Forum » Loža » Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Temo vidijo: vsi
pujsekpepe ::
pujsekpepe je izjavil:
Pa valda, zakaj bi.sploh brezplacno tudi izobrazevali? Saj se vsega naucis na yt pa tiktok
Drzi. Vecino profesorjev v sloveniji lahko zamenja chatgbt skupaj s splosnimi zdravniki. Poglej kolk je fdv kadra profesorjev ki samo prazno slamo gonjo. Se strinjam
Pa se ju bi se zmanjsala, a si predstavljas? In pol bi imel lepo hordo neizobrazene delovne sile, ki dela, kar se jim rece oz jih je lazje nafarbat. Win win!
10% je itak neizobrazene sile ki je v js ajde damo vn kirurge. Pol mas penzice, studente, nezaposlene, vprasanje je kdo sploh dela ce je tolk izobrazene delovne sile?
krepelce ::
pujsekpepe je izjavil:
pujsekpepe je izjavil:
Pa valda, zakaj bi.sploh brezplacno tudi izobrazevali? Saj se vsega naucis na yt pa tiktok
Drzi. Vecino profesorjev v sloveniji lahko zamenja chatgbt skupaj s splosnimi zdravniki. Poglej kolk je fdv kadra profesorjev ki samo prazno slamo gonjo. Se strinjam
Pa se ju bi se zmanjsala, a si predstavljas? In pol bi imel lepo hordo neizobrazene delovne sile, ki dela, kar se jim rece oz jih je lazje nafarbat. Win win!
10% je itak neizobrazene sile ki je v js ajde damo vn kirurge. Pol mas penzice, studente, nezaposlene, vprasanje je kdo sploh dela ce je tolk izobrazene delovne sile?
Ti se kar tik-toka drži, je vredu, Darwin bo naredil svoje, te nič ne prepričujemo. Pa čim dlje stran od šolanih zdravnikov.
Mogoče boš pa še tako cool, da dobiš Darwin Award, to ni kar tako! Bo največji dosežek tvojega življenja.
https://darwinawards.com/
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
pujsekpepe ::
A mislis tiste zdravnike po katere se caka ure in ure pol te pa itak nikamor ne poslje komiji pa vseen hocjo da se placuje to?
Sicer pa ne skrbi poglej si nataliteto slovenije darwin ze dela svoje
pujsekpepe je izjavil:
A mislis tiste zdravnike po katere se caka ure in ure pol te pa itak nikamor ne poslje komiji pa vseen hocjo da se placuje to?
Nič se ne trudi. Tik tok. To je to.
Glede natalitete je pa normalno, ženske niso tako neumne, da bi imele otroke z degeni, vse drugo pa je redko.
p1nky vprašaj, če bi imela otroka s tabo, me prav zanima, kaj bo odgovorila.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
delavec44 ::
Ma kakšen echo chamber, samo normalna debata različno mislečih ljudi na že tako levem forumu. To kar ti delaš pa nima nobene dodane vrednosti, oziroma je celo negativna.
Enako mislecih....zato je pa milina, ko se vsi strinjate a ne
Slabo si brala.
Ne morem pa verjeti, da zagovarjaš retoriko krepelca. Pa tako si želela kulturno debato.
harmonkar9 ::
Ma kakšen echo chamber, samo normalna debata različno mislečih ljudi na že tako levem forumu. To kar ti delaš pa nima nobene dodane vrednosti, oziroma je celo negativna.
Slabo si brala.
Ne morem pa verjeti, da zagovarjaš retoriko krepelca. Pa tako si želela kulturno debato.
+1
Levaki naj se naučijo retorike pri nas domoljubih, ki skrbimo za visok nivo in kulturo dialoga na forumu, namesto da nekulturno smetijo s svojimi škodljivimi trditvami.
Zgodovina sprememb…
Slabo si brala.
Jaz imam čisto kulturno debato, to, da se počutiš užaljenega, ker te je globoko v duši sram do samega sebe in svojih podlih dejanj, nima nič z mano, kompenziraj kje drugje.
