Forum » Loža » Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Desna koalicija: Interventni zakon 2026
Temo vidijo: vsi
p1nky ::
A tole desni podpirate? No, saj se sklada z vaso zeljo po ukinjanju kakrsnekoli kulture:
Je pa potezi predsednice sledil besedni vihar. Žan Mahnič takole: "Koga briga komunajzarka Nataša Pirc Musar, saj mu ga bomo poslanci podelili, če bo naslednji teden sprejet Zakon o vladi in bomo nato uskladili koalicijsko pogodbo!"
Bravo. Prepricana sem, da bodo vasi otroci svetel zgled v svetu, ce jih boste tako vzgajali. Le tako naprej, lepi casi nas cakajo.
Je pa potezi predsednice sledil besedni vihar. Žan Mahnič takole: "Koga briga komunajzarka Nataša Pirc Musar, saj mu ga bomo poslanci podelili, če bo naslednji teden sprejet Zakon o vladi in bomo nato uskladili koalicijsko pogodbo!"
Bravo. Prepricana sem, da bodo vasi otroci svetel zgled v svetu, ce jih boste tako vzgajali. Le tako naprej, lepi casi nas cakajo.
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Telbanc ::
Predlagatelji socialno kapico opravičujejo takole. Določen smisel tole vseeno ima.
Ti meni se to ne zdi socialna kapica. Pol reveži mislijo, da bo kaj njim kapnilo. Njim ni jasno, da bojo to kapico recimo tudi plačali skozi všje zdravstvene storitve........Ker to se bo tud privatiziralo. Čista zloraba besedne zveze.
Nima to nobenega smisla. Ker bojo tile ta desni zaposlili še svojih 4500 v JS kot vsi do zaj. In še poglobili luknjo v proračunu. Poleg že zvrtane z "superhlik kapico".
Super tale Mahnič, idealen za vrh Sove.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Sigurno se bo ob socialni kapici zvisalo kar nekaj plac. Vse, ki se splacajo ;)
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Gregor P ::
Očitno ti ne razumeš kaj pomeni biološko.Ravno nasprotno, ti ne razumeš, kaj pomeni biološko. To se ne pojavi, ko se Zemlja od rojstva posameznika osemnajstič postavi na enak položaj na tirnici okrog Sonca.
16-letnik ni sposoben sprejemati takšnih odločitev.Ali pa je, medtem ko 90-letnik ni.
Pri nas smo sicer (pred desetletji brez kakršnekoli znastvene osnove) postavili neko uradno mejo pri 18-letih, da naj bi že bili polno odgovorni za svoje odločitve, čeprav bi ta meja verjetno bila boljša pri 21-ih letihBoljša starost za prevzem polne odgovornosti bi bila pri 15-ih letih.
Zakaj ne pri 14-ih letih, ali celo 12-ih letih? Jaz sem zapustil dom pri 13-ih (in šel v tujino) morda bi pa ravno to bila prava številka
16 se vam pač fajn sliši, sicer pa nimate nobenega pravega razloga za to.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Utk ::
A tole desni podpirate? No, saj se sklada z vaso zeljo po ukinjanju kakrsnekoli kulture:
Če podpiraš 3 mio za rojstno hišo in 1,5 mio za zidanico, ne podpiraš kulture, ampak krajo.
Njim ni jasno, da bojo to kapico recimo tudi plačali skozi všje zdravstvene storitve........Ker to se bo tud privatiziralo
Zarad socialne kapice se bo zdravstvo privatiziralo? Pa kaj je narobe s tabo?
Ampak vi pravite da se bojo nekatere zarad nje znižale. Kje je logika?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
johnnyyy ::
Če podpiraš 3 mio za rojstno hišo in 1,5 mio za zidanico, ne podpiraš kulture, ampak krajo.
Kot sem prej omenil - politiki so prodajalci in dober prodajalec slabe stvari dobro proda. Pač če se slovenci in narodno zavedni boste pa že milijone vlagali v neke nerantabilne objekte. Zraven boste kot zavedni vložili še milijone, da boste imeli svoj jezik - da se boste lahko med sabo sporazumevali.
Ljudje se pri takih cifrah ne zavedajo, ker ne delajo ravno vsak dan z njimi.
