Forum » Loža » Depresija
Depresija
Temo vidijo: vsi

iloveboobz ::
Eno babo rabi, da ga odpelj stran od mame.
takšne babe ponavad računajo po uri. mtosev je dobro situiran (zato tut nerabi delat) sam tolk dobr pa spet ne...
Jypeta nisem že dolgo slišal. Resno ne vem kaj je z njim.
na poredne duše discord kanalu je redno prisotn.
smoki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()

Miki N ::
Mogoče se pa lahko spravi Woltati - manj prostega časa, spozna kako osamljeno hudačo na "furi" ... pa še tujih jezikov se lahko nauči od sodelavcev.

mtosev ::
Če koga zanima sem se enkrat na redditu razpisal o vsem. Če koga zanima prebrati lahko postam.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
delavec44 ::
Človek je narejen za to, da se z nečim ukvarja. Pa naj bo to bilokakšen hobi, delo, podjetniška ideja, vzgajanje familije, umetniško ustvarjanje, ipd...
Lepo da si tudi družino dal med primere. Marsikdo najde smisel ravno v tem.
Familija je mariskdaj vzrok še večje depresije, ko ne gre tako kot si želiš in ne moreš ničesar spremenit, pa se še lahko tako trudiš, rezultat je pa ravno obraten kot si želiš.
Jaz živim filozofijo bolje probati in mogoče ne uspeti, kot sploh ne probati. Si mislim, da so slednji še najbolj depresivni na dolgi rok.
Drugače pa je vsak od nas (kdaj) depresiven. Bi rekel, da je to kar normalno za človeka. Razlika je le kako se s tem posameznik spopade.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

deepsick ::
In da izgubimo še mtoseva iz svojega depresivnega kroga?
Saj boš kaj naročil ane.
Kaj pa jaz vem, kdo je mtosev, in tiste modre škatle sem nam zdijo preveč bahaške, smo vajeni skromnosti - ne bi radi, da nas sosedje osirajo in nam kakšno pravičništvo in solidarnost mečejo v obraz, je tega na forumu preveč, celo z brutalnimi posledicami. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
wajdouc ::
Če koga zanima sem se enkrat na redditu razpisal o vsem. Če koga zanima prebrati lahko postam.
Deli.
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

mtosev ::
Deli.
https://www.reddit.com/r/depression/com...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
wajdouc ::
V tvojem besedilu je samo jamranje nad situacijo. Nikjer nisi omenil, ali si sploh želiš kakršnekoli spremembe na bolje.
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wajdouc ()
gen Maister ::
Ti samo postaj!!
Razpiši se! Sicer tale šlo-teč ni ravno reddit
Tukaj so sicer modiji malo bolj zajebani
Imaš pa zato staro temo, ki jo je odprla Pikica; ko se ti piše!
Pa se tam lahko razpištoliš in pišeš o vsem, kar ti srce poželi!!
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Ganon ::
V tvojem besedilu je samo jamranje nad situacijo. Nikjer nisi omenil, ali si sploh želiš kakršnekoli spremembe na bolje.
To je bistvo. Ne želi absolutno nobene spremembe. Pred časom je odprl temo, kako najti prijatelje. Ko mu omeniš, da je že odpiral identične teme, ti pove, da se sploh ne spomni. Tudi sodeloval ne bo v temi, sprejemal nasvetov, nič. Natipka nekaj, da odpre temo, dobi malo pozornosti in je zgodba zaključena.
ššš ::
Men je grozn, ko gledam frende na tabletah. Več al manj so vsi na tem, ker to dohtarji dons predpisujejo kot bonbone. Tip se loči, pusti dva mejhna otroka. Vseen mu je. V očeh mu vidim. Zadet. Flegmatičen. Sploh ni varjante, da bi kej sočutja pršlo čez ta kemijski zid. Briga ga samo zase. Creepy.
Preden greš na tablete se praši:
-si zadovolen z razmerjem v katerim si? Če je baba pošast, se pru tega znebi.
-kaj ješ? SI na MC-shit dietah? Cajt za spremembo.
-Alko? Edin pravilen odgovor je popolna abstinnca. Furej suhe pol leta, poj pa naprej. Alko ti tok zjebe sistem, da rabis leta, da prideš nazaj. Ne poslušat vaških debilov, k pravjo da je treba ze zutri enga za zobe umit.
-Šport? Začni tečt al kolesart dnevno. S tem itak 3/4 folka preganja depro.
-Debu? Shujšej!
-Bereš novice? 500000 črnih imigrantov prihaja, pa gori povsod, pa global warming, pa rusi so ze pred vrati. Skenslej novice.
-Socialna omrežja? Vsi so na Bahamih s svojimi jahtami, ti pa komi Krk za 3 dni spravš skp. No, niso. Vse je fake.
I'm from a small country in Europe called Slovenia.
Preden greš na tablete se praši:
-si zadovolen z razmerjem v katerim si? Če je baba pošast, se pru tega znebi.
-kaj ješ? SI na MC-shit dietah? Cajt za spremembo.
-Alko? Edin pravilen odgovor je popolna abstinnca. Furej suhe pol leta, poj pa naprej. Alko ti tok zjebe sistem, da rabis leta, da prideš nazaj. Ne poslušat vaških debilov, k pravjo da je treba ze zutri enga za zobe umit.
-Šport? Začni tečt al kolesart dnevno. S tem itak 3/4 folka preganja depro.
-Debu? Shujšej!
-Bereš novice? 500000 črnih imigrantov prihaja, pa gori povsod, pa global warming, pa rusi so ze pred vrati. Skenslej novice.
-Socialna omrežja? Vsi so na Bahamih s svojimi jahtami, ti pa komi Krk za 3 dni spravš skp. No, niso. Vse je fake.
I'm from a small country in Europe called Slovenia.
T440 ::
Toše nima depresije. Človek z depresijo ne piše 24 ur dnevno po forumu.
Toše je sam nezadovoljen sam s seboj, ampak ne še dovolj, da bi bil pripravljen karkoli resnega storiti glede tega. Zato mu tudi ne moremo pomagati tu.
Toše, imam prav?
Toše je sam nezadovoljen sam s seboj, ampak ne še dovolj, da bi bil pripravljen karkoli resnega storiti glede tega. Zato mu tudi ne moremo pomagati tu.
Toše, imam prav?

