Forum » Omrežja in internet » PoE videofon - težava povezave
PoE videofon - težava povezave
janezl ::
Na mizi (s kratkimi kabli, napajanje preko Policetech PoE switcha), mi zunanja enota in dve notranji enoti videofona Policetech delajo OK.
Ko pa zunanjo enoto priključim na cca. 20m kabla (Dahua Cat6, Dahua konektorji, tester [aktivni del in terminator] mi javi T568A/B z obeh strani izmenično), čez pride samo napajanje, mrežnega signala ni (PoE lučka DA, Link/ACT pa nekajkrat zažmiga oz. ni konstantne lučke).
Zamenjal sem že oba konektorja. Imam sploh še kako alternativo, razen da povlečem nov kabel?
Hvala za nasvete.
Ko pa zunanjo enoto priključim na cca. 20m kabla (Dahua Cat6, Dahua konektorji, tester [aktivni del in terminator] mi javi T568A/B z obeh strani izmenično), čez pride samo napajanje, mrežnega signala ni (PoE lučka DA, Link/ACT pa nekajkrat zažmiga oz. ni konstantne lučke).
Zamenjal sem že oba konektorja. Imam sploh še kako alternativo, razen da povlečem nov kabel?
Hvala za nasvete.
73 de Jani
janezl ::
Sem olupil kabel in žičke. Spraskal z nožem in se zasveti belo. Aluminij, verjetno pobarvan, da zgleda kot baker.
Hvala za nasvet!
Hvala za nasvet!
73 de Jani
starfotr ::
To so smeti, ki niso po standardu in jih sploh ne bi smeli prodajat, ker gre za nateg. Zato težave.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Izkušnje: koliko dolgi max utp/ftp kabel za POE kamereOddelek: Omrežja in internet | 2360 (1853) | s1m0n |
| » | Videonadzor in POE stikaloOddelek: Kaj kupiti | 966 (868) | b3D_950 |
| » | Varnostna kamera domaOddelek: Loža | 5851 (4148) | karosha |
| » | Videonadzor kako in kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17194 (13545) | starfotr |
| » | Videonadzorni sistemOddelek: Omrežja in internet | 3155 (2331) | dc10 |