» »

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Temo vidijo: vsi
««
74 / 77
»»

krepelce ::

harmonkar9 je izjavil:

Z levakarstvom fakultet so sicer po celem svetu problemi

Ta domoljubna izjava pa nujno potrebuje tudi širši kontekst in razlago:

Kar tudi neposredno potrjuje drugo domoljubno izjavo

harmonkar9 je izjavil:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

harmonkar9 ::

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Njega to v resnici ne zanima. Iz dneva v dan preko virov razstaviš njegovo zmišljevanje pa se dela kot da to ne obstaja in nadaljuje.

Še kako zanima! Ampak je malo hudič, ker se levaki lažete.
Dajmo še enkrat:
- pernati je rekordno zapufal državo - REKORDNO (in to je neizpodbitno dejstvo)
- metrika, ki jo pa navajate je pa zavajajoča
- kriza je pred vrati
- BDP lahko čez noč pade
- in si lahko ta graf zarinemo tja, kamor ne posije sonce
- kreditov ne moreš dobiti ali pa so ti zelo dragi

Pod črto: kaj ti ta graf pove?

BDP lahko pade in smo hitro lahko po relativni zadolženosti spet v kriznih letih 2021, 2012, v katerih nam je dobro šlo pod Gospodom Janšo.

Squirrel ::

FireSnake je izjavil:

Aljoša, spet zelo slabo trolaš: ko govorimo rekordno to nima nobene veze s povprečjem.
Ampak z zgodovinskimi podatki, koliko je SLO bila kdaj koli zapufana.
Boš ta graf prikazal? Z absolutnimi številkami. Daj no, pokaži te domoljubne številke, ki te bodo postavile na laž.

Čudno pa je, da levaki tole povprečje potegnete ven le takrat, ko vam odgovarja. Ko pa interventni zakon naredi 300 MIO luknje (ki se bo pokrila z davki, mimogrede) pa ta graf skrijete, kot kača noge.
Od kje ta hinavščina?

Squirrel je izjavil:

Njega to v resnici ne zanima. Iz dneva v dan preko virov razstaviš njegovo zmišljevanje pa se dela kot da to ne obstaja in nadaljuje.

Dajmo še enkrat:
- kriza je pred vrati
- BDP lahko čez noč pade

Da si se povsem radikaliziral in niti veš ne več kaj je res in kaj ne.
Praviš, da si pripravljen spremeniti mnenje če ti kdo dokaže drugače pa se spomnim kakšne si zganjal, ko sem ti dokazal (tudi preko podatkov Zdravniške zbornice) da je v zdravstvu tekom te vlade več zdravnikov, kot jih je bilo prej.
Trdil si celo da to pa že ni res. Tako si se izgubil v tem da sploh ne ločiš več med realnostjo in tvojim namišljenim svetom. Skregaš se pa itak z vsakim, ki ti kje kaj nasprotuje, postreže z viri, ki se ne skladajo s tvojim mentalnim stanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Miki N ::

Nihče ne bo spreminjal nobenega mnenja, črnci prosim - smo na netu ali nismo? :))

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Aljoša, spet zelo slabo trolaš: ko govorimo rekordno to nima nobene veze s povprečjem.
Boš ta graf prikazal? Z absolutnimi številkami. Daj no, pokaži te domoljubne številke, ki te bodo postavile na laž.

Čudno pa je, da levaki tole povprečje potegnete ven le takrat, ko vam odgovarja. Ko pa interventni zakon naredi 300 MIO luknje (ki se bo pokrila z davki, mimogrede) pa ta graf skrijete, kot kača noge.
Od kje ta hinavščina?

