Forum » Loža » Deske za betoniranje.
Deske za betoniranje.
llmmml ::
Pozdravljeni.
Obračam se na vas, ker nujno potrebujem pomoč pri iskanju materiala, pa sem prek uradnih kanalov (podjetja, mizarji) naletel na gluha ušesa ali pa so količine premajhne, da bi se z menoj ukvarjali na smetiščih pa nič ne dajo.
Za manjše betoniranje potrebujem cca. 4 do 5 m² desk debeline od 1.5-4 cm. Iščem odpadni material: stare deske od opažev, krajnike, letve samo ne smejo bit preveč gnile ali črvive ali pa preveč plesnjive poleg tega bi pa tudi potreboval ene 5 kg bolj finega žaganja od novih desk.
Moji pogoji in ponudba:
Zaradi logistike (osebni avto) pridem iskat samo v Ljubljano ali okolico (maksimalno 15 km iz centra).
Za ta material ponujam 20 EUR za žaganje pa 10 eur.
Pridem, naložim in odpeljem sam.
Ker imam osebni avto, bi prosil le za možnost, da si na licu mesta daljše kose na hitro prežagam na ustrezno dolžino (imam svojo žago) za sabo bom vse pospravil.
Če se komu doma ali na gradbišču valja takšen kup in mu je v napoto ali se s tem ukvarja poklicno, bom zelo vesel.
Tisti ki je zainteresiran naj mi piše na e naslov firbec134@proton.me ali pa naj pošle zasebno sporočilo in naj pošlje slike kaj ima.
Hvala in lep pozdrav!
Obračam se na vas, ker nujno potrebujem pomoč pri iskanju materiala, pa sem prek uradnih kanalov (podjetja, mizarji) naletel na gluha ušesa ali pa so količine premajhne, da bi se z menoj ukvarjali na smetiščih pa nič ne dajo.
Za manjše betoniranje potrebujem cca. 4 do 5 m² desk debeline od 1.5-4 cm. Iščem odpadni material: stare deske od opažev, krajnike, letve samo ne smejo bit preveč gnile ali črvive ali pa preveč plesnjive poleg tega bi pa tudi potreboval ene 5 kg bolj finega žaganja od novih desk.
Moji pogoji in ponudba:
Zaradi logistike (osebni avto) pridem iskat samo v Ljubljano ali okolico (maksimalno 15 km iz centra).
Za ta material ponujam 20 EUR za žaganje pa 10 eur.
Pridem, naložim in odpeljem sam.
Ker imam osebni avto, bi prosil le za možnost, da si na licu mesta daljše kose na hitro prežagam na ustrezno dolžino (imam svojo žago) za sabo bom vse pospravil.
Če se komu doma ali na gradbišču valja takšen kup in mu je v napoto ali se s tem ukvarja poklicno, bom zelo vesel.
Tisti ki je zainteresiran naj mi piše na e naslov firbec134@proton.me ali pa naj pošle zasebno sporočilo in naj pošlje slike kaj ima.
Hvala in lep pozdrav!
iso2000 ::
V Gameljnah imaš žago, pokliči in vprašaj kaj imajo, kaj se da dobit itd. Je možakar prijazen in se da verjetno kaj zmenit. Podaril ti pa seveda ne bo narejenih desk, če od tega živi. Jaz hodim k njemu po določen materijal za razne hobi projekte. Cene so tako čez palec polovico nižje kot v Hobby-ju od Slovenijalesu. Vsaj kar sem jaz kupoval.
delavec44 ::
Za kakšnim Harvy Normanom so tudi kontejnerji kamor mečejo v smeti defektno robo. Če je lahko iverka ali mdf, tam hitro nabereš kose.
fikus_ ::
Iverka in MDF ni uporaben za opaž za betoniranje. Voda naredi svoje (iverka se napije in nabrekne, MDF se še dobro prime betona,....)
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
bm1973 ::
Iverka in MDF ni uporaben za opaž za betoniranje. Voda naredi svoje (iverka se napije in nabrekne, MDF se še dobro prime betona,....)
To mi je jasno, ampak sem mislil da mu bo ok za enkratno uporabo. Potem bo itak vrgel stran.
Nove bosanke so kar drage. Ne bo šlo za 20€.
Ena bosanka, 3m, je tam 25-30 EUR... Ko sem zadnjič to gledal...
To si zelo poceni gledal ali pa pred podražitvami. Sedaj je bolj 50€.
https://www.bauhaus.si/opazne-plosce/tr...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
bm1973 ::
Če rabiš za 1x uporabo, greš na kosovca, če je tam kaka omara, kuhinja.
Za 1x bo. Ko sem obnavljal bajto, so mi stare omare iz iverke večkrat rešile živce in letanje okoli.
Za 1x bo. Ko sem obnavljal bajto, so mi stare omare iz iverke večkrat rešile živce in letanje okoli.
starfotr ::
OP, marsikaj se da dobili tudi zastonj. Problem je, ker moraš biti ob pravem času na pravem mestu. Tega pa ne moraš obvladat, če iščeš robo na internetu in ne na terenu.
Sicer so pa tvoji pogoji kar malo smešni. Ampak ok, ljudje bi radi hitro, poceni (idealno zastonj), blizu in kvalitetno. Vse hkrati. To pa obstaja samo v Utopiji.
Sicer so pa tvoji pogoji kar malo smešni. Ampak ok, ljudje bi radi hitro, poceni (idealno zastonj), blizu in kvalitetno. Vse hkrati. To pa obstaja samo v Utopiji.
velikBrokoli ::
Predlagam, da greš najprej denar zaslužit, potem pa nekomu plačaš s tem denarjem in tako dobis iskane dobrine.
Kaj pa veš kakšne obskurdne dimenzije ima in kaj sploh dela. Noben na sposoji ti ne bo pustil, da režeš deske in bosanke.

WizzardOfOZ ::
Na bolhi ti dajo v najem opažne plošče po 25 centov na komad. Si jih 10 sposodiš, pa je to 2.5€ na komad na dan. 4 dni, pa si dal 10€.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Furbo ::
OP ne razume, da se za 10€ noben ne bo spravil izpolnjevati neke glasbene želje. Toliko stisneš klošarju, ne pa da ti bo žagal nekaj na mero. To je navadna zajebancija.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
mihec87 ::
Ta vas trola, opaž so za ta denar lahko sposodiš.
WizzardOfOZ je izjavil:
Na bolhi ti dajo v najem opažne plošče po 25 centov na komad. Si jih 10 sposodiš, pa je to 2.5EUR na komad na dan. 4 dni, pa si dal 10EUR.
Ja sam ti jih ne bo pustil rezat kot želi op
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Azijke vs. SlovenkeOddelek: Loža | 6740 (5425) | BigWhale |
| » | škarpa 20x2mOddelek: Loža | 22164 (18868) | fikus_ |
| » | Elastični modulOddelek: Loža | 2848 (2355) | Unknown_001 |
| » | les za ohišje zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 5346 (5025) | čuhalev |
| » | (prtljažna) polica za avto zvočnike?Oddelek: Loža | 4525 (4244) | Vikking |