Forum » Pomoč in nasveti » Dvd-rom, ki v mojem računalniku ne obstaja
Dvd-rom, ki v mojem računalniku ne obstaja
_spirit_ ::
Danes sem opazil, poleg običajnega dvd-roma (D:) in dvd-writerja (E:), da se mi je ustvaril kar sam še dodaten dvd-rom (F:), ki ga sploh nimam v računalniku. Kako naj ga odstranim? Čemu je vzrok tega?
- spremenil: _spirit_ ()
ERGY ::
Recimo k instaliras nera al pa clonecd dobis se virtual(navidezni) dvd/cd-rom. Ki nuca za image file,... TO bo to, drugace verjetn sanjas
LP
LP
Klemenn ::
erm, recimo, na disku si lahko ustvariš navidezen cdrom
deluje kot pravi cdrom, na njega pečeš itd, le da ne nucaš cdromov ampak imaš vse spravljeo na disku ; v čem je potem poanta prašaš?
da ti recimo ob tvoji najljubši igrici ni treba vedno vstavljati cdja, čeprav je original je tebi to nadležno, ampak si lepo naložiš to na cd, ki je le navidezen..itd...
deluje kot pravi cdrom, na njega pečeš itd, le da ne nucaš cdromov ampak imaš vse spravljeo na disku ; v čem je potem poanta prašaš?
da ti recimo ob tvoji najljubši igrici ni treba vedno vstavljati cdja, čeprav je original je tebi to nadležno, ampak si lepo naložiš to na cd, ki je le navidezen..itd...
Ne ni to in vama bom tudi dokazal, samo da uplodam sliko. Inštaliral pa nisem tudi nič novega, kar bi vplivalo na to. Samo malo pa pride slika.
BaRtMaN ::
To je navidezni CD pogon Alcohola 120%. Verjetno si z njem kaj preveč ustvarjal pa maš tole.
ERGY ::
Ce bi odprl se scsi in raid controllers, bi vidu bolj razlocno sliko in bi ti blo jasn tkoj.
LP ERGY
LP ERGY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spraviti vso kolekcijo DVDjev na en medijOddelek: Zvok in slika | 1469 (1149) | zrataj4201 |
⊘ | USB 1.0,2.0,3.0Oddelek: Strojna oprema | 1939 (1497) | Ziga Dolhar |
» | AMD 3000 Box- 6000 RPM?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1585 (1266) | BogyX |
» | .binOddelek: Programska oprema | 1003 (900) | Ziga Dolhar |
» | daemon toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (1401) | MrStein |