Država vsako stvar vsaj 3x preplača. Če bi privatnik zase in s svojo računico delal isto, bi naredil 3x cenejše. In ni vsak, ki se kaj oglasi okoli tega, proti kulturi, proti javnemu zdravstvu in ne vem čemu. Samo proti nepotrebnemu zapravljanju denarja. Ampak socialcev to itak ne briga, sej ne zapravljajo njihovega denarja.
Država vsako stvar vsaj 3x preplača. Če bi privatnik zase in s svojo računico delal isto, bi naredil 3x cenejše. In ni vsak, ki se kaj oglasi okoli tega, proti kulturi, proti javnemu zdravstvu in ne vem čemu. Samo proti nepotrebnemu zapravljanju denarja. Ampak socialcev to itak ne briga, sej ne zapravljajo njihovega denarja.
FireSnake ::
A tole desni podpirate?
Ti tudi. Saj si rekel, da boš volil desno. In, da se učiš biti desnjakar.
Tako, da ne razumem...
P.S. Ali je tudi to bila laž? Katera po vrsti že?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
In še poglobili luknjo v proračunu.
Od kdaj je pa luknja v proračunu problem?
A niste zdajle 4 leta vztrajno ponavljali, da smo zapufani manj od evropskega povprečja?
Čemu bi pa luknja v proračunu po novem bila problem? Gasa, gremo po kredite! Saj to ste 4 leta zagovarjali.
Čemu ste zdaj obrnili ploščo?
johnnyyy ::
Ljudje se pri takih cifrah ne zavedajo, ker ne delajo ravno vsak dan z njimi.
Ne gre se za male/velike cifre ampak za racionalnost. Nam racionalnost v družbi kar hitro pada. Če smo sami bomo gledali na vsak cent, če smo z bejbo gremo na 1€, v mali firmi 1k€, v občini 10k€, na državi 100mio€.
Pač večja kot je družba oz. organizacija, manj imaš racionalnosti. Lahko si za primer pogledaš firmske novoletne fešte, kjer se je in pije kot da je zadnjič (ko firma plača), če bi plačevali sami bi pa jedli doma
karafeka ::
Država vsako stvar vsaj 3x preplača. Če bi privatnik zase in s svojo računico delal isto, bi naredil 3x cenejše.
Vprašajte se naslednje:
1. Komu država vsaj 3x preplača na račun davkoplačevalcev?
2. Privatnik takoj zagrabi priložnost, da dobi 3x več za (ne)delo. Eni še anekse poberejo, potem pa poniknejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
pujsekpepe ::
Medtem ko v sloveniji se vedno popravljajo ceste in se iz mb do ljubljane cjazas 3 - 5 ur se drugje po svetu ze vozijo s taksiji po zraku: https://www.24ur.com/novice/tujina/nad-...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
Država vsako stvar vsaj 3x preplača. Če bi privatnik zase in s svojo računico delal isto, bi naredil 3x cenejše.
Vprašajte se naslednje:
1. Komu država vsaj 3x preplača na račun davkoplačevalcev?
2. Privatnik takoj zagrabi priložnost, da dobi 3x več za (ne)delo. Eni še anekse poberejo, potem pa poniknejo.
Ti pa res ne razumeš, kako se to počne.
Delo dobijo naši. drugi sploh zraven ne pridejo. In ti naši imajo podizvajalce. In te podizvajalce se stiska za vsak cent.
V kratkem boš imel novinarsko konferenco, ko se bo v Mariboru nekaj končalo za 4.5 MIO € (ker so sami naredili razpis, niso pustili državi, da se meša zraven). Na Ptuju enak projekt: 18 MIO in še kar podpisujejo anekse.
-----------------------
Kaj si industrija misli o mesečniku.
Ja, načinov kako se javni denar v privatne žepe pretaka je veliko. Ti naši, a to niso privatne firme?
Ja, načinov kako se javni denar v privatne žepe pretaka je veliko. Ti naši, a to niso privatne firme?
Privat firme, ki služijo kot obvodi, da se denar steče nazaj k politikom v žep.