Boš pač moral sam razčistiti, ali boš hotel nad oblake ali v olje. Trenutno, po vseh kriterijih, bo iz tebe lepa hrustljava skorjica, ki ti jo bo KFC fovš.
Pa dajmo malo ponoviti, ker skrajni desničarji pozabljate kaj vas čaka (pa ne se trudit z mano, meni se to zdi duševna motnja, RKC pa zasebna psihiatrična ustanova):
- Napuh (ponos): Velja za najhujšega, saj gre za precenjevanje lastne vrednosti in zvišen odnos do drugih.
- Pohlep (skopost): Prekomerna želja po materialnem bogastvu in kopičenju dobrin.
- Pohota (nečistost): Nekontrolirano in pretirano spolno poželenje.
- Zavist: Žalost ali jeza ob uspehu ali sreči drugega.
- Požrešnost: Pretiravanje pri hrani in pijači.
- Jeza: Nenadzorovano čustvo sovraštva, maščevalnosti ali nasilja.
- Lenoba: Duhovna in telesna otopelost ali zanemarjanje dolžnosti.
Jeba, če poznam tudi vašo mitologijo, mar ne?
Zgodovina sprememb…
Naj samo še posebaj izpostavim:
- Pohlep (skopost): Prekomerna želja po materialnem bogastvu in kopičenju dobrin.
Saj veste, da je že eden od smrtnih grehov, čisto dovolj mar ne? Samo omenim, da se ne boste pri sv. Petru delali nevedne.
Pa, ko boste v kotlu, mi pozdravite Vrtovca, če ga slučajno srečate. Prepričan sem, da bo "dobra družba".
Saj veste, da je že eden od smrtnih grehov, čisto dovolj mar ne? Samo omenim, da se ne boste pri sv. Petru delali nevedne.
Pa, ko boste v kotlu, mi pozdravite Vrtovca, če ga slučajno srečate. Prepričan sem, da bo "dobra družba".
Zgodovina sprememb…
Big_Al ::
harmonkar9 je izjavil:
Domoljubi nimamo časa gledat RTV, ker na Novi24 tako ali tako zveš več resničnega in koristnega. Levaki si sami plačajte RTV.
... in posredno še "našo" nora24
https://necenzurirano.si/clanek/preiska...
Daniel ::
Krasna priložnost, da pogledaš ene par svojih objav nazaj.
Lahko se pa na sveže pohvališ, zagotovo so minili že vsaj trije dnevi.
Krasna priložnost, da pogledaš ene par svojih objav nazaj.
Lahko se pa na sveže pohvališ, zagotovo so minili že vsaj trije dnevi.
Misliš tisto, v kateri si se pohvalil, kako si pod drugim nickom, nekaj povedal? Bravo kekec.
Zgodovina sprememb…
Dimnik ::
To, da včasih uspejo najti kakšen soliden film eu produkcije še ne pomeni, da je to vredno 14+ eur mesečno, če mi zraven nalagajo enostransko politično propagando, raziskovalnim novinarjem pa ukinjajo oddaje in menjujejo urednike. Zate, ki si bolj enostavnega jaz, jaz, jaz razmišljanja je to ok, za bolj zahtevne je pa to premalo kvalitete za 14+ eur mesečno.
Haha, na tole misli krepelce, ampak je vse v enem postu pod isti nickom...bruka
c3p0 ::
To, da včasih uspejo najti kakšen soliden film eu produkcije še ne pomeni, da je to vredno 14+ eur mesečno, če mi zraven nalagajo enostransko politično propagando, raziskovalnim novinarjem pa ukinjajo oddaje in menjujejo urednike. Zate, ki si bolj enostavnega jaz, jaz, jaz razmišljanja je to ok, za bolj zahtevne je pa to premalo kvalitete za 14+ eur mesečno.
Zadnje čase katastrofa. Filmi/dokumentarci se kar naprej ponavljajo, app šteka in meče ven (edini). Kupujejo očitno celo francosko produkcijo in to je zdaj nek jagodni izbor strokovnjakov. To delo lahko prevzamem jaz, tako za popoldne, za po šihtu.
