Forum » Loža » Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Temo vidijo: vsi
aytim ::
Vprašanje je zelo enostavno: ali Janez Ivan Janša sedaj, ko je mandatar sprejema rezultate volitev in zakaj?
karafeka ::
no comment ::
Jaz še vseeno ne bom takoj bookiral ta dragih počitnic.
Mam občutek, da se bo "takojšen zagon Slovenije" najprej prioritetno, tako kot vedno, moral spoprijeti še s partizani, komunisti, krivosodjem, politizacijo šolstva, itd.
Ma, v teh cajtih je Resni.čno vprašanje ali so ga kupili za 6 ali 7-mestno številko...
Mam občutek, da se bo "takojšen zagon Slovenije" najprej prioritetno, tako kot vedno, moral spoprijeti še s partizani, komunisti, krivosodjem, politizacijo šolstva, itd.
Raje se vprašajte kdo od levih je izdal svoje volilce...
Ma, v teh cajtih je Resni.čno vprašanje ali so ga kupili za 6 ali 7-mestno številko...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: no comment ()
Uf, točno, na to pa sploh nisem pomislil. Dajo ven false flag, da je svoboda želela podkupiti desne poslance, vmes so pa desni dejansko na tiho podkupli leve. Se moram še veliko naučit ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
solatko ::
En od levih se je pač zajebaval, saj je bil rezultat naprej znan. Mal heca, da imajo kaj govort in razpravljat.
Delo krepa človeka

Miki N ::
Malo evidenca.. katera "strahovlada" je to po vrsti? Četrta? To bi morali imeti oštevilčeno kot imajo Francozi republike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Utk ::

čigra ::
Uf, točno, na to pa sploh nisem pomislil. Dajo ven false flag, da je svoboda želela podkupiti desne poslance, vmes so pa desni dejansko podkupli leve. Se moram še veliko naučit ;)
Ne, zadeva je dokaj jasna.
Finančni okvirji morajo biti v skladu z EU.
Zdaj ma JJ čas do konca 2026, da zadeve konsolidira. (in upam, da ne bo spet odstavljal vodjo statističnega urada itd).
Je kar na tnalu JJ (in se tega najbrž zaveda ...)

mtosev ::
Anže Logar, 20. marec 2026:
Po tem, kar sem gledal danes in ta teden, naj bo jasno: Demokrati za predsednika vlade ne bomo podprli Roberta Goloba ali Janeza Janše.
Demokrati gremo na volitve, da sestavimo vlado za uspešno Slovenijo. Brez delitev in sovraštva.
Sem pripravljen prevzeti odgovornost in narediti vse, da sestavimo vlado politične širine, ki bo delala za Slovenijo.
In to danes potrebujemo
Jaz sem zaradi tega glasoval za logarja. Več ne bom.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jaz sem zaradi tega glasoval za logarja
Če si hotel Goloba, bi glasoval zanj.
Janša: Razvoj, boj proti korupciji, decentralizacija. Golob: Janša grozil, da me bo poslal na Dob.
Janša o državi in prihodnosti, Golob o sebi.
Golob je passe, nepomemben, nikoli niti ni bil pomemben. Če se ne bo vtikal v geni, se ne bo več nihče 5 min ukvarjal z njim. Če bo še kaj rovaril, se bojo pa raziskali romunski posli.
primoz4p ::
Za Janšo je glasoval tudi eden z leve strani. Jaz mislim, da je to Matjaž Han.
Jaz sumim na Luko Meseca.
Nobenega zapisa ni dal na facebook levice
https://www.facebook.com/zdruzenalevica
Poleg tega se je navadil voziti v velikih črnih vozilih nemškega porekla z zatemnjenimi stekli in parkirati na mestih za invalide ...
mirator ::
Zanimiv podatek. S 4. mandatom se bo Janša poravnal z Drnovškom. Medtem je bilo na levi strani že najmanj 5 ali 6 PV. Ali na desni strani res ni nikogar drugega razen Janše? Čisti dolg čas.

mtosev ::
A ni bil Bajuk kratek čas predsednik vlade?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Dimnik ::
Zanimiv podatek. S 4. mandatom se bo Janša poravnal z Drnovškom. Medtem je bilo na levi strani že najmanj 5 ali 6 PV. Ali na desni strani res ni nikogar drugega razen Janše? Čisti dolg čas.
