Forum » Problemi človeštva » Evropska Naftna Kriza
Evropska Naftna Kriza
shmandi ::
Aja, sem videl v drugi temi, da imajo v rusiji hudo naftno krizo... Mogoče je pa OP imel to v mislih? Čeprav rusija nekako noče bit več del Evrope oz. kmalu ne bo več del ničesar.

gruntfürmich ::
kaj pa če zastonj talajo bencin, ker se kopajo v njem?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
enavlaka ::
Ruska nafta je bolj slaba za bencin
Ameriška nafta je idealna za bencin
Ameriški sistem masovnega transporta z avti pa so podprli tovarnarji in ostali lobisti. Zato so tudi uničili ali blokirali železniški in drug transport.
Ne delaj se pametnega, ker nisi. Če tiščiš glavo v pesek in zanikuješ realnost, to ne spremeni situacije. Res mi dol visi, kako sranje imajo v rusiji, ne živim tam in tema NI O RUSIH !!!!
Dejstvo je da plačujemo višje cene goriv, hrane, ogrevanja in prevoza zaradi te ameriške eskapade.
Na srečo je trump pokleknil, preden bi sesul celotno ekonomijo.
Nemško gospodarstvo ne zdrži več pritiska cen in so odpuščanja.
https://n1info.si/gospodarstvo/spet-nov...
DERIVAT BENCIN DIZEL ELKO
13.01.2026 1,384 1,404 1,007
16.06.2026 1,592 1,718 1,318
Dizel se je podražil za 22%, bencin za 15% v pol leta. Ti v tem ne vidiš problema?
SŽ bo zvišal cene enosmernih in povratnih vozovnic v povprečju za 16 odstotkov
More than 1 billion barrels of oil have gone missing
You want to see bedlam?" President Donald Trump said at the G7 in Versailles Wednesday. "We run out of reserves in about four weeks."
Ameriška nafta je idealna za bencin
Ameriški sistem masovnega transporta z avti pa so podprli tovarnarji in ostali lobisti. Zato so tudi uničili ali blokirali železniški in drug transport.
Aja, sem videl v drugi temi, da imajo v rusiji hudo naftno krizo... Mogoče je pa OP imel to v mislih? Čeprav rusija nekako noče bit več del Evrope oz. kmalu ne bo več del ničesar.
Ne delaj se pametnega, ker nisi. Če tiščiš glavo v pesek in zanikuješ realnost, to ne spremeni situacije. Res mi dol visi, kako sranje imajo v rusiji, ne živim tam in tema NI O RUSIH !!!!
Dejstvo je da plačujemo višje cene goriv, hrane, ogrevanja in prevoza zaradi te ameriške eskapade.
Na srečo je trump pokleknil, preden bi sesul celotno ekonomijo.
Nemško gospodarstvo ne zdrži več pritiska cen in so odpuščanja.
https://n1info.si/gospodarstvo/spet-nov...
DERIVAT BENCIN DIZEL ELKO
13.01.2026 1,384 1,404 1,007
16.06.2026 1,592 1,718 1,318
Dizel se je podražil za 22%, bencin za 15% v pol leta. Ti v tem ne vidiš problema?
SŽ bo zvišal cene enosmernih in povratnih vozovnic v povprečju za 16 odstotkov
More than 1 billion barrels of oil have gone missing
You want to see bedlam?" President Donald Trump said at the G7 in Versailles Wednesday. "We run out of reserves in about four weeks."

gruntfürmich ::
Ufff, podatki se ne skladajo s tvojimi napovedmi.
Za nemčijo že par let poslušamo o odpuščanjih in stečajih, pa še vedno ni krize.
Nafta je na borzi pid 80$, spet trg meni da ni krize z manjkkom nafte.
Torej?
Za nemčijo že par let poslušamo o odpuščanjih in stečajih, pa še vedno ni krize.
Nafta je na borzi pid 80$, spet trg meni da ni krize z manjkkom nafte.
Torej?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Havana Collapse: Ameriški Prevzem Kube 2026 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 4686 (83) | PovemVfaco |
| » | Propad ZDA - Odštevanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 12272 (755) | fikus_ |
| » | Iran - naslednja tarča zahodnih imperialistov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 52813 (50056) | Mipe |