» »

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Komu boste dali glas na volitvah - 2025/26

Temo vidijo: vsi
««
86 / 90
»»

fikus_ ::

delavec44 je izjavil:

Pojdi že danes, kaj čakaš. Urška je že volila.

https://kdobozmagal.si/
46.1% SDS
17.4% Resni.ca
11.1% Demokrati
9.2% NSi
5.6% GS
2.1% Levica
1.7% SD

Ali ni Janša pred nekaj dnevi rekel, ne hoditi na predčasne volitve, ker nekaj mečkajo s skrinjami in da ne bodo veljavne?
Pa tako dobro mu kaže....

.

PS zbiram predloge, koga voliti. Da ne bo tako kot pred štirimi leti, ko sem volil tiste, ki niso prišli v parlament.

Če ne zahtevam preveč, pa še kakšen argument za.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

delavec44 ::

fikus_ je izjavil:

delavec44 je izjavil:

46.1% SDS
17.4% Resni.ca
11.1% Demokrati
9.2% NSi
5.6% GS
2.1% Levica
1.7% SD

Ali ni Janša pred nekaj dnevi rekel, ne hoditi na predčasne volitve, ker nekaj mečkajo s skrinjami in da ne bodo veljavne?

.

PS zbiram predloge, koga voliti. Da ne bo tako kot pred štirimi leti, ko sem volil tiste, ki niso prišli v parlament.

Ja, JJ je res to rekel in je možno. Jaz sem govoril za predsednico državnega zbora, ki je volila med prvimi v torek.
Pa ni rekel, da ne bodo veljavne, ampak da ponoči ni pravega nadzora in se lahko glasovi zamenjajo.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

fikus_ je izjavil:

Janšo ali Goloba, jasno, če ti je proriteta, da tisti, ki jih voliš, pridejo v parlament.

harmonkar9 ::

delavec44 je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Za vse, ki boste dali svoj glas janezku... Jaz ga sicer nimam preveč rad, je pa treba priznati, da ima človek veliko srce (pa to ni rekla Urška, ko ga je imela na ultrazvoku 8-)).

Spomnim se časov korone in turističnih bonov.

Znanka, ki dela v hotelu v Portorožu je enkrat razlagala, da so imeli v tistem času neverjetno število Romov v hotelih, janezek je "častil" in ljudje, ki si tega nikoli prej niso mogli privoščiti, so končno prišli na morje. Sicer je malo pojamrala, da so si red v hotelu naredili precej po svoje, bilo so precej glasni, redno kaljenja nočnega miru, ostali gostje so se celo pritoževali, da to ni pravi dopust, ampak kaj čemo.

Priznam, da sem se v tistem času tudi jaz spraševal, zakaj moram jaz (kot zaposlen davkoplačevalec) zdaj plačevati še dopust tistim, ki so se odločili, da ne bodo delali, ampak ko zdaj pogledam nazaj, je janezek naredil pravo stvar, toliko srečnih ljudi menda ni bilo nikoli prej na SLO obali.

Evo, to mi je ležalo na duši, bravo janez.

Jah lej, pod Janšo so šli na morje, pod Golobom pa pobijajo ljudi v NM.

Gospod Janša je znižal umore na 0, pod pernatim se je pa začelo spet pobijat

CharlieKK ::

Vračam se iz pumpe, kjer je kaos seveda nisem tankal, ker sem eko in sem šel samo po tobak. V vrsti pred mano je mama 75+ kupila Mladino, kaj naj si zdaj mislim o tem, da SDS volijo samo 60+? Sem ji rekel, da to ni domoljubno dejanje in je odvihrala mimo brez besed z grdim pogledom. Mogoče se bo premislila, poskusiti ni greh.

Lp domoljub

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

Ker MSM nočejo tega objavit, bom pa kar tu delil to željo. Če se za Božič vošči, je že prav tako

Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Naj praznični nevi prinesejo mir, upanje in veliko topline v vaše domove ter okrepijo vrednote solidarnosti, spoštovanja in skupnosti.
želimo vam blagoslovijen in radosten ramazanski bajram.

