Forum » Problemi človeštva » 16 Slovenska vlada 2026-2030
16 Slovenska vlada 2026-2030
Temo vidijo: vsi
Telbanc ::
Unilseptij je izjavil:
No ja, ni še vsega konec... ne vidim, da bi Resnica lahko vstopila v vlado, brez da to pri njih povzroči resen razkol, ker proti Janši ni samo Stevo z overjenim dokumentomampak tudi njihova volilna baza, ki se malo še spomni COVIDa. Če pa samo podpre Janševo vlado, v koalicijo pa ne vstopi, potem bo to nočna mora za vlado, ker brez Resnice ne bodo spravili skozi nobenega zakona in nisem prepričan, da bi Janša bil za to. On in Golob namreč lahko z novimi volitvami samo pridobita, vsi ostali bodo izgubljali, ker se bodo glasovi še bolj polarizirali. Najbolj me moti, da Svoboda kot največja poslanska skupina ni predlagala kandidata, to pomeni, da igrajo na zavlačevanje in morda nove volitve.
Ja sej to sem jaz tud razmišljal. Da Stevo tvega tud razpad stranke. Če podpre Tega ki nas je maltretiral med korono. Če stranka razpade, je za zmeraj konec z Resnico. Razpade lah v enem mesecu. Tko da lepo počasi. Smanjite doživljaj. Poleg tega je Stevo dost prorusko usmerjen....
Desničarji, dihejte, k še ni konec. Resnica lah razpade, to je dejstvo. In pol jo ne zlima več živ bog. Stevo gre k Jajotu.....ste vidli, kag ga držal za rokce, smrk, smrk....
Z novimi volitvami ni več Resnice, levičarji bi dobili več, zato bo Jajo naredu vse da do teh volitev ne pride. Oni nimajo več kje postrgat po volilni bazi.K tud Logar pol skor sigurn izpade, jajčkotov satelit....vprašanje če bi zlezu spet not.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Daniel ::
Telbanc ce se sanjas, poglej clanek in nasmehe desnih, ni treba sploh vsega brati
https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-l...
Zapomnite si te nasmejane obraze, cez 4 leta jih bomo vsi mocno obzalovali. Desni, sploh firesnake, lahko shranite moj komentar, pa poveste po 4 letih, ce boste zmogli iskreno
Ampak po pravici povedano, me ne gane. Od Janše lahko samo premoženjsko profitiram, družba je pa itak fucked up.
Mogoče je čas, da se namesto truda za družbo, raje skoncentriram, kako jo bom izkoriščal.
Tako kot vsi ostali, samo, da imam jaz od tega dejanske finančne koristi, tačas, ko bodo razni firesnaki in danieli crkavali. Ampak saj to hočejo.
Vidim, da nekateri, ki že malo oddajajo vonj cipres nikoli ne prerastejo obdobja mokrih sanj...
Vidim, da nekateri blebetajo, čeprav jih nihče ne razume. Ker je baje cool, če blebetaš.
Slab poizkus samohvale?
p1nky ::
Upam, da bodo po izdaji razjarjeni stevotovi volivci sli protestirat, tokrat proti njemu. Bilo bi zabavno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p1nky ()
Itak da bo folk na terenu znoru. Ni še konc.
Zgodovina sprememb…
OutOfTheBox ::
pujsekpepe je izjavil:
https://x.com/jan_slovenia/status/20426...
Jj bo predsednik, stevo predsednik dz...
Zacel se je propad slovenije
Ne jokat. Sem ti ze napisal. Ce odpravijo rtv prispevk pa ce sam znizajo davek za nas najemodajalce na 15% upam na 10% pa bodo vec nrdil kot vse vlade prej skupej.
Pa sploh če ukinemo podporo ukrajini, podpremo rusijo in izstopimo iz NATA in EU, to bo šele češnja na torti. Da bo jasno , tile so prišli sfu*at Slovenijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

luli ::
Unilseptij ::
Tehnično gledano izdaje še ni... Janša je tokrat podprl Stevanoviča in ne obratno, čeprav seveda tudi to nekaj pomeni in je zadaj neka računica. Ampak pravi trenutek resnice in Resnice
še pride.
DeeJay ::
Unilseptij je izjavil:
Tehnično gledano izdaje še ni... Janša je tokrat podprl Stevanoviča in ne obratno, čeprav seveda tudi to nekaj pomeni in je zadaj neka računica. Ampak pravi trenutek resnice in Resniceše pride.
