» »

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Temo vidijo: vsi
««
76 / 77
»»

Gregor P ::

Od sedaj najprej bi jo vsak moral soočiti s kavo pri tem vprašanju.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Utk ::

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Kako lahko to rečeš. Jaz se glede Izraela in Palestine stoprocentno strinjam z Asto Vrečko. Bolje it na kavo kot se ukvarjat z njimi.

Problem je, da se ona zelo ukvarja z njimi.
Ampak samo z jezikom, da bi nabirala politične točke. Nisi gledal medijev zadnji čas? Polna usta so je Izraela.

Jaz raje sodim ljudi po tem kar delajo kot po tem kar govorijo.

Gregor P je izjavil:

Od sedaj najprej bi jo vsak moral soočiti s kavo pri tem vprašanju.

Normalno, dokler tega ne pojasni, se nima več kaj oglašat niti o ničemer drugim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

FireSnake ::

Samo radiraj golobjo hunto.
Pa nastaviti pametno (strokovno). Ker prej to ni bilo pravilo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

No novih fač dejansko tokrat ne bo. Na položaj se vrača tudi Kangla.

feryz ::

Saj sploh nikamor ni šel, kaj bluziš?
A misliš da je ta cajt bale sena prodajal in služil 100 tisoče evrov s tem?

Pijavka je prisesana na proračun za vse večne čase. Ko se bo stegnil, bodo pa drugi pograbili njegovo penzijo.
Tako da ga še po smrti ne bomo frej.

primoz4p ::

Volilna kampanja, poročanje financiranja in postavke ...
Pod katero postavko se bo štelo "začasna otvoritev" v ljubljanskem kliničnem centru?
Kot je razvdno smo ga financirali davkoplačevalci?

Na Info360 smo preverjali, koliko je taka "začasna otvoritev" stala. Ljubljanski klinični center, ki ga vodi Marko Jug smo vprašali, kaj vse je bilo treba za začasno odprtje postoriti (menda so bile nameščene tudi vtičnice, čeprav priključki še niso bili od konca zmontirani, televizije so bile nameščene in nato odmontirane).

"Torej, kaj konkretno ste morali postoriti, koliko ljudi je pripravljalo prostore za začasno odprtje in koliko je to stalo? Omenja se znesek okoli 10.000 evrov," se je glasilo vprašanje, ki smo ga zastavili 14. maja 2026.

Po skoraj mesecu dni smo na vnovično prošnjo končno dočakali skopo pojasnilo UKC Ljubljana:

"UKCL iz naslova energetske sanacije in revitalizacije Glavne stavbe ni imel stroškov (in to vključuje tudi obnovo in opremo 1/8 8. nadstropja)."

Za pojasnilo: Energetsko sanacijo in revitalizacijo glavne stavbe se krije iz državnega proračuna.

floyd1 ::

Miki N je izjavil:

No novih fač dejansko tokrat ne bo. Na položaj se vrača tudi Kangla.

Normalno, poleg mahniča eden najsposobnejših tam, da bo lahko tudi levake religiozno kontroliral, kot avtobusne karte v MB. :))... Zdaj bo tudi ob pokopu žrtev pobojev na Žalah lahko govoril o tem, da tam čuti pozitiven srčni utrip. Če ne bo govoril v slovenščini, bo pač v avstijščini. V LJ bodo dobili levo in desno Ljubljanico (prva bo zokijeva, druga janezkova), absolventi na faksu pa bodo po novem abstinenti...

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Kako lahko to rečeš. Jaz se glede Izraela in Palestine stoprocentno strinjam z Asto Vrečko. Bolje it na kavo kot se ukvarjat z njimi.

Ampak samo z jezikom, da bi nabirala politične točke. Nisi gledal medijev zadnji čas? Polna usta so je Izraela.