Bralno razumevanje 0.
Odlično je, samo ti ne razumeš, kdaj je čas, da vržeš stran svoj oglodani nick in prevzameš enega od ostalih 20.
Haha, na tole misli krepelce, ampak je vse v enem postu pod isti nickom...bruka![]()
Ne, mislim, na naslednjega, kjer si povedal, da si mi že rekel, da naj ti plačam naročnino.
Reveži, res se mi smilite, da nimate tistih 14 eurov na mesec. Ampak konec koncev je prav, če ste tako neumni, da greste desnico volit, čeprav komaj shajate, je to lepa šola za vas.
Počakajte tale SDSov mandat, na vašem mestu, bi začel iskati primeren most, ker bo zavetja hitro zmanjkalo.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
https://x.com/gorencpatricija/status/20...
Sistem je zanihal. Očitno tako močno, da je zdaj padel iz ležajev. Seveda bebava ministrica ne bo nič kriva.
pujsekpepe je izjavil:
https://x.com/gorencpatricija/status/20...
Sistem je zanihal. Očitno tako močno, da je zdaj padel iz ležajev. Seveda bebava ministrica ne bo nič kriva.
Saj ni ničesar kriva, zdravniki, ki so se bali pod Golobovo vlado iti privat, so zdaj opogumljeni, ker vedo, da bodo skrajni desničarji uničili sistem... in so šli.
Če kaj, to samo potrjuje pravilne poteze Golobove vlade in kakšno razsulo bo zdaj. Da vas vidim reveže, kako si boste plačevali zdravnika.
Mogoče je pa to način, da se očisti Slovenija, brez fojb.
Zgodovina sprememb…
No, svoboda glasno o tem, da bi zmanjšali ministerstva na 16, ja kdo jih je povečal na 19? Janša? Ki je itak kriv za vse
Zdaj po volitvah, bi oni zmanjševali, ja kaj ste pa do sedaj delali?
Oni tisto hegeljansko "problem, reaction, solution" jemljejo mogoče še preveč dobesedno. Tako transparentno, da še preprost kmet vidi, da bi pa zdaj naenkrat radi čistili drek, ki so ga sami nasrali (prosto vulgarno, da me razume tudi volivec "Svobode").
No, svoboda glasno o tem, da bi zmanjšali ministerstva na 16, ja kdo jih je povečal na 19? Janša? Ki je itak kriv za vse
Zdaj po volitvah, bi oni zmanjševali, ja kaj ste pa do sedaj delali?
Oni tisto hegeljansko "problem, reaction, solution" jemljejo mogoče še preveč dobesedno. Tako transparentno, da še preprost kmet vidi, da bi pa zdaj naenkrat radi čistili drek, ki so ga sami nasrali (prosto vulgarno, da me razume tudi volivec "Svobode").
Ne, "prosto vulgarno", kot edino znaš, kot "preprost kmet vidiš". Nič hudega, malenkost za skrajnega desničarja, o tebi si mislimo še veliko hujše. Kar v miru bodi vulgarren, ne bo nič izstopalo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()
Od Ales78/one-half/ring0-ruin/... kaj druga kot ad hominem niti ne pričakujemo.
Namesto, da bi sprevidel za koga navija, bo šel down with the ship. No, do novega vzdevka, ki ga gotovo že ogreva.
Kdo že sebe naziva z množino...
Namesto, da bi sprevidel za koga navija, bo šel down with the ship. No, do novega vzdevka, ki ga gotovo že ogreva.
Kdo že sebe naziva z množino...
ripmork ::
če bi bil danes še živ in videl, kako imaš lahko še slabše od najslabšega, kot je Trump, bi ta del preskočil in šel veselo glasovati proti, tako, kot počnemo v Sloveniji, proti skrajni desnici.
