» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

««
8 / 21
»»

lynxslo5 ::

wcpapir je izjavil:

Sedanja vlada + Resnica če bo v koaliciji pa bomo spet plesali...4 leta kot smo sedaj. Mislim, da bo to postalo tako stabilno kot Janković v LJ.

Kakorkoli...na mnoga leta!

Sedanja vlada plus Resnica imajo 45 glasov, kar ni dovolj za večino.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Bellator ::

Resnico bo dobil samo, če jim prepusti tri ključna ministrstva.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Miki N ::

No Stevotu se bi dejansko najbolj izplačalo odjebati vse, če bi to povzročilo ponovne volitve. Ker potem bi lahko, če ni res totalno glup, to "načelno držo" relativno dobro vnovčil v 2. rundi za kak dodaten procent

To je tako, hipotetično.

Goran10 ::

za 5 sedežev tri ključna ministrstva?

Seveda, ali to ali pa sestavi vlado brez Resni.ca

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Daniel ::

Vladanje izklučevanja se nadaljuje:

https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...

hendriks ::

Bellator je izjavil:

Seveda, ali to ali pa sestavi vlado brez Resni.ca

Saj ima še Logarja.

Demokrati bodo imeli podobne zahteve. Tudi če bi SDS sestavljal vlado, bi bilo podobno.

skumpl ::

Jaz sem zadovoljen. Vsaj Janša ne bo premier :)

Vsi smo lahko zadovoljni, da Golob ne bo diktator.

karafeka ::

Da toliko ljudi glasuje za korupcijo, si ne bi nikoli mislil... Kak folk mora to bit...

pujsekpepe ::

Telbanc je izjavil:

https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

"Tudi na glasovnicah v tujini največkrat obkrožili Gibanje Svoboda, tretja je Levica"

Za mušter mate volitve iz 2022.........
Zeeeeeeeeeeeeeh, zgleda da bomo meli spet kalimerota na desni strani, k trenutno Sloboda vodi za skor 4000 glasov. LOL. :))

Mislis pernetega???

FiReFTW ::

karafeka je izjavil:

Da toliko ljudi glasuje za korupcijo, si ne bi nikoli mislil... Kak folk mora to bit...

Očitno ti ne kapiraš stvari.

Janša je najbolj osovražen politik v Sloveniji, ogromno ljudi ne bo volilo njega tudi če so zelo blizu temu programu.

Če bi recimo Vrtovec bil na čelu glavne stranke desnice sem 100% prepričan da bi desnica gladko zmagala.

Ampak folk očitno še vedno ne razume da je največji problem Janša, njega bi se mogli znebit da bi dobili boljše rezultate desnice, ampak ljudje pač še kar isto in isto lajnajo pa se čudijo.

Enib1995 ::

Hvala starim, ki so zajebal mlade, s tem pernatim bedakom. Ogabno

Okapi ::

Bellator je izjavil:

Okapi je izjavil:

Daniel je izjavil:

Glede na to, da je med Svobodo in SDS 2000+ glasov razlike mislim, da je odločeno. Srečno naslednja 4 leta.

Janša pravi, da po njihovem štetju ima SDS 50.000 glasov prednosti. Verjetno uporablja Trump-Orbanovo© metodo štetja glasov.:))

Okapi, ti se lepo vklapaš v demografijo volilca GS kot 65+ letnik :)). Si glasoval za GS?

Jaz sem volil skladno s svojo fiziološki starostjo8-)

lynxslo5 ::

Upam, da Janša res ne bo šel delat neke šibke koalicije s Stevanovićem. S tem srbskim demagogom naj se kar Golob ukvarja.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

denabiker ::

Utk je izjavil:

Xserces je izjavil:

Dvk padel dol? :))

Isti strežnik kot prisluhi?