Vsi pravi domoljubi sodimo ljudi po tem. Zato pa cenimo, da Gospod Janša ob vsaki priložnosti zagovarja Izrael, hodi k njim na obiske in sprejema njihove obiske. Dvolični levaki pa lažejo, da podpira Izrael, tega pa domoljubi ne bomo tolerirali! Samo zato, ker je nekaj res, še ne pomeni, da levaki to lahko govorijo! Ne dovolimo!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

ToniT ::

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Vsi pravi domoljubi sodimo ljudi po tem. Zato pa cenimo, da Gospod Janša ob vsaki priložnosti zagovarja Izrael, hodi k njim na obiske in sprejema njihove obiske. Dvolični levaki pa lažejo, da podpira Izrael, tega pa domoljubi ne bomo tolerirali! Samo zato, ker je nekaj res, še ne pomeni, da levaki to lahko govorijo! Ne dovolimo!

Pa ti to resno misliš, ali si samo plačan trol?

Za vas levake je tako ali tako vsak pravi domoljub nek trol. A Utk, Firesnake in ostali domoljubi, ki se strinjamo o Gospodu Janši in domoljubnih zadevah, so tudi "plačani troli"? Te levakarske diskreditacije našega avtentičnega domoljubja se res že malo preveč ponavljajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Moje sožalje!

mirator ::

Bolj kot tole vaše forumsko kazanje desnih in levih mišic, se mi zdi zanimivo dejstvo, da je Janša že drugič prišel do vlade, kljub temu, da na volitvah ni zmagal.

Gregor P ::

No saj je tudi že bil primer, ko je na volitvah zmagal in ni prišel do vlade.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

ToniT je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Pa ti to resno misliš, ali si samo plačan trol?

Harmonko ni plačan, on je "Open Source" trol. Meni je legenda, ker se je res vživel in vztraja v personi. RESPECT, iskreno!

FireSnake je izjavil:

Vlada se sestavlja dobro in strokovno

Sekretarka na ministrstvu za obrambo.... Vida Čadonič Špelič

Ampak levaki se že vseeno nesramno norčujejo. Upam, da se bo dokazala kot gospod Tonin v preteklosti, da lahko vrže kakšno granato in se vozi na tanku. In zaprla levakom usta.

Zgodovina sprememb…

primoz4p je izjavil:

Pod katero postavko se bo štelo "začasna otvoritev" v ljubljanskem kliničnem centru?

Na Info360 smo preverjali, koliko je taka "začasna otvoritev" stala. Ljubljanski klinični center, ki ga vodi Marko Jug smo vprašali, kaj vse je bilo treba za začasno odprtje postoriti (menda so bile nameščene tudi vtičnice, čeprav priključki še niso bili od konca zmontirani, televizije so bile nameščene in nato odmontirane).

"Torej, kaj konkretno ste morali postoriti, koliko ljudi je pripravljalo prostore za začasno odprtje in koliko je to stalo? Omenja se znesek okoli 10.000 evrov," se je glasilo vprašanje, ki smo ga zastavili 14. maja 2026.

Po skoraj mesecu dni smo na vnovično prošnjo končno dočakali skopo pojasnilo UKC Ljubljana:

"UKCL iz naslova energetske sanacije in revitalizacije Glavne stavbe ni imel stroškov (in to vključuje tudi obnovo in opremo 1/8 8. nadstropja)."

Za pojasnilo: Energetsko sanacijo in revitalizacijo glavne stavbe se krije iz državnega proračuna.

Pod črto: pod taktirko golobje hunte smo si predstavo za javnost plačali sami.
Da si tak gnoj, da daš dekret, da se vtičnice montirajo na doze, ki sploh kabla nimajo si smet od človeka.
In nisem prepričan, da bo to edina golobjehuntarska svinjarija, ki se pokazala.

Samo poročat (da se ve) se s tem ne obremenjevat in gremo naprej.

FireSnake je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Da si tak gnoj, da daš dekret, da se vtičnice montirajo na doze, ki sploh kabla nimajo si smet od človeka.

