» »

16 Slovenska vlada 2026-2030

16 Slovenska vlada 2026-2030

Temo vidijo: vsi
««
53 / 54
»»

harmonkar9 ::

Včasih se povežejo, ampak razlika med levaki in domoljubi je to, da bo Gospod Janša kot človek iz gospodarstva končal to visenje pijavk na proračunu, v to ga spodbuja njegov zasebni podjetniški karakter.

Varja ::

Ja so kar povezani, tudi pri migrantskih kvotah so povezani, vcasih, redko, se malo skregajo npr zdaj pri mossadu so se.

krepelce ::

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

SDS ima pa že 20 let enako vsebino, ker ne uresničijo ničesar kar obljubijo, oz. celo prekršijo v naprotno smer, npr. namesto zmanjšanja javne uprave, rekordno napolnijo javno upravo s svojimi verniki.

Kdaj boste levaki nehali: toda jajo ? :D

Ko boste desni volilci prenehali voliti najbolj korumpiranega politika v zgodovini Slovenije, Janeza, in s tem tudi najbolj korumpirano stranko v zgodovini Slovenije, SDS.

Dokler definirate tako nizek standard za stranke, je vseeno kaj počnejo druge stranke, ker je še vedno vse boljše od korupcije in kriminalnosti, ki jo ponuja SDS in Janez.

Varja je izjavil:

Ja veliko jih je in so odvisne od Golobove vlade in Jansa je zagrozil, da jim bo ukinil financiranje.

https://www.rtvslo.si/slovenija/janseva...

Dokler SDS uvede Kirchensteuer (davek, kjer se definiraš za pripadnika določene vere in na podlagi tega plačuješ dodaten davek za svojo versko organizacijo - če si ateist, davka ne plačuješ) in obdavči cerkev, sem za.

Dokler pa politično uporablja cerkev, da ne govorimo o NSi, in je ne izenači z, njem neljubimi organizacijami, je tole SDSovo blebetanje o polično obarvanih organizacijah, samo hinavska manipulacija.

Je pa dejstvo, da bo človekoljubna organizacija, zelo težko desna. Ker je na desni strani zelo malo človekoljubnega in je temeljno gonilo kapital, ne pa ljudje.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

Dokler definirate tako nizek standard za stranke, je vseeno kaj počnejo druge stranke, ker je še vedno vse boljše od korupcije in kriminalnosti, ki jo ponuja golobja hunta.

Tako, sem malo popravil.
Pa malo previdno s predalčkanjem: kdor je proti golobji hunti ni nujno za pleškota. Lekcija, ki bo tajala leta, preden se jo boste naučili.
Ne vem, zakaj ste tako trdi?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

.

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

Nekritičnem :))

FireSnake je izjavil:

Pa malo previdno s predalčkanjem: kdor je proti golobji hunti ni nujno za pleškota. Lekcija, ki bi tajala leta, preden se jo boste naučili.

Si bil udeležen v nekritičnem, 4 letnem blatenju vlade, tako, da je jasno kam spadaš. Razen tega redno citiraš strankarski propagandni material SDS.

Kot si pa že sam povedal, Golob je tu 4 leta, 1 mandat. Janez je tukaj 30 let in 3 mandate.

Golob mora biti tukaj še najmanj dva mandata, da bi ga lahko ujel.

S tem, da bi ga levi pol prej odrezal, kot smo že naredili s kar nekaj strankami - ni tako kot pri kultu, ki s podporo SDS in Janezu, korupcijo odkrito podpira.

Daniel je izjavil:

Ja en kup laži ste natrosili po celem internetu, saj to se lepo vidi iz vajine zgodovine zapisov tule.

Zgodovina sprememb…

Seveda seveda. Samo, da se prebiješ skozi fascikle z dokazi, pa boš vse obrazložil...

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Pa malo previdno s predalčkanjem: kdor je proti golobji hunti ni nujno za pleškota. Lekcija, ki bi tajala leta, preden se jo boste naučili.

Si bil udeležen v nekritičnem, 4 letnem blatenju vlade, tako, da je jasno kam spadaš. Razen tega redno citiraš strankarski propagandni material SDS.