Janez sam hoče dober vstop v razne balkanske klane.
Don't f with me.
Unilseptij je izjavil:
Tehnično gledano izdaje še ni... Janša je tokrat podprl Stevanoviča in ne obratno, čeprav seveda tudi to nekaj pomeni in je zadaj neka računica. Ampak pravi trenutek resnice in Resniceše pride.
Nasmeski dolocenih to nakazujejo ze dolgo
Brez SD bo vlada na aparatih, nestabilna. K Resnica lah implodira. In pol bojo spet levičarji na oblasti.
Sam če gre Han not, pol tud SD zgine. Tko ko bo Resnica če gre not. Pač te stranke dobijo poljub smrti od SDS.
Sam če gre Han not, pol tud SD zgine. Tko ko bo Resnica če gre not. Pač te stranke dobijo poljub smrti od SDS.
pujsekpepe ::
Evo, Urška je predala vodenje parlamenta Stevanoviću... da bo vodenje sledjega še naprej debilno, kot minula štiri leta...
Urška je bila čudovita na tej poziciji. Pozna pravo in se ne pusti jebat. Več takšnih bi rabili.
Tako pozna pravo, da so jo, zaradi nesposobnosti, fliknili iz mesta ustavne sodnice?![]()
Ko boš prišel do pozicije, da sploh kandidiraš za ustavnega sodnika, se oglašaj. Do takrat pa samo izpadeš smešno, ob kritiziranju nečesa, kar sploh ne razumeš.
To so veze in poznastva. Tud pravo studirajo tisti ki imajo fotre (ceferinko recimo)zadej in potem dobijo super pozicije ce tega nimas bog ti pomagej
Brez SD bo vlada na aparatih, nestabilna. K Resnica lah implodira. In pol bojo spet levičarji na oblasti.
Zakaj. Sej je lahko manjsinska vlada z glasovi resnice
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
pujsekpepe je izjavil:
Lahko je, ja, sam Resnico to lah raznese. Na začetku mogoče ne, pol pa pridejo javnomnenske ankete......če druzga ne. Seveda se bo folk upru. Sam počakte. Sam nas je 700.000 necepljenih al pa še tolk ne, druge so vse pošpikali.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
Lahko je, ja, sam Resnico to lah raznese. Na začetku mogoče ne, pol pa pridejo javnomnenske ankete......če druzga ne. Seveda se bo folk upru. Sam počakte. Sam nas je 700.000 necepljenih al pa še tolk ne, druge so vse pošpikali.
A bejz no raznesl bo necepljene, raznesl bo levico... Oni niso v vladi ampak lahko omogocijo Jj vlado.
Ce tega ne naredijo spet niso nic naredl ker niso nikjer. Ponovne volitve so pa rizik ker so place predobre.
Zgodovina sprememb…
Pač omogočili bojo vlado, ki je pred leti maltretirala folk, ki je v gozdu 10 kilometrov od prvega naselja glodal svoj burek. Z 400 evri kazni. Da ne gremo naprej. Z maskami iz servetov.....Če ti praviš, da je folk to pozabil, pol smo zmagali.
Zgodovina sprememb…

lynxslo5 ::
pujsekpepe je izjavil:
Pa kakšno cepljenje. To več nikogar ne zanima razen tebe.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
Pač omogočili bojo vlado, ki je pred leti maltretirala folk, ki je v gozdu 10 kilometrov od prvega naselja glodal svoj burek. Z 400 evri kazni. Da ne gremo naprej. Z maskami iz servetov.....
To je blo poslan z bruslja tega niso niti levaki blokiral oz so sprejel zakonodajo z vecino tko da…
Slovenija ni enklava locena od bruslja vsaj kar se tice celotne evropske unije ne.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
Pač omogočili bojo vlado, ki je pred leti maltretirala folk, ki je v gozdu 10 kilometrov od prvega naselja glodal svoj burek. Z 400 evri kazni. Da ne gremo naprej. Z maskami iz servetov.....
To je blo poslan z bruslja tega niso niti levaki blokiral oz so sprejel zakonodajo z vecino tko da…
boš podprl to s kakim virom? (vem, da ne boš)
Don't f with me.
pujsekpepe je izjavil:
Smo preživeli Korona maltretiranje, bomo verjetno tud to vlado. Če jo sestavijo desničarji, jim čestitam in to je to.