Dolgčas ja....to, da je jansa je samo plus, je znan politik v tujini in pri nas, in če je četrtič potem že ima podporo...treba se bo sprijaznit
mirator ::
Sem preživel vse vlade in kdo je bil PV name ni imelo nobenega vpliva, tako da sem povsem sprijaznjen še preden je bilo večini jasno glede novega PV. To, da je pa znan tudi v tujini pa res drži. Jaz bi sicer raje videl, da bi bil manj znan.

lynxslo5 ::
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
ššš ::
Jah,... par levih je blo whiter shade of pale, ostalo je glumilo trpetlike. Bratuška se je med sejo že grizenja prstov lotila. Je nohtov że zmankal. Resnično jih je strah. Dobr oni vejo, kok so nakradl.
krepelce ::
Uf, točno, na to pa sploh nisem pomislil. Dajo ven false flag, da je svoboda želela podkupiti desne poslance, vmes so pa desni dejansko podkupli leve. Se moram še veliko naučit ;)
Ne, zadeva je dokaj jasna.
Finančni okvirji morajo biti v skladu z EU.
Zdaj ma JJ čas do konca 2026, da zadeve konsolidira. (in upam, da ne bo spet odstavljal vodjo statističnega urada itd).
Je kar na tnalu JJ (in se tega najbrž zaveda ...)
Jaz se bojim, da bo bebec izvedel svoj klasičen manever in se začel spravljati na EU in zganjati EU skepso in separatizem...
To je spet čista laž. Pri nas je desnica proevropska, in če je kje skepsa, je pri levici. Golob nas je izločil iz vseh pomembnih sestankov. Iz nekaterih se je sam, iz drugih so ga oni.
Dolgčas ja....to, da je jansa je samo plus, je znan politik v tujini in pri nas, in če je četrtič potem že ima podporo...treba se bo sprijaznit
Problem je, da je Janšev sloves v tujini sramota za Slovenijo. Mislim, tele njegove cvetke so kar konkretno mejne:
- Ko je novinarka Politica Lili Bayer napisala kritičen članek o stanju medijev v Sloveniji, jo je Janša javno obtožil, da "laže" in da opravlja naročeno delo za tranzicijsko levico. Bruselj in novinarska združenja so to označili za nedopustne pritiske na svobodo tiska
- Pozornost v tujini je vzbujal s tviti v pomanjkljivi angleščini. Zloglasen je postal njegov tvit bruseljskemu dopisniku, v katerem je namesto besede attitude (stališče/odnos) uporabil besedo "altitude" (nadmorska višina), kar je postalo predmet posmeha na družbenih omrežjih
- Med ameriškimi predsedniškimi volitvami novembra 2020 je Janša kot edini voditelj kake države članice EU in NATO javno čestital Donaldu Trumpu za zmago, še preden so bili glasovi sploh prešteti in ko so trendi že kazali na zmago Joeja Bidna. To dejanje so svetovni mediji (BBC, CNN, New York Times) označili za hud diplomatski spodrsljaj, bizarnost in popolno osamitev znotraj evropske diplomacije.
- Na seji Odbora za državljanske svoboščine (LIBE) v Evropskem parlamentu je Janša namesto odgovorov na vprašanja evroposlancev vztrajal pri predvajanju lastnega videoposnetka o domnevno pristranskih slovenskih medijih in sodnikih. Ko mu predsedujoča Sophie in 't Veld tega ni dovolila, je Janša izklopil svojo kamero in užaljeno zapustil virtualni sestanek, kar je v Evropskem parlamentu odjeknilo kot škandal brez primere.
- Na Twitterju je objavil grafiko s fotografijami več evropskih poslancev (med njimi že pokojnih), ki jih je označil za "marionete Georgea Sorosa". Zaradi tega je ostro protestiral celo nizozemski premier Mark Rutte, Janša pa je kasneje tvit izbrisal.
- Ob obisku uradne delegacije Evropskega parlamenta v Sloveniji se premier z njimi ni želel sestati, temveč jih je raje žalil preko družbenih omrežij
- Janša je mesece namerno blokiral imenovanje slovenskih delegiranih tožilcev v jaund jaund Evropsko javno tožilstvo (EPPO), ki ga vodi Laura Codruța Kövesi. Zaradi tega je bil deležen javnih opozoril iz Bruslja, da Slovenija krši vladavino prava in ovira skupni evropski boj proti korupciji ter zlorabi evropskih sredstev.