Kot si pa že sam povedal, Golob je tu 4 leta, 1 mandat. Janez je tukaj 30 let in 3 mandate.

Golob mora biti tukaj še najmanj dva mandata, da bi ga lahko ujel.

S tem, da bi ga levi pol prej odrezal, kot smo že naredili s kar nekaj strankami - ni tako kot pri kultu, ki s podporo SDS in Janezu, korupcijo odkrito podpira.

Daniel je izjavil:

Ja en kup laži ste natrosili po celem internetu, saj to se lepo vidi iz vajine zgodovine zapisov tule.

V vseh letih je bilo desne vlade 13%
Zdaj pa mi povej, kdo je zafural državo?

Nadalje: jaz sem upravičeno špukal pernatega in sem vedno dodal vir. Kaj pravi noraTV veš ti, ker to redno spemljaš. Ne zdaj meni tega podttikati.

Zate velja, da si trol: Čas prve prijave 24.03.2026 17:43:43
Kako pa bi ti vedel, kaj sem jaz zadnja 4 leta pisal? ;((

Glede ostalih blodenj (rezanja...) sem se pa zelo nakrohotal. Najlepša hvala. Smeh je zjutraj zelo dobrodošel.

FireSnake je izjavil:

Zate velja, da si trol: Čas prve prijave 24.03.2026 17:43:43

To se jaz tudi sprašujem. Levakarski troli imajo očitno neko posebno moč in privilegije na tem forumu, da lahko vidijo tudi 4 leta stare prispevke od nekega uporabnika?!

kanarin ::

FireSnake je izjavil:

kanarin je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Če želiš, lahko preverim aktualne ankete in ti povem, kakšna je dejanska podpora Golobu zdaj.

Keri smeh, še po volitvah bi ti želel še vedno špekulirati in polemizirati o podpori in govoriti o anketah. Naj te spomnem, da je bila edina prava oz relevanta "anketa" 22.3. Če teh rezultatov ne sprejemate je to samo vaš problem. Ljudje so jasno povedali svoje.

Da še enkrat pojasnim: jaz sem eksplicitno napisal, da je tekst generiran. Zato sem nalašč skopiral tudi predlog, ki ga je na koncu dal AI.
Imaš resne težave z razumevanjem prebranega. Se ti to večkrat dogaja?

Imaš popolnoma prav - imam velik problem s prebiranjem in dojemanjem butastih komentarjev.

Daniel je izjavil:

Seveda seveda. Samo, da se prebiješ skozi fascikle z dokazi, pa boš vse obrazložil...

Ne bom, se držim tvojega nizkega standarda komunikacije in ne dokazujem nič. Samo trdim in je res.

FireSnake je izjavil:

Tako kot lahko vsi ostali, registrirani ali ne: https://slo-tech.com/forum/c189

FireSnake je izjavil:

Glede ostalih blodenj (rezanja...) sem se pa zelo nakrohotal. Najlepša hvala. Smeh je zjutraj zelo dobrodošel.

Ja, saj sem ti že povedal, da se rad samemu sebi smeješ.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Nadalje: jaz sem upravičeno špukal pernatega in sem vedno dodal vir.

Seveda, strankarski propagandni material ali pa enega od SDS fake news portalov.

Tudi, če se ne bi trudil, saj ni kaj dosti razlike, ali se sam zlažeš ali pa podaš za vir laž.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

Ja, Gospod Janša je problematičnim levakarskim inštitutom vidno ukinil financiranje med 2020 in 2022 in v prihodnosti bo spet, zato se dokazano tresejo.

Po drugi strani pa ne da ne bodo nič ukinili cerkvi, ampak jih bodo še dodatno zasuli z denarjem. Naj pa spomnem, da je cerkev (verske skupnosti nasploh) po ustavi (7.člen) ločena od države. Kaj pa zdaj ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanarin ()

Torej jim ne privoščiš?

https://erar.si/podjetje/2487381000/pro...

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Nadalje: jaz sem upravičeno špukal pernatega in sem vedno dodal vir.

Seveda, strankarski propagandni material ali pa enega od SDS fake news portalov.