Ne ne, večina politikov je samo konduit. Sicer odteče nekaj denarja k sorodnikom itd, ampak večje mednarodne firme, pa imajo politike kar lepo v svojih žepih,ali z obljubami, donacijami ali pa grožnjami. In ti politki potem podpisujejo milijardne projekte. To so ta 3x večja preplačanja, ki se omenjajo.
So pa nekateri politki, ki so si podredili vse ostale, to pa res. V kakšnih diktatorskih državah, ali pa najljepših mestih neee.
So pa nekateri politki, ki so si podredili vse ostale, to pa res. V kakšnih diktatorskih državah, ali pa najljepših mestih neee.
nejclp ::
Industrija se iz mesečevega samo še norca dela.
Tukaj pa govorijo o tem, kar vam jaz pravim že par let.
LOl, Lotrič se oglaša, slovenska gazela med javnimi organi.
https://www.ds-rs.si/sl/clan-marko-lotr...
https://reporter.si/clanek/slovenija/ma...
aytim ::
A niste zdajle 4 leta vztrajno ponavljali, da smo zapufani manj od evropskega povprečja?
Čemu bi pa luknja v proračunu po novem bila problem? Gasa, gremo po kredite! Saj to ste 4 leta zagovarjali.
Problem je v tem, da se daje odpustke tistim, ki jih v resnici ne potrebujejo. Za 500 milijonov letno postavimo Maglev od Murske do Kopra pa še gospodarstvo bo imelo bistveno več koristi od tega.
delavec44 ::
No ja, to, da bi bila meja za aktivno volilno pravico boljša pri 21 letih, kot 18 letih, nima nobenega smisla. Tisti, ki je star 50+ let in še vedno voli za Janšo, pomoje ni čisto zdrav :) zato, če bi že spreminjal mejo, bi jo spustil, vse do 15 leta, ko se lahko zaposliš in poročiš...
Tisti, ki je star 50+ let in še vedno voli za Goloba, pomoje ni čisto zdrav :)
Se vedno dejansko velja samo za janso, nihce drug tako dolgo ne tezi na sceni
Nekaj že prav dela, če je toliko časa na sceni. Za razliko od nesposobnih, ki se menjajo na 4 leta.
bbbbbb2024 ::
Problem je v tem, da se daje odpustke tistim, ki jih v resnici ne potrebujejo. Za 500 milijonov letno postavimo Maglev od Murske do Kopra pa še gospodarstvo bo imelo bistveno več koristi od tega.
V tebi je problem. Beseda "odpustek" privzema, kot da je nekdo, ki je dosti zaslužil, nekaj zagrešil.
Ničesar ni zagrešil. Pač bo šel služit drugam.
Saj mu ne nasprotuje nihče. Vi ste liberalci in se zavzemate za pravice posameznika, jaz te pravice spoštujem in nikomur ne oporekam naj ne oddide.
Za 500 milijonov letno postavimo Maglev od Murske do Kopra pa še gospodarstvo bo imelo bistveno več koristi od tega.
No, in kje so ti Maglevi iz let 2025, 2024, 2023 in 2022 ko se je pobiralo teh 500 mio več?
Veš kje? Pri penzičih in plačah v JS. Pa seveda v železniških postajah za 170 mio (kar tistih klasičnih), spomninskih hišah za 3 mio in podobnem.
Tvoj odgovor je v stilu: kaj ti bo torba ce mas kolo
Njim ni jasno, da bojo to kapico recimo tudi plačali skozi všje zdravstvene storitve........Ker to se bo tud privatiziralo
Zarad socialne kapice se bo zdravstvo privatiziralo? Pa kaj je narobe s tabo?
Ampak vi pravite da se bojo nekatere zarad nje znižale. Kje je logika?
Verjamem, da ne razumes.
A tole desni podpirate?
Ti tudi. Saj si rekel, da boš volil desno. In, da se učiš biti desnjakar.
Tako, da ne razumem...
P.S. Ali je tudi to bila laž? Katera po vrsti že?
Tudi sarkazma ne razumes
No ja, to, da bi bila meja za aktivno volilno pravico boljša pri 21 letih, kot 18 letih, nima nobenega smisla. Tisti, ki je star 50+ let in še vedno voli za Janšo, pomoje ni čisto zdrav :) zato, če bi že spreminjal mejo, bi jo spustil, vse do 15 leta, ko se lahko zaposliš in poročiš...
