» »

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Temo vidijo: vsi
««
54 / 65
»»

Squirrel ::

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ukinit DO UKINIT VSE PIZDARIJE NAJ MA FOLK DENAR IN GA PORABI KO RABI ZA KAR RABI

Zakaj pa potem koristiš stvoritve in servise, ki jih plačujemo vsi oz. si jih koristil tudi takrat, ko si po forumu pravil, da ne izdajaš računa in utajuješ zaslužek?

V momentu, ko se bomo šli to, kar zahtevaš, bomo nazaj v fevdalizmu, kjer ti bom odrobil glavo in pobral vse kar imaš. Razen če mi boš plačeval za zaščito. Pred drugimi, predvsem pa pred menoj samim. Če si boš lahko privoščil.
Zdajle namreš koristiš cel sistem, ki je zgrajen na temu, da lahko ti dokaj lagodno brez strahu za svoje življenje mirno tipkaš po forumu.
Ko boš potreboval intervencijo gasilcev, ti jih bomo tudi mi plačali, saj si jih sam ne boš mogel privoščiti.
Ko boš potreboval reševalce, jih bomo prav tako mi plačali, da pridejo do tebe, ker si jih sam ne boš mogel privoščiti.
Ko boš potreboval infrastrukturo, kot so ceste in elektrika, boš še vedno uporabljal sistem, ki ga vzdržujemo vsi, tudi tisti, ki se z njim ne strinjamo v vsem.

A nadaljujem?
Kakorkoli pogledaš, si lopov, ki si je preko prevare, prikrivanja dobička v nasprotju z družbenim konsenzom, postregel s storitvami in servisi, ki smo jih plačali ostali, zato si zadnji, ki bi se tu lahko oglašal. A oglašaš se non stop. Na naš račun. Tko da samo stfu.

Da, nadaljuj, prosim!
Ker vedno, kot papige, ponavljate ene - tiste koristne.
Naj ti malo pomagam:
- Ustanova Županov dobrodelni sklad
- Medgeneracijsko društvo Vesela jesen
- Društvo ŠKUC (LGBTQ+ in mladina mladina)
- Društvo Parada ponosa
- CNVOS
- legebitra (https://legebitra.si/wp-content/uploads...
- Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico — društvo za podporo, druženje, svetovanje, izobraževanje in vključevanje LGBTQ+ oseb ter njihovih družin.
- Zavod TransAkcija — osrednja slovenska organizacija za podporo transspolnim, nebinarnih in spolno raznolikim osebam.
- ŠKUC kulturni in skupnostni center za LGBTQ+ umetnost, kulturo in družabne dogodke; povezan s kluboma Tiffany in Monokel.
- Out in Slovenija — športno društvo LGBTQ+ skupnosti, vključeno v rekreativne in mednarodne športne aktivnosti.

Vsi zgornji so proračunski uporabniki.

Vprašal si, če nadaljuješ. Da, nadaljuj, prosim.
Zanimajo me tisti manj znani.
Gremo, čakam!

A ti je kaj slina tekla iz ust, ko si tole klaftral po tipkovnici?

Ja in? Kaj je s temi društvi narobe? In zakaj se ne bi delno financirali iz proračuna? Prvič, ta društva (LGBTQ+, kulturna, socialna, medgeneracijska itd.) praviloma ne obstajajo kot "privilegij", kot recimo ti misliš v svoji zmešani klerofašistično sprani betici, ampak kot del širšega sistema socialne kohezije, preprečevanja diskriminacije, psihosocialne podpore, kulture in civilne družbe, vključevanja manjšin v družbo in podobno.

To so področja, ki se jih financira praktično v vseh razvitih evropskih državah, ker se je skozi prakso pokazalo, da te organizacije niso nepotreben strošek, ampak del civilne družbe, ki jo države sofinancirajo, ker proizvaja konkretne družbene učinke napr. socialno vključenost, psihosocialno podporo, zmanjševanje diskriminacije in preprečevanje konfliktov. Vem, da bi jih ti najraje zaplinil, pa si jezen, ker ti ne dovolimo.
Ideja desnjakarjev, da naj bi se financiralo samo tisto, kar je neposredno fizično nujno, pa kar vam samim pride prav ignorira dejstvo, da država financira tudi preventivo in stabilnost družbe ne samo gašenja posledic.
Če bi to logiko do konca dosledno uporabil, bi morali privatizirati tudi veliko drugih javnih sistemov, ki jih danes jemlješ kot samoumevne, pa v praksi delujejo samo zato, ker so skupno financirani.