Če bi bil Carlin še živ, bi se zagotovo na veliko delal norca iz Trumpa. Še bolj pa iz narciosidne in ohole Woke scene in liberalcev, ki so postali nasprotje tega, kar so nekoč bili. Najverjetneje bi bil iz levega snežinkastega pola tudi veliko bolj osovražen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
V istem stavku zagrešiš kar obtožuješ drugega. Zanimivo, izgleda, da ti ni kaj dosti jasno.
Zgodovina sprememb…
Dimnik ::
Te je enostavno prepoznat
Beseda lažnjivec, to pišeš samo ti in 100 tvojih dosedanjih nickov
Beseda lažnjivec, to pišeš samo ti in 100 tvojih dosedanjih nickov
če bi bil danes še živ in videl, kako imaš lahko še slabše od najslabšega, kot je Trump, bi ta del preskočil in šel veselo glasovati proti, tako, kot počnemo v Sloveniji, proti skrajni desnici.
Če bi bil Carlin še živ, bi se zagotovo na veliko delal norca iz Trumpa. Še bolj pa iz narciosidne in ohole Woke scene in liberalcev, ki so postali nasprotje tega, kar so nekoč bili. Najverjetneje bi bil iz levega snežinkastega pola tudi veliko bolj osovražen
Problem je, da ste skrajni desničarji nesposobni procesirati informacije, potem pa pač redno izpadete kekci.
Hm dejansko je imel prav, čez 25 let to dejansko drži in bo držalo tudi v Sloveniji, samo bomo čas prepolovili, ker se zgledujemo po ZDA:
"He viewed the political system not as a functioning machine that needed better operators, but as a sinking ship. From his perspective, fighting over who gets to be the captain is a waste of time when the hull is already gone."
Zgodovina sprememb…
V istem stavku zagrešiš kar obtožuješ drugega. Zanimivo, izgleda, da ti ni kaj dosti jasno.
To se ironično tudi tebi kar naprej dogaja. Obtožbe, nakladanja, paranoja... Dokazi pa 0. Koliko dokazljivih nickov imam torej že sedaj?
Desnjakarji manipulirate tako (oziroma, samo ponavljate, kar se vam servira), da pri Vrečkovi prištejete še zaposlene v Arhivu RS in na Inšpektoratu za kulturo, ki sta ločena proračunska uporabnika (Arhiv PU 33413 in inšpektorat PU 33421) z lastnim kadrovanjem. Ko delate primerjavo z Jajotom, pa pri jajotu upoštevate samo zaposlene na ministrstvu in potem twitate da je mel jajo zaposlenih samo 150 ljudi, vrečkova pa 250. Kar je laž.
Samo ministrstvo: Jajo 145 zaposlenih, Vrečkova 188.
Ministrstvo+Arhiv+Inšpektorat: Jajo 202 zaposlena, Vrečkova 264
Wow, this changes everything (not).
Skratka: poleg tega, da so nabili novo useless (solidarno) ministrstvo, kjer se futra krepko čez 100 fikusov, so samo za četrtino nabili število zaposlenih na ministrstvu (+ arhiv + inšpektorat + whatever) v dobi avtomatizacije in digitalizacije, ko bi bilo smiselno kvečjemu reducirat. Vrhunski dosežek, res. Zdej bomo imeli pa še javni zavod za sodobni ples s par deset+ plešočimi fikusi (prioritete v času, ko se ugotavlja nevzdržnost javnih financ). Fantastično.
Sem samo človek, ki je sit neracionalnega, nefiltriranega, nepotističnega razmetavanja davkoplačevalskega denarja. Očitno pa je to dovolj, da sem za volilce Levice "desnjakar". Tut prav.
Podsekretarji in sekretarji ministrstva za kulturo opazujejo nekajkrat manj plačanega sistemskega administratorja pri delu (2026, kolorizirano)
Problem je, da ste skrajni desničarji nesposobni procesirati informacije, potem pa pač redno izpadete kekci.
Problem je, da ste skrajni levičarji tako zabubljeni v svojem echo chamberju, da je vsak, čigar mnenje se za stopinjo razlikuje (in da si drzne opozarjat na neprijetna dejstva), zli hudobnež (fašist, desničar, ipd).