Tisti, ki je star 50+ let in še vedno voli za Goloba, pomoje ni čisto zdrav :)
Se vedno dejansko velja samo za janso, nihce drug tako dolgo ne tezi na sceni
Nekaj že prav dela, če je toliko časa na sceni. Za razliko od nesposobnih, ki se menjajo na 4 leta.
Res je, kot npr orban, putin, erdogan...same cvetke
Jozef horvat, nsi, 2020
Jozef horvat, nsi, 2020
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
Pustimo zaenkrat ali je to res ali ne, ampak zakaj bi nekdo kaj takega delal v Sloveniji namesto Hrvaški. En dober razlog, prosim.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/me...
Bolje da nimamo tega kot da bi direktor služil 20x več kot čistilka in plačal samo 3000 evrov prispevkov. Pa tega itak ne bi sploh potrebovali, če bi imeli še zmeraj Čokolešnik. Inteligenza per exellence...
Realno menim, da je to FUD. Hrvaška nima električne energije, niti infrastrukture za to. Slovenija bi to imela, če bi zgradii NEK2. Ter položili novo optiko čez celo Slovenijo. Hrvati pa te optike sploh nimajo in še manj denar. da bi to optiko sploh položili.
Zakaj napihujejo ta projekt, mi ni jasno.
Ampak, ja. Slovenija ne more dobiti kadre (iz tujine), ki bi služili 7000+ € net in osledično seveda ne more imeti takšnih data centrov.
gen Maister ::
bbbbbb2024 je izjavil:
V tebi je problem. Beseda "odpustek" privzema, kot da je nekdo, ki je dosti zaslužil, nekaj zagrešil.
Fantje moji dragi! Jaz vas; ROKO na SRCE, niti NE morem zapustiti!! Potrebujem (in postal sem tudi odvisen!? *) od količine tega HUMORJA, ki ga prejmem tukaj; od teh vaših idiotizmov, ki jih pišejo (razni) domači kmetavzarji. Prvovrstni idioti, bedaki in večina ostale ****** zalege! Včasih si za take stvari moral oditi v gostilno, za šank; ali kupovati posebne revije, Pavlihe ali Alanforde.
Zdaj pa, jih kar mrgoli na netu in od/na njih se uči-jo, TRENIRAJO LLM UI Boti!
Seveda je v njemu problem! Se pa dotika in prenaša tudi nate! Uspešno, bi rekel! ***********
Če misli, da bi za 500 M letno (lahko) postavil Maglev čez Slovenijo, potem je to prvovrstni kmetavz! Tako, kakor (še) mnogo drugih, kar pretežna večina, bi rekel.*********
In NIKAMOR NE bo šel!! Ker ga nikjer ne potrebujejo, če jih bo nategnil, ga bodo kmalu razkrinkali! Ostal bo tu, v Butalah in še naprej stresal in pisal kretenizme!
Jaz bom tudi nabavil ročni baterijski akomulatorski vrtalnik, de Woltko, in potem bom z njo prvo naluknjal vso Ljubljano, da bo kot cedilo, nato pa še porušil in zmlel v prah! ***************
Mogu i ja da budem seljačina! **********
ps. Za glazbeno priporočam dva koraka od pekla, na youtubeju jo najdete v različnih video (in filmskih) izvedbah.
Videovsebino si izberite po lastnih željah in potrebah. ******
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
Tvoj odgovor je v stilu: kaj ti bo torba ce mas kolo
Tvoj odgovor je v stilu "pa kaj če se pol pokrade". Če s svojim denarjem tako delaš, kar izvoli, jaz ne bom volil takih, ki tako delajo z mojim.
bbbbbb2024 je izjavil:
Pustimo zaenkrat ali je to res ali ne, ampak zakaj bi nekdo kaj takega delal v Sloveniji namesto Hrvaški. En dober razlog, prosim.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/me...
Bolje da nimamo tega kot da bi direktor služil 20x več kot čistilka in plačal samo 3000 evrov prispevkov. Pa tega itak ne bi sploh potrebovali, če bi imeli še zmeraj Čokolešnik. Inteligenza per exellence...