Kako se naj ne obremenjujemo s tem, kakšne svinjarije so nam te golobjehuntarske smeti od ljudi, gnoji in krote delali? Ti kot sredinski inženir raziskovalnega novinarstva mogoče lahko ohraniš poročevalsko objektivnost in mirno kri pri takih kilometrskih seznamih, pravi domoljubi pa ne moremo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Vlada se sestavlja dobro in strokovno

Sekretarka na ministrstvu za obrambo.... Vida Čadonič Špelič

Ampak levaki se že vseeno nesramno norčujejo. Upam, da se bo dokazala kot gospod Tonin v preteklosti, da lahko vrže kakšno granato in se vozi na tanku. In zaprla levakom usta.

Prava sekretarka na ministrstvu za obrambo. Strokovna....

Jajo ni več za hece, želi si _dolgočasnega_ mandata.

https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-p...

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Kurami? A svojo mat tudi kličeš kura? Kaj pa partnerico?
Dej ne bodi primitiven.
Stevanovič pa tudi. Primitivc. A ima Kokotovo z njenimi izpadi tudi za pocestnico?
In to naj bi bil predsednik državnega zbora.

Ne.
Samo primitivne so kure. in to same potrjujejo znova in znova.
Da so pač kure.
Pa to ni osamljen primer.

Stevanović paravi, da jim ne bo uspelo
https://www.facebook.com/reel/103800217...

FireSnake je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Kakorkoli, tako plačevanje je tudi korupcija
Kot tudi prenašanje lesenega železniškega perona, da so dr Golob lahko vstopali in izstopali ...
Delitev davkoplačevalskega denarja za osebno korist.
Poštenost volitev in informiranje volivcev.
Najemanje tujih agencij za vodenje volilnih kampanj; pred osmimi leti je bilo kar nekaj člankov na to temo ... pa nobeden o tem, da je to tuje vmešavanje.

Na naslednjem linku je mapa državnega zbora z zbranimi revizorskimi poročili volilnih kampanj
https://fotogalerija.dz-rs.si/datoteke/...
Pod katero postavko se bo torej knjižila "začasna otvoritev" v ljubljanskem kliničnem centru?

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Kako se naj ne obremenjujemo s tem, kakšne svinjarije so nam te golobjehuntarske smeti od ljudi, gnoji in krote delali? Ti kot sredinski inženir raziskovalnega novinarstva mogoče lahko ohraniš poročevalsko objektivnost in mirno kri pri takih kilometrskih seznamih, pravi domoljubi pa ne moremo.

Točno tako! Smo preživeli in treba je it naprej. Hvala, da večkrat daš povezavo na moj seznam. Da se rabote golobje krote (da bo tvoj link še bolj bogat) ne bi pozabilo. Se priporočam. Ampak, tu se pa tudi konča.

Univerzitetni diplomirani inženir, prosim. Če me že naslavljaš ;)
Saj ne, da bi bil na naziv mahnjen, ampak domoljubno si ne morem privoščiti, da bi me nekdo iz samooklicanega "inštituta" degradiral, kar se izobrazbe tiče (sploh v luči tega, da vi tega od daleč nikoli ne boste videli). Aljoša, se strinjava?

Hvala.

----------------------------

Če česa ne maramo, pa ne maramo lažnivcev:
Če veljajo ena merila za Ukrajino, ki smo jo podpirali, ker je žrtev agresije, potem veljajo enaka merila tudi za Palestino,

Ker pernati hinavec ni dal glasu za tožbo.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Točno tako! Smo preživeli in treba je it naprej. Hvala, da večkrat daš povezavo na moj seznam. Da se rabote golobje krote (da bo tvoj link še bolj bogat) ne bi pozabilo. Se priporočam. Ampak, tu se pa tudi konča.

Krote, smeti od ljudi in gnoji levakarski ne bodo povzročili, da bi se mi domoljubi smešili zaradi njih, izgubljali živce in zapostavili našo domoljubno dolžnost objektivega umirjenega poročanja!