Kar je najbolj kekčasto je to, da mislite, da boste z obmetavanjem z oznakami, žaljenjem in neskončnim moraliziranjem (pa brez argumentov) kogarkoli v karkoli prepričali
+1
Levaki naj se naučijo retorike pri nas domoljubih, ki skrbimo za visok nivo in kulturo dialoga na forumu, namesto da nekulturno smetijo s svojimi škodljivimi in neagromentiranimi trditvami.
Levaki naj se naučijo retorike pri nas domoljubih, ki skrbimo za visok nivo in kulturo dialoga na forumu, namesto da nekulturno smetijo s svojimi škodljivimi in neagromentiranimi trditvami.
Zgodovina sprememb…
p1nky ::
Slabo si brala.
Ma ne da zagovarjam vedno, tudi jaz nimam vedno kulturnih objav, samo nekateri tako vztrajno pisejo eno in isto, pol pa se komu ne da vec. Ni pa prav, z nobene strani. Samo tudi ni prav, da nekateri pa samo ponavljajo eno in isto in na nic ne odgovorijo zares. Pa s tem ne mislim nate, ker s tabo cisto lepo lahko debatiram.
Problem je, da ste skrajni levičarji tako zabubljeni v svojem echo chamberju, da je vsak, čigar mnenje se za stopinjo razlikuje (in da si drzne opozarjat na neprijetna dejstva), zli hudobnež (fašist, desničar, ipd).
Kar je najbolj kekčasto je to, da mislite, da boste z obmetavanjem z oznakami, žaljenjem in neskončnim moraliziranjem (pa brez argumentov) kogarkoli v karkoli prepričali![]()
Problem je, da obicajno bolj na desni nic kaj ne priznate ;) npr js lahko priznam, da so marsikaj naredili slabo in sigurno marsikaj pokradli. Sem pa prepricana, da bo sedaj mnogo slabse iz vec razlogov
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
Ma ne da zagovarjam vedno, tudi jaz nimam vedno kulturnih objav, samo nekateri tako vztrajno pisejo eno in isto, pol pa se komu ne da vec. Ni pa prav, z nobene strani. Samo tudi ni prav, da nekateri pa samo ponavljajo eno in isto in na nic ne odgovorijo zares. Pa s tem ne mislim nate, ker s tabo cisto lepo lahko debatiram.
Kar je najbolj kekčasto je to, da mislite, da boste z obmetavanjem z oznakami, žaljenjem in neskončnim moraliziranjem (pa brez argumentov) kogarkoli v karkoli prepričali![]()
Problem je, da obicajno bolj na desni nic kaj ne priznate ;) npr js lahko priznam, da so marsikaj naredili slabo in sigurno marsikaj pokradli. Sem pa prepricana, da bo sedaj mnogo slabse iz vec razlogov
Dejanja štejejo. Koliko koruptivnih političnih strank je bilo zamenjanih na levici? Koliko na desnici?
Kaj pomaga, če priznaš, potem jih pa spet voliš?
Zgodovina sprememb…
Levaki volite pač zanič politike in še sami veste, da so zanič, domoljubi pa volimo odličnega Gospoda Janšo in njegove pomočnike, kjer ni kaj za kritizirat. Ne moremo domoljubi na silo pljuvat po perfekciji, to ne bi imelo smisla.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: aytim ()
To, da menjaš ime stranke, vsebina pa ostane enako pokvarjena ne pomeni, da si menjal stranko na levi...
nejclp ::
Desnjakarji manipulirate tako (oziroma, samo ponavljate, kar se vam servira), da pri Vrečkovi prištejete še zaposlene v Arhivu RS in na Inšpektoratu za kulturo, ki sta ločena proračunska uporabnika (Arhiv PU 33413 in inšpektorat PU 33421) z lastnim kadrovanjem. Ko delate primerjavo z Jajotom, pa pri jajotu upoštevate samo zaposlene na ministrstvu in potem twitate da je mel jajo zaposlenih samo 150 ljudi, vrečkova pa 250. Kar je laž.
Samo ministrstvo: Jajo 145 zaposlenih, Vrečkova 188.
