» »

Evropska Naftna Kriza

Evropska Naftna Kriza

««
46 / 56
»»

Chalky ::

Iranian state-run media outlets are reportedly offering 10 billion Toman (roughly 60,000 U.S. dollars) to any citizen who finds the downed American pilots.
https://x.com/sentdefender/status/20400...

BREAKING: The Wall Street Journal confirms that a "search-and-rescue operation" is under way for the crew of a US fighter jet that "went down over Iran," the first known loss of a jet inside the country since the Iran War began.
https://x.com/KobeissiLetter/status/204...

A horrific game of cat and mouse seems to be occurring with Iranian authorities and the US airforce both scrambling to reach downed US pilots who are still missing likely hiding...
https://x.com/WarMonitor3/status/204007...

The fate of the crew is unknown, according to Reuters
https://x.com/Faytuks/status/2040070467...

Upam da sta preživela in da prenehajo leteti nižje od helikopterjev.

Zimonem ::

Bravo Teheran, sesuvate jih z lahkoto.

shmandi ::

Zimonem je izjavil:

Bravo Teheran, sesuvate jih z lahkoto.

Čaki mal... saj ne, da jim ne privoščim, ampak a jih je padlo tisoč ali eden?

Kar se tiče samih letal ni krize, ker vojno financirajo Zalivske države. Bolj sta pomembna pilota. ZDA bodo za vsako izgubljeno letalo, proizvedle dve novi tako da letalo res ni problem.

Brez surovin težko kaj proizvajaš.

EU_zamašek- ::

Chalky je izjavil:

Translation of what Macron says to Iranians:

"We brought Khomeini to your country via Air France to slaughter you. We respect your sovereignty. If you, the people of Iran, want regime change, step up. So our favorite regime can kill you"
https://x.com/SFaeze_Alavi/status/20400...

Smešno da Macron omenja Libijo, ki jo je uničila prav njegova država ki je pozivala NATO da pomaga, in ker je Francija bila vojaško nesposobna, je potem pozival ZDA (kao NATO) da pride na pomoč. Libija je zaradi Francije še danes v kaosu tako kot ostale države v Afrike (tam kjer so Francozi).

A daj no daj, samo Francozeki so sesuli Gadafija?
Daj ne podcenjuj nas ...

imagodei ::

kow je izjavil:

Dokler Iran ne ukine smrtne kazni, bi morali na ulicah evrope protestirati sto tisoci. In vihteti pravo iransko zastavo.

Dokler Savdska Arabija ne ukine smrtne kazni, bi morali na ulicah evrope protestirati sto tisoci. In vihteti pravo Savdsko zastavo.

Dokler ZDA ne ukine smrtne kazni, bi morali na ulicah evrope protestirati sto tisoci. In vihteti pravo ameriško zastavo.

Dokler Japonska ne ukine smrtne kazni, bi morali na ulicah evrope protestirati sto tisoci. In vihteti pravo japonsko zastavo.

Aja, wait ... To so naši. Oni lahko pobijajo.
- Hoc est qui sumus -

kow ::

Vemo kdo protestira. Ampak samo proti Judom. Jaz ne vihtim tujih zastav po slovenskih ulicah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

UkrFTW!! ::

Chalky je izjavil:

Kar se tiče samih letal ni krize, ker vojno financirajo Zalivske države. Bolj sta pomembna pilota. ZDA bodo za vsako izgubljeno letalo, proizvedle dve novi tako da letalo res ni problem.

Blodnjava maga misli, da vojno financirajo zalivske države. Dejansko se pa deficit povečuje. Kljub tvojim blodnjam o tarifah, o katerih si potihnil.

Aja triljonzzzz denarja od carin

Chalky je izjavil:

Je pa Iran prvi začel ciljati civilne objekte po zalivskih državah

Lažeš, da se kar kadi.

Izraelci so z zemljo zravnali nevemkoliko bolnišnic v Gazi, ker so imeli podatke, da so pod njimi Hamasova oporišča. Prepričljivih dokazov nikoli niso predstavili, danes jih tudi nihče več ne terja. Ampak, bolnišnic ni več, kdo bi se zdaj s tem ubadal.