FireSnake je izjavil:

Univerzitetni diplomirani inženir, prosim. Če me že naslavljaš ;)
Saj ne, da bi bil na naziv mahnjen, ampak domoljubno si ne morem privoščiti, da bi me nekdo iz samooklicanega "inštituta" degradiral, kar se izobrazbe tiče (sploh v luči tega, da vi tega od daleč nikoli ne boste videli). Aljoša, se strinjava?

Res je, levaki naj si pogledajo, da ima en domoljub diplomo in kako vrhunsko agromentira in se obnaša ta pravi domoljubni inženir, ker njim bolj slabo kaže z univerzami in fakultetami. Ne bodo več lagali o nas domoljubih tako kot na spodnji sliki!

FireSnake je izjavil:

Če česa ne maramo, pa ne maramo lažnivcev:

Janša Golobu: Mi ne bomo čistili "golobistov", tako kot ste vi čistili "janšiste"

FireSnake je izjavil:

Tako je! Gospod Janša sicer ni noben lažnivec, tako kot tudi mi domoljubi nismo. Gospod Janša ne bo "čistil golobistov", ampak bo samo radiral golobjo hunto (če se ni preveč zazihrala).

Zgodovina sprememb…

Jaz upam da jih bo vse ven pometal. On sicer pravi, da če so koga koristnega zaposlili ta čas, ta komot ostane, ampak jaz dvomim v to da bi oni našli oz prepoznali koga koristnega.
Če bo pa nekdo rovaril od znotraj, ali pa nič delal, naj pa leti. Ne glede na stranko. Ne pa da se ga prerazporedi v neko klet, samo da se ga znebiš, plačuješ ga pa še vedno.

karafeka ::

Zakaj pa misliš, da javni sektor oz. javna uprava vsako leto raste za par tisoč zaposlenih? Zaradi odpuščanja ziher ne. Tistih nekaj par, mi imajo afere, pa dajo na SŽ.

Utk je izjavil:

Jaz upam da jih bo vse ven pometal.

Jaz kot pravi domoljub tudi upam, da bo. Če pa slučajno ne bo, ga pa moramo domoljubi ubraniti, ko ga bodo levaki in sredinci četrtič nepošteno napadli, češ da je lažnivec in hinavec, samo zato ker zaradi levakov ni mogel narediti tistega, kar govori ali namiguje.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Davki, plače, korupcija - zakaj je Slovenija naložbeno toksična destinacija?
Podjetja najpogosteje načrtujejo preusmeritev naložb in poslovanja na Hrvaško, Madžarsko in Poljsko
https://si.bloombergadria.com/ekonomija...
Quack !

LeQuack je izjavil:

Davki, plače, korupcija - zakaj je Slovenija naložbeno toksična destinacija?
Podjetja najpogosteje načrtujejo preusmeritev naložb in poslovanja na Hrvaško, Madžarsko in Poljsko
https://si.bloombergadria.com/ekonomija...

To ne drži več in ne spada v temo o desni vladi, ampak je za to bil kriv pernati. Odkar je Gospod Janša bil izvoljen za predsednika vlade, so lanski dobički rekordni in tudi delniška borza je poletela, več domoljubnih prijateljev mi je povedalo, da se zdaj podjetja masovno vračajo.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

A imajo ta podjetja kak alert, da se je Janša vrnil? Da vedo da je varno nazaj priti.
Quack !

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Ni za kaj, pravi domoljubi smo tukaj zato, da nesebično in objektivno obveščamo javnost. Hinavske levake pa spet peče in stiskajo izbris, hočejo cenzurirati naše domoljubne sezname. Tipično.

LeQuack je izjavil:

A imajo ta podjetja kak alert, da se je Janša vrnil? Da vedo da je varno nazaj priti.

Ne rabijo nekih posebnih alarmov, uspešna mednarodna podjetja sproti redno spremljajo Novo24, da so obveščeni o ekonomski in politični situaciji v Sloveniji, ki jo levaki zamolčijo.

