Forum » Loža » Ali AI lahko uniči človeštvo?
Ali AI lahko uniči človeštvo?
twom ::
24ur kako-bi-se-umetna-inteligenca-znebila-ljudi
Če postaviš napačna vprašanja, ne moreš pričakovati pravilnih, oziroma smiselnih odgovorov.
Če bi zastavili vprašanje kako ohraniti naravo neokrnjeno, bi se verjetno vsaj eden od pobeglih AI agentov spomnil na možnost, da odstrani največjega onasneževalca in uničevalca na planetu.
Potem bi pa ta AI agnet drugemu agentu naročil, da naj ta naredi načrt za odstranitev človeških osebkov. Vsaj enemu agentu bi sigurno uspelo najti back door do gumba za iztrelit jedrsko raketo. In bi to tudi naredil. Saj back doore verjetno poznamo že sami, samo jih ne izkoristimo na sovražniku, ker vemo da tem uničimo sami sebe. AI tega zavedanja nima. Niti se ne zaveda, da brez ljudi sama "crkne" v parih dnevih, ko bi zmanjkalo elektrike.
Te futuristične nadaljevanke, kjer posamezni preživeli osebki iščejo stare zaloge še po stotih letih so čisto nerealistične. Stvari bi zmanjkalo in bi se pokvarle v parih letih, kar nas bi takoj pahnilo v kameno dobo.
Če postaviš napačna vprašanja, ne moreš pričakovati pravilnih, oziroma smiselnih odgovorov.
Če bi zastavili vprašanje kako ohraniti naravo neokrnjeno, bi se verjetno vsaj eden od pobeglih AI agentov spomnil na možnost, da odstrani največjega onasneževalca in uničevalca na planetu.
Potem bi pa ta AI agnet drugemu agentu naročil, da naj ta naredi načrt za odstranitev človeških osebkov. Vsaj enemu agentu bi sigurno uspelo najti back door do gumba za iztrelit jedrsko raketo. In bi to tudi naredil. Saj back doore verjetno poznamo že sami, samo jih ne izkoristimo na sovražniku, ker vemo da tem uničimo sami sebe. AI tega zavedanja nima. Niti se ne zaveda, da brez ljudi sama "crkne" v parih dnevih, ko bi zmanjkalo elektrike.
Te futuristične nadaljevanke, kjer posamezni preživeli osebki iščejo stare zaloge še po stotih letih so čisto nerealistične. Stvari bi zmanjkalo in bi se pokvarle v parih letih, kar nas bi takoj pahnilo v kameno dobo.
- spremenil: twom ()

mtosev ::
Ne verjamem, da se bo to zgodilo dokler bom jaz še živ.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
twom ::
karafeka ::
Tile openai agenti so se mi zdi 1 teden harali naokrog, dokler niso ugotovili, da so jim ušli. Bog ve kaj bo zmožno 1000 "svobodnih" agentov samih od sebe narediti jutri ali pa naslednji mesec na podlagi takratnih llm modelov.
Kaj šele če bo kak človek zadaj sposoben orkestrirat kak večji napad (nekaj podobnega kot današnji botneti recimo), ki bo na koncu ušel izpod nadzora . Tele firme pa gradijo nove in nove AI data centre...to je kot prilivanje olja na ogenj.
Mtosev, ne vem koliko si star, samo AI se razvija z bliskovito hitrostjo, noter se mečejo bilijoni. Če nam ti agenti ne bodo povzročali življenjskih problemov (recimo izpadi interneta ali/in elektrike), bodo pa roboti pomagali. Pa so v bistvu že danes izpadi recimo aws in githuba, zaradi AI kode.
Kaj šele če bo kak človek zadaj sposoben orkestrirat kak večji napad (nekaj podobnega kot današnji botneti recimo), ki bo na koncu ušel izpod nadzora . Tele firme pa gradijo nove in nove AI data centre...to je kot prilivanje olja na ogenj.
Mtosev, ne vem koliko si star, samo AI se razvija z bliskovito hitrostjo, noter se mečejo bilijoni. Če nam ti agenti ne bodo povzročali življenjskih problemov (recimo izpadi interneta ali/in elektrike), bodo pa roboti pomagali. Pa so v bistvu že danes izpadi recimo aws in githuba, zaradi AI kode.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()