Tudi, če se ne bi trudil, saj ni kaj dosti razlike, ali se sam zlažeš ali pa podaš za vir laž.

No, ker si se tako lepo pohvalil kako si šel gledati objave za nazaj: si se zlagal.
Zakaj? Če bi res pel bi videl, da je 90+% mojih virov iz "depolitiziranega" siola. Podajmo primer.
Trol, kaj bova pa zdaj rekla, ko smo te postavili na laž?

noratv gledate samo pajaci tvojega kova, ker še v sanjah vidite jajota. Ampak ne to vsiljevati drugim!

kanarin je izjavil:

Po drugi strani pa ne da ne bodo nič ukinili cerkvi, ampak jih bodo še dodatno zasuli z denarjem. Naj pa spomnem, da je cerkev (verske skupnosti nasploh) po ustavi (7.člen) ločena od države. Kaj pa zdaj ?

Levaki narobe razumete ta člen ustave. Da je Cerkev ločena od države, pomeni, da se država ne sme vtikati v Cerkev, lahko jo pa financira in tudi Cerkev se lahko politično izreka. Pri nevladnih organizacijah bi pa moralo biti obratno, država jih ne bi smela financirati in NVO se ne bi smele politično izrekati, ampak se levaki ne držijo tega, ker so nepošteni.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Zakaj? Če bi res pel bi videl, da je 90+% mojih virov iz "depolitiziranega" siola.

Si sam napisal "depolitiziranega" siola. Je jasno, portal desničarske propagande.

FireSnake je izjavil:

Trol, kaj bova pa zdaj rekla, ko smo te postavili na laž?

Boš kot trol, bolj težko koga z lažjo postavil na laž, tako kot zgoraj, boš prej dokazal moje argumentirane trditve.

Zgodovina sprememb…

Najbolj smešno pa je poslušati desničarske podcaste (kot so npr. Info360 - Bojan Požar) ko ugotavljajo, da je levi trojček izgubil volitve, kako je Svobodoa dobila občutno manj poslancev,.. Ja, super, ne štekam zakaj pol Janša ne sestavi vlade - v čem je problem ?

krepelce je izjavil:

tako kot zgoraj, boš prej dokazal moje argumentirane trditve.

A res? :))

kanarin je izjavil:

Ja, super, ne štekam zakaj pol Janša ne sestavi vlade - v čem je problem ?

Zarota Soroša in levice, a ni logično?

Zgodovina sprememb…

kanarin je izjavil:

Najbolj smešno pa je poslušati desničarske podcaste (kot so npr. Info360 - Bojan Požar) ko ugotavljajo, da je levi trojček izgubil volitve, kako je Svobodoa dobila občutno manj poslancev,.. Ja, super, ne štekam zakaj pol Janša ne sestavi vlade - v čem je problem ?

Problem je, da so levaki ukradli volitve z nelegalnim glasovanjem, zato mora zdaj Gospod Janša po krivici čakati, da najprej pernati poskusi sestaviti vlado.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

tako kot zgoraj, boš prej dokazal moje argumentirane trditve.

A res? :))

Da, siol je klasično SDSovo trobilo, ne upajo se sicer trositi tako očitnih laži kot Nora24Tv, ampak so tudi s sivimi lažmi čisto zadovoljni:

FireSnake je izjavil:

Če bi res pel bi videl, da je 90+% mojih virov iz "depolitiziranega" siola.

Zgodovina sprememb…

Pernati je rekel, da bo depolitiziral medije, kaj zdaj to drugim pripisuješ?
nadalje: če ne bi lagal in bi dejansko pogledal kaj piešm bi videl, da se veliko sklicujem tudi na RTV.
Kaj bova pa zdaj rekla? Je RTV tudi "desno" trobilo? :))

joj, ste smešni! Mediji so krivi, da je pernati zafural državo, mediji.

Vedno rabite sovražnika, da bi skrili svojo lastno nesposobnost ;((

FireSnake je izjavil:

Pernati je rekel, da bo depolitiziral medije, kaj zdaj to drugim pripisuješ?