Zgodovina sprememb…

Squirrel ::

Vsi trije?

c3p0 ::

Squirrel je izjavil:

Dej ne bodi primitiven.
Stevanovič pa tudi. Primitivc. A ima Kokotovo z njenimi izpadi tudi za pocestnico?

https://www.zalozba-chiara.si/potopisi/...

Žensko poznam in je na mestu. Morda pa pocestnica res ne pomeni to, v kar nas prepričuje skrajna levica?

EDIT: OK, OK, razumem, igra besed, double entendre in take zadeve. Ampak vseeno, kurba si ne bi nadela naslova knjiga, pa če bi bil še tako zabaven drugi pomen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Utk je izjavil:

Jaz upam da jih bo vse ven pometal. On sicer pravi, da če so koga koristnega zaposlili ta čas, ta komot ostane, ampak jaz dvomim v to da bi oni našli oz prepoznali koga koristnega.
Če bo pa nekdo rovaril od znotraj, ali pa nič delal, naj pa leti. Ne glede na stranko. Ne pa da se ga prerazporedi v neko klet, samo da se ga znebiš, plačuješ ga pa še vedno.

Golobjehuntar je vse radiral. Popoln reset je bil.
Tudi projekte - zato 3 leta praktični nismo črpali EU sredstev. Ker svojih projektov pa ni imel.
Zdaj se pa hvali, da je črpanje EU sredstev šlo navzgor. Spet pesek v oči.

Končni je tega konec in te ogabe ne rabimo več gledati.

c3p0 je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Dej ne bodi primitiven.

Žensko poznam in je na mestu. Morda pa pocestnica res ne pomeni to, v kar nas prepričuje skrajna levica?

EDIT: OK, OK, razumem, igra besed, double entendre in take zadeve. Ampak vseeno, kurba si ne bi nadela naslova knjiga, pa če bi bil še tako zabaven drugi pomen.

Skrajni levaki so že pred desetletji vnesli v SSKJ to besedo kot nekaj žaljivega, ker so vedeli, da jo bo gospod Stevanovič v prihodnosti uporabil v parlamentu. Vse bi naredili, samo da bi diskreditirali sredinske domoljube in nas prikazali za primitivne. Fuj, krote levakarske, kaj vse nam podtikajo!

FireSnake je izjavil:

Golobjehuntar je vse radiral. Popoln reset je bil.

Pernati je nedopustno pristransko politično radiral odlične domoljube, Gospod Janša pa je pred tem JS strokovno nepristransko racionaliziral. Razlika je jasno vidna.

c3p0 je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Dej ne bodi primitiven.

Dej, ne deli se bolj butastega kot si. Vsi vemo, na kaj se nanaša izraz pocestnica, razen neizobraženci s slabim besednim zakladom. Si med njimi?
To, da se je avtorica knjige igrala z besedo ne pomeni prav nič, človek mora biti prav posebno spran, predvsem pa neizobražen, da se oklepa takšnih nitk.
Ja pocestnica pomeni točno to, kar pravi levica in ne kar pravite neizobraženi skrajni desničarji.

pocéstnica -e ž (ẹ̑)
slabš. prostitutka, ki si pridobiva stranke na cesti, ulici: ulice, na katerih postavajo pocestnice; zgodbe o pocestnicah; ravna z njo kot s pocestnico zelo nespoštljivo / družiti se s pocestnicami vlačugami, prostitutkami; postala je prava pocestnica
Celotno geslo Sinonimni Kliknite, če želite geslo skopirati v odložišče
pocéstnica -e ž
GLEJ SINONIM: prostitutka
GLEJ ŠE: prostitutka

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Karkoli je rekel, še bo rekel, in karkoli katerakoli od teh besed pomeni, sem stoprocenten, da ima o njih še veliko slabše mnenje kot ga bo kadarkoli izrazil.

Za misli se pa ljudi ne da kaznovat.