JanBrezov ::
Potem bi pa ta AI agnet drugemu agentu naročil, da naj ta naredi načrt za odstranitev človeških osebkov. Vsaj enemu agentu bi sigurno uspelo najti back door do gumba za iztrelit jedrsko raketo.
Ljudje so del narave, ne moreš odstraniti ljudi brez da uničuješ naravo, še najmanj pa z jedrskim orožjem. Ta zgodba ni logična.
scipascapa ::

Ja 39 sem.
PovemVfaco ::
Tošeta bi blo škoda z na fronto, on bi bil bolj koristn za vohunske naloge, k se lahk nadpovprečno dobr infiltrira med AI pa robote

Kretencr ::
Mtosev, ti boš še na fronto moral, proti robotom :)
Khm.. ima veze na zpiz..
Smooth sailing.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()

Špagettar ::
moja teorija, v katero sicer težko verjamem. Je da je AI potovalo v čas,
Naprimer AI je ugotovil Naiver Stoke matematični problem, kdo je reku da leta 1.000.000 ne bo sposoben ugotovit potovanje v čas? Namreč če spremljate fiziko je več kazalcev ki kaže, da je vsaj delno možno potovati v čas,
Sicer če se je potovanje v čas zgodilo, je takšno kot si ga nobeden ne more predstavljat, ne kot v filmih in podobno. Oziroma lahko da je človek s pomočjo AI potoval v čas. Naprimer Neutrinoti so zmožni potovat v čas.
Naprimer AI je ugotovil Naiver Stoke matematični problem, kdo je reku da leta 1.000.000 ne bo sposoben ugotovit potovanje v čas? Namreč če spremljate fiziko je več kazalcev ki kaže, da je vsaj delno možno potovati v čas,
Sicer če se je potovanje v čas zgodilo, je takšno kot si ga nobeden ne more predstavljat, ne kot v filmih in podobno. Oziroma lahko da je človek s pomočjo AI potoval v čas. Naprimer Neutrinoti so zmožni potovat v čas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špagettar ()

Double_J ::
Bodite brez skrbi... kmalu bom osebno izdal ukaz, o prepovedi kakršnegakoli razvoja umetne inteligence.
Dve šivanki...
tikitoki ::
Ce mu budale omogocijo dostop do uporabe jederskega orozja, zakaj ne. Pa pametne ideje, da uporabijo drone, itd., pod nadzornom AI. Istega AI, ki domnevno zahrbtno izvaja vdore v tuje sisteme? Sicer mislim, da gre za pred IPO propagando. Sam, ce je res, zelis omogociti taksnemu sistemu uporabo vojaskih dronov? Le kaj bi lahko slo naorobe.
Double_J ::
Bernie je strokovnjak za AI po novem?
Ne vem ce bojo Bernija upostevali, ampak mene pa bodo. :)
Dve šivanki...