Realno menim, da je to FUD. Hrvaška nima električne energije, niti infrastrukture za to. Slovenija bi to imela, če bi zgradii NEK2. Ter položili novo optiko čez celo Slovenijo. Hrvati pa te optike sploh nimajo in še manj denar. da bi to optiko sploh položili.
Zakaj napihujejo ta projekt, mi ni jasno.
Ampak, ja. Slovenija ne more dobiti kadre (iz tujine), ki bi služili 7000+ € net in osledično seveda ne more imeti takšnih data centrov.
Nekaj bojo naredili, tudi če 100x manjše. Sej takih "projektov" so imeli oni že ogromno, vsak 10. se pa vsaj 10% uresniči. Ampak tega projekta ni napovedal Plenković, ampak nek biznismen. Medtem mi še zmeraj čakamo na Golobov superračunalnik, ki bo napovedal poplave...no, cel svet ga čaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Za 500 milijonov letno postavimo Maglev od Murske do Kopra pa še gospodarstvo bo imelo bistveno več koristi od tega.
No, in kje so ti Maglevi iz let 2025, 2024, 2023 in 2022 ko se je pobiralo teh 500 mio več?
Veš kje? Pri penzičih in plačah v JS. Pa seveda v železniških postajah za 170 mio (kar tistih klasičnih), spomninskih hišah za 3 mio in podobnem.
Ne kapiraš poitna. Namesto, da gremo 500 maljonov letno v minus za to, da bodo bogati trošili še več denarja na neumnostih, lahko naredimo nekaj, kar bo koristilo celotnemu gospodarstvu.
gen Maister je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
***********************,************************
Fantje moji dragi! Jaz vas; ROKO na SRCE, niti NE morem zapustiti!! Potrebujem (in postal sem tudi odvisen!? *) od količine tega HUMORJA, ki ga prejmem tukaj; od teh vaših idiotizmov, ki jih pišejo (razni) domači kmetavzarji.
Oooo đenerale. Od kod pa ti? A ti je dolgčas v grobu? Morda pa se v grobu obračaš? Ti je dosadno na Internetu? Te najedajo influencerji? Mah, pri tej mladini, to niti ni čudno.
Tu ni kaj. Zopet bo treba iti v boj za severno slovensko mejo. Nekaj švarcijev še mamo po muzejih (Schwarzlose (mitraljez)) @ Wikipedia, mogoče smo malo kratki na municiji. Moram kontaktirati kolega, on še ima nekaj Mannlicher streliva, pa pozna folk, ki strelivo izdeluje.
Ti samo naberi pubece, ter v boj. Mitraljeze bomo že urihtali, ne skrbi.
Ne kapiraš poitna. Namesto, da gremo 500 maljonov letno v minus za to, da bodo bogati trošili še več denarja na neumnostih, lahko naredimo nekaj, kar bo koristilo celotnemu gospodarstvu.
V času pernatega smo stotine milijonov zmetali v socialo. Kaj smo rešili? Danes si lahko kupijo manj, kot so si lahko pred pernatim.
Vseskozi besedičite, da se bo dalo samo bogatim. Ste zadevo sploh prebrali? Očitno ne, da take kvasite.
S tem, da zadeva sploh še ni sprejeta. Pa že ščijete v zrak.
----------------
kriminalec pravi: janševo koalicijsko pogodbo bodo "z veseljem prebrali". Čemu niso prebrali pogodbe od pernatega? Aja, saj res: ker je sploh ni bilo.
Med tem težka artiljerija iz leve strelja na polno. Še malo in aktiviral se bo kolesariat. Tudi kolačeva zagotovo snuje načrte v svoji kleti.
Še kokic
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/stevano...
"Na vprašanje, ali so pripravljeni prispevati podpise za mandatarskega kandidata, pa je odgovoril, da po njegovem mnenju to ne bo potrebno, saj da "jih imajo sami dovolj". Želi si sicer, da bi bil mandatar izvoljen čim prej."
"Stevanović o oblikovanju desne vlade ne ve ničesar
"Še najmanj vemo o tem," pa je odgovoril na vprašanje, kaj se dogaja v povezavi z oblikovanjem nove koalicije, "glede na to, da res nismo del te koalicije". "Ampak še enkrat povem, če bodo prišli na tak način, kot so zdaj prišli z zakonom o vladi, ki so ga uskladili dejansko z našim programom, bomo mi take stvari podpirali," je dodal."