Squirrel je izjavil:

Dajmo še enkrat:
- kriza je pred vrati
- BDP lahko čez noč pade

Praviš, da si pripravljen spremeniti mnenje če ti kdo dokaže drugače pa se spomnim kakšne si zganjal, ko sem ti dokazal (tudi preko podatkov Zdravniške zbornice) da je v zdravstvu tekom te vlade več zdravnikov, kot jih je bilo prej.
Trdil si celo da to pa že ni res. Tako si se izgubil v tem da sploh ne ločiš več med realnostjo in tvojim namišljenim svetom. Skregaš se pa itak z vsakim, ki ti kje kaj nasprotuje, postreže z viri, ki se ne skladajo s tvojim mentalnim stanjen.

Sicer je tule dr. Erik Brecelj, dr. med. lepo razložil, v prvih dveh minutah, samo se skrajnežev ne prime, so preveč zaslepljeni s sovraštvom in političnimi dogmami SDSa, da bi še lahko racionalno razmišljali:
https://365.rtvslo.si/arhiv/marcel/1752...

(ker vem, da se desničarski skrajneži tule sprašujejo, zakaj ima dr na obeh straneh imena: ni samo doktor medicine ampak tudi doktor znanosti - ima doktorat)

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

ko govorimo rekordno to nima nobene veze s povprečjem.

Levaki kar skrivajo podatke o nominalni zadolžitvi, ker to po njihovo tako ali tako skoz rase po celem svetu že zaradi inflacije, levakarski ekonomisti po celem svetu so se zato osredotočili na zadolžitev v BDP, ker po njihovo to več pove. Pernati nas je rekordno uničil, v skladu s tem, Gospod Janša bo pa šel v obratno smer, v to smo domoljubi prepričani, ker smo namreč zelo intelegentni.

FireSnake ::

Squirrel je izjavil:

Trdil si celo da to pa že ni res. Tako si se izgubil v tem da sploh ne ločiš več med realnostjo in tvojim namišljenim svetom. Skregaš se pa itak z vsakim, ki ti kje kaj nasprotuje, postreže z viri, ki se ne skladajo s tvojim mentalnim stanjem.

Mater, ste polni mržnje. :)) Od kje izvira to?
Niti številkam ne verjamete več. Računstvo - osnova.
Daj najprej to razpucati, potem bova pa naprej.

Kar se tiče tvojega poskusa zahajanja iz teme pogovora (to ti, sicer, dobro gre a jaz ne padam na te finte).
Merilo so zame: čakalne vrste (preveri malo ortopedijo in kardiologijo in primerjaj čakalne vrste izpred štirih let).
Še ena stvar, ki ti jih številke ne pokažejo in jih ti ignoriraš: nivo strokovnosti. Ker jaz osebno vem za ljudi, ki so vrhunski strokovnjaki (ortoped, ...), ki ga v bolnišnici več ni.
Hudiča, celo imena in priimke bi ti lahko dal (sem v preteklosti omenil konkretne bolnišnice in področja - z imeni in priimki pa tukaj na forumu ne mislim operirati).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

FireSnake je izjavil:

Mater, ste polni mržnje. :))

Ne verjamemo tvojim lažem, številkam verjamemo, samo ne tvojim, sfriziranim. In bolj kot je oseba strokovnjak za določeno področje, bolj mu verjamemo - za tisto področje.

In, ko dr. Erik Brecelj, dr. med. pove, da so tvoje izjave navadne laži, ne, res ne bomo verjeli ne tebi, ne tvoji NoraTv.

Lahko pa vsakdo sam preveri: https://365.rtvslo.si/arhiv/marcel/1752...

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Daj najprej to razpucati, potem bova pa naprej.

Levaki verjamejo, da je denar vedno manj vreden, zato jih ne zanima nominalni dolg. Nas domoljube pa zanima, ker smo intelegentni in vemo, da je nominalna vrednost denarja vedno enaka. Res pa nam je pernati tudi zakuhal rekordno inflacijo, zaradi česar je denar vedno manj vreden. In nas hkrati rekordno nominalno zapufal.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ne verjamemo tvojim lažem, številkam verjamemo, samo ne tvojim, sfriziranim. In bolj kot je oseba strokovnjak za določeno področje, bolj mu verjamemo - za tisto področje.