IL_DIAVOLO ::
Vsakemu bi bilo dolgčas brez zaposlitve + da mu verjetno mama vse naredi.
Pac comfort zone.
Pac comfort zone.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
karafeka ::
Toše nima depresije. Človek z depresijo ne piše 24 ur dnevno po forumu.
A je kdo rad okrog depresivnega človeka? Ravno takšni rabijo neko pozitivno družbo, ljudje se jih pa izogibajo. Potem se pač pogovarjaš z ljudmi na forumih. Pa ne namigujem, da je OP tak, samo na splošno govorim.
pegasus ::
https://www.reddit.com/r/depression/com...To je čisto normalno življenje. Če jaz svojo zgodbo povem, ti bodo šli bolj lasje pokonci.
Saj veš kako pravijo čez lužo - when live serves you lemons, make a lemonade.
Izguba je del normalnega življenja. Lahko iz nje delaš dramo, lahko pa se iz nje kaj naučiš. Jaz sem recimo prevedel en anime (a joker.si japanka page ni več online).
Vsi občasno občutimo melanholijo. Najdi si nekaj, kar te navdušuje, ali kake igrače iz otroštva, ali pa sestavi threadripperja in se začni ukvarjat z njim. Ali pa kaj tretjega, ne vem. Samo zbrcaj se, da se z nečim zamotiš, pa bo koj bolje.
karafeka ::
Imaš prav v primeru, da dobivaš limone le občasno, vmes pa veliko pomaranč. Če pa so konstantno samo limone (in to mogoče že iz otroštva), pa stre še tako močnega človeka.
Buggy ::
Naredi kaj v zivljenju pa ne bos mel depre. Baje imas nek status invalida (mama zrihtala), in menda samo formalno...s tabo je pa vse OK. Ce ti je v zivljenju vodilo da leechas drzavo in je to nek tvoj dosezek, potem te cisto razumem da si v depri, ker vsak normalen clovek bi zelel zivljenje izkoristiti do maximuma kar je v moci.
Ljubljeni pa zapuscajo vse nas, nekatere se na bolj tragicen nacin, zato nisi nobena posebnost ne v enem ne vdrugem primeru. Zal prevec so to ujckali kot se bere in nisi zivljenja podoziveti kot se ti ponuja. Snezinkice pod starsevskim okriljem so dost pogost fenomen zadnje case.
Zbrihtaj se in prevzemi pobudo za svoje zivljenje FFS
Ljubljeni pa zapuscajo vse nas, nekatere se na bolj tragicen nacin, zato nisi nobena posebnost ne v enem ne vdrugem primeru. Zal prevec so to ujckali kot se bere in nisi zivljenja podoziveti kot se ti ponuja. Snezinkice pod starsevskim okriljem so dost pogost fenomen zadnje case.
Zbrihtaj se in prevzemi pobudo za svoje zivljenje FFS