- Leta 2008 je javnost odkrila, da je Janša v svojem slavnostnem govoru ob 15. obletnici slovenske državnosti (leta 2006) skoraj dobesedno prepisal dele slovitega govora britanskega premierja Tonyja Blaira iz leta 1997. Ta mednarodni škandal s plagiatorstvom je močno odmeval v britanskih in drugih tujih medijih ter postal simbol politične blamaže.
Tako, da, če bi rad, da Slovenija izpade kot dežela zabitih ljudi, ja, je JJ prava oseba za to, s svojim slovesom v tujini. Mene osebno je tega človeka sram namesto njega, ti pa le išči njegov mednarodni sloves. Dejansko ste, v svetovnem smislu, izvolili klovna.
To je spet čista laž. Pri nas je desnica proevropska, in če je kje skepsa, je pri levici. Golob nas je izločil iz vseh pomembnih sestankov. Iz nekaterih se je sam, iz drugih so ga oni.
Iz tvojih ust, v neobstoječa božja ušesa. Ker to bi uničilo slovensko gospodarstvo, bojim pa se, da je JJ ravno toliko neuravnotežen, da bi bil lahko dovolj velik kreten, da to izvede, v svojem klasičnem populističnem stilu. Beri zgoraj o njegovem "mednarodnem slovesu".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krepelce ()
harmonkar9 ::
To da je poslal tiste v kurac, ki so jih naplahtali 2, 3 slovenski novinarji, je čisto pravilno. Še danes niso izdali vseh zapisnikov kaj so sploh delali v Sloveniji.
Za ostalo pa, če nekdo nekaj dela, naredi tudi kako napako. Golob 4 leta ni delal nič pa jih je naredil več. Tudi njegova Tina.
Za ostalo pa, če nekdo nekaj dela, naredi tudi kako napako. Golob 4 leta ni delal nič pa jih je naredil več. Tudi njegova Tina.
To da je poslal tiste v kurac, ki so jih naplahtali 2, 3 slovenski novinarji, je čisto pravilno. Še danes niso izdali vseh zapisnikov kaj so sploh delali v Sloveniji.
Le naštej jih, da vidimo, če je karkoli doraslo Janševim kretenizmom. Sicer, sem že preveril, ne, niti pribljižno. Ampak, da vidimo, kaj lažnjivec tvojega
kalibra sproducira. Daj še FireSnaka povabi zraven, da bosta dva demagoga na kupu.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
harmonkar9 je izjavil:
Je bil, pol leta 2000, še preden je Gospod Janša bil prvič. Pa tudi Peterle je bil predsednik vlade 1990. Pa naj še kdo reče, da na desnici ni nobenega drugega in da Gospod Janša hoče biti vedno glavni, kot v prazno nakladajo levaki.
Politik, ki noče bit glavni, je slab politik.
Raje se vprašajte zakaj se recimo Pahor noče več niti oglasit. A naj tako levico podpira?
Ja, sej je bil nesposoben, ampak tako pokvarjen pa vseeno ne.
Le naštej jih, da vidimo, če je karkoli doraslo Janševim kretenizmom. Sem že preveril, ne, niti pribljižno.
Tinina pisma recimo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
harmonkar9 je izjavil:
Je bil, pol leta 2000, še preden je Gospod Janša bil prvič. Pa tudi Peterle je bil predsednik vlade 1990. Pa naj še kdo reče, da na desnici ni nobenega drugega in da Gospod Janša hoče biti vedno glavni, kot v prazno nakladajo levaki.
Raje se vprašajte zakaj se recimo Pahor noče več niti oglasit. A naj tako levico podpira?
Ja, sej je bil nesposoben, ampak tako pokvarjen pa vseeno ne.
Le naštej jih, da vidimo, če je karkoli doraslo Janševim kretenizmom. Sem že preveril, ne, niti pribljižno.
Tinina pisma recimo...
Lol, daj si še enkrat JJeve bedarije preberi no, s čim točno primerjaš Tinina pisma na zgornjem seznamu? :D
Poglej, tule, so, da se ne boš preveč trudil iskati: https://slo-tech.com/forum/t852829/p877...
Zgodovina sprememb…
Anže Logar, 20. marec 2026:
Po tem, kar sem gledal danes in ta teden, naj bo jasno: Demokrati za predsednika vlade ne bomo podprli Roberta Goloba ali Janeza Janše.