Siol je bil že davno tega "depolitiziran" s strani SDSa (in vsi, razen seveda tebe, vemo kaj to pomeni) in tako kot Golobu ni uspelo policije očistiti kulta,
tako je bil tudi tukaj neuspešen. Saj se vidi po člankih.

FireSnake je izjavil:

Vedno rabite sovražnika, da bi skrili svojo lastno nesposobnost ;((

O tem bi imeli, tvoji lastni zapisi, marsikaj za povedati, očitno ne zmoreš niti trohice samorefleksije, da se greš tako očitno samoopisovati.

Zgodovina sprememb…

Domišlija vam nekaterim precej divje deluje :))

primoz4p ::

Daniel je izjavil:

Torej jim ne privoščiš?

https://erar.si/podjetje/2487381000/pro...

Najprej sem mislil, da sta levičarja. Potem pa sem videl video, ko se eden izmed njiju pred akcijo ozre v nebo, pri akciji pa se vidi, da mu je primarna desna roka ... verjetno je fejkal in mu zato ni uspelo?

Današnja nedelja je pestra. Poleg vsega ostalega smo imeli še poskus kraje v cerkvi v Toplicah. Dva neznanca, sta poskušala, na že znan način ...
https://www.facebook.com/61550773589899...

Daniel je izjavil:

Mhm, tebi pa dvoedinost. Verjetnost dveh, ki se na enak način smejete sama sebi...

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Daniel je izjavil:

Mhm, tebi pa dvoedinost. Verjetnost dveh, ki se na enak način smejete sama sebi...

Wat?

Malidelničar ::

Zanimiv intervju z Virantom in ozadje pogajanj in dogodkov takrat 2011-2013 (ni cel intervju ker je odklenjen samo za naročnike):
https://www.zanima.me/gregor-virant-log...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Zanimiv intervju z Virantom in ozadje pogajanj in dogodkov takrat 2011-2013 (ni cel intervju ker je odklenjen samo za naročnike):

Dober intervju.
In zdaj lahko vidimo kaj bi se zgodilo z N.Si, če bi šli skupaj z golobjo hunto. Iz zgodovine se da tudi kaj naučiti.
Še dobro, da so jim takoj dali košarico.
Levaki naj sestavijo vlado in davčni bič naj poka dalje!

Zgodovina sprememb…

kzzzz ::

FireSnake je izjavil:

Noben ni zafural države, lol. Ta hiperboličnost je mentalna bolezen, majkemi. Zafuranje države bi pomenilo, da trenutno nimaš elektrike za pisat tole po forumih. Po ogromno metrikah, mnenjih ljudi, anketah, etc., je Slovenija ena najboljših držav na svetu za živet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kzzzz ()

FireSnake je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Dober intervju.
In zdaj lahko vidimo kaj bi se zgodilo z N.Si, če bi šli skupaj z golobjo hunto. Iz zgodovine se da tudi kaj naučiti.

Da, NSi se je veliko naučil od koalicij z SDSom, predvsem kako se izgublja glasove volilcev in kako skoraj propadeš.

Tonin je dojel, pa so se ga znebili in spet začeli ponavljati napake.

Zgodovina sprememb…

Nekaj ozadja glede pogajanj z Jankovićem sta odstrla enkrat že Tomaž Štih, pa mislim tudi da Šuštaršič in bivši znani član DL-ja Marko Pavlišič.

Logar se bo tu po mojem zaklal če gre z Golobom.

kzzzz je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Noben ni zafural države, lol. Ta hiperboličnost je mentalna bolezen, majkemi. Zafuranje države bi pomenilo, da trenutno nimaš elektrike za pisat tole po forumih. Po ogromno metrikah, mnenjih ljudi, anketah, etc., je Slovenija ena najboljših držav na svetu za živet.

+1 ampak za populizem desnice je strašenje ljudi edini način, da so izvoljeni. Zato se tega posložujejo, drugega pa tako ali tako niso sposobni.

Vse je slabo, "zunanji sovražnik vedno grozi", stalne teorije zarot, goljufanje volitev itd.

No... drugega... razen korupcije, tukaj pa briljirajo, 30 let kraje in korupcije, pa jih ljudje še vedno volijo. Če bi bila levica tako naivna bi še vedno imeli LDS.

