Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
skyline ::
Zivjo!
Zanima me, ce kdo prepozna komad na tem linku: Klik!
(Kvaliteta je zal bolj uboga, saj sem to posnel na hokejski tekmi.. )
Zanima me, ce kdo prepozna komad na tem linku: Klik!
(Kvaliteta je zal bolj uboga, saj sem to posnel na hokejski tekmi.. )
PrimozR ::
Če bi ti povedu kerga filma tut ne bi blo slabo. Moja kristalna kugla je žal trenutno na poliranju.
omegag ::
Ve kdo mogoče kdo je izvajalec pa kak je naslov pesmi v novi reklami za simobil???
Hvala LP
Hvala LP
Bolje včasih z mehkim, kot nikoli s trdim
root987 ::
Ve kdo mogoče kdo je izvajalec pa kak je naslov pesmi v novi reklami za simobil???
DJ Sylvain - Stop the world (Lahko poslušaš z MySpace-ovim jukebox-om).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Akman ::
Zdravo Skyline!
Mislim, da je ta pravi: Deijan vs Svetla - Tazi vecer
Uživaj!!
Mislim, da je ta pravi: Deijan vs Svetla - Tazi vecer
Uživaj!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Akman ()
kobe ::
Živjo!
Iščem komad, ki je na reklami za Mercator in ena ženska poje in je ful znan. A mogoče kdo ve?
Pa na konc reče v reklami osupljivo sveže. Komad je pa v English.
Hvala
Iščem komad, ki je na reklami za Mercator in ena ženska poje in je ful znan. A mogoče kdo ve?
Pa na konc reče v reklami osupljivo sveže. Komad je pa v English.
Hvala
Mili
stosw ::
No mene zanima ime neke skupine, pred nekaj leti sem kupil CD (1999-2001 ?), zdaj pa ga ne najdem več, ime skupine sem pozabil, pa tudi vsebine pesmi se ne spomnim več. Vem da mi je bil CD zelo všeč, zato bi rad ugotovil kod so bili izvajalci.
Skupina je definitivno so iz japonske, vednar so kolikor se spomnim tisti CD sproducirali v ZDA ali Kanadi. Pesmi so v angleščini. Pojejo neke vrste hard rock (ne vem v kakšno podvrst bi ta muzika spadala, včasih se je tako muziko dalo slišati na Radiju Študent, drugje tega sploh nisem slišal). CD sem kupil na podlagi recenzije v reviji Mladina. V eni izmed pesmi so peli nekaj o kralju ali bogu. Mogoče še to - ime skupine se je morda začelo na R, čeprav nisem siguren. To je pa tudi vse kar se spomnim.
Mogoče je tle kakšen znalec, ki mi lahko navrže par imen skupin da se bom mogoče spomnil.
Skupina je definitivno so iz japonske, vednar so kolikor se spomnim tisti CD sproducirali v ZDA ali Kanadi. Pesmi so v angleščini. Pojejo neke vrste hard rock (ne vem v kakšno podvrst bi ta muzika spadala, včasih se je tako muziko dalo slišati na Radiju Študent, drugje tega sploh nisem slišal). CD sem kupil na podlagi recenzije v reviji Mladina. V eni izmed pesmi so peli nekaj o kralju ali bogu. Mogoče še to - ime skupine se je morda začelo na R, čeprav nisem siguren. To je pa tudi vse kar se spomnim.
Mogoče je tle kakšen znalec, ki mi lahko navrže par imen skupin da se bom mogoče spomnil.
zhigatsey ::
Živjo,
Danes zjutraj na poti v službo sem na radiu triglav poslušal en hud komad, ki gre nekako besedilo takole...
Se mi zdi da je v refrenu nekako takole(se ponavlja): "heeeejjjj, vse drugače je kot preeej,
heeej, vse drugače je kot preeej...... stisnem pest, zdaj bo igra šla zares, stisnem peest,
uuooooooo ooooo" in tako naprej, podobno je pop designu samo malo bolj rockovsko....
Zelo bi bil vesel če veste naslov in izvajalca....
Hvala za odgovore
Danes zjutraj na poti v službo sem na radiu triglav poslušal en hud komad, ki gre nekako besedilo takole...