Volivce resnice zanima![]()
Telbanc očitno še misli, da ga bo Janša za kazen cepil leta 2026, ker se pet let nazaj ni cepil.
Ne, sj zdaj imajo ze nove boje sem vidla, proti cepivu bolezni modrikastega jezika
Mogoce bomo pa tko prisparal, nehamo cepit, una njegova ginekologinja sencar al kaj je bi bla loh zdravstvena ministrica. Ve vse o cepivih, taprava strokovnjakinja
Mogoce bomo pa tko prisparal, nehamo cepit, una njegova ginekologinja sencar al kaj je bi bla loh zdravstvena ministrica. Ve vse o cepivih, taprava strokovnjakinja
pujsekpepe je izjavil:
What Brussels Did (Coordination & Recommendations)
Instead of "ordering," the EU acted as a coordinator to prevent the continent from falling into chaos. Their main actions included:
Joint Vaccine Procurement: This was the biggest "collective" move. Brussels negotiated with Pfizer, Moderna, etc., on behalf of all 27 countries so that smaller countries weren't outbid by larger ones.
The EU Digital COVID Certificate: Brussels created the technical framework for the "Green Pass" so that people could travel between countries without 27 different types of paperwork.
"Green Lanes": They issued "guidelines" to ensure that trucks carrying food and medical supplies could cross borders even when countries had closed them to people.
Financial Support: Through the NextGenerationEU fund, Brussels provided billions in recovery money, but this came with "conditions" (economic reforms) rather than "orders" about health.
Gemini je bil vir
Volivce resnice zanima![]()
Telbanc očitno še misli, da ga bo Janša za kazen cepil leta 2026, ker se pet let nazaj ni cepil.
Good one
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
Gre se za to, kaj se je takrat počelo. In stranska Resnica je nastala ravno iz tega maltretiranja.
In zaj naj bi stranka, sestavljena iz članov v večini, ki so preživeli to maltretiranje, podprla svojega mučitelja. Ej Stevo, kam si padu.
Nisem siguren, da majo vsi člani tko dober želodec kot ti.
In zaj naj bi stranka, sestavljena iz članov v večini, ki so preživeli to maltretiranje, podprla svojega mučitelja. Ej Stevo, kam si padu.
Zgodovina sprememb…
Torej?
Ma pa resnica kar nekaj dobrih in kompetentnih kadrov ki zgledajo normalno za razliko od levih in desnih.
Ma pa resnica kar nekaj dobrih in kompetentnih kadrov ki zgledajo normalno za razliko od levih in desnih.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
pujsekpepe je izjavil:
What Brussels Did (Coordination & Recommendations)
Instead of "ordering," the EU acted as a coordinator to prevent the continent from falling into chaos. Their main actions included:
Joint Vaccine Procurement: This was the biggest "collective" move. Brussels negotiated with Pfizer, Moderna, etc., on behalf of all 27 countries so that smaller countries weren't outbid by larger ones.
The EU Digital COVID Certificate: Brussels created the technical framework for the "Green Pass" so that people could travel between countries without 27 different types of paperwork.
"Green Lanes": They issued "guidelines" to ensure that trucks carrying food and medical supplies could cross borders even when countries had closed them to people.
Financial Support: Through the NextGenerationEU fund, Brussels provided billions in recovery money, but this came with "conditions" (economic reforms) rather than "orders" about health.
Gemini je bil vir
In nobena od teh stvari nima nobene veze s tem kar je Telebanc napisal ampak samo z janezovo obsesivno kontrolo nad ljudmi.
Don't f with me.

Gre se za to, kaj se je takrat počelo. In stranska Resnica je nastala ravno iz tega maltretiranja.
Covid ukrepi v Sloveniji so bili podobni kot povsod drugod po Evropi. Jaz sem covid čase čisto normalno preživel. Stevanović je pa pač populist, ki je leta 2022 mislil, da je našel tržno nišo in da se bo uvrstil v parlament tako, da bo ustvaril anti covid stranko. Kljub anticepilskemu populizmu Stevanović leta 2022 sploh ni prišel v parlament. Na letošnjih volitvah je Stevanović deloval dosti bolj normalno in je prišel v parlament. V volilni kampanji je govoril celo, da on ni anticepilec. Cepljenje pa letos sploh ni bila pomembna tema na podlagi katere bi se ljudje odločali katero stranko bi volili.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: solatko ()
Jasno ce gledas in navajas "coordination & recomendation" brez navednic.