Svobodnjaki bi rekli, da je kriv kozmični dež pa to....

harmonkar9 ::

FiReFTW je izjavil:

Če bi recimo Vrtovec bil na čelu glavne stranke desnice sem 100% prepričan da bi desnica gladko zmagala.

Ampak folk očitno še vedno ne razume da je največji problem Janša, njega bi se mogli znebit da bi dobili boljše rezultate desnice, ampak ljudje pač še kar isto in isto lajnajo pa se čudijo.

Saj so imeli ljudje čisto lepo priložnost narediti Vrtovca za glavnega na desnici, kaj bi še levaki radi? Moramo spet poslušati neutelemeljene levakarske napade na Gospoda Janšo, ki je dokazano največji slovenski domoljub?

LeQuack ::

Enib1995 je izjavil:

Hočeš ali nočeš to je pravi obraz Slovenije. Povprečen Slovenec je Golob. Laže, krade, je aroganten in vzvišen, samo v manjši meri kot Golob. Vsak ima Golob v sebi, eni manj drugi bolj.
Quack !

denabiker ::

lynxslo5 je izjavil:

Upam, da Janša res ne bo šel delat neke šibke koalicije s Stevanovićem. S tem srbskim demagogom naj se kar Golob ukvarja.

Ta bo izsiljeval, po mojem mora biti zajeban, v slabem smislu mislim.

sraka1 ::

Ali sme poslanec nacionalne manjšine oddati odločilni (46.) glas? Baje je precedens iz leta 1996.

Poslanec madžarske narodne skupnosti Ferenc Horvath, ki se je sicer v preteklosti z Jožefom Horvatom nekajkrat znašel na nasprotnih bregovih zaradi očitkov o madžarizaciji Prekmurja, poudarja, da se še ni odločil, kako bo glasoval, in da je glasovanje tako ali tako tajno.

»Leta 1996 sta manjšinska poslanca omogočila izvolitev Janeza Drnovška in mislim, da imamo vsi poslanci iste pravice, kar nam zagotavlja tudi ustava,« pa odgovarja na očitke, ali je lahko glas manjšinskega poslanca tisti, ki zagotavlja večino.

FiReFTW ::

harmonkar9 je izjavil:

FiReFTW je izjavil:

Gospoda Janšo, ki je dokazano največji slovenski domoljub?

Hahahaha....

Al bo vojna al pa revscina in beda:

Zdaj k temu lahko dodam še:
-davek na nepremičnine
-DDV na 25%
-davek na ostalo premoženje (avto, prihranki, zemljišča, ...)
-dvig prispevne stopnje za delodajalce
-dvig avtomobilskega zavarovanja
-(ukinjeno) zavarovanje bo v 4 letih na 80€
-zdravstvo bo ponikalnica denarja sicer pa totalen kolaps

Unilseptij ::

Kot kaže gremo nazaj v obdobje nestabilnih vlad. Tako kot je sedaj nihče ne more sestaviti vlade... Leva opcija niti z Resnico ne (kar je dobro, da ne bodo niti poskušali) in je verjetno edina preostala možnost koalicija z Logarjem, ki pa skupaj z Levico ne more delovati. Na desni je edina opcija vključiti Resnico, kar je garant za katastrofo :D, ostane še SD, kar pa ravno tako v koaliciji z Janšo ne more dobro delovati.

To pelje v nove volitve, do takrat (in v trenutni krizi) pa ostane ta vlada, kar morda niti ne bo tako slabo. Čisto možno je, da bo polarizacija nekaj časa ostala in nove stabilne vlade ne bomo dobili nekaj let, tako kot marsikje drugje v Evropi.

Zgodovina sprememb…

immortan ::

trenutna koalicija je dobra

LeQuack je izjavil:

Enib1995 je izjavil:

Hočeš ali nočeš to je pravi obraz Slovenije. Povprečen Slovenec je Golob. Laže, krade, je aroganten in vzvišen, samo v manjši meri kot Golob. Vsak ima Golob v sebi, eni manj drugi bolj.