Se mi zdi da je v refrenu nekako takole(se ponavlja): "heeeejjjj, vse drugače je kot preeej,
heeej, vse drugače je kot preeej...... stisnem pest, zdaj bo igra šla zares, stisnem peest,
uuooooooo ooooo" in tako naprej, podobno je pop designu samo malo bolj rockovsko....
Zelo bi bil vesel če veste naslov in izvajalca....
Hvala za odgovore
hasilec ::
Pozna kdo mogoče, od koga je ta muska, v tem posnetku ?
http://www.mycoolclips.com/?v=7c11dce4b...
Lp.
http://www.mycoolclips.com/?v=7c11dce4b...
Lp.
Kosta
vice boy ::
iščem nalsov pesmi, ki je v Simobilovi reklami,
Svet je na 5 :P
LP, Začetnik
Svet je na 5 :P
LP, Začetnik
Osel gre samo enkrat na led, človek pa dvakrat.
iMark ::
rokyboy ::
Jst bi tut rd en komad pa ne vem naslova...pa če mi pomagate...
tanov komad od simobil vodafone je...k poje neki stop the world al kako ...ne vem čist točn ....pa če mi lohk pomagate
tanov komad od simobil vodafone je...k poje neki stop the world al kako ...ne vem čist točn ....pa če mi lohk pomagate
epona ::
Mene tud zanima ker komad je u mercatorjevi reklami.
Komad je znan sam jaz sem si pozabu zapisat mal besedila da bi mi lahko googl pomagal.
Kobe se spomneš besedila?
Komad je znan sam jaz sem si pozabu zapisat mal besedila da bi mi lahko googl pomagal.
Kobe se spomneš besedila?
Thomas - ovca transhumanizma.
zdufs ::
DJ Sylvain - Stop The World (Vocal Mix) je tocen naslov k je v reklami sam se ni izdan bo pa baje kmal drgac ta DJ Sylvain je Dr. Silvano DJ k je na radiu Salomon v oddaji Dee Jay Time
Dominkec ::
Mogoče ve kdo naslov komada, takšen je začetek muske http://media.putfile.com/music-81-45 , pa ni od Dreamland - children, zraven še poje ena punca, emotion, my rmotion pa nekaj... muska pa je iz enga cd-ja, od veš dj-ev, sam nevem naslova cd-ja!
Please Help
Please Help
Samsung06 ::
Hey
Iscem naslov komada, ki se vrti na popu v eni reklami za telefone. Gre pa nekako takole: the world i wanna get on....this is my life....wanna be on my own... Neki tazga.
Kdo ve?
Iscem naslov komada, ki se vrti na popu v eni reklami za telefone. Gre pa nekako takole: the world i wanna get on....this is my life....wanna be on my own... Neki tazga.
Kdo ve?
christooss ::
Ok mam vprašanje za štanc slovenski :P
Besedilo gre pa nekak takole Pridi gor pridi gor, dvigni roke pridi dol, pridi na zabavo
Besedilo gre pa nekak takole Pridi gor pridi gor, dvigni roke pridi dol, pridi na zabavo
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
urkov ::
Nor če si nor če si nor dvigni roke pridi gor pridi gor nekako tko gre pojeta pa dva modela iz zamejstva mislm da sta iz Trsta...
No sm se mal potrudu izvoli : RM Project - Pridi gor
No sm se mal potrudu izvoli : RM Project - Pridi gor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urkov ()
kobe ::
Jest pa iščem mal starejši dance komad in gre nekako takole love message to the world...
A kdo ve?
Lp
A kdo ve?
Lp
Mili
Saladin ::
Zanima me, kateri komad je original in kateri plagijat:
Johnny Hallyday - Noir C'est Noir
ali
Los Bravos - Black is Black
?
Johnny Hallyday - Noir C'est Noir
ali
Los Bravos - Black is Black
?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
ank ::
Original je Johnny Hallyday - Noir c'est noir Paroles: Fr: Georges Aber. Musique: Steve Wadey, Tony Hayes, M. Grainger 1965
Los Bravos formed in 1966, just as the British Invasion was on the wane, or so the liner notes to this first-time CD reissue say.