Demokrati gremo na volitve, da sestavimo vlado za uspešno Slovenijo. Brez delitev in sovraštva.
Sem pripravljen prevzeti odgovornost in narediti vse, da sestavimo vlado politične širine, ki bo delala za Slovenijo.
In to danes potrebujemo
Jaz sem zaradi tega glasoval za logarja. Več ne bom.
Slabo, da te je Logar razočaral. Saj imaš na sredini še dovolj druge izbire, na naslednjih volitvah lahko voliš Resni.com, imajo notarsko overjeno, da so sredinski.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
gen Maister ::
Ne pretiravaj! Kakšna 4 leta!?? 
Tale pacient in njemu podobni ne more zdržat ENEGA dneva!!?
Tudi Janez ne bo dolgo zdržal brez svojih izpadov...
Na to se lahko popolnoma zaneseš. Kot na te paciente.
Ampak, če se bo malo (močno) zadržal, lahko zdrži do jeseni ali zime!??
Tale pacient in njemu podobni ne more zdržat ENEGA dneva!!?
Tudi Janez ne bo dolgo zdržal brez svojih izpadov...
Na to se lahko popolnoma zaneseš. Kot na te paciente.
Ampak, če se bo malo (močno) zadržal, lahko zdrži do jeseni ali zime!??
floyd1 ::
PACIENTi!!!
Danes so vam dovoljene sanje, jutri pa je nov dan!!
In niso vsi glasovalo za Janeza! Glasovali so za svojega boljšega pasata, stanovanhe in svojo rit!
Tako kakor ti.
Razmišljam, da bi kupil delnice firm, ki proizvajajo vazelin.
Ker imam občutek, da bodo potrebe po njem, na strani JJevih, Logarjevih in Stevanovičevih volicev, v naslednjih 4 letih fantastično narasle.
Pa mogoče dodam v portfolij še proizvajalce hladilnih krem.
Slaba naložba, ti nas bodo na suho. Kot že nekajkrat.
Zdaj, ko logarček postaja prvi obraz boja proti korupciji, pa je na mestu vprašanje, ali so bili "glupi davki" korupcija in če je bila, zakaj se ni kaznovala vsaj brco v rit gospodu ministru? Aja, on je bil "naš", mi pa iščemo "njihovo" korupcijo. Od sodelovanja drhali (hojs o stevotovih) s podganami (stevo o janševih) morda večina ljudi vseeno pričakuje malo preveč.
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: Samael ()
Poleg tega se je navadil voziti v velikih črnih vozilih nemškega porekla z zatemnjenimi stekli in parkirati na mestih za invalide ...
Lahko bi bil Mesec zaradi črnih nemških avtov. Jaz sumim tudi Boštjančiča, ker je spoznal, da je treba varčevati in da to lahko uredi samo Gospod Janša.
Zgodovina sprememb…
Ni ga čez zvok cviljenja pujsov ko jih vlečeš od korita...
Si že našel Golobove spodrsljaje primerljive z Janšinimi?
Poglej, tule so Janšini: https://slo-tech.com/forum/t852829/p877...
Osebno mislim, da je tip sramota za Slovenijo, na mednarodnem parketu, se bom pa rade volje pustil pomiriti.
Zgodovina sprememb…
gen Maister ::
Osebno mislim, da je tip sramota za Slovenijo, na mednarodnem parketu, se bom pa rade volje pustil pomiriti.
Verjetno bo še enkrat odpotoval v Ukrajino in razlagal, da Rusija ne more dobiti te vojne!????
Da njegovih projateljev Izraelcev niti ne omenjam!???
harmonkar9 je izjavil:
Lahko bi bil Mesec zaradi črnih nemških avtov. Jaz sumim tudi Boštjančiča, ker je spoznal, da je treba varčevati in da to lahko uredi samo Gospod Janša.
Pojavljajo se celo špekulacije, da je pernati glasoval za Gospoda Janšo
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 je izjavil:
Gospod Janša je dober politik ravno zaradi tega, ker je skromen in ni sebičen:
Janša komot preživi v opoziciji še 4 leta in uživa v predstavi levakov
A levaki mislite, da bi Janez jokal, če ne bi bil premier? Jokali bi mi. Gospod Janša vlade ne vlada zaradi sebe, ampak zaradi Slovenije in nas domoljubov, za nas se žrtvuje kot Kristus.