In, ko dr. Erik Brecelj, dr. med. pove, da so tvoje izjave navadne laži, ne, res ne bomo verjeli ne tebi, ne tvoji NoraTv.

Sfriziranim?
Da je 100 + 20 = 120 ni moje friziranje. To je računstvo, ki je staro .... ohohoho :)
Zelo lep poskus zavajanja, a ne bo šlo, veš?
In naš dolg je rekordno velik (neizpodbitno dejstvo, pa lahko ti lažeš koliko te je volja). pernati je celo na japonsko šel po kredit. Pa že osnovnošolci vedo, da se zapufaš v lastni valuti.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

In naš dolg je rekordno velik (neizpodbitno dejstvo, pa lahko ti lažeš koliko te je volja). pernati je celo na japonsko šel po kredit. Pa že osnovnošolci vedo, da se zapufaš v lastni valuti.

Hkrati je tudi inflacija rekordno velika zaradi pernatega. Levaki mislijo, da je najbolje, da se zapufaš tam, kjer dobiš najnižje obresti. Mi domoljubi pa vemo, da to ni faktor, najbolj pomembna je valuta. Pa tudi v tvojem članku je veliko laži:

Slovenija, ki je pri bonitetni agenciji Moody's ocenjena z oceno A3 (stabilno), pri Standard & Poor's z AA- (stabilno), pri Fitch z A (stabilno) in pri Japan Credit Rating z AA- (stabilno)

To bi moralo biti Z-, če se nas domoljube vpraša. Te levakarske bonitetne agencije nimajo pojma, sploh jim ni jasno, da smo vsako leto rekordno zadolženi, bolj od prejšnjega!

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Sfriziranim?
Da je 100 + 20 = 120 ni moje friziranje. To je računstvo, ki je staro .... ohohoho :)

Da zelo plastično pokažem, tistim, ki so malo bolj inteligentni, kako se ti obnašaš oz. kakšnega tipa so tvoje izjave, pa tudi celotne preostale desnice:

FireSnake: "Lažeš in zavajaš, 100 + 20 = 120 je čista laž. 100 + 20 = 114."

Kar je res. 100 hexadecimalno in 20 decimalno je dejansko 114 hexadecimalno. Ampak rezultat je sfriziran, dejstva o izračunu pa zamolčana.

In ko bo Firesnake in demagoška skrajna desnica rabila drug rezultat:

FireSnake: "Zavajanje! 100 + 20 = 120 je čista zavajanje. 100 + 20 = 80"

In bo spet res, 100 oktalno + 20 oktalno je res 80 decimalno. In spet bo izpustil detajl, da računa v osmiškem sistemu.

(Kaj je ognjeni črv, nisi nič razumel, a?)

Zgodovina sprememb…

Ko je bilo govora o dokazih, virih, .... to, kar pišeš je pa povezano s tem kako že?
In povezano z naslovom teme, kako že?

Saj veš: vsi razen levakov smo manj inteligentni (tako vsaj vseskozi ponavljate), pa je treba vse eksplicitno razložiti. ;)

P.S. Mi je jasno, zelo jasno.
In tudi jasno, da številske sestave popolnoma napačno uporabljaš.
100 hexadecimalno in 20 decimalno je dejansko 114 hexadecimalno." To ni pravilno zapisano.
Če je 100 zapisano v šestnajstiškem (hexadecimalnem) sistemu, potem je njegova vrednost 256 v decimalnem sistemu.
Če je 20 zapisano v decimalnem sistemu, potem je njegova vrednost 20.
256 + 20 = 276 (decimalno).

Trditev "100 + 20 = 114" brez označenih baz je zato zavajajoča, ker uporablja različne številske sisteme na levi in desni strani.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Ko je bilo govora o dokazih, virih, .... to, kar pišeš je pa povezano s tem kako že?
In povezano z naslovom teme, kako že?