Black Is Black by Los Bravos
Album: Black Is Black
Date: 1966
Los Bravos formed in 1966, just as the British Invasion was on the wane, or so the liner notes to this first-time CD reissue say.
Black Is Black by Los Bravos
Album: Black Is Black
Date: 1966
Pegaz ::
Iščem en dober komad od Blinka, ki ga tut dost vrtijo. Text gre nekako tako "turn the lights on" (nekje na sredi).
Je pa tak, da kar poletiš ko ga slišiš.^^
Je pa rock.
Je pa tak, da kar poletiš ko ga slišiš.^^
Je pa rock.
bluefish ::
Blink-182: All the Small Things
All the, small things
True care, truth brings
I'll take, one lift
Your ride, best trip
Always, I know
You'll be at my show
Watching, waiting, commiserating
Say it ain't so, I will not go, turn the lights off, carry me home
Na, Na.......
Late night, come home
Work sucks, I know
She left me roses by the stairs
Surprises let me know she cares
Na, Na......
Keep your head still I'll be your thrill, the night will go on, my little
redmill
Keep your head still, I'll be your thrill, the night will go on, the night will
go on, my little redmill
All the, small things
True care, truth brings
I'll take, one lift
Your ride, best trip
Always, I know
You'll be at my show
Watching, waiting, commiserating
Na, Na.......
Late night, come home
Work sucks, I know
She left me roses by the stairs
Surprises let me know she cares
Na, Na......
Keep your head still I'll be your thrill, the night will go on, my little
redmill
Keep your head still, I'll be your thrill, the night will go on, the night will
go on, my little redmill
BladE_ ::
Jst pa iscem naslov in izvajalca pesmi,ki gre nekako takole: "Shes`s a lady vvouuuu vouuuu voouuuuu she`s a lady ....."!
LP!
LP!
Akcija - Reakcija
Sale_One0 ::
@BladE_ komad je; Tom Jones - She's a Lady
Edit: Beblek me je prehitel ^^
Edit: Beblek me je prehitel ^^
Si vis pacem, para bellum.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sale_One0 ()
Saladin ::
ank - thx ;)
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
barbarpapa1 ::
Težko bom opisal komad, ki ga iščem...
V osnovi je glasba najbližje srbskim trubačem (a-la Guća), besedilo pa je v Angleščini (mislim, da je celo malo rap-a vmes, bi pa petje uvrstil v R-B)
Malo skopo, vem. A se komu sanja, za katerega izvajalca in skladbo bi šlo?
LP
Jože
V osnovi je glasba najbližje srbskim trubačem (a-la Guća), besedilo pa je v Angleščini (mislim, da je celo malo rap-a vmes, bi pa petje uvrstil v R-B)
Malo skopo, vem. A se komu sanja, za katerega izvajalca in skladbo bi šlo?
LP
Jože
barbarpapa1 ::
Večer....
Mi je ratalo najt. Gre za skupino Outlandish in za pesem Beyond words (predelava oz novo besedilo na glasbo Djurdjevdan od Bijelega Dugmeta )
Ajde....
Jože
Mi je ratalo najt. Gre za skupino Outlandish in za pesem Beyond words (predelava oz novo besedilo na glasbo Djurdjevdan od Bijelega Dugmeta )
Ajde....
Jože
Urska-lolika ::
Mogoče kdo pozna pesem iz filma -Nothing to lose- gre pa nekako takole I´m a skate man(s tem da nisem prepričana da tam reče skate,pač neki na s...)papapapaparapam..pa tako naprej...!
Grozen opis ..pesem je pa angleška!
Če SLUČAJNO kdo pozna...
čaw
Grozen opis ..pesem je pa angleška!
Če SLUČAJNO kdo pozna...
čaw
[remember:think before you act]
monster-x ::
Pozna mogoče kdo komad iz Tokyo Drift filma, ko prideta Twinkie in Sean po Twinkie-jev avto? V OST ga nisem našel ...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
jurre ::
ja, en komad je teriyaki boyz - tokyo drift, ta je mislim da takrat ko prideta prvic v tisto garazno hiso.
Ne, ne, ni to ta. Preden prideta v garažno hišo se odvije nekaj sekund tega komada. In to takrat, ko čakata, da pride Twinkie-jev Touran iz garaže.
blueFish, carsko. Hvala. :)