Aja, pa pozabil si navesti RKC, ki je tudi posredni prejemnik javnih sredstev preko razpisov, zakonov in kulturne dediščine.
Zdaj pa hitro k spovedi, da ne boš s takšnimi umazanimi mislimi hodil na forum. Čop-čop... gremo, čakam!

Namesto, da bi naredil, kar si obljubil (in k temu sem te vzpodbudil) navržeš naključne idiotije.
Resno?
Kakšno povezavo ima tvoje pisanje z mojim? Nikakršnega!

Še vedno čakam (naredi, kar si obljubil)!

-------------------------------------------------------------

Med tem, v prejšnjem mandatu pernati ni pustil rešiti dela Uniorja.
Vir.

Kdo je tebi kaj obljubil, psihopat en? Niti debatiral nisem s tabo. Kot da se s tabo sploh da imeti normalno, človeško debato.

Še takrat, ko sem skušal in ti dokazoval z viri Zdravniške zbornice itd., se ti, ki nisi imel argumenta, nisi bil zmožen sprijazniti z viri in si kot zarukan flat earther vztrajal pri svojih namišljenih zgodbah, da to pa že ne drži. Navrgel sem ti kup virov. Ampak ne dr. FirerSnake ve bolje.

Pa če sem iskren, sploh ne vem, kakšen preblisk oziroma kakšni miselni procesi stojijo za tem tvojim zadnjim izpadom oz. kaj sploh čutiš potrebo dokazovati s svojim standardnim homofobnim izpadom.
Sem pa precej prepričan, da si ne bom dovolil plesati po tvojem psihopatskem narativu, tako da ti nimaš kaj čakati. Oziroma, če boš želel karkoli od mene, se boš moral prej sam potruditi in mi ponuditi neko normalno, uravnoteženo, razumsko debato, namesto teh tvojih psihopatskih izpadov togote, kjer se ob napihovanju kot krastača nisi zmožen sproducirati niti enega normalnega argumenta.
Evo, to sem ti pa zdaj obljubil, da ne boš rekel, da tebe se pa vsi izogibajo. Ko boš na tem forumu zmožen normalne, nežaljive debate tudi do tistih, ki ne mislijo tako kot ti, boš to dobil nazaj. Do takrat si pa zame samo psihopatski neuravnovešen kolerik, ki si v svoji zmešanio betici ustvarja svojo lastno realnost.
Zdaj pa hitro prijaviti to, kar sem ti povedal, pa hkrati prijavi dodaj še zgodovino svojih nizkotnih ogabnih žaljivk vsega in vsakogar, ki je malo drugačen kot si ti.

c3p0 ::

Kot prvo, bi morala vsa ta čuteča društva predložit VSE račune, stroške, plače.

Ker gre za NVO, je še toliko bolj pomembno, da se denar davkoplačevalcev pametno in predvsem transparentno porablja. Jaz mislim, da tu ne bo problema, ker gre za visoko moralne ljudi.

feryz ::

Golobova sodrga? Všeč mi je sočni jezik.
Plus da je dovolj nazorno specificirano. Imamo golobovo sodrgo in imamo vse ostalo sodrge. Drugega nimamo nič.

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

Penzeki so pa še naprej podpirali pernatega. Sprani iz strani MMC.

Kar je čista neumnost, 4 leta ste taki kot si ti lagali po internetu, zato so pač nasedli, ker nimajo izkušenj, kakšna greznica je
slovenska desnica. Tudi sicer je noro, da mladi volijo konzervativce.

V drugo ne bodo.

FireSnake je izjavil:

Nek2 je nujna, ne glede na politično opcijo.
Če kdaj, je pametno to začeti, ko je desna vlada.