Če je Iran zapeljal drone v objekte (hotelske sobe), kjer so bili potrjeno nastanjeni častniki sovražne vojske, je to 1000x manjši problem, kot raketiranje ene same bolnišnice zaradi prozorne izmišljotine.
- Hoc est qui sumus -

Čimprej amere spoditi , da se začne normalno trgovanje. Ne pa da ljudje trpijo in se bremza svetovno gospodarstvo

Telbanc ::

https://x.com/ShaykhSulaiman/status/204...

": JPMorgan publishes countdown to when each continent could run out of fuel amid a Strait of Hormuz blockade:

o Europe: April 10th
o North America: April 15th
o Australia: April 20th"

Zeeeeh, zeeeeh, :D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc, se nam bos 10. aprila opravicil?

kow je izjavil:

Vemo kdo protestira. Ampak samo proti Judom. Jaz ne vihtim tujih zastav po slovenskih ulicah.

Kaj zdaj mečeš dimne bombe? Motila te je smrtna kazen v Iranu. Zakaj nimaš enakih vatlov za Savdsko Arabijo? A misliš, da tam homoseksualci lahko svobodno izražajo svojo spolne preference in se na cesti poljubljajo? Al pa mogoče sem ter tja kakšnemu odrobijo glavo?
- Hoc est qui sumus -

Mene ne moti smrtna kazen v Iranu (me sicer moti, da obesajo mularijo za neumnosti). To si si namislil.

Smrtna kazen v Izraelu moti skrajneze kot si ti. Zato me cudi, da vas ne moti smrtna kazen v Iranu. Ali pa v kaki drugi drzavi. Zakaj tak halo pri Izraelu?

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Mene ne moti smrtna kazen v Iranu. To si si namislil.

Še dobro, da na forumu vse ostane zapisano.

Seveda obstaja možnost, da si želel povedat kaj drugega. Poznavanje črk in posameznih besed še ne zagotavlja funkcionalne pismenosti. Dopuščam možnost, da ti sporočanje ne gre od rok in da si nemara mislil kaj drugega, ko si napisal:

kow je izjavil:

Dokler Iran ne ukine smrtne kazni, bi morali na ulicah evrope protestirati sto tisoci. In vihteti pravo iransko zastavo.
- Hoc est qui sumus -

Poldi112 ::

kow je izjavil:

Smrtna kazen v Izraelu moti skrajneze kot si ti. Zato me cudi, da vas ne moti smrtna kazen v Iranu. Ali pa v kaki drugi drzavi. Zakaj tak halo pri Izraelu?

Vseeno je razlika med tipično implementacijo zakonodaje smrtne kazni, ter zionistično implementacijo, ki je rezervirana za palestince in je zgolj in samo izgovor za genocid. Vojni zločinci pa ponosno paradirajo z značko vislic po sprejetju zakona.

https://www.aljazeera.com/video/newsfee...
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

kow je izjavil:

Mene ne moti smrtna kazen v Iranu (me sicer moti, da obesajo mularijo za neumnosti). To si si namislil.

Tvoje dojemanje nekoliko dljšega konteksta je nekje na ravni gpt 0.1.
Glede halucinacij ga pa prekašaš.

kow je izjavil:

Kako se ven vlečeš. Kar zabavno tole ...

Raje priznal, da si zajebal.

Ali se zapletaj naprej, po želji (kokice ...)

kow je izjavil:

Smrtna kazen v Izraelu moti skrajneze kot si ti.

:\ Jaz ne vem, a se slišite? A vas Mossad plačuje, al kako je možno, da take oslarije izjavljaš? Kako te ni niti najmanj sram?

Smrtna kazen v Izraelu je problematična zato, ker v predvideni obliki velja samo za del prebivalcev: za Palestince. Ne velja za prebivalce, ki so opredeljeni kot Judje. A je težko razumet načelo enakosti pred zakonom?!

Tudi če bi na papirju veljala za vse, tako za Palestince kot za Jude, bi bila še vedno problematična. Izrael namreč namenoma ne preganja Judov, ki pobijajo, pretepajo in se drugače izživljajo nad Palestinci. Zadnja obtožnica za uboj Palestinca sega v leto 2018, čeprav dobivamo verodostojna poročila, da Izraelski naseljenci na Zahodnem bregu tudi lastoročno pobijajo Palestince.

