Forum » Navijanje » NAvijanje + topla voda
NAvijanje + topla voda
jahac ::
Zdravo vsem, verjetno bo z svojim vprašanjem ponovno odkrival toplo vodo, ampak vseeno, če mi lahko kdo svetuje ali pomaga bom zelo vesel. Imam sledečo konfiguracijo:
Mama plata: Chaintech Zenith 7NJS
Procesor: Athlon XP 2600+ Barton
RAM: DDR 2x 512 - 333
Grafika: GForce 4 Ti4200 64Mb
Zanima me a ma kdo idejo, kako lahko to mal navijem. Vem da bi blo dobr zamenat ram na 400, ampak a se da tud brez tega zaenkrat?!?! Pa kako, a obstaja software...
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala
Ponižno,
Jerry
Mama plata: Chaintech Zenith 7NJS
Procesor: Athlon XP 2600+ Barton
RAM: DDR 2x 512 - 333
Grafika: GForce 4 Ti4200 64Mb
Zanima me a ma kdo idejo, kako lahko to mal navijem. Vem da bi blo dobr zamenat ram na 400, ampak a se da tud brez tega zaenkrat?!?! Pa kako, a obstaja software...
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala
Ponižno,
Jerry
boštjan ::
Wad@ ::
Jaz ti svetujem, da najprej dobiš kakšen program za opazovanje temperatur(mbm5...) in mogoče pogledaš sem za približne napotke, za optimalne nastavitve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se mi ga splača nadgrajevati?Oddelek: Kaj kupiti | 1897 (1136) | cpu |
» | Problem z navijanjem RAMov na grafični (Hercules Radeon 9600 PRO)Oddelek: Navijanje | 1953 (1431) | G@MER |
» | ATI Radeon 9800Pro - nekaj vprašanjOddelek: Strojna oprema | 1086 (1057) | boštjan |
» | Kaj mi proporočate za hlajenje Athlona XP+ 2500 Barton jedro??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2235 (1502) | Ted |
» | Epox 8RDA3+ ali Chaintech 7NJS ZENITHOddelek: Kaj kupiti | 1134 (1083) | Clemento |