» »

XP normalno naložen zatem pa takoj problem ????

XP normalno naložen zatem pa takoj problem ????

lubroi ::

Kolega je kupu nov računalnik (PC-Plus,Athlon2400,....itd) in ker gor ni bilo win-ov me je uprašu,če mu jih naložim.OK mala malica.Imam XP-je za nadgradnjo,zato sem moral prvo Milenium-e naložit,zatem pa takoj XP-je.Vse se lepo naloži do konca,ko rečem zdaj so pa na vrsti razni gonilniki in programi.Ko dam v DVD enoto CD,bi se mogu sam zagnat(orig.,ki ima avtorun),pa se ni.Grem preko Explorerja pa mi že tu nekako počasi vse dela,zatem pa opazim da ne prepozna vseh datotek in ko probam pognat kakšen setup ali exe file mi napiše "file.exe is not a valid Win32 application "in to na raznih CD-jih.8-O ????
Naslednji dan dobim druge XP-je full verzija -formatiram-naložim-vse ok,ko pa jih hočem uporabljati pa isti problmi kot prej.Sem v čisti temi Heeeelp.:O

Trinitron ::

V kero kodno tabelo pa ti formateraš? A je NTFS al pa FAT32? Ker če je FAT16 al kej tazga je čist možno, da je to narobe.

P.S: Windowsi (originalni, seveda) omogočajo namestitev na le en računalnik. Sej nimaš piratskih, ane? Ker če so originalni mu itak ne bojo delal, če maš že ti pr seb nameščene.

lubroi ::

Formatiral sem v NTFS-ju,drugač pa smo ugotovili,da je z DVD,CD-RW enoto nekaj narobe,tako da mu jo bodo verjetno zamenjali.8-)

Mr.B ::

DVD enota skoraj ni fuč, prej je zanič medij z gonilniki, ker sem imel identične težave z enim programom.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

_WilL_ ::

Verjetno cd-rom enota ali karkoli že je, lahko pa tudi slab kabel oz. matična plošča potrebuje kakšne gonilnike za ide kanale, kar je malo verjetno.
Ker pa je to serijaka kišta (predvidevam), je po vsej verjetnosti cd-rom.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

inštalacija windows xp s trdega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
283189 (2329) ngc2392
»

UEFI - kako ponovno namestiti windows 8

3610881 (8395) krepki
»

HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjev

Oddelek: Operacijski sistemi
277674 (6405) Gwanaroth
»

Postavitev sistema

452401 (1772) BlackHole
»

Formatiranje diska in nameščanje winsov 2000!!!

151358 (1154) OldSkul

Več podobnih tem