Glede na TEŠ6, ne. Manj kot bo pod desnico infrastrukturnih projektov, manj nas bodo okradli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

c3p0 je izjavil:

Ker gre za NVO, je še toliko bolj pomembno, da se denar davkoplačevalcev pametno in predvsem transparentno porablja. Jaz mislim, da tu ne bo problema, ker gre za visoko moralne ljudi.

A prav ta društva, ostali te pa ne zanimajo?
Ali želiš, da ti jih izstavijo po pošti ali elektronsko? Glede na to, da se jih precej iz proračuna financira le delno, želiš, da ti predložijo celotne plače ali samo sorazmerni delež plače?

Jaz sem pa za to, da se v Sloveniji javno objavijo dohodki, računi, stroški... vseh, tudi tvoji, ne samo tistih, ki jih ne maraš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

bbbbbb2024 ::

c3p0 je izjavil:

Ti sploh ne razumeš, za kaj se tu gre. Nekih 10+ let nazaj sem (slučajno!) dobil vpogled v projekt, ki ga je furala neka nevladna organizacija (=društvo). Od nekih dodeljenih 150.000EUR so porabili za potne stroške (=neobdavčeno) 90.000EUR (to govorim malo po spominu, bilo je pod 100k). Za 20k so porabili za tisk in darilca.

Potem so se srečali s "krizo". Glavni namen projekta je bil, da postavijo "klopi spomina" in predračun je bil, če se prav spomnim, 7k EUR. Bilo je še mesec dni do konca projekta in niso imeli klopi. Ampak niso imeli tudi več denarja.

Ideje so bile raznorazne, da postavijo virtualne klopi, da postavijo eno klop, ki jo slikajo iz več pozicij, ...

Kako se je končalo, ne vem, a šefica projekta se je pisala Kum......., je spravila v stečaj tudi svoj doo. Na srečanjih podjetnikov se je pojavljala, v spominu mi je ostalo, da je imela ekscesivno drag Nikon (uradni fotograf mi je dal to pripombo), s še bolj ekscesivnim objektivom.

Kolikor vem, je ta baba šla delat za en drug, neprofiten doo, ki je šel v stečaj mislim da eno dve leti nazaj. Brez zajebancije:
- stečajni je našel od 5 mio osnovnih sredstev par starih klopi (=ostalo so študije)
- direktor je sicer menda maznil nekih 130k EUR, to ga občina terja nazaj
- baba pa, po pripovedovanju, že naprej hara v drugi NVO.

Da boste imeli občutek o NVO. Morala teh ljudi je v hudi pyzdi. Ne trdim, da so to vsi, a realno vam povem, tu je prodajalcev megle enormno.

Zgodovina sprememb…

Ampak levi vam gredo na kurac. Jih non stop omenjate na forumu. To pomeni, da nekaj delajo.
Desni po drugi strani... a desno usmerjenih NVO-jev pa nimamo ali pa samo nihče ne ve, da obstajajo oz. kaj delajo?

Harmonkar, kakšen podatek?

Utk ::

Če se za nek NVO lahko reče da je levi ali desni je v vsakem primeru za ukinit (financiranje).

Bolj je zanimivo kako se levaki borite za svoje.

aytim ::

Mato989 je izjavil:

Ja in? Kaj je s temi društvi narobe? In zakaj se ne bi delno financirali iz proračuna? Prvič, ta društva (LGBTQ+, kulturna, socialna, medgeneracijska itd.) praviloma ne obstajajo kot "privilegij", kot recimo ti misliš v svoji zmešani klerofašistično sprani betici, ampak kot del širšega sistema socialne kohezije, preprečevanja diskriminacije, psihosocialne podpore, kulture in civilne družbe, vključevanja manjšin v družbo in podobno.

Naj obstajajo samo financirajo jih naj privrženci takih društev... tako kot jaz plačujem društvu za strelišče in mi ga ne sofinancira država...

Seveda ga sofinancira država.
https://erar.si/podjetje/5830249000/pro...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aytim ()

p1nky ::

Utk je izjavil:

jernejl je izjavil:

Utk je izjavil:

V bistvu je ravno nasprotno, ker ravno ti in tebi podobni podpirate sprejet zakon, ki pravi, da je 1200 plače bolje kot 1300.

