Forum » Problemi človeštva » Lokalne volitve v Nemčiji
Lokalne volitve v Nemčiji

mtosev ::
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/vzpor...
Vzporedne volitve: skrajno desni AfD prejel 44,5 odstotka glasov, CDU 18,5 odstotka
V Nemčiji so potekale odmevne volitve, 1,7 milijona volivcev v deželi Saška - Anhalt je izbiralo poslance v parlament. Po podatkih vzporednih volitev nemške javne televizijske mreže ARD je skrajno desna Alternativa za Nemčijo prejela 44,5 odstotka glasov.
Vzporedne volitve: skrajno desni AfD prejel 44,5 odstotka glasov, CDU 18,5 odstotka
V Nemčiji so potekale odmevne volitve, 1,7 milijona volivcev v deželi Saška - Anhalt je izbiralo poslance v parlament. Po podatkih vzporednih volitev nemške javne televizijske mreže ARD je skrajno desna Alternativa za Nemčijo prejela 44,5 odstotka glasov.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
karafeka ::
Če bo tako tudi realno stanje, pa če se to preslila z leti na nacionalne volitve, bo še veselo. Ali pa bo samo veliko bul :)
kow ::
karafeka ::
Vedno ko ima ena stran tako premoč, me skrbi. Lahko da je to začetek konca EU, če AfD izpolni kar imajo v pamfletu. Ampak kdaj so še politiki kako obljubo izpolnili.
tony1 ::
Desničarje na oblasti so prehiteli še bolj desni. Če seveda manj skrajni ne postanejo dovolj skrajni, da še bolj skrajne ne - prepovejo. 
Jočemo od smeha
Jočemo od smeha

svecka ::
zahvala gre nesposobnim levakarjem ki so na podlagi svoje nesposobnosti izdaje lastnega naroda in gospodarstva omogočili vzpon skrajnim desničarjem. hmmm...kje smo to že videli, aja Hitler je tako na oblast prišel. Zgodovina se ponavlja in 3. sv vojna tudi kot zgleda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
gozdar1 ::
Ja levičarji so selili industrijo,...sicer pa nemški izstop iz evrozone bo rešil natančno kaj razenda bodo večje države lažje vršile pritisk na nemčijo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Merklova se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12943 (10066) | Invictus |
| » | Nakup pohodne obutve AlpinaOddelek: Loža | 3331 (2818) | starfotr |
| » | 44% = 2/3Oddelek: Problemi človeštva | 1462 (1043) | Spajky |
| » | Brskalniki počasi odpirajo strani. uTorrent, FTP, ping vse okOddelek: Pomoč in nasveti | 2992 (2239) | jishiri |
| » | Volitve v EU parlament (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 11181 (9105) | [SpydeR] |