Saj veš: vsi razen levakov smo manj inteligentni (tako vsaj vseskozi ponavljate), pa je treba vse eksplicitno razložiti. ;)

Ne, vsi razen levakov. Vsi desničarji so manj inteligentni in predvsem manj izobraženi, kar dokazuje tako volilna struktura, kot tudi izjave
in manipulacije, ki jim nasedate, sebi v škodo.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

harmonkar9 je izjavil:

tzpods je izjavil:

Koliko sindikatov v EU se bori proti nizjim davkom?

Noben, slovenski sindikati so preveč levakarski. Drugod se sindikati borijo za nižje davke. Samo v Sloveniji nočejo poslušat nas domoljubov.

Prispevki niso corporate tax. 7500 bruto ni plača s kateri bi prišel do 4 milijonskega premoženja. Ampak za vas so itak vsi s 1800 bruto bogati prasci. Razen če dobi 1800 kulturnik ali njegov potomec, potem je to pravica.

S 1800 bruto si (po levakarski logiki) bogatun? 8-O
Ker to je še eno vprašanje, na katerega mi nikoli niso odgovorili. koliko (neto) moraš zaslužiti, da se smatraš za bogatega?

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

tzpods je izjavil:

Noben, slovenski sindikati so preveč levakarski. Drugod se sindikati borijo za nižje davke. Samo v Sloveniji nočejo poslušat nas domoljubov.

Prispevki niso corporate tax. 7500 bruto ni plača s kateri bi prišel do 4 milijonskega premoženja. Ampak za vas so itak vsi s 1800 bruto bogati prasci. Razen če dobi 1800 kulturnik ali njegov potomec, potem je to pravica.

Ne, dragi dezinformator s kopico fake računov na slo-techu, 7500 bruto ni olajšava, ki bi pomagala komurkoli, ki ste ga zlorabljali
za svojo propagando, recimo inženerjem. Nihče se niti ne ukvarja s tem kar ti bluziš.

Jaz osebno, kot inženir, bi se počutil za hudo nategnjenega, brez vazelina, če bi bil tako neumen, da bi volil desnico, ker bi nasedel,
da mi bodo znižali davčno obremenitev. Ker ravno interventni zakon dokazuje, da je bil to samo zelo grd nateg. Davke so znižali managementu.

Seveda se ne počutim nategnjenega, ker že dolgo vem, da desnica že 30 let samo laže in mi ni padlo na kraj pameti, da bi jih volil. Ostali pa
veste zdaj in upam, da ne boste ponavljali svojih napak in pričakovali drugačen rezultat, v prihodnje.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

tzpods je izjavil:

Prispevki niso corporate tax.

Tu je pa povsem obratno, ampak levaki tega ne bodo priznali, ampak bodo raje lagali, da ni:

Trade unions frequently oppose proposals to lower social contributions (such as pension, health, or unemployment insurance payments), arguing that such moves weaken social security systems, erode retirement benefits, and undermine worker protection.

Pension Contribution Reductions (UK/Guernsey - 2024)
Unions representing public sector workers strongly opposed plans to reduce pension contributions, arguing it would make recruitment impossible and hurt long-term benefits.

Pension Reform/Erosion (Switzerland - 2003)
Swiss unions protested against proposed pension reforms, which included lowering employer/employee contribution rates while simultaneously raising the retirement age.

Levaki bodo naredili vse, samo da ne bi priznali, da pri nas sindikati delajo obratno kot drugod.

krepelce je izjavil:

Jaz osebno, kot inženir

Jaz ima dve diplomi:
- diplomirani inženir (že tu te posekam po izobrazbi)
- univerzitetni diplomirani inženir (ne rabim nič več reči)
daj mi zdaj ti razloži od kje tebi, manj izobražen državljan, da bi ti nam, bolje izobraženim, solil pamet (pa ravno o izobrazbi)? :))

Ni čudno, da nimaš pojma niti o številskih sestavih. Želel si izpasti pameten a nisi prišel na pravi naslov.