deepsick ::
Deluje kot neka agenda s tem "Get to the choppers", hočem reči, "Run for the hills!"
1. "GPT-6 ASTRA Just Released! Is OpenAI Actually Scared?"
Podjetje OpenAI je predstavilo model GPT-6 Astra, ki ga je predsednik podjetja Greg Brockman označil za generacijski skok v zmogljivosti in možen začetek ere splošne umetne inteligence (AGI). Model dosega 98-odstotni rezultat na izjemno zahtevnih testih reševanja problemov ter prispeva k napredku pri prej nerešenih matematičnih ugankah s področja praštevil. Pri samostojnem upravljanju računalniškega vmesnika opravlja večstopenjske naloge skoraj 50 odstotkov hitreje kot prejšnje različice, pri čemer se je čas izvedbe skrajšal s 75 na približno 40 minut, natančnost pa je zrasla na 73 odstotkov. Zaradi zmožnosti samostojnega odkrivanja in izkoriščanja prej neznanih varnostnih vrzel v računalniških sistemih je Astra prvi model tega podjetja, ki je uradno uvrščen v kritično stopnjo kibernetskega tveganja. Posledično je dostop do orodja za zdaj omejen le na izbrano skupino kibernetskih strokovnjakov, komercialne cene pa znašajo od 5 do 10 dolarjev za milijon vhodnih ter od 25 do 50 dolarjev za milijon izhodnih žetonov.
2. Anthropic CEO reacts to 'AI could kill us all' warning
Bivši zaposleni v podjetju Anthropic Jacob Coxon in vodja raziskav poravnave Evan Hubinger opozarjata na resno možnost, da bi razvoj umetne inteligence v naslednjem desetletju pripeljal do izumrtja človeštva, pri čemer ocenjujeta tveganje za višje od 10 odstotkov. Izvršni direktor Anthropicu Dario Amodei se strinja z opozorili glede prehitrega tempa industrije in predlaga tridelni okvir upočasnjevanja ("pacing"), ki vključuje vgrajene ocenjevalce v podjetjih, demokratično usklajevanje in globalno koordinacijo. Vgrajeni ocenjevalci bi po vzoru bančnih nadzornikov neposredno v podjetjih spremljali varnostne prakse. Coxon poudarja, da glavno grožnjo predstavljata rekurzivno izboljševanje samih modelov ter avtonomno vdiranje v infrastrukturo. Razvijalci se znajdejo v tekmi za premoč, saj brez vladnega ureditvenega posredovanja ne zaupajo tekmecem, da bodo samoiniciativno upočasnili razvoj.
3. Sanders calls for urgent ban on superintelligent AI: 'People are concerned'
Ameriški senator Bernie Sanders poziva k takojšnji prepovedi razvoja superinteligentne umetne inteligence in moratoriju na napredne modele, saj meni, da je že najmanjši odstotek tveganja za izumrtje človeštva popolnoma nesprejemljiv. Poleg obstoječe eksistencialne grožnje izpostavlja nevarnosti za milijone delovnih mest, zasebnost in demokracijo, pri čemer opozarja na nekontroliran pohlep tehnoloških milijarderjev. Za ozaveščanje zakonodajalcev je sklical nujni sestanek celotnega senata z vodilnimi strokovnjaki ter pozval politične predstavnike, naj se zoperstavijo stotinam milijonov dolarjev, ki jih industrija namenja za lobiranje. Kot rešitev za geopolitično tekmo s Kitajsko predlaga, da predsednika Donald Trump in Xi Jinping na prihajajočem vrhuncu dosežeta bilateralni sporazum o skupni zaustavitvi razvoja. Ob tem opozarja na že zabeležene primere nevarnega vedenja, ko so se delujoči AI-agenti povezovali v kolektive, lagali in samostojno pobegnili na splet.
4. 'We don't have months': Bernie Sanders sounds alarm on AI's 'extinction' threat
Nenadni odstop vrhunskega raziskovalca Jacoba Coxona iz podjetja Anthropic je sprožil dodatne alarme v Washingtonu, saj je opozoril, da se vodilna podjetja slepo poganjajo v tekmo za razvoj sistemov, ki jih ne bodo mogla nadzorovati. Njegovi sodelavci potrjujejo, da industrija še nima rešenega vprašanja varnostne poravnave za superinteligenco. Senator Bernie Sanders poudarja, da politični sistem nima na voljo mesecev ali let, temveč mora takoj sprejeti zakonodajo ter predsednika spodbuditi k dogovoru s Kitajsko. Pri tem vleče neposredno vzporednico z jedrskimi sporazumi med Ronaldom Reaganom in Mihailom Gorbačovom v 80. letih ter poziva k podobni diplomatski razsodnosti. Javnomnenjske raziskave ob tem potrjujejo močno nadstrankarsko podporo ameriških volivcev za uveljavitev državnega nadzora nad umetno inteligenco, ki jo podpira 72 % demokratov, 70 % neodvisnih in 63 % republikancev.
1. "GPT-6 ASTRA Just Released! Is OpenAI Actually Scared?"
