Forum » Loža » Monika Pučelj
Monika Pučelj
pirat ::
Predlagam, da nas na naslednjih lepotnih tekmovanjih zastopa Monika Pučelj. Po mojem mnenje absolutno brez konkurence najsimpatičnejša Slovenka.
Kaj menite ostali,
lp, pirat
Kaj menite ostali,
lp, pirat
[SkA] ::
Mislim da je čist isti efekt al Fato pošljemo, al Moniko al pa nevemkero na Miss World.
Je pa luštna Monika...vprašanje sicer kako brez detajlnega makeupa zglede, ampak z njim zgleda cute. Petje njeno mi pa ni všeč.
Men osebno tlele lepš zgleda - Ah yes, the power of blonde color and makeup
Je pa luštna Monika...vprašanje sicer kako brez detajlnega makeupa zglede, ampak z njim zgleda cute. Petje njeno mi pa ni všeč.
Men osebno tlele lepš zgleda - Ah yes, the power of blonde color and makeup
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [SkA] ()
frenk ::
sej na lepotnih tekmovanjih so samo tiste ki si tega želijo...tiste k se nosjo...tiste so ponavad grde...vsaj men
Tomi ::
Monika je precej kul punca, ni kaj. Samo definitivno ne bo šla nikoli na lepotno tekmovanje, ker ima druge interese, in je že preveč znana.
metrodusa.blogspot.com
undefined ::
Res grde se ne morjo nost, k jih folk takoj potepta. Sploh pa ne tolk, da bi pršle na tekmovanje za miss. Razen seveda preko tesnih VIP.
Sergio ::
Ne vem zakaj, ampak ženska me spominja preveč na Sharon Stone...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Miss" neznanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6507 (4355) | T-h-o-r |
» | Miss Anglije je - Muslimanka - po rodu iz Afganistana[:D]Oddelek: Loža | 2330 (1693) | Calligula |
» | Miss sveta 2003Oddelek: Loža | 2481 (1875) | Tomi |
» | Lepotno tekmovanjeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2499 (2499) | Hellios |
» | Thermaltake Volcano 9 in Thermaltake CoolModOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2129 (2129) | Dj-Prah |