P.S. Zapovrh temu imam pa še en kup industrijskih certifikatov.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

Jaz osebno, kot inženir

Jaz ima dve diplomi:
- diplomirani inženir (že tu te posekam po izobrazbi)
- univerzitetni diplomirani inženir (ne rabim nič več reči)
daj mi zdaj ti razloži od kje tebi, manj izobražen državljan, da bi ti nam, bolje izobraženim, solil pamet (pa ravno o izobrazbi)? :))

P.S. Zapovrh temu imam pa še en kup industrijskih certifikatov.

Zgoraj si dokazal tudi, da se na finance zelo spoznaš, tako da če bi bilo po moje, bi bil poleg inženirja domoljubja tudi inženir računstva.

Aljoša, hvala. Spoštujem zelo!
Zgleda, da se res spoznam, ker me tvoji poskusi zavajanja in laganja ne vržejo iz tira in dejansko vem, kaj govorim. ;)

FireSnake je izjavil:

Jaz ima dve diplomi:

Lol, sorry, to me pa ne boš prepričal, da s tako omejeno pametjo lahko narediš sploh katerikoli faks, kaj šele dvakrat.

Tole je pa tudi precej zgovorno: Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

Prepričevati, da rad lažeš, da bi opravičil svoj prav, pa me tudi ne rabiš. Si me prepričal že davno.

(btw, "industrijske certifikate" rabijo samo tisti, pri katerih je CV preveč brezvezen, da bi bil relevanten in iščejo vsaj nekaj, s čimer bi
se lahko prepričali, da nisi samo en brezveznež - mene v življenju še nihče ni vprašal za certifikat, kaj šele za tvoji dve fake diplomi)

Ampak seveda, zgrešil si bistvo:

krepelce je izjavil:

Jaz osebno, kot inženir, bi se počutil za hudo nategnjenega, brez vazelina, če bi bil tako neumen, da bi volil desnico, ker bi nasedel,
da mi bodo znižali davčno obremenitev. Ker ravno interventni zakon dokazuje, da je bil to samo zelo grd nateg. Davke so znižali managementu.

Zgodovina sprememb…

Ni lepo, da si nevoščljiv, ampak, takšni pač ste.
Obe so na področju računalniškega vida. In zategadegadelj veliko višji težavnostni nivo od tvojih številskih sestavov, ki jih niti ne znaš pravilno uporabljati.
Pridi k meni na inštrukcije, te bom naučil ;)

P.S. jaz, kot univerzitetni diplomirani inženir, sem bil pa zelo razočaran nad pernatim, ker mi je nabil preko 4000EUR dodatnih davščin letno.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Obe so na področju računalniškega vida. In zategadegadelj veliko višji težavnostni nivo od tvojih številskih sestavov, ki jih niti ne znaš pravilno uporabljati.

Nevoščljiv? Tebi? :)) :)) :)) :)) :)) Če bi v čemerkoli, sebe prepoznal v tebi, ne bi prenesel sramote. Sepuku, takoj.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Aljoša, hvala. Spoštujem zelo!
Zgleda, da se res spoznam, ker me tvoji poskusi zavajanja in laganja ne vržejo iz tira in dejansko vem, kaj govorim. ;)

Inženir čitanja pa ravno nisi. Jaz pač ne zavajam, jaz sem samo povedal, da bi nas levaki radi prepričali, da je denar vedno manj vreden (celo nek smešen izraz so si za to izmislili), zato oni pri zadolževanju navajajo dolg v BDP namesto da bi navajali nominalnega za potrebe nas intelegentnih domoljubov.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

zato oni pri zadolževanju navajajo dolg v BDP namesto da bi navajali nominalnega za potrebe nas intelegentnih domoljubov.