CP iz nekega facebook profila iz tega tudi mala začetnica
Linka ne bom lepil, ker bi si lahko kdo narobe razlagal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

CharlieKK je izjavil:

Vračam se iz pumpe, kjer je kaos seveda nisem tankal, ker sem eko in sem šel samo po tobak. V vrsti pred mano je mama 75+ kupila Mladino, kaj naj si zdaj mislim o tem, da SDS volijo samo 60+? Sem ji rekel, da to ni domoljubno dejanje in je odvihrala mimo brez besed z grdim pogledom. Mogoče se bo premislila, poskusiti ni greh.

Lp domoljub

Saj ne volijo SDS samo 60+, to smo že absolvirali, plus, večkrat sem že rekel, da na volitvah zmaga tisti, ki ima podporo starejših žensk.

ZveeZ ::

Eno vprasanje.. moj volilni listek se je izgubil nekje na poti do postnega nabiralnika.

Predvidevam, da grem lahko volit brez?

PujsekPepe ::

Volilni listek mkra bit. Poisci ga pa Stevanovica obkrozi

Malidelničar ::

Lahko brez ni panike.
Ko sem jaz mojega izgubil so mi dali novega, lepšega.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

nejclp je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Lp domoljub

Saj ne volijo SDS samo 60+, to smo že absolvirali, plus, večkrat sem že rekel, da na volitvah zmaga tisti, ki ima podporo starejših žensk.

Hmmmm mogoče pa res. Naslednjič bi jaz lahko pometel s konkurenco sem 8.5/10 namreč po oceni AI.

Zgodovina sprememb…

ZveeZ je izjavil:

Eno vprasanje.. moj volilni listek se je izgubil nekje na poti do postnega nabiralnika.

Kako to misliš, volilni listek? Misliš obvestilo, ali glasovnico za glasovanje po pošti?

fikus_ ::

Ne rabiš obvestila, samo vedeti moraš, na katero volišče moraš iti ter pokazati osebno.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

IL_DIAVOLO ::

Ok slotech modrost, koga volimo?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Volimo Logarja.

ZveeZ je izjavil:

Se osebne ne rabis ce se ne motim. Vsaj v moji vukojebini ne 8-)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Stevanovic. Pa tud Luka Mesec me zadnji dni prepricuje

kamiKaZaA ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Samo da ni Janša
Samo da ni Golob (Levica in SD zraven, ne smemo pa pozabiti na podtaknjenca Prebiliča "novi" obraz)

ostane:
Logar
NSi
Resni.ca
Pirati

PujsekPepe je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

A si organizirane prevoze na volišča že preklical? Te cena pogonskih goriv nič ni ustavila?

Ne, ne to se vedno drzi. Zbirno mesto je britof pri kranju pa tam tud cerklje pridejo se notri.

kamiKaZaA je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Samo da ni Janša
Samo da ni Golob (Levica in SD zraven, ne smemo pa pozabiti na podtaknjenca Prebiliča "novi" obraz)

ostane:
Logar
NSi
Resni.ca
Pirati

To ni dobro, ce ni resnega kandidata Golobu oz. Jansi, ali se motim?
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

PujsekPepe je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Napaka. Miha Kordiš je človek s hrbtenico, tudi Violeta Tomić ni napačna. Luka Mesec se bolj obrača kako veter piha.

Malcolm_Y ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Tudi pri meni je bila včasih v komisiji moja učiteljica iz 1. razreda, pa se ni bilo treba legitimirati. :)

IL_DIAVOLO je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Ja, anekdotično, Janša nabere precej po vukojebinah, ko foter glasuje za celo familijo. Kle med betonom, jo pa rabiš, osebno, tanovo vozniško ali potni list.