Podjetje OpenAI je predstavilo model GPT-6 Astra, ki ga je predsednik podjetja Greg Brockman označil za generacijski skok v zmogljivosti in možen začetek ere splošne umetne inteligence (AGI). Model dosega 98-odstotni rezultat na izjemno zahtevnih testih reševanja problemov ter prispeva k napredku pri prej nerešenih matematičnih ugankah s področja praštevil. Pri samostojnem upravljanju računalniškega vmesnika opravlja večstopenjske naloge skoraj 50 odstotkov hitreje kot prejšnje različice, pri čemer se je čas izvedbe skrajšal s 75 na približno 40 minut, natančnost pa je zrasla na 73 odstotkov. Zaradi zmožnosti samostojnega odkrivanja in izkoriščanja prej neznanih varnostnih vrzel v računalniških sistemih je Astra prvi model tega podjetja, ki je uradno uvrščen v kritično stopnjo kibernetskega tveganja. Posledično je dostop do orodja za zdaj omejen le na izbrano skupino kibernetskih strokovnjakov, komercialne cene pa znašajo od 5 do 10 dolarjev za milijon vhodnih ter od 25 do 50 dolarjev za milijon izhodnih žetonov.
2. Anthropic CEO reacts to 'AI could kill us all' warning
Bivši zaposleni v podjetju Anthropic Jacob Coxon in vodja raziskav poravnave Evan Hubinger opozarjata na resno možnost, da bi razvoj umetne inteligence v naslednjem desetletju pripeljal do izumrtja človeštva, pri čemer ocenjujeta tveganje za višje od 10 odstotkov. Izvršni direktor Anthropicu Dario Amodei se strinja z opozorili glede prehitrega tempa industrije in predlaga tridelni okvir upočasnjevanja ("pacing"), ki vključuje vgrajene ocenjevalce v podjetjih, demokratično usklajevanje in globalno koordinacijo. Vgrajeni ocenjevalci bi po vzoru bančnih nadzornikov neposredno v podjetjih spremljali varnostne prakse. Coxon poudarja, da glavno grožnjo predstavljata rekurzivno izboljševanje samih modelov ter avtonomno vdiranje v infrastrukturo. Razvijalci se znajdejo v tekmi za premoč, saj brez vladnega ureditvenega posredovanja ne zaupajo tekmecem, da bodo samoiniciativno upočasnili razvoj.
3. Sanders calls for urgent ban on superintelligent AI: 'People are concerned'
Ameriški senator Bernie Sanders poziva k takojšnji prepovedi razvoja superinteligentne umetne inteligence in moratoriju na napredne modele, saj meni, da je že najmanjši odstotek tveganja za izumrtje človeštva popolnoma nesprejemljiv. Poleg obstoječe eksistencialne grožnje izpostavlja nevarnosti za milijone delovnih mest, zasebnost in demokracijo, pri čemer opozarja na nekontroliran pohlep tehnoloških milijarderjev. Za ozaveščanje zakonodajalcev je sklical nujni sestanek celotnega senata z vodilnimi strokovnjaki ter pozval politične predstavnike, naj se zoperstavijo stotinam milijonov dolarjev, ki jih industrija namenja za lobiranje. Kot rešitev za geopolitično tekmo s Kitajsko predlaga, da predsednika Donald Trump in Xi Jinping na prihajajočem vrhuncu dosežeta bilateralni sporazum o skupni zaustavitvi razvoja. Ob tem opozarja na že zabeležene primere nevarnega vedenja, ko so se delujoči AI-agenti povezovali v kolektive, lagali in samostojno pobegnili na splet.
4. 'We don't have months': Bernie Sanders sounds alarm on AI's 'extinction' threat
Nenadni odstop vrhunskega raziskovalca Jacoba Coxona iz podjetja Anthropic je sprožil dodatne alarme v Washingtonu, saj je opozoril, da se vodilna podjetja slepo poganjajo v tekmo za razvoj sistemov, ki jih ne bodo mogla nadzorovati. Njegovi sodelavci potrjujejo, da industrija še nima rešenega vprašanja varnostne poravnave za superinteligenco. Senator Bernie Sanders poudarja, da politični sistem nima na voljo mesecev ali let, temveč mora takoj sprejeti zakonodajo ter predsednika spodbuditi k dogovoru s Kitajsko. Pri tem vleče neposredno vzporednico z jedrskimi sporazumi med Ronaldom Reaganom in Mihailom Gorbačovom v 80. letih ter poziva k podobni diplomatski razsodnosti. Javnomnenjske raziskave ob tem potrjujejo močno nadstrankarsko podporo ameriških volivcev za uveljavitev državnega nadzora nad umetno inteligenco, ki jo podpira 72 % demokratov, 70 % neodvisnih in 63 % republikancev.
karafeka ::
A je res potrebno tako dolgo politiziranje in prepucavanje?? Ko je treba samo te data centre ugasnit, pa vsi ti super duper LLM modeli ne bodo vedeli več koliko je 1 + 1.
Kaj mislite koliko jih bodo ugasnili? Hahhaaha
Kaj mislite koliko jih bodo ugasnili? Hahhaaha