To si me z nekom zamešal. Levaki to pravijo.

Saj ti si levak. Oklepaš se zakona o obdavčevanju premoženja, ki so ga spisali komunisti, nočeš sprejeti tega, kar poznajo v drugih razvitih kapitalističnih državah in kar nam priporoča OECD, hkrati pa podpiraš zakon, ki tistim, ki zaslužijo 1200, ne daje 1300, ker to očitno ni pomembno, in hkrati taisti zakon omogoča najmanj produktivnim državljanom pravice, za katere niso in ne bodo prispevali ničesar.
Še Maljevac iz Levice ni upal penzionistom dati dolgotrajne oskrbe čisto zastonj, tile pajaci so pa to brez sramu interventno naredili, ob podpori tebe in tebi podobnih idiotov. Da bodo zaradi tega tisti, ki delajo in ustvarjajo, morali ustvarjati še malo več za one, ki ne ustvarjajo, očitno ni pomembno. Pomembno je le, da se upokojenski volilni bazi deli bonbončke.

To je čista laž. Jaz sem za tak nepremičninski davek, ki bi zvečal plačo iz 1200 na 1300, ti si za takega, ki bi zvečal iz 1200 na 1210.

.ti si najvecji laznivec. Ti bi cim nizje davke na oddajo, da gre manj v drzavno blagajno, in posledicno se ostalo drazi.
Laznivec.
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Squirrel je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Ali želiš, da ti jih izstavijo po pošti ali elektronsko? Glede na to, da se jih precej iz proračuna financira le delno, želiš, da ti predložijo celotne plače ali samo sorazmerni delež plače?

Jaz sem pa za to, da se v Sloveniji javno objavijo dohodki, računi, stroški... vseh, tudi tvoji, ne samo tistih, ki jih ne maraš.

Moral bi napisat organizacije, torej jasno tudi zavodi in drugi poslovni subjekti. Vsekakor nek prag, kjer se začne poročanje. zastavijo ga lahko strokovnjaki, če jih še imamo. Recimo 50%+ je ena taka dobra iztočnica. Ker jih financiramo davkoplačevalci, morajo bit jasno vidni denarni tokovi, to je osnovna higiena. Erar je že en pravi korak.

Verjamem pa, da se bi upirali z vsemi štirimi, kolesarili, zbirali podpise za referendume...

Da pa zdaj takoj hočeš derailat idejo v neke bizarne vode, se sploh ne čudim. Morda se ti še Ales78 pridruži.

aytim ::

Mimogrede razni NVOji so problem pri pranju denarja. Tu gre za razne "donacije" ki se jih potem skešira donatorju. Državne firme so polne tega.

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

@mato
Da ne citiram spet vsega, ze sedaj so tako slabo placani, da ne zmorejo, kaj sele, ce bo se manj drzave, ki poskrbi za dolocene stvari.
Poleg tega drzava rabi dovolj denarja, da lahko sploh uredi zdravstvo, solstvo...
Res, prosim, poglej ne-nanny state usa.

No daj nam razlozi kako koristi oni cistilki da placuje opero???? Bolje bi bilo ce bi dobila par eur visjo placo... Ali pa malo nizji ddv

Tega je ogromno, to za kar drzava mece denar polovica ne pomaga vecini vplacevalcev

Mato, oprosti, ampak ti tako ozko gledas na vse, da ti ocitno ne morem razloziti. Ce si bos sposoben zamisliti drzavo brez kulture in vsega kar se tebi zdi nepotrebno, bos mogoce razumel. Ampak ne vem, ne kazes zelje po tem. Drzava brez kulture bo propadla. Saj mislite kao ni potrebna, ampak tale slotech je zelo enostranski opazam. Eni mislijo, da ce imas fizika ne rabis ucitelja, ce malo poenostavim. Pa ni tako.
Jozef horvat, nsi, 2020

Squirrel je izjavil:

Ampak levi vam gredo na kurac. Jih non stop omenjate na forumu. To pomeni, da nekaj delajo.
Desni po drugi strani... a desno usmerjenih NVO-jev pa nimamo ali pa samo nihče ne ve, da obstajajo oz. kaj delajo?

