Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri nakupu domene.
Pomoč pri nakupu domene.
tomazrokavc ::
Živjo, pred kratkim sem začel manjši "side hustle" in gre vse veliko bolje kot sem načrtoval. Prijatelji so mi predlagali da si naredim svojo spletno stran za podjetje. Zanima me kateri je najboljši prodajalec domen za slovenijo. Kateri je najbolj zanesljiv, najhitrejši in najbolj odziven če gre karkoli narobe... Zanima me pri katerem imate vi najboljšo izkušnjo. Hvala.
c3p0 ::
Oba omenjena sta mi osebno slaba, sta pa ena večjih.
Hitrost se nesramno otepa vsake pomoči, ko vidijo, da želi stranka stran. Domenca teži, da zakaj bi domeno prenašal, če je lahko še vedno pri njih, samo DNS spremeniš. Ma ne...
Hitrost se nesramno otepa vsake pomoči, ko vidijo, da želi stranka stran. Domenca teži, da zakaj bi domeno prenašal, če je lahko še vedno pri njih, samo DNS spremeniš. Ma ne...
starfotr ::
https://www.register.si/registrarji/
Izbereš enega s tega spiska, ki se ti zdi fajn in mu plačuješ tistih nekaj eur na leto.
Izbereš enega s tega spiska, ki se ti zdi fajn in mu plačuješ tistih nekaj eur na leto.
Samael ::
Oba omenjena sta mi osebno slaba, sta pa ena večjih.
Meni je tudi to nadležno, ko vprašam za EPP kodo.
Vsak spodoben registrar ima opcijo generiranja kode v sami nadzorni plošči, medtem, ko moraš naše kontaktirati, čakati na odgovor in potem še naknadno pojasnjevati, ja res želim stran, dajte mi mir.
Samael != Samuel
aytim ::
Hehe.si
Ex-fellow slotečar, pa še vseenu mu bo, če boš hotel kdaj stran oditi, ker mu ni to glavni posel.
Ex-fellow slotečar, pa še vseenu mu bo, če boš hotel kdaj stran oditi, ker mu ni to glavni posel.