Talee Stevo jih pa ma za ušesi. Zgleda da še "sam ne ve", kam spada na levo ali desno. No mi dobro vemo kam spada.
https://www.delo.si/novice/slovenija/ja...
"Janković: po koncu morebitne Janševe vlade Demokratov in Resnice v DZ ne bo več"
Itak da ne. Zato bojo padalci omogočili levo vlado.
"Na vprašanje, ali so pripravljeni prispevati podpise za mandatarskega kandidata, pa je odgovoril, da po njegovem mnenju to ne bo potrebno, saj da "jih imajo sami dovolj". Želi si sicer, da bi bil mandatar izvoljen čim prej."
"Stevanović o oblikovanju desne vlade ne ve ničesar
"Še najmanj vemo o tem," pa je odgovoril na vprašanje, kaj se dogaja v povezavi z oblikovanjem nove koalicije, "glede na to, da res nismo del te koalicije". "Ampak še enkrat povem, če bodo prišli na tak način, kot so zdaj prišli z zakonom o vladi, ki so ga uskladili dejansko z našim programom, bomo mi take stvari podpirali," je dodal."
Talee Stevo jih pa ma za ušesi. Zgleda da še "sam ne ve", kam spada na levo ali desno. No mi dobro vemo kam spada.
https://www.delo.si/novice/slovenija/ja...
"Janković: po koncu morebitne Janševe vlade Demokratov in Resnice v DZ ne bo več"
Itak da ne. Zato bojo padalci omogočili levo vlado.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Daniel ::
Enako jih ne bi bilo, če bi šli v golobovo vlado, kjer bi jim že v štartu povedali, da se korupcije ne preiskuje.
Pa saj imajo nešteto preiskovalnih komisij, levi in desni. To je samo pesek v oči javvnosti.
Po tem, ko je gabrova zbrisala svoj priimek (kaj pernati ni več zanimiv zdaj, ko ni več šef v državi?) in je pernati rekel, da se bo boril do konca in bo barko pripeljal varno v pristan je vse potihnilo.
Na koncu je samo še jokcal o prevarah.
Kaj tega klovna nihče več ne vpraša za mnenje? Ker je imel zelo zabavne komentarje. Zdaj pa samo še dol v pod zija.
Na koncu je samo še jokcal o prevarah.
Kaj tega klovna nihče več ne vpraša za mnenje? Ker je imel zelo zabavne komentarje. Zdaj pa samo še dol v pod zija.
Zgodovina sprememb…
harmonkar9 ::
kriminalec pravi: janševo koalicijsko pogodbo bodo "z veseljem prebrali". Čemu niso prebrali pogodbe od pernatega? Aja, saj res: ker je sploh ni bilo.
Pernati kriminalcu sploh pogodbe ni ponudil, zdaj pa joka kot užaljen otrok
harmonkar9 je izjavil:
Seveda je ni ponudil, če je pa nima.
Aljoša, kaj imava zdaj midva to? Slabo to fura tvoj šef, ki je izdal svoje volilno telo.
Zgodovina sprememb…
primoz4p ::
harmonkar9 je izjavil:
Aljoša, kaj imava zdaj midva to? Slabo to fura tvoj šef, ki je izdal svoje volilno telo.
Lažeš ...
Nekaj tednov nazaj smo lahko brali
Svoboda piše osnutek koalicijske pogodbe, prvaki NSi, Demokratov in Resni.ce se pogovarjajo o tretjem bloku
https://n1info.si/volitve-2026/svoboda-...
Khm, se opravičujem.
Sem še enkrat preveril. Članek je napisan 1. aprila. Torej na naš praznik ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()
To je samo osnutek. Kdor hoče gospoda Stevanoviča, mora imeti sestavljeno vsaj pravo pogodbo, tako kot ima Gospod Janša.

lynxslo5 ::
https://siol.net/novice/svet/hrvaska-na...
Hrvaška napoveduje zgodovinski megaprojekt: 50 milijard evrov za AI center, več kot sto Peljeških mostov
Slovenija ima pa Golobov super računalnik.