Harmonkar, kakšen podatek?

Sem jaz kje ločil, da naj le levo usmerjeni NVO poročajo? Naj vsi.

Derail se nadaljuje.

delavec44 ::

Squirrel je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Podpiraš? V katero področje spada: širšega sistema socialne kohezije, preprečevanja diskriminacije, psihosocialne podpore, kulture in civilne družbe, vključevanja manjšin v družbo in podobno?

Utk je izjavil:

Če se za nek NVO lahko reče da je levi ali desni je v vsakem primeru za ukinit (financiranje).

Ti sploh ne ves kaj se vecinoma financira. Samo nabijas in lazes in si ogaben

Utk je izjavil:

Dobri ljudje bi dali ljudem prvič toliko da lahko preživiji, tistim, ki so si zaslužili več, pa toliko kot so si zaslužili.

Slabi ljudje jemljete tistim, ki so si zaslužili in dajate vsepovprek tistim, ki si niso.

Ti si najslabsi kle, laznivec nesramni
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

aytim je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Naj obstajajo samo financirajo jih naj privrženci takih društev... tako kot jaz plačujem društvu za strelišče in mi ga ne sofinancira država...

Mislim sicer, da ne. Vsako društvo lahko zaprosi za financiranje preko občine. Morajo imeti članstvo, prirejati dogodke. Kar se tiče plačil osnovne šole, imajo pogosto kaj na strelišču ali plačajo za rabo večinoma zračnih pušk.

Kar se tiče nakazil FURS, je to pogosto, ko FURS nekaj zaračuna, društvo se pritoži in v pritožbenem postopku uspe. Ker pritožba ne zadrži plačila davka, FURS tak denar posebej vrača.

Vsaj kar se tega strelskega društva tiče, so čisti kot solza, glede "sofinaciranja" države.

delavec44 je izjavil:

Squirrel je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Podpiraš? V katero področje spada: širšega sistema socialne kohezije, preprečevanja diskriminacije, psihosocialne podpore, kulture in civilne družbe, vključevanja manjšin v družbo in podobno?

Hahhaa ker si ti cherrypicking a
Sva midva ze inela debato kaj se vse v drustvih financira
A si pozabil? Ti se enkrat prilepim, imas slab spomin? Ne dejal se kle s takimi, ker ti bom prilepila vse podatke bos pol pametoval
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

aytim je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Na tisto ki hodim jaz ga ne...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Utk je izjavil:

Saj ideja je, da NVO (=nevladna, NEVLADNA!) nikoli ne bi smela dobiti denarja od države, razen z direktnimi donacijami dohodnine (od državljanov).

p1nky je izjavil:

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

@mato
Da ne citiram spet vsega, ze sedaj so tako slabo placani, da ne zmorejo, kaj sele, ce bo se manj drzave, ki poskrbi za dolocene stvari.
Poleg tega drzava rabi dovolj denarja, da lahko sploh uredi zdravstvo, solstvo...

No daj nam razlozi kako koristi oni cistilki da placuje opero???? Bolje bi bilo ce bi dobila par eur visjo placo... Ali pa malo nizji ddv

Tega je ogromno, to za kar drzava mece denar polovica ne pomaga vecini vplacevalcev

Mato, oprosti, ampak ti tako ozko gledas na vse, da ti ocitno ne morem razloziti. Ce si bos sposoben zamisliti drzavo brez kulture in vsega kar se tebi zdi nepotrebno, bos mogoce razumel. Ampak ne vem, ne kazes zelje po tem. Drzava brez kulture bo propadla. Saj mislite kao ni potrebna, ampak tale slotech je zelo enostranski opazam. Eni mislijo, da ce imas fizika ne rabis ucitelja, ce malo poenostavim. Pa ni tako.

A to je tistak ultura kjer ženska doji psa mi pa to financiramo? Ja kot kaže res "ozko gledam" na vse...