FireSnake ::
Malo evidenca.. katera "strahovlada" je to po vrsti? Četrta? To bi morali imeti oštevilčeno kot imajo Francozi republike.
Če bi gledal sejo, bi vedel. So levi poslanci to vsakih 5 minut ponavljali in poudarjali.
In strašili, da bomo pod jajotom vsi najmanj pocrkali.
morda še kaj hujšega.
pernati se je oglasil samo enkrat in si naredil sramoto za 20 let naprej.
Kasneje ga pa sploh ni bilo več videti.
han, od levakov, edini z možgani (njemu jaz rečem gospod in ima moje spoštovanje).
Če ste gledali vse skupaj. Vse ostalo en sam aušus.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Če bi gledal sejo, bi vedel. So levi poslanci to vsakih 5 minut ponavljali in poudarjali.
Se strinjam. Naj levaki pokažejo enega, ki je danes umrl, ker je Gospod Janša danes postal premier. Edino, kar se je zgodilo, je to, da se je takoj popravila gospodarska situacija.
Levaki pač pretiravajo na veliko, za razliko od nas domoljubov:
Upanje je.
In splavali bomo.
Ampak pernati mora najprej uničiti vse.
Iz pepela bo pa potem kaj zraslo.
pernati mora čim bolj delati, da se to čim prej zgodi.
Idelano v letu in pol:
- denarja bo zmanjkalo
- nemška industrija se že ohlaja
- to bo, z zamikom, prišlo k nam
- ker nimamo strateških rezerv gredo bonitetne ocene v maloro
- ne dobiš kredita
- crkuješ na obroke
Zgodovina sprememb…
aytim ::
bbbbbb2024 ::
morda še kaj hujšega.
pernati se je oglasil samo enkrat in si naredil sramoto za 20 let naprej.
Kasneje ga pa sploh ni bilo več videti.
han, od levakov, edini z možgani (njemu jaz rečem gospod in ima moje spoštovanje).
Če ste gledali vse skupaj. Vse ostalo en sam aušus.
Težava pernatega je ta in sam ta, da je dolgo vladal v gen-i, tam si je udobno postlal, pasel se je na nizki lastni ceni NEK in menim da je to njegov karakter, postal je samopašen, ter narcisoiden. Lagal je že prej, ter verjetno se je navadil metati ljudi čez ramo na gen-i. Koliko vedo povedati njegovi sodobniki na gen-i, je bil nagle jeze in je tudi opremo metal okrog.
In ko tak človek pride v politiko, dejansko se ne zaveda, da ga bodo obsijali reflektorji, ter bo vse pod drobnogledom. Tudi zato mislim, da je pametno, da se Čeferini nikoli niso spuščali (direktno) v politiko.
Nekateri imate tezo, da je Robi "loaded", kar pa mislim, da sploh ni res. Ker če bi bilo res, potem ko so ga odpikali iz gen-i, bi lahko šel direktno v zaslužen penzion, postlan z 10+ m €. Pa tudi 12k € ne zmore plačati za eno manjšo gostijo.
Zato in tudi zato hoče sedaj sprivatizirati gen-i ali karkoli že pač. A ne verjamem,da mu bo do JJ dopustil. Pa ne samo on. Čim bo 6 mesecev minilo, Robi že dolgo ne bo več na oblasti, mislim, da bo njegov vpliv padel na 0.
Videli bomo, kako bo sedaj desno-sredinska vlada uspela potegniti poteze.
FireSnake ::
Žalosten dan za krepelce in ljubljanske kolesarje. levičarske solze tečejo v potokih
In vesel za Slovenijo!
Samo naj ga ne serjejo in delajo, pa bo dobro za vse nas. Tudi levakarje.
No, še za enega to ni dober dan, spomnimo:
- da, glasovanje je bilo
- da vidimo, če bo jajčk še moral kaj čakati.
- in, da, le počakajmo na konec glasovanja
- kako se bo kaj tale o 45 glasovih postarala? Slabo se je postarala :)
- kdo je gotov?
- kako se bo plošča vrtela?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
Žalosten dan za krepelce in ljubljanske kolesarje. levičarske solze tečejo v potokih
In vesel za Slovenijo!
Samo naj ga ne serjejo in delajo, pa bo dobro za vse nas. Tudi levakarje.
No, še za enega to ni dober dan, spomnimo:
- da, glasovanje je bilo
- da vidimo, če bo jajčk še moral kaj čakati.
