Forum » Loža » Pokemon karte
Pokemon karte
brezskrbi2 ::
Slucajno sem videl da so pokemon karte zelo popularne in dosegajo enormne cene... Pa sem preko aplikacije skeniral karte iz otrostva in naj bi bile vredne vec kot 2K Eur.
Zanima me koliko se to dejansko prodaja in kaksna je vrednost - predvidel bi da se tega ne znebis zlahka in je stvar le napihnjena; kao naj bi bila vrednost ene karte 500$, realno jo verjetno lahko prodam za kaksnih 50? Tudi se mi ne da z vsako kartico ubadat.
Zanima me koliko se to dejansko prodaja in kaksna je vrednost - predvidel bi da se tega ne znebis zlahka in je stvar le napihnjena; kao naj bi bila vrednost ene karte 500$, realno jo verjetno lahko prodam za kaksnih 50? Tudi se mi ne da z vsako kartico ubadat.
OutOfTheBox ::
Pa sem preko aplikacije skeniral karte iz otrostva in naj bi bile vredne vec kot 2K Eur.
Mogoče. Moraš pa vedeti , da morajo biti karte v takem stanju kot si jo dobil original. Nič zvita, umazana, raztrgana ipd.

Pithlit ::
OutOfTheBox je izjavil:
Pa sem preko aplikacije skeniral karte iz otrostva in naj bi bile vredne vec kot 2K Eur.
Mogoče. Moraš pa vedeti , da morajo biti karte v takem stanju kot si jo dobil original. Nič zvita, umazana, raztrgana ipd.
Za tako ceno včasih tud original ni garancija. Te stvari gredo pod mikroskop.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | topografske karte - tiskOddelek: Šport | 1165 (493) | Okapi |
| » | Igralne karte - avtomobiliOddelek: Loža | 5424 (4195) | pijavka |
| » | Modernizacija železniškega potniškega prometa (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12275 (10675) | Conini |
| » | P1i in tomtom UIQ3_6.020 kako naprej????Oddelek: Mobilne tehnologije | 3888 (2180) | xyd1 |
| » | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 8000 (6509) | Fl[A]sH |