Vso kulturo (ali večino) ki jo imamo so nam zrihtali BREZPLAČNO kulturniki v preteklosti ko financiranja ni bilo urejenega... se pravi je safe to assume da ni potrebno financirati kulture 8-)

aytim je izjavil:

Mimogrede razni NVOji so problem pri pranju denarja. Tu gre za razne "donacije" ki se jih potem skešira donatorju. Državne firme so polne tega.

Prosim, smo ze imeli temo, tako da pejt, poglej kaj in koliko se financira, pridi nazaj in potem povej
Vse na pamet desnicarji, kot vam vasi dragi sefi povejo

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

@mato

A to je tistak ultura kjer ženska doji psa mi pa to financiramo? Ja kot kaže res "ozko gledam" na vse...

Vso kulturo (ali večino) ki jo imamo so nam zrihtali BREZPLAČNO kulturniki v preteklosti ko financiranja ni bilo urejenega... se pravi je safe to assume da ni potrebno financirati kulture 8-)

Ti si res clovek, ki zaradi dreves ne vidi gozda. Sem ti napisala, da si preozek, da bi dojel. Zal. Pac noces.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

Ti si res clovek, ki zaradi dreves ne vidi gozda. Sem ti napisala, da si preozek, da bi dojel. Zal. Pac noces.

No daj pol pa mi pokaži ta gozd... kaj od kulture ki se ustvarja danes ima tak pomen kot Prešeren, Cankar, Slava Vojvodine Kranjske itd... a mi lahko našteješ 3 kulturnike danes ki ustvarjajo delo tako popularno kot Maček Muri ki smo ga brali praktično vsi otroci? Ali pa tako pomembno delo kot je Zdravljica ki je celo naša himna (pustimo da je od pijanca)

Daj mi naštej 3 kulturnike danes ki presegajo ta dela in so pomembna za kot ti trdiš "narod" in narodno zavest?

Mato989 je izjavil:

Hm, to mi je od nekje znano, mar ni nek pleskar, skoraj 100 let nazaj, tudi hotel predpisovati, katera kultura je prava?

@mato989
Aja mato, ti imas tudi starse a ne? Ali so ze zadosti stari, da jih pustimo brez zdravstvene oskrbe in DO? Kaj pa pokojnina, saj jo mogoce ne bi toliko rabila?
Samo sprasujem, ker ti ponavadi za to navijas. Pa me zanima, ce mislis, da si tvoja to se zasluzita ali sta ze za v grob.
Oprosti, ampak ti pises take krute. Mogoce je cas, da malo pomislis.

Ker saj ves, kaj si zasluzita glede na to, kar ti ponavadi tukaj pises...zato se mi zdi, da ti vcasih (pogosto) res ne premislis, kaj sploh zagovarjas.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Squirrel je izjavil:

....

Aaaaa, žaljivke in osebni nivo, ko zmanjka argumentov? 8-O

Dovoli, da si izposodim tvoj besede:

Squirrel je izjavil:

psihopat en

:D
(ker sploh nisi sposoben odgovoriti na vprašanje)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Squirrel je izjavil:

....

Aaaaa, žaljivke in osebni nivo, ko zmanjka argumentov? 8-O

Dovoli, da si izposodim tvoj besede:

Squirrel je izjavil:

psihopat en

:D
(ker sploh nisi sposoben odgovoriti na vprašanje)

Za vas so to se zelo nezne besede
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

p1nky je izjavil:

Aja mato, ti imas tudi starse a ne? Ali so ze zadosti stari, da jih pustimo brez zdravstvene oskrbe in DO? Kaj pa pokojnina, saj jo mogoce ne bi toliko rabila?
Samo sprasujem, ker ti ponavadi za to navijas. Pa me zanima, ce mislos, da si tvoja to se zasluzita ali sta ze za v grob.
Oprosti, ampak ti pises take krute. Mogoce je cas, da malo pomislis.

Seveda, če bi moji starši dobili denar ki so jim gap risilno odvzeli bi bili na boljšem če ne bi dobivali DO in pokojnine ker bi imeli več denarja...

No za stare starše pa velja obratno, oni so na boljšem ker že 35 let vlečejo penzijo vplačali pa niso POL KURCA vrednega ja...

Torej ok, zdaj jim ga vzamemo, zdravnika si ne zasluzijo vec. Za v grob torej ali kako?

