Forum » Problemi človeštva » Evropska Naftna Kriza
Evropska Naftna Kriza
Temo vidijo: vsi
karafeka ::
Ja seveda. Veliko bolje se je navezat na nekoga, ki ga moraš zaradi njegovih trumpastih bedarij reševat z spraznitvijo strateških rezerv.
Sicer bomo videli, ampak se mi zdi, da je to zahteval, ker bo šel all in na Iran in se bodo cene še bolj dvignile.
Sicer bomo videli, ampak se mi zdi, da je to zahteval, ker bo šel all in na Iran in se bodo cene še bolj dvignile.
gen Maister ::
Kolega, članek ni prosto dostopen, naslov pa pravi, da je EU država prekinila pogodbo. Je to res vse, kar ste sposobni sproducirati, da bi dokazali nekaj, česar očitno ni mogoče dokazati - da rusi niso zanesljiv partner?
Bojim se, da je to res vse! In tega ne boš spremenil niti ti, pa če se še tako trudiš, niti Bog sam verjetno ne.
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Kretencr ::
Nič več premium Toše kole od zdaj samo še Freeway cola, žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
karafeka ::

Kretencr ::
A pol je res Trump naš daddy?
Očitno ne spremljaš Truth Social, ali kaj je že tisto sranje. On je naš rešitelj, utelešenje samega božjega oklepa.
Sveti Donald? Hvala, jaz sem vesel, da nas varuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
Ce se rusija vrne za svoje meje bo vse ok, tako da ne vem, kaj je zdaj UA kriva...
Seveda je kriva.
Lahko debatiraš, a to dela upravičeno ali ne. A za poškodovane rafinerije, kar dviga cene, je pač kriva.
Pozabil si še na "Severni tok" :D
Lepo, da si se ti spomnil. Sam šment, k tam ni tekla nafta, tako da tvoj poizkus ni glih posrečen
NE! Ni tekla nafta!
Menda je tekel plin!??
Sicer so ga razfukali ukrajinci, samo so rusi in zlobni Putko krivi, da je šlo za poceni energent!!
Morali bi ga prodajati veliko dražje.
In zdaj Evropa podpira Ukrajino do konca!
Res lepa zadeva. Meni sicer nepredstavljivo, tako ali drugače...
Ampak, če je vam to jasno in je v skladu z mednarodnimi interesi in pravom, pa naj bo tako.
Saj menda je bila Evropa zaradi poceni ruskih energentov tako nekonkurenčna!?
Zdaj nam gre veliko bolje in tudi bolj smo konkurenčni. V svetu i šire.
Biti okupiran je veliko bolje, se splača za par kubikov plina.
Rusi so pač Rusi! Imajo svoje poglede, svojo zgodovino in svoje interese! Take in drugačne! In tako jih moraš vzeti in jemati.
TI pa, še hlapec nisi!! Si navaden cucek, ŠČENE od hlapca! In temu primerno se oglašaš, vedeš in bevskaš.
Evropa pa je ena postarana dama, žena od Merca, ki se ji taka bevskajoča šceneta zdijo prikupna. Čeprav ne ve in ne razume, komu pravzaprav pripada piranski zaliv in kje je tam meja....
gozdar1 ::
gen Maister je izjavil:
Biti okupiran je veliko bolje, se splača za par kubikov plina.
Rusi so pač Rusi! Imajo svoje poglede, svojo zgodovino in svoje interese! Take in drugačne! In tako jih moraš vzeti in jemati.
TI pa, še hlapec nisi!! Si navaden cucek, ŠČENE od hlapca! In temu primerno se oglašaš, vedeš in bevskaš.
Evropa pa je ena postarana dama, žena od Merca, ki se ji taka bevskajoča šceneta zdijo prikupna. Čeprav ne ve in ne razume, komu pravzaprav pripada piranski zaliv in kje je tam meja....![]()
Potem pa škoda ker se je tito l.48 skregal.
Reče hlapec, ki bi nas prodal za par kubikov.