Kako lahko normalen Evropejec, ki se ima za nekakšnega civiliziranega, prosvetljenega pripadnika Zahoda, tako očitno zamiži na obe očesi, ko pride do Izraela? Resno - a vas plačujejo, al ste že od rojstva indoktrinirani v Zionizem?

kow je izjavil:

Zakaj tak halo pri Izraelu?

Če ti ni jasno po pravkar prebranem, dvomim, da ti kdaj bo. Seveda pa te je lahko sram.
- Hoc est qui sumus -

Reports of F15 shot down with search and rescue efforts underway. We lost 63 aircraft in the Gulf War. Dozens in the first few weeks. This would be the 5th downed aircraft, and only one by enemy fire in Operation Epic Fury. Pray for the pilot and weapons officers that they are not injured and are soon recovered.
https://x.com/Johnny_Joey/status/204005...

KG-348 ::

4 tedni so že zdavnaj mimo, kako to da vojaške operacije še ni konec

Recovered in pieces :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KG-348 ()

imagodei je izjavil:

kow je izjavil:

Smrtna kazen v Izraelu moti skrajneze kot si ti.

:\ Jaz ne vem, a se slišite? A vas Mossad plačuje, al kako je možno, da take oslarije izjavljaš? Kako te ni niti najmanj sram?

Smrtna kazen v Izraelu je problematična zato, ker v predvideni obliki velja samo za del prebivalcev: za Palestince. Ne velja za prebivalce, ki so opredeljeni kot Judje. A je težko razumet načelo enakosti pred zakonom?!

Tudi če bi na papirju veljala za vse, tako za Palestince kot za Jude, bi bila še vedno problematična. Izrael namreč namenoma ne preganja Judov, ki pobijajo, pretepajo in se drugače izživljajo nad Palestinci. Zadnja obtožnica za uboj Palestinca sega v leto 2018, čeprav dobivamo verodostojna poročila, da Izraelski naseljenci na Zahodnem bregu tudi lastoročno pobijajo Palestince.

Kako lahko normalen Evropejec, ki se ima za nekakšnega civiliziranega, prosvetljenega pripadnika Zahoda, tako očitno zamiži na obe očesi, ko pride do Izraela? Resno - a vas plačujejo, al ste že od rojstva indoktrinirani v Zionizem?

kow je izjavil:

Zakaj tak halo pri Izraelu?

Če ti ni jasno po pravkar prebranem, dvomim, da ti kdaj bo. Seveda pa te je lahko sram.

Ha ha, takih ni sram.
Vseeno se jih pazi, če bo postalo grdo na teh prostorih ...

ranian President Pezeshkian's close ally Zarif reveals Iranian proposal to end the war:

- IRAN STEPS FOLLOWING THE END OF THE HOSTILITIES

1- Commit never to seek nuclear weapons
2- Down-blend enriched uranium to below 3.67 percent
3- Ratify the IAEA Additional Protocol for permanent monitoring
4- Ensure safe commercial passage through the Strait of Hormuz, with Oman
5- Sign a permanent nonaggression pact with the United States
6- Participate in a regional security framework
7- Transfer enriched uranium and related equipment to a regional enrichment consortium
8- Remove terrorism-related designations on the United States
9- Restore diplomatic/consular channels
10- Remove travel restrictions on U.S. citizens
11- Invite oil companies, including American ones, to help facilitate exports
12- China, Russia, and possibly regional states may serve as guarantors of the agreement.

- THE US STEPS:

1-Remove unilateral U.S. sanctions on Iran
2-Allow Iran to export oil freely and repatriate the proceeds
3- Accept that Iran will retain some non-weapons-level nuclear program rather than demand zero enrichment
4- Terminate UN Security Council resolutions against Iran
5- Allow Iran to participate normally in global supply chains
6- Sign a permanent nonaggression pact with Iran
6- Finance reconstruction in Iran
7- Compensate Iranian civilians for losses
8- Participate in a regional security framework
9- Help create the regional enrichment consortium
10- Remove terrorism-related designations on Iran
11-- Restore diplomatic/consular channels with Iran
12- Remove travel restrictions on Iranian citizens
13- Cooperate on trade, energy, and technology projects

read the full article here: https://www.foreignaffairs.com/middle-e...