Torej lastne starse in stare starse bi pustil umreti brez zdravnika?

In desni prosim, to so vase zelje, prosim, preberite, kaj vas bo po lastnih zeljah cakalo v starosti.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Torej ok, zdaj jim ga vzamemo, zdravnika si ne zasluzijo vec. Za v grob torej ali kako?

Jah jebiga, majo 3 nepremičnine, bodo pač prodali in sfinancirali teh 10 let >:D

To ravno vi hočete, da bi mladi dobili nepremičnine, no bodo jih če bodo starci primorani prodat 8-)

@mato989
Aha. Ce pa nimajo, naj pa samo crknejo?

Rada bi razcistila, da vidim stopnjo psihopatije, s katero imam na tem forumu opravka
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Hm, to mi je od nekje znano, mar ni nek pleskar, skoraj 100 let nazaj, tudi hotel predpisovati, katera kultura je prava?

Ni bil pleskar, ampak artistični slikopleskar. Ni pleskal zidov, na hiše je risal reklame, .. no vsaj poklic je imel tak.
Vendar, okrog predpisovanja, pojasni mi prosim, kako je dojenje psa kultura, ker to pa zanima tudi mene.

Kar se mene tiče, je šund, brez umetnosti. Podobno, kot slačenje na ulici.

p1nky je izjavil:

Aha. Ce pa bimajo, naj pa samo crknejo?

Če nimajo pa pomeni da cel lajf niso nič pridelali ja, pol pač se naj znajdejo kto vejo in znajo, lahko pa jim otroci častijo, saj baje so vsaj otroke sproducirali, če še tegan iso bili sposobni pol so pa res brez vrednosti za družbo kot pravite eni tukaj na levi

FireSnake ::

p1nky je izjavil:

1)Ti bi cim nizje davke na oddajo, da gre manj v drzavno blagajno,
2) in posledicno se ostalo drazi.

Boš razložil kako je 1 in 2 povezano?
In kaj je tisto "ostalo", ki se draži?

P.S. Pa ne mi spet z izpadi, da si ženska. Nisi dovolj pomemben, da bi si bilo vredno zapomniti. Sam odgovori na vprašanje. Bo dovolj ;)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

krepelce je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Meni je znano, da je nek kulturnik, kustos, zdaj v Benetkah, prej pa je predpisoval da je prava kultura "laser v riti", "dojenje psa", ipd.

V kleti pa performansi, inštalacije za kulturno elito. Upravičeno, ker navadna raja itak ne razume tako visoke umetnosti, kjer se človek zlije z instalacijo, čeprav neprostovoljno.

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Če nimajo pa pomeni da cel lajf niso nič pridelali ja, pol pač se naj znajdejo kto vejo in znajo, lahko pa jim otroci častijo, saj baje so vsaj otroke sproducirali, če še tegan iso bili sposobni pol so pa res brez vrednosti za družbo kot pravite eni tukaj na levi

Torej, ja. Ti si mnenja, naj se stare ljudi pusti brez zdravstvene nege. Bolan si, resnicno.

Sami psihopati tukaj

Vidim da ste IT folk v sebi veliko bolj pokvarjeni, kot kazete na ven. Vcasih sem vas imela za kar zanimive ljudi. Sedaj sem spremenila mnenje.

Slabo tole. Kot kaze, na forumu pride ven prava miselnost.

Da vem, kaksni ste, ko imam z vami opravka v realnem zivljenju.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Mato989 je izjavil:

p1nky je izjavil:

Torej, ja. Ti si mnenja, naj se stare ljudi pusti brez zdravstvene nege. Bolan si, resnicno.

Sami psihopati tukaj

Vidim da ste it folk v sebi veliko bolj pokvatjeno, kot kazete na ven. Vcasih sem vas imela za kar zanimive ljudi. Sedaj sem spremenila mnenje.

Slabo tole. Kot kaze, na forumu pride ven prava miselnost.

Da vem, kaksni ste, ko imam z vami opravka v realnem zivljenju.

Ne, to ti izluščiš... jaz pravim da naj folk poskrbi za svoj lajf preko sebe in svoje družine in prijateljev, ne pa na račun tretjih ljudi sam pa dela neumnosti 70 let...