Ministrstvo+Arhiv+Inšpektorat: Jajo 202 zaposlena, Vrečkova 264
Wow, this changes everything (not).
Skratka: poleg tega, da so nabili novo useless (solidarno) ministrstvo, kjer se futra krepko čez 100 fikusov, so samo za četrtino nabili število zaposlenih na ministrstvu (+ arhiv + inšpektorat + whatever) v dobi avtomatizacije in digitalizacije, ko bi bilo smiselno kvečjemu reducirat. Vrhunski dosežek, res. Zdej bomo imeli pa še javni zavod za sodobni ples s par deset+ plešočimi fikusi (prioritete v času, ko se ugotavlja nevzdržnost javnih financ). Fantastično.
Sem samo človek, ki je sit neracionalnega, nefiltriranega, nepotističnega razmetavanja davkoplačevalskega denarja. Očitno pa je to dovolj, da sem za volilce Levice "desnjakar". Tut prav.
No tisti del, o zaposlovanju jajotovih, si prikladno izpustil. Moj point je, da označujete zaposlovanje za časa te vlade kot ekscesno in namerno manipulirate s podatki, Jajo pa je zaposloval še bistveno bolj intenzivno. Vrečkova, samo ministrstvo, 145 na 188 = 29,7%, Ministrstvo + Arhiv + Inšpektorat (202 na 264 =30,7 %) Jajotova vlada, ministrstvo iz 105 na 145 = 38,1%, pri čemer mu je to uspelo v dveh letih.
Plus, zadnja vlada je v štirih letih v državni upravi zaposlila toliko ljudi kot Janševa v dveh. https://www.rtvslo.si/slovenija/zdajsnj...
Vlada Marjana Šarca (september 2018 – april 2020) – 168 novih zaposlitev, ali 8,4 zaposlitve na mesec;
Vlada Janeza Janše (april 2020 – maj 2022) – 701 novih zaposlitev, ali 28 zaposlitev na mesec;
Vlada Roberta Goloba (junij 2022. – december 2025) – 770* dejanskih novih zaposlitev, ali 17,9 zaposlitve na mesec.
Če si človek, "ki je sit neracionalnega, nefiltriranega, nepotističnega razmetavanja davkoplačevalskega denarja", potem ne razumem, zakaj tako goreče podpiraš tiste, ki preverjeno počnejo vse našteto. Prej bi rekel, da si ideološki indoktriniranec.
Nabijate takele:
hkrati pa ste sami "zabubljeni v svojem echo chamberju". Libertarci vedno nabijate, da ste ideološko nepristranski, smešna in znana taktika, češ, jaz sem objektiven, ti si pa pristranski. Vsi imamo kognitivne pristranskosti, razlika je zgolj ta, da jih opranoglavci zanikate, jaz jih ne, in če podatki in dejstva kažejo drugače, mnenje tudi spremenim. Vi raje nekoliko prikrojite dejstva oziroma vam jih prikrojijo in servirajo ideološki propagandisti, vi pa jih samo ponavljate do onemoglosti.
trhja ::
Glede na to da Jansa oziroma SDS nic ne slisim komentirat interventnega zakona kaksne mislite da so sanse da se sprejme?
Idelano se pred poletjem, da lahko nazaj na s.p. preklopim, preden grejo poslanci na (zasluzen) dopust.
Idelano se pred poletjem, da lahko nazaj na s.p. preklopim, preden grejo poslanci na (zasluzen) dopust.
Malcolm_Y ::
Zaenkrat samo desni in družbeni mediji. Javnofinančne slike pa očitno tudi MSM ne morejo več tajiti. rtvOstalo pa (upam) še pride.Eh, zmedeni so kot kura brez glave. Pa kdo bi jim zameril - če je samo pol res, kar se govori v ne-levih krogih, ne gre samo Golob na Dob, ampak še par drugih.
Mediji kaj pravijo glede tega?