Lol

DeeJay ::

sraka1 je izjavil:

Ali sme poslanec nacionalne manjšine oddati odločilni (46.) glas? Baje je precedens iz leta 1996.

Poslanec madžarske narodne skupnosti Ferenc Horvath, ki se je sicer v preteklosti z Jožefom Horvatom nekajkrat znašel na nasprotnih bregovih zaradi očitkov o madžarizaciji Prekmurja, poudarja, da se še ni odločil, kako bo glasoval, in da je glasovanje tako ali tako tajno.

»Leta 1996 sta manjšinska poslanca omogočila izvolitev Janeza Drnovška in mislim, da imamo vsi poslanci iste pravice, kar nam zagotavlja tudi ustava,« pa odgovarja na očitke, ali je lahko glas manjšinskega poslanca tisti, ki zagotavlja večino.

Lahko izvolita mandatarja, ne morta bit pa v koaliciji. Koalicija bo še vedno imela samo 45 glasov, kar pomeni, da je to manjšinska vlada.
Don't f with me.

blay44 ::

:D
Torej gremo naprej v neoliberalno razgradnjo svetovnih uzanc in etike.
Sproti pa z ročnim štetjem preverimo excelove formule.
Pejmo ne.

Okapi je izjavil:

Bellator je izjavil:

Okapi je izjavil:

Daniel je izjavil:

Glede na to, da je med Svobodo in SDS 2000+ glasov razlike mislim, da je odločeno. Srečno naslednja 4 leta.

Janša pravi, da po njihovem štetju ima SDS 50.000 glasov prednosti. Verjetno uporablja Trump-Orbanovo© metodo štetja glasov.:))

Okapi, ti se lepo vklapaš v demografijo volilca GS kot 65+ letnik :)). Si glasoval za GS?

Jaz sem volil skladno s svojo fiziološki starostjo8-)

Star si. Mi, ki jih štejemo >40, imamo resting HR krepko pod 50.

driftwood ::

FiReFTW je izjavil:

karafeka je izjavil:

Janša je najbolj osovražen politik v Sloveniji, ogromno ljudi ne bo volilo njega tudi če so zelo blizu temu programu.

folk je debilen, ker ne razume bistva. dejstvo je, da so vsi politiki narcisoidni psihopati.
voliš tistega, katerega program in stil vodenja ti je bolj všeč ne pa kakšna osebnost je. ker so vsi navadni bolniki.

https://x.com/vladozlom/status/20357861...

driftwood je izjavil:

FiReFTW je izjavil:

karafeka je izjavil:

folk je debilen, ker ne razume bistva. dejstvo je, da so vsi politiki narcisoidni psihopati.
voliš tistega, katerega program in stil vodenja ti je bolj všeč ne pa kakšna osebnost je. ker so vsi navadni bolniki.

Ni cist tko. Ker tisti ki imaj(m)p eno ali vec nepremicnin bi nas kar tolkli z davki. Dejstvo je da je bilo pod JJ bolje
Poglejte hrvate in njihovega predsednika. Milanovic je eh da ne omenjam

Zgodovina sprememb…

kikach ::

Mene ne bi presenetlo GS, SD, Nova Slovenija in Demokrati- brez Goloba kot mandatar.

Kako tole štetje deluje? Se upoštevajo v končnem izračunu mandatov v okraju še rezultati na ravni države ali kako?

https://ibb.co/h1XsbTJT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

kikach je izjavil:

Mene ne bi presenetlo GS, SD, Nova Slovenija in Demokrati- brez Goloba kot mandatar.

Logar je reku da ne gre z nobenim

Daniel je izjavil:

Kako tole štetje deluje?

https://ibb.co/h1XsbTJT

Svoboda dobi z manj glasovi mandat več, ker je proti Janši :))

TheTrick ::

Janša šel full Trump in zacenja s tem da volitve niso taprave in da kradejo glasove. Res je bogi.

pujsekpepe je izjavil:

https://x.com/davidnovak17/status/20358...