PujsekPepe je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Zakaj skrajnosti?
Izberi sredino med njima, Janko Veber je prava izbira

FireSnake ::

fikus_ je izjavil:

delavec44 je izjavil:

46.1% SDS
17.4% Resni.ca
11.1% Demokrati
9.2% NSi
5.6% GS
2.1% Levica
1.7% SD

.

ko je jajotu kazalo dobro so bili tiho.
Zdaj pa iz muhe delajo slona češ, jajo je pogorel.
Depolitizacija v vsem svojem sijaju.
Da, te volitve bodo ukradene! Ampak: za to bodo krivi depolitizirani mediji.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Slo-Tech kot pro-business, IT-normiranski, libertarci bi morali biti potemtakem za Logarja? ;)

(harmonikar9 bi sicer priporočil gospoda Janšo, ampak po mojem Logar bolj paše Slo-Tech-ovcem.)

dronyx ::

Pogled v zakulisje, kjer strici iz ozadja odločamo, komu kaj in za kakšno ceno. Seveda pa poskušamo ljudem predstaviti volitve kot nekakšno odprto kuhno, kjer imajo možnost izbire in se odločajo o prihodnosti. Strici iz ozadja ob tem umiramo od smeha. Še sreča, da naivnost ni kazniva, ker če bi bila, bi večina končala v zaporu in ne bi imeli koga imeti za norca

kaj dela golob v zakulisju? ;(;(;(

Lahko da gre za mehaničnega goloba iz Izraela. Zelo sumljivo..

Zgodovina sprememb…

primoz4p je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Napaka. Miha Kordiš je človek s hrbtenico, tudi Violeta Tomić ni napačna. Luka Mesec se bolj obrača kako veter piha.

Luka mesec je povecal place in se jih bo ce pride na oblast. Delu cast in oblast

PujsekPepe je izjavil:

Luka mesec je povecal place in se jih bo ce pride na oblast. Delu cast in oblast

Sem prav zasledil, da se je hrana v enem letu podražila za več kot 6%? V Venezueli in Zimbabveju tudi plače izjemno lepo rastejo, samo kaj...:))

StarMafijec ::

Malidelničar je izjavil:

Slo-Tech kot pro-business, IT-normiranski, libertarci bi morali biti potemtakem za Logarja? ;)

Pro-business so za Svobodo, Svoboda podpira svobodne dogovore in enotno davčno stopnjo 10 %.

dronyx je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Sem prav zasledil, da se je hrana v enem letu podražila za več kot 6%? V Venezueli in Zimbabveju tudi plače izjemno lepo rastejo, samo kaj...:))

Zato morajo pa place hitrejs gor kot cena hrane. Da se ublazi pritisk

PujsekPepe se je odločil, da želi požgati državo 8-) Da bodo končno delavci spoštovani kot včasih, da bo delavski razred prevzel furanje 8-) Da bodo dobre plače, kot so bile še v 80ih, ko smo imeli tako lepe plače preračunane v DEM. 8-)

Saj je legit želja.

V praksi pa se ponavadi ne izide.

nejclp je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Ja, anekdotično, Janša nabere precej po vukojebinah, ko foter glasuje za celo familijo. Kle med betonom, jo pa rabiš, osebno, tanovo vozniško ali potni list.

Saj potem pa na predčasnih ponoči zamenjajo glasove za Goloba, pa se pogliha.

PujsekPepe je izjavil:

dronyx je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Zato morajo pa place hitrejs gor kot cena hrane. Da se ublazi pritisk

Verjetno bo v naslednjem mandatu minimalec že 2k€ neto.

Malidelničar je izjavil:

PujsekPepe se je odločil, da želi požgati državo 8-) Da bodo končno delavci spoštovani kot včasih, da bo delavski razred prevzel furanje 8-) Da bodo dobre plače, kot so bile še v 80ih, ko smo imeli tako lepe plače preračunane v DEM. 8-)

Briga njega, če ne živi v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

Evo, zdej bo Mesec postal podjetnik, pa bo davke nižal.

https://x.com/i/status/2034883966713376...