Seveda, glede na nadaljnje odgovore jaz lahko pišem v množini. Ti pa težko, ker si edini. No, če prišteješ AI, ki ti izdatno pomaga, sta že dva. Dvojino ti dovolim.
free_rider ::
Jaz bi samo pristavil, da je naslov teme napačen.
Ne gre za nikakršen interventni zakon, ampak za zakon za še bogatejše menedžerje.
Zato bi se tudi tema morala tako imenovati.
Hvala.
Ne odgovarjam na replike.
Ne gre za nikakršen interventni zakon, ampak za zakon za še bogatejše menedžerje.
Hvala.
Imagine there's no religion :)
Potem bo pa tista grozna Vrečka spet nabijala kako oni nimajo afer. Oni sami so ena velika afera. Odtok denarja za nič učinka, ali pa je le-ta celo negativen.
trhja ::
free_rider je izjavil:
Jaz bi samo pristavil, da je naslov teme napačen.
Hvala.
Nice try sivilja

Mato989 ::
Kot desničar z lahkoto povem da je ta ZAKON slab... kvazi interventni:
1. Upokojenci naj kar plačujejo 1% to je še najmanj glede na to da prej niso zdaj bi pa samo koristili... solidarnost gre tudi navzdol ne samo navzgor...
2. Študentski sp je bedarija da večje ni enako kot "mali" sp... dajmo uredit sp enkrat za vselej, ukinimo KAPICO za normiranca, in dajmo 4% flat rate obdavčitve (ukinimo kvazi normirane) TOrej od vsakega EUR je davek 4%, prispevki so tak kot so, navzgor si jih pa sam določaš ali boš privat vplačeval ali pa v javno ampak bo pač min penzija jebiga
Dejansko bi interventni zakon moral imet samo 1 člen ki se glasi:
Dvig DAVČNE OLAJŠAVE na višino MINIMALNE PLAČE...
To bi bil EDINI PRAVI in NORMALEN UKREP... to je long overdue.
1. Upokojenci naj kar plačujejo 1% to je še najmanj glede na to da prej niso zdaj bi pa samo koristili... solidarnost gre tudi navzdol ne samo navzgor...
2. Študentski sp je bedarija da večje ni enako kot "mali" sp... dajmo uredit sp enkrat za vselej, ukinimo KAPICO za normiranca, in dajmo 4% flat rate obdavčitve (ukinimo kvazi normirane) TOrej od vsakega EUR je davek 4%, prispevki so tak kot so, navzgor si jih pa sam določaš ali boš privat vplačeval ali pa v javno ampak bo pač min penzija jebiga
Dejansko bi interventni zakon moral imet samo 1 člen ki se glasi:
Dvig DAVČNE OLAJŠAVE na višino MINIMALNE PLAČE...
To bi bil EDINI PRAVI in NORMALEN UKREP... to je long overdue.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
nejclp ::
Hudiča, genijalni Hojs je razkril, da za prisluhi stoji Mosad.
https://x.com/aleshojs/status/204670054...
https://x.com/aleshojs/status/204670054...
Ne vem kaj ima to z interventnim zakonom. Ampak, glede na utišanje glede Palestine, sem tudi sam prepričan, da je špagetarija delo Mossada.
Hojs je pa očitno polpismen.
Hojs je pa očitno polpismen.
Gregor P ::
Zanimiv članek v Pravni praksi Molk državnega tožilstva ob objavi domnevno inkriminirajočih avdio- in videoposnetkov (celoten članek je plačljiv)
Čeprav celoten dejanski potek ravnanja državnega tožilstva in policije ter drugih pristojnih organov na podlagi javno dostopnih informacij ni v celoti razviden, pa kumulacija javno vidnih in zaznavnih okoliščin - nepravočasen oziroma zakasnjen odziv, netransparentnost ravnanja, odsotnost jasnih procesnih korakov in ukrepov ter časovno sovpadanje posameznih dogodkov in aktivnosti z volilnim procesom - ustvarja videz resnega sistemskega odklona in mlahavost oziroma nedelovanje državnega tožilstva pri samoiniciativnem ukrepanju ex officio.