Alternative ni. Jansa je kurac vseen pa je program boljsi za dihanje povprecnega cloveka kot pri levakih
Alternative ni. Jansa je kurac vseen pa je program boljsi za dihanje povprecnega cloveka kot pri levakih
pujsekpepe je izjavil:
Torej?
Volil sem Levico, ker je popravila prejemke invalidom, dvignila osnovo za pokojnino, uvedla božičnico, .....meli pa so eno afero, pa je to prevagalo. Invalidi so dobili 20% mislim da već. To se mi je zdelo zlo v redu. Da so poskrbeli za tiste čist na dnu. Zato sem jih volil. Božičnico bi lah uvedel Jajo, pa jo ni. Prav tako, bi lah dal tist drobiš invalidom da ne pocrkajo, pa ni.....
Zaj bo lah Jajo zgradil flete in bo mladina mela stanovanja.
Uvedel bo socialno kapico, da bojo tisti ki zaj vlečejo po 35.000 evrov vlekli pol po 42.000 evrov vsak mesec.
Zgodovina sprememb…
pujsekpepe je izjavil:
Torej?
Volil sem Levico, ker je popravila prejemke invalidom, dvignila osnovo za pokojnino, uvedla božičnico, .....meli pa so eno afero, pa je to prevagalo. Invalidi so dobili 20% mislim da već. To se mi je zdelo zlo v redu. Da so poskrbeli za tiste čist na dnu. Zato sem jih volil. Božičnico bi lah uvedel Jajo, pa jo ni. Prav tako, bi lah dal tist drobiš invalidom da ne pocrkajo, pa ni.....
Zaj bo laj zgradil flete in bo mladina mela stanovanja.![]()
Mhm in od kje so vzel? Tako da so najemodajalcem zabil 25% davek ti pa nato ta davek prevalil na najemnike?
Plus lahko uvedes bozicnico pa velikonocni poklon pa poklon oz se placo na dan drzave ja lahko, samo kdo bo ta denar dal?
Jansa ne bo nic zgradil to so puhlice in vsi to vemo.
Mislil sem na Janšo. Da bo zaj on gradil.
Jansa ne bo nic zgradil to so puhlice in vsi to vemo.
Zgodovina sprememb…
Mislil sem na Janšo. Da bo zaj on gradil. In bo znižal davek, om bojo to najemodajalci takoj prevalili na najemnike. 
Banke, trgovine zvlečejo iz Slovenije milijarde, pa ne morejo dat božičnice.
Banke, trgovine zvlečejo iz Slovenije milijarde, pa ne morejo dat božičnice.
Zgodovina sprememb…
Covid ukrepi v Sloveniji so bili podobni kot povsod drugod po Evropi. Jaz sem covid čase čisto normalno preživel. Stevanović je pa pač populist, ki je leta 2022 mislil, da je našel tržno nišo in da se bo uvrstil v parlament tako, da bo ustvaril anti covid stranko. Kljub anticepilskemu populizmu Stevanović leta 2022 sploh ni prišel v parlament. Na letošnjih volitvah je Stevanović deloval dosti bolj normalno in je prišel v parlament. V volilni kampanji je govoril celo, da on ni anticepilec. Cepljenje pa letos sploh ni bila pomembna tema na podlagi katere bi se ljudje odločali katero stranko bi volili.
To so ti pripravljeni in naučeni spini SDS?
Don't f with me.
KG-348 ::
Zganja se panika v brezveze. Za Goloba so pravili, da bo po 4 letih ne vem kaj z državo, pa vidimo kako je...Naj sedaj desna stran, ki je bila pametna 4 leta pokaže kako so dobri za ekonomijo države
Mislil sem na Janšo. Da bo zaj on gradil. In bo znižal davek, om bojo to najemodajalci takoj prevalili na najemnike.![]()
Ne rabi prevalit nic na najemnike bo(mo)do pa nekateri zacel placvt davek na oddajanje nepremicnin ne pa sa se tu igramo ravbarje in zandarje ker je davek drakonsko visok. Ti se pa se naprej delej norca
Olajuwon ::
Brez Stevanovića ni možno do nove vlade. Očitno mu je Janša ponudil več kot Golob. Golob naj bo pa malo manj nadut in naj se nauči seštevati do 46, pa bo bolje za njega. Levičarji v Sloveniji naj se pa naučijo osnov demokracije in končno sprejmejo dejstvo, da je lahko včasih tudi kdo drug na oblasti ne samo levičarji. Če že imamo demokracijo, potem ne more ne more biti vedno tako, kot je nekoč rekel Stane Dolanc, da so v Sloveniji na oblasti komunisti in tako bo za vedno ostalo.