Miki N ::

delavec44 je izjavil:

delavec44: a PujsekPepe res ni v Sloveniji???? :|

FireSnake ::

delavec44 je izjavil:

Briga njega, če ne živi v Sloveniji.

Ne drži.
PrihajaNodi se je nazaj privlekel iz Romunije.
In zdaj pametuje tu, koga naj volimo.
Planira pa, da gre nazaj.
Razumi, kdor more?

Naj gre nazaj in nas pusti pri miru.
nihče ga ne bi pogrešal niti, če tudi forum zapusti in gre na nekega romunskega.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

PujsekPepe je izjavil:

Luka mesec je več kot polovici zaposlenih znižal plače. Tudi mojo. Je pa res povišal plače JS in dvignil minimalno plačo. Vsi ostali (več kot polovica) zaposlenih pa smo dobili prst v rit (neto plačo nam je znižal Mesec).

kamiKaZaA - moraš vedeti, da folk pri nas zelo pali na te parole in na ta kvazi "razredni boj".

Pozicije razvojnikov/podjetnikov/S.P-jevcev na Slo-Tech-u ne razume in meni, da bi morali biti isto ali nižje plačani od 'delavcev' - seveda vprašanje kako definirati pravega delavca.

Plus živ je ta spomin na plačno/življenjsko uravnilovko in trenutna vlada je še pumpala sovraštvo proti "višjim" slojem - s tem da višji sloj, oz. plemstvo/'ancien regime' ste za povprečnega Slovenca tudi Slo-Tech-ovci ;)

Jaz sem ravno zaradi tega dal odpoved, ker mi niso hoteli uskladit plače z dvigom minimalca. Odgovor je bil, da je firma za izdelke plačana enako, to ni moj problem in sem odšel. Zdaj naj se pa jebejo, zakaj bi delal isto za manj. Lepo bom posrkal nadomestilo, da naredim še večjo luknjo.

Zgodovina sprememb…

CharlieKK je izjavil:

Jaz sem ravno zaradi tega dal odpoved, ker mi niso hoteli uskladit plače z dvigom minimalca. Odgovor je bil, da je firma za izdelke plačana enako, to ni moj problem in sem odšel. Zdaj naj se pa jebejo, zakaj bi delal isto za manj. Lepo bom posrkal nadomestilo, da naredim še večjo luknjo.

Ne mors tko gledat. Ti se vseen bolje zivis kot tisti na minimalcih.

PujsekPepe je izjavil:

CharlieKK je izjavil:

Ne mors tko gledat. Ti se vseen bolje zivis kot tisti na minimalcih.

Seveda lahko, samo je treba mislit v naprej, met prihranke in predvsem hrbtenico. Tisti z dvemi levimi rokami in hendikepiranimi možgani na mininalcih me ne zanimajo.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

floyd1 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Pozabil si, da si je pred odhodom v Bruselj še vzorno pobarval lase. Za soočenje je zmanjkalo časa, za frizerja kakopak ne.

Groza. Pa ga je kdo zaradi tega že sploh prijavil? Sama mafija na oblasti, vam pravim. Janez si ne bi nikoli šel las pobarvat. Čakaj malo...???

Nič ni nelegalnega, oz. za prijavit, tudi tvoj brezvezni post ne. Nadaljuj.

Evo spet me je zbrisal, tu imate:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jaz sem si pozorno ogledal plakate. Odločitev je Intimissimi. So pa neki novi, ker še nisem slišal zanje. :))

free_rider ::

Nekoga, ki nima demence in ki se ne matra z odpiranjem plastenke 2 minute.
Nekoga, ki ni kopija svojega šefa.
Imagine there's no religion :)

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Držim pesti, da boste to tukaj pisali od nedelje naprej.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Držim pesti, da boste to tukaj pisali od nedelje naprej.

Karkoli pišemo od nedelje dalje je brez veze še bolj kot to sedaj.
««
86 / 90
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16025566 (23827) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662157428 (98659) T440

Več podobnih tem