Gospod Churchill je lepo povedal (smo domoljubi večkrat prilepili tudi sem), ko si star, si pameten in izkušen in voliš desno. Domoljubi bi morali razmislit o znižanju starosti za volilno upravičenost na 16, mogoče 14.

Zgodovina sprememb…

Jansek ne zmore prenest poraza tipo je tezek pacient. To da so volitve ukradene je nastimaval ze pred volitvami za vsak slucaj. In zdaj je on ustanovil svoj para aparat ki kao pravilno steje glasove. Razlika pa kar 50000 glasov. In zato dragi moji folk voli proti jansi in zato smo kjer smo.

a vidte k nimam drugega kroga volitev, kok bi blo enostavno.
Če ne morjo sestavt vlade, bi tisti, ki so glasoval za izpadlo stranko, šli še enkrat volt za enega tistih k so pršl notr. Edin volitve v tem primeru ne bi mogle bit anonimne. :D

Izpadlih nepomembnih glasov je več kot 110.000, kar pomeni 10% vseh. Pomojem bi se tehtnica lahko fino obrnila.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

TheTrick je izjavil:

Jansek ne zmore prenest poraza tipo je tezek pacient. To da so volitve ukradene je nastimaval ze pred volitvami za vsak slucaj. In zdaj je on ustanovil svoj para aparat ki kao pravilno steje glasove. Razlika pa kar 50000 glasov. In zato dragi moji folk voli proti jansi in zato smo kjer smo.

poraza? pol procenta razlike.

drugače mislim, da ima prav. goljufajo na vse možne načine.

TheTrick je izjavil:

Neke bistvene razlike ne bo, imamo pa čez 10000 neveljavnih glasovnic in čakajo se še glasovi iz tujine. V povzetku... sledi kaos.

Ne, v mandatih se lahko kvečjemu izenačijo. Šah pozicija.

Daniel je izjavil:

Ne, v mandatih se lahko kvečjemu izenačijo. Šah pozicija.

*pat pozicija
Don't f with me.

karafeka ::

driftwood je izjavil:

TheTrick je izjavil:

poraza? pol procenta razlike.

drugače mislim, da ima prav. goljufajo na vse možne načine.

Točno to. Glede na javno oznanjeno koruptivnost moraš tem ptičem nonstop pod prste gledat.

ja. ker vsi bi sedeli v parlamentu, pa vlekli po 8 jurjev na mesec štiri leta. to je potem severno od 360.000 evrov izkupička. komot zgodnja penzija.

Pocakmo je rekel Janez da jih bo sam na roke preštel. Ne dvomim v vsaj 46 mandatov za sds. Vsaj.

v glavnem, pomojem bo logar šel z golobom, ker ni dobil poslanskega mesta. Želel bo kako dobro ministrstvo in to bo to.
Se vidmo na naslednjih volitvah.
Don't f with me.

https://x.com/butalskipolicaj/status/20...

DeeJay je izjavil:

v glavnem, pomojem bo logar šel z golobom, ker ni dobil poslanskega mesta. Želel bo kako dobro ministrstvo in to bo to.
Se vidmo na naslednjih volitvah.

Na naslednjih volitvah ti ne bos jedel vec banan ker jih ne bo. Ne volitev ne banan ce levi prilezejo spet not

Zgodovina sprememb…

TheTrick je izjavil:

Pocakmo je rekel Janez da jih bo sam na roke preštel. Ne dvomim v vsaj 46 mandatov za sds. Vsaj.

Pravi domoljubni rezultati so tukaj:

https://kdobozmagal.si/app/v-zivo

Žal večina verjame v podtaknjene levakarske rezultate od DVK.

Zgodovina sprememb…

««
8 / 21
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157724 (98955) T440

Več podobnih tem