Precej bolj razumljivo in pregmatično.

tony1 ::

Fake news.

shmandi ::

Telbanc je izjavil:

https://x.com/ShaykhSulaiman/status/204...

": JPMorgan publishes countdown to when each continent could run out of fuel amid a Strait of Hormuz blockade:

o Europe: April 10th
o North America: April 15th
o Australia: April 20th"

Zeeeeh, zeeeeh, :D

Baba Vanga v vsem svojem sijaju...
Sicer pa komaj čakam, da bo malo manj gužve na cestah.

tony1 je izjavil:

Fake news.

To praviš zato ker si ne želiš da bi Iran naredil kompromis in končal to vojno, in jih pozivaš da naj se še naprej borijo proti ZDA, ali imaš morda kakšen drug razlog? Ne misliti da bodo zaradi tega dogajanja v Iranu, Rusi po nekem čudeži napredovali v Ukrajini. Jaz pravim da si Iran zasluži novo priložnost in si ne želim da gredo po poti Afganistana.

DeeJay ::

kow je izjavil:

tuki, na slovenskem forumu, s chalkiyem oba vihtita ameriško, namesto evropsko.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

One of the American aircrew downed over Iran has reportedly been rescued -N12's Amit Segal
https://x.com/Osinttechnical/status/204...
https://x.com/WarMonitor3/status/204008...
https://x.com/Faytuks/status/2040087561...

Hvala bogu, dobra novica. Upam da rešijo še drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

DeeJay je izjavil:

kow je izjavil:

tuki s chalkiyem oba vihtita ameriško, namesto evropsko.

Slednji vsaj z nekaj stila ...

karafeka ::

Chalky je izjavil:

tony1 je izjavil:

Fake news.

To praviš zato ker si ne želiš da bi Iran naredil kompromis in končal to vojno, in jih pozivaš da naj se še naprej borijo proti ZDA, ali imaš morda kakšen drug razlog? Ne misliti da bodo zaradi tega dogajanja v Iranu, Rusi po nekem čudeži napredovali v Ukrajini. Jaz pravim da si Iran zasluži novo priložnost in si ne želim da gredo po poti Afganistana.

Kolikokrat so že rekli, da ne bodo proizvajali jedrske bombe. Pa se vedno najde en Natanjahu, ki spusti svojo propagando, da bo Iran v nekaj mesecih imel atomsko bombo.
Poleg tega je pa očitno, da v današnjem zblojenem svetu, te očitno samo atomska bomba obvaruje pred napadom ZDA. Vprašte, Rusijo, Severno Korejo, Kitajsko, konec koncev vprašte Srbijo ;) .

After defeating Iran 37 times in a row, this brilliant no-strategy war they started has now been downgraded from "regime change" to "Hey! Can anyone find our pilots? Please??"

Wow. What incredible progress. Absolute geniuses.

https://x.com/mb_ghalibaf/status/204008...

Zdaj vidim od kje nekateri navijači Irana tu neprestano ponavljajo "37x zapored, premagale". To naj bi bil človek s katerim naj bi se Bela hiša pogajala.

Kam pa spadaš ti?

Za koga navijaš?

Zgodovina sprememb…

President Trump has been briefed on the US fighter jet shot down over Iran, White House Press Secretary Karoline Leavitt tells CNN
https://x.com/Faytuks/status/2040086026...

Iran bolje da vrne tistega pilota, če so ga dejansko ujeli, ker drugače bo grdo za Iran.

Aha, koliko manj grdo kot zdaj? Bodo nukico vrgli?

EU_zamašek-:: ravnokar

Za nikogar. Oziroma si najbolj želim da ljudje v Iranu dobijo novo priložnost in nov začetek. Če je to navijanje, potem navijam za Iransko ljudstvo, ki s to vojno nima ničesar skupnega.

Chalky je izjavil:

After defeating Iran 37 times in a row, this brilliant no-strategy war they started has now been downgraded from "regime change" to "Hey! Can anyone find our pilots? Please??"