Ti bi pa rada ujčkala bedake ki v 70 letih nikamor ne pridejo in nič ne pomislijo in si nič ne prihranijo... vidiš tu sva si različna... razlika je samo v tem da ti temu praviš solidarnost jaz pa negativna selekcija na kubik...

Ne, si pokazal.

Je vseeno, lahko se delate zdaj lepse, pa niste. Ste vse pokazali.

Tudi, kaj si mislite na splosno o zenskah.

Hvala, da ste mi pokazali, kdo ste ITjevci. Si bom zapomnila tudi za naprej v reali.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

Spet težiš. Če ti sodelujoči ne ugajamo, odpeketaj na forum svojega kalibra.

Odpeketaj ti, kdo te rabi
Si takoj prisel pristavit svoj loncek, da pokazes, da nisi nic boljsi

S
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

deco16 ::

Pač mato je mal poseben. On nebi nič dal, pol ko bo pa star bi pa vse mel. Zdej ni še tam, se pa že spreobrača. Imel bi sedaj ZDA sistem, pol ko mu bo pasal bi imel pa našega. Sej se obrača neki poprašuje za starševski tko da ga bo zadel reality čez ene par let.

Meni je čisto ok tukaj.

Ti ves čas jamraš, kako hudobni so vsi, ki se ne strinjajo s tabo. Teme se drži, pa bo, jamraj pa komu, ki ga zanima.

in, torej ne smem napisati mnenja? Ali pa ti samo moje mnenje ni vsec (kar cisto verjamem)?
In ja, ste kar dobro pokazali, kaksni ste

Mene pa tvoj komentar ne zanima, in?

Ne sicer vsi, ampak velik delez.

Zal.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

No, ne bluzi. Napiši mnenje o temi, ne pa "ste pokazali kakšni ste".

Pa kaj a ti mislis da se ti dolzna zdaj nekaj odgovarjat?

Soforumasi, ve se kateri, upam, da boste prebrali moje mnenje. Ne bom spodaj dala prevec solate, da ne bo spregledano.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Malcolm_Y ()

Hoces skriti moja mnenja s solato ;)) jih bom pa se enkrat skopirala po potrebi, np
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Vidim da ste IT folk v sebi veliko bolj pokvarjeni, kot kazete na ven. Vcasih sem vas imela za kar zanimive ljudi. Sedaj sem spremenila mnenje.

No, no, no, tule se pa malo pomiri. Mato mogoče kakšen računalnik sešraufa, pač je bottom of IT food chain, zato pa krvavi od vsakega centa, ki ga nima.

Ne moreš po takih kot je Mato, FireSnake in Utk sodit celega ITja, sploh ker gre verjetno za isto osebo. Bi bilo bolj primerno, če bi govorila o desničarjih, samo potem ne
moreš reči, da so zanimivi, so samo za luno.

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Hoces skriti moja mnenja s solato ;)) jih bom pa se enkrat skopirala po potrebi, np
Za tvoje mnenje mi dol visi, sam teme se drži, če gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Malcolm_Y ()

Mato je sigurno drug.
Ne leti na vse, ampak na velik del. So marsikaj pokazali, tudi v drugih temah, kaj si mislijo o zenskah, o vseh, ki niso naravoslovci itd

Tudi v zivo, sem vedno bolj opazala, da itjevci niso tako prijazni, kot se najprej delajo...

Ne vem, opazila sem precej grdih stvari. Ne pri vseh, ampak tako pac je. Ja, in ta forum je moje mnenje se poslabsal.

Pa kaj, saj sem samo en clovek, ki ima zdaj slabse mnenje. Ne vem, zakaj bi se zato sekirali.

Res pa zdaj razumem samsko kolegico, ki je rekla, da je tinder poden, so sami tujci pa itjevci....

Malcolm_Y je izjavil:

p1nky je izjavil:

Za tvoje mnenje mi dol visi, sam teme se drži, če gre.

A kopiranje enih in istih objav te pa ne moti? Ta tema ze dolgo ni tema
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

««
54 / 65
»»