Odlično! Zdaj se pa strinjava!
Malo dolgo je trajalo ampak smo prišli na isti imenovalec.
Sem zelo vesel!

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Nevoščljiv? Tebi? :)) :)) :)) :)) :)) Če bi v čemerkoli, sebe prepoznal v tebi, ne bi prenesel sramote. Sepuku, takoj.

Ne vem pa, kje si dobil diplomo. Na nekem levem faxu verjetno.
Pri meni, s takim neznanjem, ki si ga pokazal tukaj, diplome od daleč ne bi videl.
Namreč: preko normiranega SP predavam in produciram inženirje. In tisti, ki pridejo čez moje sito so nekaj vredni.
Ti, s takimi luknjami v znanju pri meni ne bi naredil izpita. Ni šans!

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

zato oni pri zadolževanju navajajo dolg v BDP namesto da bi navajali nominalnega za potrebe nas intelegentnih domoljubov.

Sem zelo vesel!

Točno to, ne bodo nam pri zadolžitvah levaki lagali, da je denar vedno manj vreden in je nominalno zadolžitev praktično vsepovsod vsako leto rekordna. Ker mi, domoljubni inženirji, pač vemo, da to ni res. To je zakuhal pernati, Gospod Janša bo pa prekinil s tem!

Zgodovina sprememb…

gen Maister ::

FireSnake je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Sem zelo vesel!

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Ne vem pa, kje si dobil diplomo. Na nekem levem faxu verjetno.
Pri meni, s takim neznanjem, ki si ga pokazal tukaj, diplome od daleč ne bi videl.
Namreč: preko normiranega SP predavam in produciram inženirje. In tisti, ki pridejo čez moje sito so nekaj vredni.
Ti, s takimi luknjami v znanju pri meni ne bi naredil izpita. Ni šans!

8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O

Kdo je dal tebi duplomo!?? je pa tudi vprašanje za miljardico $!!! 8-O

Predavaš preko normiranega sp tipom ala harmonikarji & company!?? 8-O

Vse jasno!! :|

gen Maister je izjavil:

Kdo je dal tebi duplomo!??

Zdaj, če te že zanima: FERI. Resen faks (ne kakšna DOBA ali podobni kavbojski faksi) ;) Podelili so mi, zasluženo, diplomo. Ne duplomo (ne verjamem, da kaj takega sploh obstaja).
Je pa zelo zanimivo, kako se se neizobraženi pofočkali :)) Kot muhe na drek :)

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

gen Maister je izjavil:

Zdaj, če te že zanima: FERI. Resen faks (ne kakšna DOBA ali podobni kavbojski faksi) ;) Podelili so mi, zasluženo, diplomo. Ne duplomo (ne verjamem, da kaj takega sploh obstaja).

Točno to! Na resnih domoljubnih fakultetah ne učijo levakarskih "inflatacij" in drugih izmišljotin, ki jih levakarski ekonomisti pri financah zraven tiščijo! Pri domoljubnem računstvu jih pa zmanjka!

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

gen Maister je izjavil:

:)):)):)):)):))

Preveč si PAMETEN, pa tega ne razumeš!! ;)
Tudi mi, neizobraženi in nevedni hrepenimo po znanju!! 8-)
Odpusti nam, VELIKI Izobraženec in normirani sp Učitelj, kakor mi odpuščamo drugim grešnikom!
Hvaležni smo ti za tvoje lekcije učenja in tvojo dragoceno prosveto, kakor Soncu, ki nam razstetli vsaki novi dan!!

Hvaljen bodi, kdor ti je podelil to blaženo resno diplomo in poslanstvo! :)

AMEN!!

gen Maister je izjavil:

Predavaš preko normiranega sp tipom ala harmonikarji & company!?? 8-O
:|

Nam domoljubom ne more pravzaprav noben predavat o računanju in številkah, ker o tem domoljubi že vse vemo in razumemo ponavadi že pred koncem srednje šole, zato tega ne poslušamo. Bi me pa zanimalo predavanje Firesnakea o družbenih zadevah, ker nima družboslovne izobrazbe, najbolje v kakšnem domoljubnem mediju, to bi pa poslušal.