Wow. What incredible progress. Absolute geniuses.

https://x.com/mb_ghalibaf/status/204008...

Zdaj vidim od kje nekateri navijači Irana tu neprestano ponavljajo "37x zapored, premagale". To naj bi bil človek s katerim naj bi se Bela hiša pogajala.

Ja s tem človekom se bo MORAL trumpov cirkus, pod imenom bela hiša, pogajat.
Trumpotu se slabo piše. Lahk flexa svoj jezik, sam ga itak noben več ne jemle resno.
Z bombami ne bo dosegu ničesar, to je zdej že jasno. Mogu bo poslat vojake v smrt, da mogoče kej dosežejo.
Don't f with me.

Chalky je izjavil:

Za nikogar. Oziroma si najbolj želim da ljudje v Iranu dobijo novo priložnost in nov začetek. Če je to navijanje, potem navijam za Iransko ljudstvo, ki s to vojno nima ničesar skupnega.

Hmm, za cel svet bi bil najbolje nov začetek za prebivalce ZDA.

Chalky je izjavil:

To rešuješ s sankcijami in ne z bombami. Ker kot vidiš, bo narod zdej še bolj najebal kot prej in ekstremizem se bo povečal še za par tisoč procentov. Res totalna zmaga za trumpa, ki bo cel iranski narod potisnil v kameno dobo, kjer jih bo umrlo veliko več kot kadarkoli prej pod režimom skupaj.
Kar se bo v največji verjetnosti zgodil je, da država razpade na več delov kontroliranih z različnimi ekstremnimi skupinami, ki se bodo borile za nadvlado. Ljudje bodo pa bežal vsepovsod in umiral za nič.
Don't f with me.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

Nope, z sankcijami nič ne rešuješ - sankcije so zgolj milejša oblika trpinčenja prebivalcev.

Če bi dejansko želeli dobro ljudem, jih ne bi stradali, jim odrekali zdravil, ... Bolj ko gre prebivalcem dobro, večji pritisk bo na oblast. Saj Iran je bil na dobri poti, a so tik pred zdajci židje rešili zadevo z vojaško agresijo, s katero so si zagotovili konflikt.

Poldi112 je izjavil:

Nope, z sankcijami nič ne rešuješ - sankcije so zgolj milejša oblika trpinčenja prebivalcev.

Če bi dejansko želeli dobro ljudem, jih ne bi stradali, jim odrekali zdravil, ... Bolj ko gre prebivalcem dobro, večji pritisk bo na oblast. Saj Iran je bil na dobri poti, a so tik pred zdajci židje rešili zadevo z vojaško agresijo, s katero so si zagotovili konflikt.

S sankcijami rešiš lahko vse, če bi se vse države držale tega. Tuki je problem.
Če ne bi nihče na svetu kupoval iranske nafte in drugih zadev ali jim zadev prodajal, tako da bi se državo totalno izoliralo, se bi tud veliko hitrejš začela pogajanja.
Problem je, da majo vse države veliko masla na glavi, vključno z izraelom in ameriko, zato tak način nobenemu ne paše.
Don't f with me.

Today the world sees the gigantic balls U.S. combat search and rescue has. Extremely high risk operation we hoped we wouldn't have to see.
https://x.com/Aviation_Intel/status/204...

Ena stvar ki je številnim pdla v oči in sicer da Iran ni uspel na območje poslati vojske in to kljub temu da so pilota iskali več kot 6 ur. To pove veliko o tem da je večino Irana praznega kljub temu da so ljudje snemali s telefoni kako reševalna ekipa prihaja na območje, niso sestrelili ničesar.

Se mi zdi da je ta misija dober pokazatelj kako bi potekala misija za tistih 460kg urana tam spodaj. Da bi iran lahko poslal kaj resnega na tisto remote lokacijo bi trajalo verjetno tedne, sploh če Američani podrejo kakšne mostove oziroma ceste ki vodijo do jedrskega poslopja.

DeeJay je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

S sankcijami rešiš lahko vse, če bi se vse države držale tega. Tuki je problem.
Če ne bi nihče na svetu kupoval iranske nafte in drugih zadev ali jim zadev prodajal, tako da bi se državo totalno izoliralo, se bi tud veliko hitrejš začela pogajanja.
Problem je, da majo vse države veliko masla na glavi, vključno z izraelom in ameriko, zato tak način nobenemu ne paše.