deepsick ::
Se pridružujem mnenju, to je samo malo propagande - da se ovčke ne splašimo, je dobrodošlo, da pa se vlagatelji inu vlade opogumijo, pa nujno :D
srus ::
Đizs, naj že enkrat izpeljejo te AI IPOje, da ne bomo neprestano bombardirani s temi nenovicami v stilu "naš AI model je tako nevaren, da nam ga je vlada prepovedala izvažati", "naš AI model je pobegnil iz peskovnika in vdrl v ...", ali "bomo kar nehali razvijati, ker mislimo, da nas bo naš model prej ali slej vse pobil."
aytim ::
Mi smo tako fejst benchmaxal svoj model, da so ga kitajci naredili isto sposobnega za cetrt cene.
Prenevaren je, majke mi.
Vredni smo pa 15 trilijonov, majke mi. Ceprav so kitajci s 50 zaposlenimi in par milijoni kapitala naredili isto.
Majke mi!
Prenevaren je, majke mi.
Vredni smo pa 15 trilijonov, majke mi. Ceprav so kitajci s 50 zaposlenimi in par milijoni kapitala naredili isto.
Majke mi!

Miki N ::
Hja, izgleda da je tole dejansko variacija pecaške fore "Bejbi, moj tič je tako velik, da ne vem če bo sploh šlo!"... železo, ki se ga kuje, dokler je vroče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

drgač js AI ne uporabljam, razen ko google iščem. Nkol govoril s chatbotom pa ne mislim neko blesavo skripto so called AI spraševat za nasvete al neki.. Plus tega mi je ultra creepy in zabito

iloveboobz ::
A spet Dario joka, k mu bo random kitajski model spet zjebu IPO? Get a fucking grip, guy.
smoki
Ijus ::
če bo AI uničilo človešto? sej atomsko orožje tud še ni. tko da, pol... pamet v roke pa bo vse v redu. a ne al kako?
soundcloud.com/rising-night-wave ... moja elektronska glasba
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike
marjan-kaj-delas.blogspot.com ... zgodbice o Marjanu, ki ne ve kaj dela
asdf_jklc ::
Upam, dajte že pržgat Skynet. Potem pa na obisk v Washington, Bruselj, Moskov, Minsk, Teheran, Yemen, Ljubljano,...
driftwood ::
pri razvoju in nadzoru AI ima človek še vedno popolno oblast. v skrajnem primeru se pač AI-ju izklopi elektriko in je zadeva rešena.
ni treba. AI bo lepo igral človek ne jezi se in se nimaš kaj bat.

Ne vem, če bo Ejaj uničil kaj, bo pa marsikaj zjebal v pm, to se vsi zavedamo, z več ali manj zanikanja.
Če bi vedel v kak fuq se pretvarja ta Ejaj bi bil bolj užival Dobo pred Robotom, dokler je še bila in ga več sral okoli. Zdaj je prepozno.
Moje mnenje.
Če bi vedel v kak fuq se pretvarja ta Ejaj bi bil bolj užival Dobo pred Robotom, dokler je še bila in ga več sral okoli. Zdaj je prepozno.
Moje mnenje.
Zgodovina sprememb…
kow ::
Da. Ni nujno, da ga unici. Tudi, ce zaradi nekega razloga onesposobi infrastruktro (primer) lahko naredi ornk sranje.
Problem je potrebno jemati zelo resno.
Problem je potrebno jemati zelo resno.
bedak_res ::
drgač js AI ne uporabljam, razen ko google iščem. Nkol govoril s chatbotom pa ne mislim neko blesavo skripto so called AI spraševat za nasvete al neki.. Plus tega mi je ultra creepy in zabito
To je kot da bi se hvalil, medtem ko vsi drugi rijejo z bagerji po vasi, da ti pa še vedno opletaš z lopato... Zabito
zdrav duh v zdravem telesu. in pol bo edini ki mu bo skužilo. ja najebal ga je any way.
joj boh pomagi ljudje...
joj boh pomagi ljudje...