- in, da, le počakajmo na konec glasovanja
- kako se bo kaj tale o 45 glasovih postarala? Slabo se je postarala :)
- kdo je gotov?
- kako se bo plošča vrtela?
+1. Dosti levakov mora danes požreti svoje besede:
Zato je prav, da pernati s svojimi levaki čim prej sestavi vlado.
Raja pa naj svojo odločitev občuti na svojih plečih.
Zgodovina sprememb…
primoz4p ::
Še del Mihove analize na facebooku ...
Miha Kordiš
.
? Dobili smo cetrto vlado JJ, vlado trde desnice, ki ji je potrebno nasprotovati na vsakem koraku demontaze socialne drzave in drzavljanskih svoboscin.
...ampak kolegi, to kričanje o prodanih volilcih, izdani državi Izraelu, neveljavnih volitvah, jokanje zaradi kazenske ovadbe, nenadni protest zaradi Drame itd. - vse usmerjeno specifično in samo v stranke nove koalicije - je popolnoma impotentno. Norcev na oblasti ne bo zaustavilo. Ga je bilo polno že pred volitvami, pa še prej tekom mandata. In rezultat?
Tri neprijetne resnice, ki jim nihče iz vrst liberalnega "antijašizma" ne upa pogledati v oči. Pa bo treba, če naj v odporu uspemo ?
1? Na teh volitvah je 186.000 ljudi VEC obkrozilo stranke nove koalicije, kot so glasov prejele ene volitve prej. In ljudje so višemanje vedeli, za kaj glasujejo, pa če je to takoj le inat. Niso bili pretentani.
....
Miha Kordiš
.
? Dobili smo cetrto vlado JJ, vlado trde desnice, ki ji je potrebno nasprotovati na vsakem koraku demontaze socialne drzave in drzavljanskih svoboscin.
...ampak kolegi, to kričanje o prodanih volilcih, izdani državi Izraelu, neveljavnih volitvah, jokanje zaradi kazenske ovadbe, nenadni protest zaradi Drame itd. - vse usmerjeno specifično in samo v stranke nove koalicije - je popolnoma impotentno. Norcev na oblasti ne bo zaustavilo. Ga je bilo polno že pred volitvami, pa še prej tekom mandata. In rezultat?
Tri neprijetne resnice, ki jim nihče iz vrst liberalnega "antijašizma" ne upa pogledati v oči. Pa bo treba, če naj v odporu uspemo ?
1? Na teh volitvah je 186.000 ljudi VEC obkrozilo stranke nove koalicije, kot so glasov prejele ene volitve prej. In ljudje so višemanje vedeli, za kaj glasujejo, pa če je to takoj le inat. Niso bili pretentani.
....

svecka ::
4 LETA NISO NAREDILI NIČ RAZEN KRADLI, sedaj ko pa niso več na oblasti, pa bi radi spreminjali. 4 LETA!
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
to še v največji budelaščini ne moreš videt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
4 LETA NISO NAREDILI NIČ RAZEN KRADLI, sedaj ko pa niso več na oblasti, pa bi radi spreminjali. 4 LETA!
Očitno si živel nekeje v svetu brez komunikacij, zdaj pa nekaj na pamet nabijaš. Ker kar opisuješ velja za vse SDSove vlade, ne pa Golobovo.
A še kar furate Goebbels sceno, kjer lažete do onemogljosti in upate, da bo najbolj zabit del slovenske populacije nasedel nekemu foromskemu
blebetanju?
...
Kako potem Utk, si boš raje danes vzel čas za poiskati mednarodne spodrsljaje Golobove vlade, ki se lahko primerjajo z Janšinimi?
Da ne boš pozabil o kakšni sramoti za Slovenijo govoriva: https://slo-tech.com/forum/t852829/p877...
Daj no izstreli že iz glave, prepričan sem, da je zadeva zate malenkost, ker vem, da imaš toliko osebne integritete, da zagotovo ne
bi podpiral takega šalabajzerstva, kot ga izvaja Janša v mednarodni politiki in nas na polno sramoti, če ne bi imel utemeljenega
razloga, da je Golob še veliko slabši.
Zgodovina sprememb…
gozdar1 ::
gen Maister je izjavil:
Verjetno bo še enkrat odpotoval v Ukrajino in razlagal, da Rusija ne more dobiti te vojne!????
Da njegovih projateljev Izraelcev niti ne omenjam!???![]()
Boljš to kot pa romanje v moskvo.