Ja? Koliko primerov lahko našteješ, ko so sankcije izboljšale življenje prebivalcev?

Za S. Korejo se verjetno strinjaš, da so se večinoma časa vse države držale sankcij, pa so že na 3. zaporednem diktatorju. Kaj je šlo narobe, ter ali verjameš, da je cilj sankcij dejansko pomoč ljudem in ne kaznovanje neposlušnih držav v opozorilo ostalim, ki bi sanjali suverenost?

Chalky je izjavil:

To pove veliko o tem da je večino Irana praznega kljub temu da so ljudje snemali s telefoni kako reševalna ekipa prihaja na območje, niso sestrelili ničesar.

To ti pove že zemljevid.

Chalky je izjavil:

Se mi zdi da je ta misija dober pokazatelj kako bi potekala misija za tistih 460kg urana tam spodaj.

Misliš, da je stopnja varnosti na neki random točki, kjer so sesuli letalo, enaka stopnji varnosti tam, kjer imajo obogaten uran?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Poldi112 Misliš, da je stopnja varnosti na neki random točki, kjer so sesuli letalo, enaka stopnji varnosti tam, kjer imajo obogaten uran?

To je v bistvu dobro vprašanje ampak moraš vedeti da je tisto jedrsko poslopje na dokaj remote lokaciji in da Iran ne bo mogel kopičiti sil v bližini, ker se bo potem zgodil highway of death kot v prvi Zalivski vojni. Če gredo ZDA notri bo v zraku verjetno vsaj 200+ letal in verjetno še enkrat toliko dronov. Poleg tega bodo ZDA predno bodo šle notri, popucale ostale zgradbe in baze v okolici.

Zanimivo da Iranu ni uspelo sestreli helikopterja in C-130 ki je letel precej nizko in so ga snemali ljudje v okolici. Zato tudi pravim da je Iran v večini prazen in če se ZDA izkrcajo recimo na Jugu pri Chabaharju, ima lahko Iran 10 milijonov vojakov, če je večina v Tehranu in okolici to ne pomaga nič, ker bi potrebovali mesece da pridejo čez tisto gorovje. Zračnih sil nimajo, prav tako transportnih letal tako da je edina verjetnost da ali gredo z vojaškimi vozili ali pa peš. Če jim ZDA uničijo še mostove in tistih nekaj cest ki povezujejo Južni del, potem bodo imele ZDA vsaj 1 mesec časa da se ob obali konkretno pripravijo.

90% celotnega Irana je praznega.

DeeJay je izjavil:

kow je izjavil:

tuki, na slovenskem forumu, s chalkiyem oba vihtita ameriško, namesto evropsko.

Jaz ne vihtim ameriske zastave. To so tvoje blodnje. Jaz sem ze v startu napisal, da je napad krsitev mednarodnega prava in tvegana strategija.
Si pa zelim, da bi ameri/izrael unicil iranske vojaske zmogljivosti in preprecival financiranje hutijev in hezbolaha. Zelim, da dosezejo svoje cilje. Ker bi bil potem svet varnejsi.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Kaj če bi se amero-geji umaknili v namensko temo o pokalicah? Tukaj razpravljamo, kako boste gonili skiroje

Slotech član, kmalu

Slotech član, kmalu

enavlaka ::

Kam se boš peljal, v prazno trgovino? Prazno tankštelo?

Miki N ::

enavlaka je izjavil:

Kam se boš peljal, v prazno trgovino? Prazno tankštelo?

Ljudje bom še vedno imeli potrebo se obiskovati, videti stvari, hoditi okrog. Mogoče je to celo bolje? Kaj veš, mogoče bo prebroditi to krizo pomenilo spoznati prijatelje na poti. Ne biti tako črnogled.

enavlaka ::

Prjatli ? V tej ekonomiji ? :D
««
46 / 56
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iran - Vojna (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
32913416 (60) bm1973
»

Propad ZDA - Odštevanje (strani: 1 2 )

835575 (595) Mr.B
»

Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )

15549889 (47132) Mipe

Več podobnih tem