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

Malidelničar je izjavil:

Zaklal se je že z financiranjem s strani levega kapitala.

Zgodovina sprememb…

karafeka je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Zaklal se je že z financiranjem s strani levega kapitala.

Nič hudega mu ne bo, če ni Janšin satelit bi s tem dobil kredibilnost in več glasov ljudi, ki menijo, da JE Janšin satelit.

Mora pa seveda prej malo jokcati in ropotati, zato, da desni pol misli, da je naredil vse kar je lahko, seveda pa si niti pod
razno ne more privoščiti pogojevanja z Levico.

Če ne bo šel v koalicijo z Golobom, bo samo dokazal, da je Janšin satelit in izgubil večino glasov.

Kult SDS pa tako ali tako voli samo svoj kult, tako, da tam nima Logar nič za izgubiti. Ker ga tako ali tako niso volili, zato pa ni prišel v parlament.

Saj je Logarju prekleto dobro jasno, zato je na zadnjem soočenju na poptv omilil retoriko glede koalcije s Svobodo, ali bo
šel v vlado, ali pa bo brez zaposlitve za 4 leta, v primeru koalicije s SDS pa na naslednjih volitvah politično mrtev.

Zgodovina sprememb…

Logar ima večino glasov desno-sredinskih, pro-business, ima zelo močan reformni program.
Volili so ga ravno ljudje, ki jih je Golob 4 leta maltretiral. S.P.-jevci, podjetniki, obrniki, privatniki.
Tega ne more izpeljati z Golobom.
Če gre z Golobom izda volivce.

Malidelničar je izjavil:

Logar ima večino glasov desno-sredinskih, pro-business, ima zelo močan reformni program.
Volili so ga ravno ljudje, ki jih je Golob 4 leta maltretiral. S.P.-jevci, podjetniki, obrniki, privatniki.

Ljudi o katerih govoriš ni niti za 1 sedež v parlamentu. Vse ostale glasove je pa dobil od trojčka.
- če bo šel v SDS vlado jih bo izgubil, po drugi strani ga SDS kult ni volil, zato ni prišel v parlament, pa Irglica tudi ne
- če ne bo šel v nobeno vlado bo 4 leta brezposeln, pa Irglica tudi, pa zna še vedno izgubiti večino glasov

Nima izbire (če ni Janšin satelit), bo v koaliciji z Golobom in tudi Levice se ne bo branil, samo da dobi dober izgovor, kar se dogaja
točno zdaj - iskanje izgovora, zakaj Levica ni problem.

Zgodovina sprememb…

karafeka ::

Malidelničar je izjavil:

A misliš, da ga skrbi za volivce? A za vse tiste volivce, ki so glasovali za njega, da je on osebno prišel v parlament?

Logar hoče zdaj samo prit v vlado, ker drugače je čisto zajebal.

karafeka je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

A misliš, da ga skrbi za volivce? A za vse tiste volivce, ki so glasovali za njega, da je on osebno prišel v parlament?

Logar hoče zdaj samo prit v vlado, ker drugače je čisto zajebal.

Točno tole. Razen, če ima padalo v obliki kakšnega skritega dogovora z Janšo ampak to bomo pa sedaj videli. Ampak v tem primeru, na naslednjih
volitvah Demokratov ni več, pa zeeeeeelo težko se bo kaj takega ponovilo (glede kogarkoli drugega, z Logarjem je v tem primeru konec).

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

kzzzz je izjavil:

FireSnake je izjavil:

+1 ampak za populizem desnice je strašenje ljudi edini način, da so izvoljeni. Zato se tega posložujejo, drugega pa tako ali tako niso sposobni.

Vse je slabo, "zunanji sovražnik vedno grozi", stalne teorije zarot, goljufanje volitev itd.

No... drugega... razen korupcije, tukaj pa briljirajo, 30 let kraje in korupcije, pa jih ljudje še vedno volijo. Če bi bila levica tako naivna bi še vedno imeli LDS.

Kar lahko napiše samo nekdo, ki je 3 tedne okrog teh volitev prespal v zimskem spancu.

