjalo, kdo je izvajalec, če kdo ve?

Ziga Dolhar ::

mare_: Gregorian
https://dolhar.si/

mare_ ::

Ziga, hvala. Se mi je zdelo, da imamo doma nekaj njihovih CDjev oz. da jim ima mami, no. Pa sem jo šel vprašat in jih res imamo (ene 6, 7 :)) - samo mi ni verjela, da bi to rad imel zase za poslušat :D

user427615 ::

Komad oz tanove Mobitelove reklame za akcijo Srečno!: "Sick Puppies - All the same" ;)

dragon girl ::

Ingemar, kako pa gre refren pri I am what I am? Iščem po internetu pa po e-mulah, pa ga ne najdem. Sem že čisto obupana.
Poznaš še kakšen tak free komad? Lep pozdrav

jeti51 ::

Pesem je že zelo stara, recimo da tam nekje 12 let. Je tak tipičen štanc komad iz bolj zgodne dobe, gre pa za neko aerobiko.
" En dva tri, gremo skupaj, naj vam ne visi. En dva tri, ritke migajo, gremo vsi."
In tako naprej... skratka kot da bi govoril en vaditelj aerobike, do neke mere kar zabavna zadeva. Malo prej je bila na radiu Salomon. Se kdo spomni tega?

kobe ::

Živjo!

Jest pa iščem dva komada in sicer:

prvi je rap komad slo verzija in je bistvu mislim, da spot za dirko je na kanalu a
drugi je pa komad iz reklame za klica dobrote, ki bo jutri

Hvala
Mili

@dragon girl

Komad pa je isti kot je nekaj postov gor napisal gzibert. Samo ne vem, če je tista verzija kot si jo ti imela v mislih.

Lp

Amare ::

@kobe

Prvi komad je T-Set - Idealna linija (Dirka brez postanka)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Amare ()

cnZz ::

iscem komad ki je v reklami za film patriotske igre
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

lojzal ::

Bom bolj ugibal
@jeti51 zadeva se mi zdi podobna komadu Aerobika od skupine Gu-Gu (v refrenu potem zateguje prvi a v besedi aerobika).
Je pa komad iz leta 1984, možno da je malce posemplan.

@Blader za reklamo ne bi vedel, ker je nisem videl, se pa drugače v filmu pojavi komad od irske skupine Clannad - Theme From Harry's Game,
stil je podoben kot od Enye (mislim, da so celo v žlahti), naredili pa so tudi en komad skupaj z U2, priporočam poslušanje.

:)

delfinus ::

Blader, ce je z vokalom je tale: Harry's game - Clannad. EDIT: Aha odgovor je ze dan pred mano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

dan, zanima me komad, na kitaro, ki se vrti na konc tega filmcka; hvala
jebi ga

Vajenc ::

Pulp fiction theme, (Dick Dale – misirlou). Nisi gledal Pulp fiction? ;)

lol, sm gledu, total respect filmu, najbl smesn je pa, da mam clo soundtrack od njega, sam ga se nism poslusu, hvala za info :D
jebi ga

Ingemar, HVALA!
Sem končno našla na katerem CD-ju je ta komad od Rude Rich and the High Notes- I Am What I Am(Change The Mood), in mislim da je pravi. Ga moram še slišat, vendar mi še ni uspelo prit do mojega PC-ja. Lep pozdrav

Zgodovina sprememb…

@dragon girl

Ja ta komad je na albumu change the mood ja.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ingemar ()

Pozna mogoče kdo še kakšno ska skupino, kaj podobnega kot je SKA-P? Oni so mi ful zakon.

Uživajte pa lep dan vsem! 8-)

dragon girl: The specials in Madness.

HVALA! Si pa hiter!

Lp

Ja, to so legende - must know band ;)

Michaelosz ::

Iščem naslov pesmi... Mislim, da jo poje Skuter. Je v nemščini. Besedila ravno ne vem, vem pa da reče:"Ich will endlich fix mit dir.":D

pingec ::

Iščem naslov tega komada
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

PrimozR ::

Nightwish - She is my Sin. Pa hvala za komad :>

tensor ::

Živijo!

Mene pa zanima en komad, ki sem ga slišu že kr en lep čas nazaj. Gre za mal bolj punk-rock/rock zadevo.
Spomenm se samo enga dela besedila (vsaj zdi se mi, da gre tako):

Why, why do you always beat me when i'm down...
tnx ;)

cnZz ::

Hello

mene pa zanima en komad iz filma Alcatraz je bol taka mirna muzko...
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |

slycer ::

Živijo, mene pa zanima če kdo ve, kako je naslov komada, ki se ga sliši v novi reklami za Simobil, ampak ne v tisti, ko ona ženska skoraj doživi živčni zlom, ampak v tisti, ko taista razklada enim "da ima novega" in nato en tip prijavi, da takega bi pa tudi on imel :D.

Kami ::

Pravkar sem poslušal Jon Secada - Angel pa se mi zdi melodija tak znana. Zdi se mi da obstaja neka slovenska priredba z enako melodijo, pozna kdo?

trije komadi:

prvi: v refrenu pevka poje "(smile??) on your face..."
drugI: pevka v refrenu poje "destiny.."
tretji: klik!

sama komercialna bul deejay time varjanta muska. če lahko kdo pomaga, bom vesel. lp!

kilergas ::

A ve mogoce ime komada od reklame :mobitel mms na poptv

Kaličopko ::

a ve kdo naslou kumada k je na začetku filma tokyo drift

TNX:D

Kaličopko ::

sm že najdu:)

lojzal ::

@slycer v eni od reklam za Simobil (kjer sedi gručica ljudi in razpravlja), je komad od CeCe Peniston - Finaly.
Ne vem ali obstaja več reklam, videl sem samo to.

Petro ::

aibo:
Je mogoče 1. komad Vitamin C - Smile?

ni taprav:'(

Pozdravljeni!
Pozna mogoče kdo band Srečna mladina iz Ljubljane pa kakšen njihov dober komad?
Enga sem našla na e-mulah, pa žal nima besedila.

Lep dan, ciao

Alexius Heristalski ::

http://www.srecnamladina.net/

Zadnje tri plate (Listen to Srečna mladina, 10. letnik in Srečna mladina.) so mi zelo všeč, starejših pa ne poznam.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Alexious Heristalski: HVALA!

Kaj pa za MISS BEE (slo) je kdo že slišal? :\
Kakšen njihov komad?

kobe ::

Mene pa zanima komad ki je na tv za vinakoper?

HVala
Mili
««
44 / 118
»»