Takšen videz je z vidika pravne države problematičen sam po sebi, saj neposredno odpira vprašanje, ali ravnanje pristojnih organov ustreza ustavno zahtevanim standardom učinkovite preiskave.
Pozornost vzbuja tudi časovno zaporedje obveščanja javnosti. Na tiskovni konferenci je nevladna organizacija predstavila inkriminirajoče navedbe o:
1. nastanku spornih posnetkov,
2. domnevni povezanosti domnevnih avtorjev posnetkov z določeno politično stranko in
3. vsebini spornih videoposnetkov, ki razkrivajo domnevno korupcijo v pravosodju, državni upravi in gospodarstvu v povezavi z najvišjimi funkcionarji državne in lokalne oblasti.
Že dan ali dva po tem pa je svetovalec predsednika vlade za nacionalno varnost po zaprti seji sekretariata Sveta za nacionalno varnost, na kateri je poročal direktor obveščevalno varnostne agencije (SOVA), javnosti na tiskovni konferenci predstavil vsebinsko primerljive, skoraj identične podatke.
Nevladna organizacija je prvotno razkrila tajne obveščevalne podatke, kar odpira vprašanje o "curljanju podatkov" iz SOVE. Ob odsotnosti celovitega vpogleda v dejanski potek ravnanj ter ob molku državnega tožilstva in policije ostaja odprto tudi vprašanje, ali so bili procesni instrumenti po 8. členu ZSOVA ("direktor agencije lahko od pristojnega državnega tožilca zahteva, da policija začasno odloži izvedbo dejanj in ukrepov v predkazenskem postopku, če to terjajo interesi varnosti države"), vključno z morebitnim predlogom za odložitev pregona po ZKP, sploh uporabljeni pravočasno in skladno s svojim zakonskim namenom, kar dodatno poudarja pomen zakonitega in pravočasnega ravnanja ter ustreznega sodelovanja pristojnih organov.
...
Informacije, ki izhajajo iz t. i. glasu o kaznivem dejanju,5 vzpostavljajo dolžnost državnega tožilca, da aktivno, pravočasno in učinkovito ukrepa, po potrebi tudi brez odlašanja.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
To, da menjaš ime stranke, vsebina pa ostane enako pokvarjena ne pomeni, da si menjal stranko na levi...
Ja, najboljse je, da volis preverjeno pokvarjene
Spet si pokazal svojo visino razmisljanja, daniel.
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
karafeka ::
Ko eni opranoglavci druge zmerjajo z opranoglavci...
Ja, najboljs da je skoz jj pa njegovi opranoglavci. Te rulz pa to
Ja, najboljse je, da volis preverjeno pokvarjene
Saj smo poizkusili z nebroj novimi obrazi in strankami. A bi rekla, da je bilo to uspešno?
Najbols da damo najbolj preizkusenega dreka in pricakujemo cudez
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…
Seveda, glede na nadaljnje odgovore jaz lahko pišem v množini. Ti pa težko, ker si edini. No, če prišteješ AI, ki ti izdatno pomaga, sta že dva. Dvojino ti dovolim.
Nas je kar vec. V bistvu, tudi v sluzbah, ko je kaksen tak kot vi (jansist), to vsi takoj vemo. Da se ve, da je malo poseben..sry, ampak tako je res
Potem bo pa tista grozna Vrečka spet nabijala kako oni nimajo afer. Oni sami so ena velika afera. Odtok denarja za nič učinka, ali pa je le-ta celo negativen.
Kero pa.ma, ajde napisi! Mi je vsec, kako vas seka, koncno ena, ko ni tiho desnim ogabnim nesramnezem
Pa a ste gledal tarco (aja, rtvslo ne gledate), kako sta logar pa vrtovc se smejala macerlu v faco, ker je kmet? Pa oni kao ful za kmete...prov na une sta me spomnila, a ves ko imas v razredu par unih ekstra nesramnih pa nevzgojenih, no taka direkt.
Js sm bla se otrok k je jansa delal stale, a eni ste tok zaljubljeni se bi ga da sfuka slovenijo
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…