Daniel je izjavil:

Kar lahko napiše samo nekdo, ki je 3 tedne okrog teh volitev prespal v zimskem spancu.

Kar si pa napisal lahko pa napiše veleizdajalec, ki se mu zdi, da cilj opravičuje srestva in SDSov profesionalni propagandist.

Samo podpis TEŠ6 pogodbe, naredi Janeza in SDS za najbolj koruptivno kriminalno organizacijo, vseh časov, razni Kavaški klani so samo amaterji.

Jankovič je proti njemu joke.

Samo TEŠ6, brez vsega ostalega, kot je Patrija in Merkator, zaradi katerega imajo zdaj Slovenski kmetje konkurenco poceni hrvaških izdelkov na trgu itd.

Tako, da se ne trudi niti nakladati, dokler jasno ne priznaš, da sta SDS in Janez najbolj koruptivna organizacija vseh časov v Sloveniji.

Ker izpadeš smešen tipa: "Jankoviča je za obsojat ker je ukradel čigumi, Janeza bomo pa ignorirali, ko je ukradel celo trgovino" (da ne rečem trgovinsko verigo Merkator).

Zgodovina sprememb…

Mislim, da številni tu ne razumete tipa volivcev, ki je volil Logarja.
Po mojem ste naivni.
Virant je jasno v intervjuju povedal.

krepelce je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Dober intervju.

Da, NSi se je veliko naučil od koalicij z SDSom, predvsem kako se izgublja glasove volilcev in kako skoraj propadeš.

Tonin je dojel, pa so se ga znebili in spet začeli ponavljati napake.

Jaz volim N.Si.
Intervju na povezavi te pa nekako postavi na laž.
Zdaj pa ne vem. Kdo ve več tisti na povezavi ali ti, naključni slo-tech pajac :D
Čemu ste pa tako polni mržnje?

Malidelničar je izjavil:

Mislim, da številni tu ne razumete tipa volivcev, ki je volil Logarja.
Po mojem ste naivni.
Virant je jasno v intervjuju povedal.

Mislim, da ti ne dojemaš konzervativnega spektra, kaj šele vsega ostalega.

Desnica je kult. Ali NSi (fanatični verniki) ali SDS (še eni fanatični verniki). Ne menjajo glasov izven svojega spektra, glasovi lahko prehajajo od SDS to NSi in obratno.

In dobili so spet pribljižno enako glasov kot vse ostale volitve. Pač kult lahko odpišemo, ker je vedno enak.

Hkrati, ne Irglica, ne Logar nista bila izvoljena v parlament, kar pomeni, da ju skoraj nihče iz obeh kultov ni volil.

Vse izven kulta, pa se primarno zavzema za to, da nazadnjaški konzervativci ne pridejo več v vlado, ker so škodljivi.

Del teh ljudi ni zadovolen s preveč levimi usmeritvami in ta je volil Logarja. Ampak ga ne bi nikoli, če bi to pomenil SDSovo vlado, sicer bi že prej volili SDS ali NSi.

Bo? Razumeš?

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

kzzzz je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Dobro si opisal pernatega, kako seje strah.
Ste isti, kot Hitler: druge obtožujete tega, kar počnete sami.

FireSnake je izjavil:

krepelce je izjavil:

kzzzz je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Dobro si opisal pernatega, kako seje strah.
Ste isti, kot Hitler: druge obtožujete tega, kar počnete sami.

Zanimivo, da daš za primer ravno svojo politično opcijo, skrajnih desničarjev. Daj se še nasmej malo samemu sebi, bo lepo pasalo v celotno sliko.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

Viri, ki potrjujejo dejstva ti pa ne pašejo najbolj, ane?
Ker potem ne moreš lagati.;((

FireSnake je izjavil:

Viri, ki potrjujejo dejstva ti pa ne pašejo najbolj, ane?
Ker potem ne moreš lagati.;((

Nisem še nobenega relevantnega vira dobil od tebe, samo, ali tvoje laži ali pa link na laži, tako, da nisi ravno sogovornik, ki karkoli prinese k debati.

Zgodovina sprememb…

««
53 / 54
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16026252 (24513) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662158426 (99657) T440

Več podobnih tem