Po mojem bi za Tošeta prišel v poštev samo še kak šaolinski samostan kje v Himalaji, kjer bi ga najprej totalno zlomili, deindividualizirali, pobrisali firmware, nakar sestavili nazaj v zajebanega kung-fu mofota.
FireSnake ::
Ni toliko pomembno, kaj boš postal.
Bolj pomembno je, kaj boš spremenil.
Kaj si, do sedaj, že poskusil?
Enkrat smo se pogovarjali, da bi šel v plesni klub.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
...tokrat se pa s fajrsnejkom celo strinjam in podpiram predloge. Zacni delati na sebi aktivno ne bit pasivc. Zivljenje zagrabi za roge, ga zajahaj in odjezdi z njim do cilja, ki ni treba, da je ne vem kako ambiciozen, vsaj za zacetek.
Potem pa ambicije probaj skalirat s svojimi zmoznostmi, ker eni potem gredo cez mejo in je se huje kot depra ki jo imas (kao) ti ;)
Potem pa ambicije probaj skalirat s svojimi zmoznostmi, ker eni potem gredo cez mejo in je se huje kot depra ki jo imas (kao) ti ;)
NekdoPach ::
Če tableti ne primerjo, rači mami naj te odpelje v Švico na katerega od bolj modernih pristopov zdravljenja depresije, recimo TMS (Transcranial Magnetic Stimulation) ali pa katero od psihedeličnih terapij (psilocibin, lsd, mdma, ketamin). Pri nas smo tu 20 let v zaostanku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NekdoPach ()
Utk ::
Jaz sem napisal že 10 let nazaj, svetovanje in reprogramiranje mora najprej prejet njegova mama. Ona je osnovni problem, da je tak kot je. Sigurno misli da lepo skrbi zanj in vse to, ampak se moti.
In kaj točno bi morala naredit njegova mama?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NekdoPach ()

IL_DIAVOLO ::
Da je zlati sinko, ki ga zeli imeti ob sebi do smrti.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Utk ::
Ganon ::
PluribusUnum ::
Sproži nek nivo obsedenosti z igračo/igro/.. na način, ki vključuje potencialno zanimivo znanje in/ali nedokončano znanje, zadeva mora imet globino in napredek. Namen pristopa je zavedanje pristopa, ker bo potrebno "časovno" prebit zadevo da zagrabi. Iz obsedenega stanja greš potem v normo.
klasicen problem samskih sinkotov pri 40+ih letih se vedno doma. Ni cudno da se potem streljajo zagajo in ne vem kaj se. Bolano. Mulc mora bit brcnen od bajte pri 30 max (ce studira do magistra). Moj bo, en je pa ze!
Okapi ::
In kaj točno bi morala naredit njegova mama?
Baje mu je že za časa srednje šole uredila status nezaposljivega. Medvedja usluga vseh medvedjih uslug. Ni rešitve.
To bi bila čisto dobra usluga (pozabimo na to, da je prevara na račun davkoplačevalcev), če bi tip to znal izkoriščati in se veseliti življenja, ko lahko brez prisile delaš, karkoli te veseli, ne kar moraš, da si zagotoviš osnovno preživetje.
Je pa to seveda potuha, za katero očitno marsikdo ni primeren. Ampak mora Toše na to gledati s pozitivne strani - sedaj je samo depresiven in jamra po forumih - marsikdo v podobnem položaju (zagotovljena renta za brezdelno življenje) je kronik ali narkoman.
Mulc mora bit brcnen od bajte pri 30 max (ce studira do magistra). Moj bo, en je pa ze!
In ne tako malo takih "brcnjenih od doma" končajo kot klošarji. Me zanima, kako bi ti gledal na to, če bi se tvoj znašel v takem položaju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Ko depresivneža "brcneš iz bajte" tvegaš da bo narkoman ali pa pristal na štriku. Mnogo jih tukaj nima pojma o depri in pokajo neke andrew tate / jordan peterson filozofske boomer objave. Če se toše ni sposoben sam rešit, naj se gre profesionalno zdravit. Magari samoplačniško, prodaj tisto rtx5090 pa pejt na terapijo al neki.
Depresivneza seveda ne meces ven, meces ven dostudirane magistre, ker jim je se vedno prevec lepo doma in so dalec od depresivnih, jim je pa vseeno lepo.
OP ni depresiven, in ta termin se dost pogosto zlorablja kot doloceni na drugem polu, ki so kar vsi izgoreni FFS
OP ni depresiven, in ta termin se dost pogosto zlorablja kot doloceni na drugem polu, ki so kar vsi izgoreni FFS
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Umrl Robin Williams (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16326 (13673) | Phantomeye |
| » | Katera hrana za srečo in katera za depresijo?Oddelek: Loža | 10566 (10063) | Matjaž Lojen |