» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
38 / 118
»»

iMark ::

Veste majbe naslow tega komada KLIK :D

Sale_One0 ::

@PCMark komad je od Daft Punk. Naslov je pa Technologic

oh in You`re welcome >:D
Si vis pacem, para bellum.

Tnx Sale_One0 :)

house ::

A ima kdo mogoče kakšno povezavo do pesmice iz nadaljevanke Teater Paradižnik (Ko v teatru ugasnejo luči...)?

Zaprosi na RTV-ju če ti jo dajo (kopirajo) :D

kobe ::

Iščem en komad k sm ga včeraj slišov v filmu on the line na prvi tv. In sicer je ful znan komad in ga je edn tm za enga prjatla zaigrov v eni gostilni na odru.
Če je slučajn kdo gledov pa če ve prosim če mi napiše.

Hvala
Mili

Ejsi_Disi ::

kobe

Je kakšen od teh:

KLIK

hasilec ::

Iščem en komad, nimam pojma o naslovu pesmi in izvajalcu. Je techno muzka, poje pa ženska nekaj, i can´t stop dreaming, i can´t stop dreaming, i can´t stop dreaming, i can´t stop dreaming.... pa še nekaj se spomnim. to še je v pesmi, take my hand i come with me, everyting is going to be all right, pa še nekaj poje, my emotion...
Kosta

Ejsi_disi

Tud jest sm že nekej gledov po tem seznamu sam ne morem poslušat teh komadov, sploh ne vem zakaj.

Lp

P.S. Drugač pa hvala za pomoč
Mili

Mislim, da vem kater komad je: Every rose has its thorn

Lp
Mili

Od skupine Poison (Every Rose HAs It's Thorn)?

Ja tako je.

Lp
Mili

waLkeR^! ::

Ve kdo za ime komada ki se vrti v Sprite zero?
Don't annoy me. I can be really really strange.

Klemenn ::

ka pa tole:

hrvaška očitno, poje ženska..

ako te volim još iz sanj, neču priznati

ve kdo?:\

OmegaBlue ::

hasilec, najbolj se ujema z Dune - Can't Stop Raving po mojem spominu.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Amare ::

@Klemenn

E.T. - Ako te volim još

Tero ::

Mogoče pozna kdo komad ki ga Tiesto tukaj suče okol 13 minute.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

jeti51 ::

"Tell me why", saj ti zapoje. ;) Pri 13:34 se prav lepo sliši. Izvajalec je pa Supermode, kolikor sem na hitro pogledal. Lahko, da je tudi še kakšen drug, ampak boš že sma slišal, katera verzija je "prava".

house ::

tell me why - supermode, ja! Hvala za link! Nore pesmi!

r5r ::

Unikat, star 20 let, Bronski Beat - Smalltown Boy. :)
And it makes me wonder.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r5r ()

CrustyDOD ::

Hey

A kdo slučajno ve naslov komada pa kdo izvaja, ki je v reklami na POPTV. Reklama o filmih, ki jih bodo vrtel na popu kmal, akcijski filmi..

Vse kar vem o songu je to, da se tip dere "bang, bang" pa pol na koncu reče nekaj pa nisem slišal glih dobro.. Če se ne motm, je iz filma triple X.

travcax ::

hey baby are you lonely.....
...hey brother are you lonely...

nekk tk gre refren......ful se vrti na radio antena

Sba ::

CrustyDOD: Rammstein - Feuer Frei
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

CrustyDOD ::

Sba, yes, thanks!

SaXsIm ::

Iščem en slovenski komad, del besedila gre tako: Jožica ti kurba, zakaj s'me zapustila...
SaXsIm

Goldee ::

Mislim, da to igrajo MI2, nism pa prepričan, naj me kdo popravi...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Al pa Agropop. PA tud jest nisem ziher.

muzičar ::

Danes sem slišal na carliju en komad od na izgled novega benda, v stilu 80/70-ih. bendu je ime nekaj v stilu The Pitinners (nisem dobro ujel) v naslovu komada sta pa dve besedi in ena je "push". Če kdo ve ime benda in naslov komada

Hvala, LP

lokarok ::

mene pa zanima če kdo ve naslov komada ki nastopa u neki grozlivki, mislim da u petek13 nisem pa prepričan. gre za srhljiv komad, slišal sem ga u diskoteki v Schranz vrjanti. mogoče kdo ve? ali pa naj kdo napiše naslove komadou ki so najpogosteje nastopali v grozljivkah, in mogoče bom tam dobiu ta komad. hvala vsem že u naprej.
smrt je dokaz da življenje človeku škoduje...