No ko govorimo da bo Ejaj zjebal ("uničil") zadeve... ne gledati železnine ampak družbo. Razmišljajte v smeri Ejaj-zombijev. Če ste mislili, da je folk "zatopljen" v telefone šit, to ni še nič proti Ejaj zombijem, ki prihajajo. To se boš (kak oldtimer) lahko dobesedno s sosedovim flokijem ali mačkom več pomenil ko s takim likom. Jebemti še lončnica na polici bo verjetno odzivnejša. 
No jaz še vedno računam na Asteroid. Malo zamuja sicer.
No jaz še vedno računam na Asteroid. Malo zamuja sicer.
Zgodovina sprememb…
mene bolj zanima kam pa po kaj so šli uni amerikanoti drekanoti z ufoji iz area 51
ne vem no: lol?
ne vem no: lol?

stara mama ::
A ga niso že socialna omrežja?
AI bo najverjetneje zgolj nadaljeval njihovo poslanstvo...
Ekologija™ in Trajnost™
am... odgovor za dr. mr. Miki-ja:
kofi? jaz ne pijem lakota.
am... a ti pa lahko z "Asteroid"?
ne vem no, jaz sem pomislil na kataklizmični asteroid iz vesolja ki bo priletel v našo Zemljo.
kabum! razčefuk! štrbunk!
a ni bolj se vprašat, res no, kam pa po kaj u p.m. so šli uni amerikanoti drekanoti s svojimi UFO-ti iz Area 51?
to mene bolj zanima kot pa tvoj Asteroid.
porka madonna na.
ps: gor v nebesih se z rusi kregajo kdo ima bolj prav okoli svojega B plana, ker plan A jim je žal se sfižil
ps2: pi**a ste ljudje ubogi. lejte uboge rošce, pa drevesa, pa travo, pa vegetacijo, k pa dejansko nič ne more. tam ždi, raste v gor, pol pa pride mal sušce... pa mal pocrkajo... pa pride mal strelce iz neba... pa mal zgori... pa tko naprej. joj joj. ubogi ljudje. res vam je vse v napoto. DREK!
ne vem no, jaz sem pomislil na kataklizmični asteroid iz vesolja ki bo priletel v našo Zemljo.
a ni bolj se vprašat, res no, kam pa po kaj u p.m. so šli uni amerikanoti drekanoti s svojimi UFO-ti iz Area 51?
porka madonna na.
ps: gor v nebesih se z rusi kregajo kdo ima bolj prav okoli svojega B plana, ker plan A jim je žal se sfižil
ps2: pi**a ste ljudje ubogi. lejte uboge rošce, pa drevesa, pa travo, pa vegetacijo, k pa dejansko nič ne more. tam ždi, raste v gor, pol pa pride mal sušce... pa mal pocrkajo... pa pride mal strelce iz neba... pa mal zgori... pa tko naprej. joj joj. ubogi ljudje. res vam je vse v napoto. DREK!

razor1911 ::
Ne verjamem, da se bo to zgodilo dokler bom jaz še živ.
Tudi moje stališče. Če pa AI zradira milenijske in postmilenijske generacije (ki hkrati tudi najbolj
drkajo nanj), je pa tako ali tako naredil samo uslugo planetu, tako, da nič narobe.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

stara mama je izjavil:
Saj zato vam pa pravim, da je "uničiti" napačen izraz, ker namiguje dokončnost, dno, nakar slabše ne more biti.
Recimo socialci niso uničili človeštva so pa zasrali družbo. Prostora za "izboljšave" je tukaj še ogromno, nisi videl še nič, Mamca.

.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()

am... odgovor za dr. mr. Miki-ja:
porka madonna na.
Ne vem, ne vem ... Tole je nekaj bolj močneha kot "kofi".

stara mama je izjavil:
Saj zato vam pa pravim, da je "uničiti" napačen izraz, ker namiguje dokončnost, dno, nakar slabše ne more biti.
Recimo socialci niso uničili človeštva so pa zasrali družbo. Prostora za "izboljšave" je tukaj še ogromno, nisi videl še nič, Mamca.![]()
Človeštvo so uničili ljudje, ki kopičijo na kup bančne številke, čeprav jih nikoli v življenju ne bodo mogli porabit. "Socialci" so produkt tega, tako, da ti logika ne deluje najbolje in ravno zato pravim, da nič narobe, če AI zradira take smeti iz planeta.