» »

anketa prošnja

anketa prošnja

skala812 ::

Pozdravljeni!

Pri predmetu podjetništvo ustanavljamo učna podjetja.

V sklopu ustanovitve moramo izvesti kratko tržno analizo preko ankete, zato bi vas prosil, če si vzamete max 3 min in rešite mojo anketo o tem, zakaj le 1/3 ljudi s pravnim problemom poišče pravno pomoč in kaj ljudi pri iskanju le-te zmoti/zmede, ter če bi spletna platforma za iskanje odvetnikov bila uporabna. Podpis sem tudi že zrihtal v nastavitvah, če pa manjka to ali karkoli drugega, mi napišite spodaj. Anketa je popolnoma anonimna, odgovori se bodo uporabili izključno za raziskovalne namene.

Link do ankete

Hvala!

Pravila obdelave podatkov:
Ta anketa se izvaja z namenom raziskave trga in preverjanja zanimanja za šolski projekt. Rezultati bodo uporabljeni izključno za analizo, statistiko in razvoj projekta.

Anonimnost
Anketa je anonimna. Ne zbiramo imena, priimka ali drugih podatkov, ki bi omogočali neposredno identifikacijo posameznika.

Prostovoljno sodelovanje
Sodelovanje v anketi je popolnoma prostovoljno. Anketiranec lahko anketo kadarkoli zapusti brez oddaje odgovorov.

Uporaba podatkov
Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno:

za raziskovalne in statistične namene

za pripravo analiz in predstavitev

za razvoj in izboljšavo projekta

Podatki ne bodo prodani, posredovani ali uporabljeni za oglaševanje.

Shranjevanje podatkov
Podatki bodo shranjeni v agregirani (skupinski) obliki in hranjeni le toliko časa, kolikor je potrebno za izvedbo raziskave.

Rezultati
Rezultati bodo na tem forumu, pod to anketo, objavljeni najkasneje 1.5.2026, 23:59
Rok Dolinar
email: roks.dolinar2@gmail.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Potrebujem igralce in igralke računalniških iger!

Oddelek: Konzole
101847 (1316) bluefish
»

Kako zvesti smo avtomobilskim blagovnim znamkam?

Oddelek: Na cesti
71855 (1453) HotBurek
»

Anketa: Spletno nakupovanje

Oddelek: Šola
61153 (1054) medus
»

Kratka anketa (5 min)

Oddelek: Šola
184322 (3482) Machete
!

Pravila za objavo anket