Zgodovina sprememb…

Samael ::

Gremo nazaj na temo, da ne bo vse rdeče?
Samael != Samuel

Haha ja itak profili tipa Brodnjak so tvoji (so)volilci, da jih potolcete, sure...

Brodnjak je eden redkih, ki je upal na glas povedat, kako domoljubi (ki smo na vrhu prehranjevalne verige, mimogrede) finančno trpimo zaradi pernatega, od najbolj revnega uspešnega domoljubnega podjetnika, do najbolj bogatega.

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

8-O

Tema je IZPETA!! Psi so lajali, karavavana pa gre dalje!
Tukaj ne ostane nič več, samo nekaj kosti, okoli katerih se prepira, kdo jih bo oglodal do konca...

ostanki

ostanki

ZAPRI temo, saj jo je povozil čas in daj možnost kakšni novi, z novim naslovom, ki bo imela še kaj mesa na sebi. ;)

Tema je povsem OK. Je pravilno, da je zadeva pod drobnogledom.

Če bodo imeli dobre rešitve, bo dobro za vse nas.

Če bo vlada delala dobro, bo dobro. Ne bo pa dobro, če bodo levaki lagali, da ne dela dobro.

aytim ::

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Ja ker pajaci, če si sposodim tvojo žaljivko, ne počnete to ves čas, ko je na oblasti opcija, ki vam ni blizu.
A je bil en sam dan na tem forumu, ko nisi zganjal histerije čez preteklo vlado, se po tleh metal od grozot ki so ti jih povzročili, ker prej je bilo pa vse uredu, so podedovali polno funkcionalno zdravstvo (zato takoj uvedba ambulant za neopredeljene) in vse ostalo.
To kar očitaš drugim ti počneš ves čas.

Meni je popolnoma vseeno, kdo je na oblasti.
Dokler mi nekdo, kot je pernati, ne nabije preko 4000EUR davščin na leto.
S tem, da razsuje zdravstvo in vse ostalo.
To je pa nesprejemljivo zame! In tako škodljivo bando je treba sklatiti dol iz oblasti.

A že plešemo?

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Ja ker pajaci, če si sposodim tvojo žaljivko, ne počnete to ves čas, ko je na oblasti opcija, ki vam ni blizu.
A je bil en sam dan na tem forumu, ko nisi zganjal histerije čez preteklo vlado, se po tleh metal od grozot ki so ti jih povzročili, ker prej je bilo pa vse uredu, so podedovali polno funkcionalno zdravstvo (zato takoj uvedba ambulant za neopredeljene) in vse ostalo.
To kar očitaš drugim ti počneš ves čas.

Meni je popolnoma vseeno, kdo je na oblasti.
Dokler mi nekdo, kot je pernati, ne nabije preko 4000EUR davščin na leto.
S tem, da razsuje zdravstvo in vse ostalo.
To je pa nesprejemljivo zame! In tako škodljivo bando je treba sklatiti dol iz oblasti.

A že plešemo?

Delno.
Ker je samo prvi del izpolnjen: da se nam ne nabija novih in novih davkov. Okolje za industrijo je tudi treba stabilizirati.
Veliko dela je še. In samo upamo lahko, da bodo tile novi temu kos.

Levakinje in njihovo obnašanje:
https://siol.net/novice/slovenija/zoran...

Ko kriminalec in mahnič proti niljim izpadeta pametnejša, potem je jasno, kam so te kure padle.

