» »

Do "nazga"

Do "nazga"

Koci ::

Do "nazga"

Evo ene spletne strani, kjer gredo voditeljice "do nazga" zraven pa še novička, ki sem je zasledil zraven.

Voditelje televizijskih informativnih oddaj, si le stežka predstavljamo v Adamovem oblačilu. Na spletni strani www.nakednews.com si lahko ogledamo novičarski TV program, ki ga od preostalih loči zanimiva podrobnost: napovedovalci in bralci novic so vsi po vrsti goli. Poročila se začnejo z uvodno špico in pozdravom voditelja v bližnjem planu. Kamera se nato počasi oddaljuje in zajame voditelja od glave do pet. Med govorjenjem o resnih stvareh si ta začne počasi odpirati gumbe, slačiti suknjič, obleko, krilo, vse do spodnjega perila. Potem si lahko nekaj trenutkov ogledujemo zanimivo kombinacijo svetovnih novičk in spodnjega perila, ki ga je iz trenutka v trenutek manj, vse do velikega finala v katerem voditelj zablesti v vsej svoji od matere dani lepoti. Zanimiv pristop, kaj pravite? Zelo bi me razveselilo, če bi naše slovenske vremenarke na kakšni izmed popularnejših televizij preizkusile podoben recept. Ah, sanjati ni prepovedano, kajne?

• spremenil: Koci ()

ABX ::

Za te zadeve že obstajajo Slovenkse novice. :)

Če pa ceniš takšne dnevnike pa imaš imaš možganske celice v pizdi (dobesedno).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

g0Run7 ::

ql 8-)

Tomi ::

To je počela pred nekaj časa ena ruska TV, sedaj pa menda tega ni več.. Sicer tega nisem videl, ampak pravilo pa se je okoli..
Zadeva se meni zdi smešna, nič kaj več..
metrodusa.blogspot.com

Koci ::

ABX se popolnoma strinjam!! Še je nekaj pametnih na tem svetu :D

g0Run7 ::

sami frigidni :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stvari, ki se jih nikoli ne kupuje rabljene

Oddelek: Loža
414802 (3045) starfotr