Resnica ne more v vlado, kjer imaš Levico. Stranki se organsko ne prenašata. Če bi se Golob losal Levice, bi morda imel kakšne šanse. Samo Golobov problem je tudi ta, da je nesposoben in popolnoma nekredibilen, kar se je izkazalo za časa njegove vladavine. To je to, ko imaš nesposobne nastavljence s partijskim pedigrejem na vodilnih mestih (leve) politike.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.
a ne razumete, da pujsopepeta od vsega najbolj skrbi, da mora plačevat 10% več od najemnine, ki jo dobi za stanovanje, ki ga je podedoval po starših? to je vse. Nima veze, če bo moral začet plačevat za vse zdravstvene storitve, važn da on dobi tistih 10% več od najemnikov.
Don't f with me.
Itak, nekdo je na fb napisal da so tako nesposbni da niso niti volitev pravilno zgoljugafal.
Kaj je res pa naj vsak sam presodi
Zdravstvene storitve opravljam v Romuniji. Brez heca. Pred tem pa sem hodil na hrvasko ker je v sloveniji vse zanic tud pod jansem.
Pa tud ce placam v sloveniji je odnos zdr storitev porazen.
Kaj je res pa naj vsak sam presodi
a ne razumete, da pujsopepeta od vsega najbolj skrbi, da mora plačevat 10% več od najemnine, ki jo dobi za stanovanje, ki ga je podedoval po starših? to je vse. Nima veze, če bo moral začet plačevat za vse zdravstvene storitve, važn da on dobi tistih 10% več od najemnikov.
Zdravstvene storitve opravljam v Romuniji. Brez heca. Pred tem pa sem hodil na hrvasko ker je v sloveniji vse zanic tud pod jansem.
Pa tud ce placam v sloveniji je odnos zdr storitev porazen.
Zgodovina sprememb…
KG-348 ::
Kaj se sekiraš..saj sem rekel, če bodo nesposobni, bo na naslednjih volitvah udarila še bolj leva vlada in bodo davke nazaj navili.

Od kje tebi ideja, da bo v Sloveniji treba plačevati vse zdravstvene storitve? Tega nima nobena stranka, ki je v parlamentu, v svojem programu.
Life expectancy Slovenia 81.60 Romania 75.94
Maja, ti moras vedt da je bla ze recimo leta 2010 taka revscina v Romuniji da teb ni jasno. Oni so naredil cudez iz svoje drzave. Se da debatirat o tem sam nevem ce ma smisel.
Pa podobno Poljska in baltkse drzave.
Zgodovina sprememb…
Od kje tebi ideja, da bo v Sloveniji treba plačevati vse zdravstvene storitve? Tega nima nobena stranka, ki je v parlamentu, v svojem programu.
privatizacija zdravstva = plačevanje storitev.
Don't f with me.

Imaš kakšen dokaz, da nameravajo UKC in Polikliniko privatizirat?
pujsekpepe je izjavil:
Life expectancy Slovenia 81.60 Romania 75.94
Maja, ti moras vedt da je bla ze recimo leta 2010 taka revscina v Romuniji da teb ni jasno. Oni so naredil cudez iz svoje drzave. Se da debatirat o tem sam nevem ce ma smisel.
Pa podobno Poljska in baltkse drzave.
za baltske se strinjam, še posebi z Estonijo. Korupcije praktično ni več tam.
Kar je zanimivo, da imajo desno-levo sredinsko koalicijo.
Imaš kakšen dokaz, da nameravajo UKC in Polikliniko privatizirat?
Začne se pri specialistih, osebnih zdravnikih, konča pri bolnicah.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
za baltske se strinjam, še posebi z Estonijo. Korupcije praktično ni več tam.
Kar je zanimivo, da imajo desno-levo sredinsko koalicijo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 26847 (25108) | Samael |