Hrvaška napoveduje zgodovinski megaprojekt: 50 milijard evrov za AI center, več kot sto Peljeških mostov
Slovenija ima pa Golobov super računalnik.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Ganon ::
Pravljica za lahko noč. Zgodnje so te letošnje kisle kumarice.
primoz4p ::
harmonkar9 je izjavil:
To je samo osnutek. Kdor hoče gospoda Stevanoviča, mora imeti sestavljeno vsaj pravo pogodbo, tako kot ima Gospod Janša.
Tisto je 1. aprilska šala.
Pogodba ni ena, pogodb je več. Osebno prilagojena in naslovljena na vsakega poslanca posebej.
Uporaba AI to enostavno hitro omogoča ... znesek pa zanemarljiv
Lider Demokratov Anže Logar je pretekli petek javnosti sporočil, da njegova stranka prekinja nadaljnja pogajanja z Gibanjem Svoboda oziroma Robertom Golobom za oblikovanje morebitne vladajoče koalicije. Logar se je za to potezo odločil potem, ko je generalni sekretar Gibanja Svoboda Matej Grah napovedal, da bodo s ponudbo za vstop v koalicijo kontaktirali neposredno poslance in celo člane Logarjevih Demokratov. Logar je to potezo označil za »še ne videno v slovenski politiki«.
https://domovina.je/kaj-se-gre-svoboda
harmonkar9 je izjavil:
Lažeš ...
Nekaj tednov nazaj smo lahko brali
Svoboda piše osnutek koalicijske pogodbe, prvaki NSi, Demokratov in Resni.ce se pogovarjajo o tretjem bloku
https://n1info.si/volitve-2026/svoboda-...
Khm, se opravičujem.
Sem še enkrat preveril. Članek je napisan 1. aprila. Torej na naš praznik ...
Opravičilo sprejeto.
Pernati je vseskozi govoril o osnutku.
V praksi to pomeni skropucalo na dveh ali treh straneh. Plus ostali pritiski. To je pa vse kaj drugega, kot povezovalna politika o kateri je imel pernati toliko za povedati.
Zgodovina sprememb…

Bellator ::
Pravljica za lahko noč. Zgodnje so te letošnje kisle kumarice.
Ti si pa evidentno zelo zavistna oseba. Upam, da bo s teboj v redu, ko zgradijo AI center.
To, da so Hrvati tega sposobni, nam ne sme iti v nos. Namesto tega se lahko od njih kaj naučimo.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
harmonkar9 je izjavil:
Tisto je 1. aprilska šala.
Pogodba ni ena, pogodb je več. Osebno prilagojena in naslovljena na vsakega poslanca posebej.
Vsaka ponudba še ni koalicijska pogodba. Gospod Janša ve, kaj mora gospodu Stevanoviču (ki ga nekateri zlobni jeziki zmerjajo s kriminalcem) ponuditi, pernati pa ne.
StarMafijec ::
In zakaj naj bi bila predsednica komunajzarka? Ima avto maserati, ni to tipičen avto proletariata. Tudi lastništvo in posel z dačo ni ravno nekaj s čimer bi se komunist ukvarjal. Je NPM bolj desna kot Mahnič.
StarMafijec je izjavil:
In zakaj naj bi bila predsednica komunajzarka? Ima avto maserati, ni to tipičen avto proletariata. Tudi lastništvo in posel z dačo ni ravno nekaj s čimer bi se komunist ukvarjal. Je NPM bolj desna kot Mahnič.
Tako je žal v pernati Sloveniji. Uspešni domoljubni podjetniki trpimo, kapital beži iz Slovenije, leni nesposobni komunisti se pa z maseratiji prevažajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | 15. vlada Republike Slovenije - Desna koalicija (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 24354 (7405) | p1nky |
| ⊘ | 16 Slovenska vlada 2026-2030 (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Problemi človeštva | 150445 (21225) | harmonkar9 |
| ⊘ | Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0 (strani: 1 2 3 4 … 64 65 66 67 )Oddelek: Problemi človeštva | 174068 (15333) | krepelce |
| ⊘ | Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26 (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Loža | 228115 (58908) | Samael |
| ⊘ | Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0 (strani: 1 2 3 4 … 225 226 227 228 )Oddelek: Problemi človeštva | 960799 (253965) | Samael |