Gapi ::

Išče se komad iz reklame za levis v keri igra un rumeno oranžna stvarca za volanom v prtlažniku pa šverca kavbojke al neki tazga. če je že kje napisan to se opravičujem .

muzičar ::

Našel komad :D -> The Pipittes - Pull Shapes
Dober komad. Nov bend, glasba iz 80/70ih ala ABBA samo malo bolj "agresivno".

učerej sm biu u portorožu na latino plesalkah....in sem slišau en komaaad, ki se začne takole :

b000000000000000mmmbbba....sé pä sé

ve kdo?

Mislem da Azul azul - bomba :\

kera guantanamera pa je najbolš?
katerega izvajalca? mislim v tem smislu da je še najbolj techno/nabija

pa še eno pesem iščem...isto latino...kjer naredi AAAARRRRRRRRRIIIIIBAAAAA (ariba)

se sanja komu=?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemenn ()

Damjan Jagar ::

SaXIm, Goldee, Ejsi_Disi; to niso ne Mi2, ne Agropop. Trenutno se ne morem spomniti imena, se mi je pa bend zelo dopadel. Če me spomin ne vara so delno nastali iz Polske Malce.
http://jagar.si

dmzkl ::

mene zanima če ve kdo naslov komada iz filma take the lead ko je biu na koncu filma ko so plesali usi???hvala za odgovor!

@domzikales

Poglej tukaj

Širajzl ::

Mene pa zanima, kdo je izvajalec pesmi in kakšen je pravilen naslov, gre pa za ono navijaško: ole, ole, ole, ole we are the champions, we are the champions..... soccer, soccer, ....
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086

Damjan Jagar ::

SaXIm, Goldee, Ejsi_Disi

Bend se je imenoval A je to (... a je to).
http://jagar.si

Veste kiri komad je bil v animiranem filu Madagaskar ko sta se srečala na kopnem zebra in lev, takrat ko je bil počasen ponetek in ena glasba odzadi, veste naslov?

Vajenc ::

PCMark, mogoče "Chariots of Fire" - Vangelis.

Vajenc ja točno ta tnx ej :)

Širajzl ::

Sem že našu!
Če koga slučajno zanima:
Ballermann Hits Fussball - The Fans - Ole Ole Ole (Soccer Song)
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086

Ziga Dolhar ::

domzikales:

> mene zanima če ve kdo naslov komada iz filma take the lead ko je biu na koncu filma ko so plesali usi???hvala za odgovor!

Na OSTju je to 2. komad, Bone Thugs-N-Harmony - Take the Lead (Wanna Ride).
https://dolhar.si/

tnx!!

Veste naslow tega komada al pa vsaj kakšna zvrste je to, kakšnega izvajalca KLIK :D
Tunatic mi nč ne najde :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iMark ()

PrimozR ::

Tnx P|P|:)

ta komad ko sem ga js isku ga ni blo na sountrack cd-ju tk da če mi še lahka pomagate!!je pa komad takoj za temule 02-Bone Thugz N Harmony, Wisin, Yandel feat Fat Man Scoop, Melissa Jimenez - Take The Lead [wanna ride],ko začne ena pička repat neki začne govorit teach me how to dance pa neki pol pa reče you take the lead pol pa začne!!tk da če mi prosim še pomagate je pa čist na koncu filma!!hvala!

lokarok ::

iščem komad ki nastopa v reklami za simobil. reklama se veliko vrti pa tv-ju. hvala vsem za odgovore.
lp
smrt je dokaz da življenje človeku škoduje...
««
38 / 118
»»