Krote levakarske naj se od nas domoljubov naučijo, kako se lepo obnaša in izraža

Samael je izjavil:

Nekaj boste morali naredit glede trolov. To ne pelje več nikamor. Sej vsak normaln kdaj napiše kak trol post, ampak da se tolerira v neki temi uporabnike, ki samo trolajo, in zasedejo 80% vsebine teme, to je pa za kurac. To bi vsak forum pokopalo in tudi tega bo. Nekje je treba potegnit črto in po 20. zaporednemu trolanju nekomu rečt, da zdaj pa napiši kaj koristnega ali ga pa pač izbrišeš v kompletu.
Najbolj simpl rešitev je da se vsaj omogoči filter na uporabnike. Ampak takšen da deluje tudi brez prijave, cookie je čisto dovolj, da si ljudje na hitro prečistijo temo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

primoz4p ::

Podporniki genocida ...
se preštejejo ... dr Robert Golob ne glasuje, Asta Vrečko začasno izgine ...

Ena od prisotnih oseb nam je zaupala, da so morali Golobu "skoraj roko zviti", da je točko sploh uvrstil na dnevni red. Izraelsko zunanje ministrstvo je bilo z vladno odločitvijo zadovoljno. Nekaj dni po njej so objavili:
"Pozdravljamo odgovorno odločitev slovenske vlade, da se ne pridruži južnoafriškemu ponarejenemu krvavemu obrekovanju Izraela na meddržavnem sodišču."

LOL. Golob je nekaj opletal da je ta tožba brez veze in ne vem kaj. Zakaj potem ni glasoval proti? Kje je bila Vrečka? Maljavec?

Takih hinavcev svet še ni videl. Ne samo da so nesposobni, ne samo da kradejo, so tudi pokvarjeni do dna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Takih hinavcev svet še ni videl. Ne samo da so nesposobni, ne samo da kradejo, so tudi pokvarjeni do dna.

Lepo, da si končno ugotovil, koga si volil. Upam, da te naslednjič sreča pamet.

Adijo golobja hunta! :D
Ni bilo lepo. Lepo vas je pa gledati, ko odhajate.
Eni prinesejo veselje, ko pridejo drugi pa, ko gredo. ;)

Kaj govorijo:
- pernati samo straši in skuša deliti (ja, vsi bomo pocrkali, ker pernati ne bo na oblasti). Ampak njegova faca pove vse. Sama mržnja in razdor!
- boštjančič blodi: če bi naša vlada še naprej .... adijo, grobar Adrie
- mesec: ne rabim povzemati. Vseskozi isto

jajo ni moja izbira, a je veliko bolj olikan od golobje hunte.
Spomnimo: Tej vladi želimo dobre rezultate. Če bodo rezultati dobri, bo to dobro za nas. Če so rezultati slabi, je to slabo za vse," je povedal.

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

Edino SD se zaveda, da po ustavi golobove vlade ni več. Mogoče je to znak, da se bodo pridružili Janševemu partnerstvu za razvoj, to bi bilo super, levo-desno sodelovanje.

Skrajni levičarji pa se lahko osamljeni nekam skrijejo.

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y: drži!
han se je izkazal za edinega normalnega. Vse ostalo je pobesnelo, ko je postalo jasno, da se državni sesek priščipne (delno, ker plače še vseeno vlečejo).

mirator ::

Malcolm_Y je izjavil:

Edino SD se zaveda, da po ustavi golobove vlade ni več. Mogoče je to znak, da se bodo pridružili Janševemu partnerstvu za razvoj, to bi bilo super, levo-desno sodelovanje.

Mogoče, kdo bi vedel. Ampak v preteklosti so že bili takšni poskusi, ki pa niso nič doprinesli oz. so se hitro izjalovili.

mirator je izjavil:

Malcolm_Y je izjavil:

Mogoče, kdo bi vedel. Ampak v preteklosti so že bili takšni poskusi, ki pa niso nič doprinesli oz. so se hitro izjalovili.

Ne vem.
han, ko govori, je povsem na drugem nivoju, kot kakšna hot-ova. On je svetlobna leta pred temi kurami iz SDja.
To sploh ni primerjave.
««
74 / 77
»»