Saj to je za desne dost značilno. Hitro ko nekaj ni po vašem postanete žaljivi talibani do lastnih žensk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Da nekoga obtožiš da podpira genocid, je veliko bolj gnusno. Pa na žalost nihče ne bo tožil zarad tega, ker to kao ni žaljivo. Čeprav je, še veliko bolj.

Bolj gnusno, kot ga opravičevati in zagovarjati? Torej ga ne podpiraj.

Squirrel je izjavil:

Saj to je za desne dost značilno. Hitro ko nekaj ni po vašem postanete žaljivi talibani do lastnih žensk.

Mi "nimamo" "lastnih" žensk, ker smo enakopravni pa to. Morda si vi levaki lastite druge ljudi, ne vem.

Squirrel je izjavil:

Bolj gnusno, kot ga opravičevati in zagovarjati? Torej ga ne podpiraj.

Nihče ga ni opravičeval niti zagovarjal.

Zgodovina sprememb…

Razen, kadar ženska zine kaj, kar vam ni všeč. Potem je pa debela kura, vlačuga, prasica, itd..?
Kar se tega tiče ste desni res eni talibani.

Kakorkoli, zdi se mi, da so državnozborske krejzi babe v Stevotu nekako dobile svoj "match". Se ne pusti in celo malo uživa! Jajo bo lahko pel "imao sam strašnog petla ..."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Utk je izjavil:

Da nekoga obtožiš da podpira genocid, je veliko bolj gnusno. Pa na žalost nihče ne bo tožil zarad tega, ker to kao ni žaljivo. Čeprav je, še veliko bolj.

+1. Levaki so najbolj žaljivi do Gospoda Janše samo zato, ker podpira Izrael. Vsak pravi domoljub lahko to potrdi:

harmonkar9 je izjavil:

Če pa to ni dokaz, da Gospod Janša ne podpira genocida, pa tudi ne vem.

Utk je izjavil:

No, vsaj ni dvoličen

Zgodovina sprememb…

Miki N je izjavil:

Kakorkoli, zdi se mi, da so državnozborske krejzi babe v Stevotu nekako dobile svoj "match". Se ne pusti in celo malo uživa! Jajo bo lahko pel "imao sam strašnog petla ..."

Če gledaš realno, če bo šlo to tako naprej...vsi vemo kako se to konča:) s prijaznostjo ni še noben nobene tako mimogrede nabrisal.

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

+1. Levaki so najbolj žaljivi do Gospoda Janše samo zato, ker podpira Izrael. Vsak pravi domoljub lahko to potrdi:

harmonkar9 je izjavil:

Če pa to ni dokaz, da Gospod Janša ne podpira genocida, pa tudi ne vem.

Utk je izjavil:

No, vsaj ni dvoličen

Nekaterim je dovoljen sarkazem, drugim ne.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Nekaterim je dovoljen sarkazem, drugim ne.

Vam levakom je dovoljeno vse, domoljubi pa smo žrtve žalitev Gospoda Janše in se nič ne pobriše. Najprej namigujete, da Gospod Janša sicer podpira genocid, ampak je pri tem vsaj iskren. Potem pa še priznate, da ste še to o iskrenosti sarkastično mislili. Sram vas bodi, kako žalite Gospoda Janšo!

Zgodovina sprememb…

Sram me je, da sem tako neumen da ti še zmeraj odgovorjam.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

Na glasovanju o novi vladni ekipi je od 50 pričakovanih glasov umanjkal glas poslanca SLS Srečka Ocvirka, sicer člana koalicijske poslanske skupine NSi, SLS in Fokus, ki je bil na seji. Poslanec je za STA zatrdil, da mu je zatajila glasovalna naprava in zanikal, da bi bilo njegovo ravnanje povezano z dejstvom, da SLS ni dobila ministra.

Zanimivo, da ravno enem in edinem SLS-jevcu :D

Zgodovina sprememb…

««
76 / 77
»»