Forum » Programska oprema » foto album na cd romu
foto album na cd romu
garg ::
rad bi ustvaril foto album na cd romu.
rad bi da se pri zagonu cd-ja v eksplorerju ali kako drugace takoj pokazejo thumbnail slicice ne pa dolgocasne ikone.
probal sem z ACD SEE pa se ne znajdem. boooo???
z IRFAN VIEW sem probal shraniti thumbnaile v html-ju ampak mi pol v eksplorerju pokaze tri slicice od vsake (nekako kot html varjanta: mala slicica + velika slicica + background).
a mi lahko kdo da nasvet?
rad bi da se pri zagonu cd-ja v eksplorerju ali kako drugace takoj pokazejo thumbnail slicice ne pa dolgocasne ikone.
probal sem z ACD SEE pa se ne znajdem. boooo???
z IRFAN VIEW sem probal shraniti thumbnaile v html-ju ampak mi pol v eksplorerju pokaze tri slicice od vsake (nekako kot html varjanta: mala slicica + velika slicica + background).
a mi lahko kdo da nasvet?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
[SkA] ::
Photoshop ma lep generator html galerij. Verjetno obstaja še tona podobnih generatorjev.
Kar se thumbnailov tiče.. to je sam stvar vpogleda. Ne preveč uporabno.
Kar se thumbnailov tiče.. to je sam stvar vpogleda. Ne preveč uporabno.
garg ::
pa res !!! hvala !
sicer pasivno obvladam photoshop...
to je verjetno tisto Web Photo Gallery!?
kaj pa ce specem to na cd in gledam na racunalniku kjer ni instaliran photoshop? a bo delalo?
sicer pasivno obvladam photoshop...
to je verjetno tisto Web Photo Gallery!?
kaj pa ce specem to na cd in gledam na racunalniku kjer ni instaliran photoshop? a bo delalo?
[SkA] ::
Ja itak da bo delalo. Glej, ti dovoli da ti zadeva "preprocesira" slike in izdela web gallery v nek direktorij. Potem pa vse skupaj zapeči na cd.
Če bi rad autorun, pa naredi še eno autorun.inf datoteko, vanjo vpiši:
al karkoli že je glavni html fajl, pa vse skupaj zapeči na CD. Mislim da bi to moglo tako ob vstavitvi CDja avtomatsko browser zalaufat pa odpret zadevo.
Če bi rad autorun, pa naredi še eno autorun.inf datoteko, vanjo vpiši:
[AutoRun]
open=index.html
al karkoli že je glavni html fajl, pa vse skupaj zapeči na CD. Mislim da bi to moglo tako ob vstavitvi CDja avtomatsko browser zalaufat pa odpret zadevo.
bastadu ::
[AutoRun]
open=index.html
Pri zagoni html datoteke ta zadeva ni tako enostavna... Uporabi iskanje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3680 (3062) | rockrose |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4339 (3175) | AtaStrumf |
» | Tweakanje Windows sistemaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4012 (3245) | fahrenGONE |
» | Autorun ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1404) | Pro2Type |
» | Autorun?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1259) | bastadu |